DN > Nyheter

Wednesday, 12 December, 12:39

Liknande nyheter

Taggar: Björnaf , KleenVarför vill , Trump, skickaen , novis, till FN
DN - 09 mar 18 kl. 05:12

Björn af Kleen: Trump tolkar det som att hans vilda retorik burit frukt

Nordkoreas Kim Jong-Un och USA:s president Donald Trump ska träffas i maj. DN:s Björn af Kleen svarar på tre frågor om mötet..

DN - 06 sep 18 kl. 06:52

Björn af Kleen: Trump tycks alltmer isolerad inne i Vita huset

DN:s USA-korrespondent Björn af Kleen svarar på tre frågor om den osignerade kolumnen i New York Times, som riktar kritik mot president Donald Trump..

DN - 14 apr 18 kl. 06:24

Björn af Kleen: Trump vill visa sig handlingskraftig där Obama tvekade

Natten mot lördagen, svensk tid, inledde USA och dess allierade en attack mot mål i Syrien. DN:s USA-korrespondent Björn af Kleen svarar på frågor om det som händer. .

DN - 30 aug 17 kl. 05:39

Björn af Kleen: Trump tycks ofta lättad när sakpolitiken får lämna plats

Det är inte lätt att vara Trump. Hur han än gör blir det skevt..

DN - 09 jun 18 kl. 20:12

Björn af Kleen: Trump retade upp sina allierade

Han kom för sent och åkte i förtid. Men under sitt dygn i Kanada lyckades ändå Trump förvärra relationerna till sina allierade genom att på nytt kräva att Rysslands bjuds in till samtalen. Han liknade USA vid en spargris som vänstaterna rånat under åratal: ”Nu är de dagarna över”..

Aftonbladet - 01 okt 15 kl. 07:59

Trump: Skicka tillbaka flyktingar till Syrien

Får mothugg av partikamrat: ”Vår plikt att hjälpa”.

DN - 07 nov 18 kl. 09:35

Björn af Kleen: Inte säkert att det förlorade representanthuset bara är dåligt för Trump

Det förlorade representanthuset visar att Donald Trump skrämt bort borgerliga väljare i villaförorter utanför östkustens stora städer. Samtidigt lyckades inte Demokraternas fixstjärnor vinna i Florida eller Texas, vilket Trump lär tolka som en triumf. Det är också möjligt att Trump kan utnyttja sin nya sårbarhet i nästa presidentvalsrörelse, skriver DN:s Björn af Kleen.

DN - 10 jun 18 kl. 08:19

Björn af Kleen: Nu står Donald Trump ensam

På lördagskvällen kallade Donald Trump Kanadas premiärminister för en lögnare och drog plötsligt tillbaka sin underskrift från G7-ländernas gemensamma kommuniké. DN:s Björn af Kleen konstaterar att Trump nu är ensam..

DN - 10 jun 18 kl. 08:19

Björn af Kleen: Nu står Donald Trump ensam

På lördagskvällen kallade Donald Trump Kanadas premiärminister för en lögnare och drog plötsligt tillbaka sin underskrift från G7-ländernas gemensamma kommuniké. DN:s Björn af Kleen konstaterar att Trump nu är ensam..

DN - 21 jun 18 kl. 23:21

Björn af Kleen: Melania Trump mest emotionellt fungerande i Vita huset

Melania Trump gjorde ett oannonserat besök vid mexikanska gränsen under torsdagen. Hon träffade barn som makens politik skiljt från sina familjer. DN:s Björn af Kleen, på plats i McAllen, Texas, konstaterar att Melania Trump verkar vara den för tillfället mest emotionellt fungerande personen i Vita huset..

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Kan du prata förstånd med min vän om att gifta dig?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Du kan till exempel fråga om arv, testamente, bodelning och samboavtal. Mejla din fråga till juristen@dn.

DN - 30 minuter sedan

Petter Northugs karriär i bilder

Petter Northug meddelade på onsdagen att han avslutar sin långa och framgångsrika karriär. I bildspelet ser du bilder från tio år där han bjudit på många medaljer..

DN - 30 minuter sedan

Man som kom från ”bra familj” döms av hovrätten

En man som ansågs komma från en ”bra familj” frikändes i våras från misshandel av sin dåvarande sambo. Nu ändrar hovrätten domen och dömer mannen för misshandel till tre månaders fängelse. .

DN - 45 minuter sedan

Ewa Stenberg: Svensk politik är nu i väglöst land

Riksdagen går mot en M-KD budget och en statsministeromröstning om S-ledaren, på samma vecka. Det säger en del om röran i den svenska politiken nu, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

DN - 1 timme sedan

”Nordhaus har en enorm övertro på prismekanismen”

REPLIK DN DEBATT 9/12. Den naturvetenskapliga klimatforskningen är glasklar: klimatpolitiken har misslyckats kapitalt. Vi behöver därför en total omsvängning från verklighetsfrämmande ekonomiska modeller som säger att det är för dyrt att handla i tid, skriver forskarna Simon Haikola, Anders Hansson och Max Jerneck..

DN - 1 timme sedan

Anaheims Lundeström klar för JVM

Här är ett glädjebesked för det svenska JVM-laget i ishockey. Anaheim Ducks släpper forwarden Isac Lundeström som därmed är klar för spel i turneringen..

DN - 1 timme sedan

ABB handelsstoppas på börsen – uppgifter om storaffär

All handel med aktien i verkstadsjätten ABB är för närvarande stoppad, enligt ett pressmeddelande från börsen..

DN - 1 timme sedan

35-åring döms till fängelse i 12 år för medhjälp till mord i Östberga

En 35-årig mans dömdes i dag av Södertörns tingsrätt till 12 års fängelse för medhjälp till mordet på en 20-åring i ett garage vid Östberga torg i augusti 2017. Man döms mot sitt nekande även för medhjälp till försök ti mord, dopningsbrott och vapenbrott.  Mannen stod åtalad för mord..

DN - 1 timme sedan

”Tryck inte ner rika äldres lyx i halsen på fattiga kvinnor”

Det är tydligt att förmögna inte längre behöver skämmas för sina höga inkomster och stora vinster. Men att som företagaren Peje Emilsson trycka ner rika äldre lyx i halsen på fattiga kvinnor är att gå för långt, skriver läsaren Per Ljungberg..

DN - 1 timme sedan

Man död i trafikolycka utanför Alingsås

En man i 30-årsåldern omkom när han blev påkörd av en bil på E20 öster om Alingsås i Västergötland tidigt på onsdagsmorgonen, uppger polisregion Väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.