Sydsvenskan > Sport

Saturday, 15 December, 04:24

Sydsvenskan - 07 dec 18 kl. 03:01

Skottlossning i Malmö – spårade med hundarKlockan 01.30 skedde en skottlossning på Calle Ljungbecks gata i Malmö. Det finns för nuvarande ingen misstänkt efter händelsen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Calle Ljungbecks

Dela artikeln

258 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossningi , Malmö, spårademed , hundar
Skånskan - 26 feb 18 kl. 19:58

Kometkarriär i HK Malmö för försvarsresen

HANDBOLL Han flyttade till Malmö för att plugga på högskolan. Men Kassem Awad har snabbt växt fram till en viktig försvarsklippa för HK Malmö i Handbollsligan. ERWP.

Sydsvenskan - 02 okt 18 kl. 20:00

Malmö stads urspårade personalfest når Högsta domstolen

Är en hög chefs hand på insidan av en praktikants lår en brottslig gärning?.

Kristianstadsbladet - 07 jun 12 kl. 08:30

Ingen trodde det var skottlossning

Foto: Lasse Ottosson
Skriket var vedervärdigt. Men först på förmiddagen när vittnet kommer ut och ser blodpölen vid sin bil förstår han sambandet, att det varit skottlossning på natten.
Även om smällar hördes på natten var det få som insåg att det var frågan om skottlossning på Gerbogatan i centrala Sölvesborg.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 21:22

Flera skott mot lägenhet i Malmö


En lägenhet i bostadsområdet Söderkulla i Malmö besköts på tisdagskvällen av en okänd person. Polisen har spärrat av området och söker med hundar. - Vi har indikationer på att det varit skottlossning och tekniker är på plats.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 14 kl. 21:26

Flera skott mot lägenhet i Malmö

En lägenhet i bostadsområdet Söderkulla i Malmö besköts på tisdagskvällen av en okänd person. Polisen har spärrat av området och söker med hundar. — Vi har indikationer på att det varit skottlossning och tekniker är på plats.

BT - 21 okt 14 kl. 21:22

Flera skott mot lägenhet i Malmö

En lägenhet i bostadsområdet Söderkulla i Malmö besköts på tisdagskvällen av en okänd person. Polisen har spärrat av området och söker med hundar. - Vi har indikationer på att det varit skottlossning och tekniker är på plats.

YA - 31 aug 13 kl. 12:26

Djurstudion med siktet inställt på hundra hundar

Foto: Anette Sjöstrand
Brösarp blir allt mer ett nav för människans bäste vän. I dag öppnar Lovisa Höök, journalist och fotograf, utställningen ?Hundra hundar?.

Sydsvenskan - 17 jul 11 kl. 01:00

Hundar avlivas snabbt med ny tillsynslag

Foto: Pontus Tideman
Sydsvenskans granskning visar att bedömningarna varierar kraftigt. Vissa hundar får flera chanser än andra.
Den femåriga amstaff-blandrasen Maya var endast dagar från att avlivas när ägaren Danijela Mudri från Malmö lyckades rädda henne.

BT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning.- Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg


Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen.Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. - Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ovanlig turturduva skådad i Halland

Fågelskådare flockas i Halmstad för att betrakta en ovanlig gäst. Den större turturduvan, Streptopelia orientalis, har nämligen dykt upp där. – För oss fågelskådare är det här nästan lika stort som om Bruce Springsteen hade dykt upp i Halmstad, säger An.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

FN fördömer våld mot kongolesisk opposition

FN:s människorättschef Michelle Bachelet fördömer säkerhetsstyrkornas våld mot oppositionen i Kongo-Kinshasa, sedan minst sex människor dödats i demonstrationer som letts av oppositionen under den senaste veckan. Hon säger i ett uttalande att hon är dju.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nya blodiga etniska strider i Etiopien

Minst 21 personer har dödats under två dagar av oroligheter mellan olika etniska grupper i södra Etiopien, rapporterar den statskopplade radiostationen Fana. Dödsoffren har krävts nära staden Moyale vid gränsen till Kenya under våldsamheter mellan männi.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Facebook-bugg kan ha drabbat 6,8 miljoner

Facebook säger att bolaget upptäckt en sårbarhet i sitt system gällande delningen av foton som kan ha påverkat 6,8 miljoner användare. I ett blogginlägg skriver företaget att de som loggat in på Facebook och gett tredje parts-applikationer tillgång till.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Rök ihop på invägningen: "Översittarfasoner"

Sven Fornling backade inte när hans VM-matchs motståndare klev emot..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Löfven ger inte upp trots nej

S-ledaren Stefan Löfven beklagar att riksdagen ratade honom som ledare för en ny regering. Men han ger inte upp om att få ihop ett underlag för ett nytt försök. – Även om det var väntat så beklagar jag det naturligtvis, säger statsminister Stefan Löfven.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Kammarrätten ger Bahnhof delvis rätt

Bredbandsleverantören Bahnhof är inte skyldigt att ge polisen tillgång till uppgifter om vissa abonnemang – men måste däremot lämna ut andra. Det konstaterar kammarrätten i en dom. Enligt kammarrätten behöver Bahnhof inte lämna uppgifter om abonnemang s.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Hurula släpper låt om hemska minnen

Hurula är på gång med ny musik. Luleåartisten har släppt singeln "Självmedicinering". Låten är den första från albumet "Klass", som kommer 22 februari – och den tar avstamp i hemska minnen.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Läsartext: Rätt skall vara rätt

Matproducent och inte knallare. Rätt skall vara rätt tycker vi..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Regeringskritisk tidning läggs ned

Den regeringskritiska tidningen El Nacional i Venezuela läggs ned..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.