Expressen > Nyheter

Saturday, 23 February, 08:10

Expressen - 06 dec 18 kl. 21:16

Marcus, 23, tvingas leva kvar i fel könMarcus Andersson, 23, föddes som kvinna men har alltid känt sig som en man.Nu vill han ta det avgörande steget, men trycket är så stort att Västra Götalands enda mottagning som ger de nödvändiga manliga hormonerna inte tar emot nya patienter. – För mig så är det på liv och död. Mitt liv står på paus, säger Marcus. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Andersson, Västra Götalands, Marcus

Dela artikeln

259 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marcus23 , tvingas, leva, kvari , fel, kön
Dalarnas tidningar - 11 feb 11 kl. 05:44

Allt fler svårt sjuka tvingas leva på socialbidrag

[BORLÄNGE] Borlänge kartlägger nu alla sjuka som tvingas leva på socialbidrag. Allt fler tvingas till socialförvaltningen då de inte kan få pengar från Försäkringskassan..

Vimmerby Tidning - 04 mar 11 kl. 08:10

Tvingas leva på mamma

? Det är förnedrande att inte klara sig själv.
Förtidspensionären Ola Rosevall tvingas leva på sin mamma som 60-åring.

Expressen - 03 dec 17 kl. 06:27

"Vi skämde ut oss – tvingas leva med det"

LOS ANGELES. Sjunde raka förlusten.Detroit Red Wings är i djup kris.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Sara Skyttedal – låt mig få leva kvar i mångfalden!"

Hej Sara Skyttedal, jag hörde att du ville införa medborgarskapstest! Kul! Äntligen blir det ordning och reda på torpet!

Expressen - 08 feb 15 kl. 22:22

Mjölkbondens vädjan för att kunna leva kvar

Sveriges mjölkbönder går på knäna – och enda chansen till överlevnad är höjda mjölkpriser. Nyligen bevisade Hemköp i Torpahallen att det är möjligt att ta mer betalt för mjölk. Och nu vill mjölkbonden Elisabet Ståhl från Åmål att fler ska haka på exemplet.

DN - 27 jan 19 kl. 18:09

Löfven: Minnena från Förintelsen ska leva kvar

Många överlevare medverkade när Förintelsens minnesdag uppmärksammades runt om i Sverige. – Era minnen kommer inte att försvinna in i tomheten. De ska leva kvar, sade statsminister Stefan Löfven (S) i Stora synagogan i Stockholm..

Barometern - 06 jan 14 kl. 10:49

Hon tvingas bo kvar hemma

Bostadsbristen gör att allt fler unga tvingas bo kvar hemma. Kajsa Nilsson är en av dem. Snart ser hon ingen annan utväg än att flytta till annan ort.

BT - 13 mar 14 kl. 08:20

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus

Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet. Kommunerna har varken råd eller möjlighet att bygga om och bygga nytt, enligt en granskning som Riksrevisionen genomfört.Av 123 kommuner med svag bostadsmarknad anger hälften att de inte kan möta efterfrågan på bättre anpassade bostäder för äldre.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 14 kl. 08:23

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus

Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet. Kommunerna har varken råd eller möjlighet att bygga om och bygga nytt, enligt en granskning som Riksrevisionen genomfört. Av 123 kommuner med svag bostadsmarknad anger hälften att de inte kan möta efterfrågan på bättre anpassade bostäder för äldre..

SvD - 13 mar 14 kl. 08:20

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus

Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Tre gripna för våldsamt upplopp

Maskerade personer ska ha beväpnat sig med pinnar och stört allmänheten i Upplands Väsby.Tre män greps – misstänkte för våldsamt upplopp..

Expressen - 15 minuter sedan

Larm om explosioner i Nigeria på valdagen

En rad explosioner har hörts i staden Maiduguri i Nigeria.Detta sker samma dag som landet går till val – efter att valet har skjutits upp i en vecka..

Expressen - 15 minuter sedan

16-åringens hand slets av – har landat sitt drömjobb

Fem dagar efter studenten förändrades livet för den lovande dansaren Kristie Sita, då 16 år gammal.Tonåringens hand slets av i samband med en olycka på sjön.Hon fruktade att karriären skulle vara över – men det visade sig bli precis tvärtom, berättar hon i en intervju med New York Post.

Expressen - 15 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: IS-terrorist nekar, polisen söker Velmira och R Kelly åtalad

IS-terroristen Mubashir Qadar, 31, står åtalad för att brutalt ha mördat en man i Örebro. Nu anser han att han inte borde straffas – utan narare belönas.■■■Polisen från region Bergslagen har varit på plats norr om Gävle för en insats under natten.

Expressen - 30 minuter sedan

Ranstorp: Överväg att utreda alla IS-svenskar

Ingen av de 150 svenskar som återvänt från terrorsekten IS har dömts för brott begångna i konfliktzonen.Vissa andra europeiska länder utreder alla som kommer tillbaka, men inte Sverige.Frågan borde diskuteras, anser terrorexperten Magnus Ranstorp..

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna gripen för mordförsök

En kvinna i 50-årsåldern är gripen för försök till mord i Ronneby..

Expressen - 1 timme sedan

Teorin: Därför agerade Anna Lindstedt ensam

Sveriges ambassadör i Kina, Anna Lindstedt, ska ha blivit alltför engagerad i fallet med fängslade bokförläggaren Gui Minhai.Därför agerade hon solo, enligt uppgifter till Aftonbladet. Nu utreds hon av Säpo..

Expressen - 1 timme sedan

Dödade man efter bråk om resa till Florida – frias

Med fem slag med slägghammaren dödade den 36-årige mannen en bekant till honom. Därefter snubblade han på verktyg och orsakade skador på mannens hals.Nu frias 36-åringen på nytt..

Expressen - 1 timme sedan

Brandmannen Tobias blev utskälld på olycksplatsen

När Tobias Riis och hans kolleger på Räddningstjänsten i Stenungssund ryckte ut på en olycka på E6 tålde inte en bilist att det uppstod köer.– Han skrek svordomar åt oss. Vi väl ett femtontal som arbetade vid olyckan och vi skulle ”f-n se till att öppna upp vägen snabbare”, berättar Riis..

Expressen - 1 timme sedan

IS-terroristen vill ha ”medalj” för att ha dödat man i Örebro

Mubashir Qadar, 31, reste till Syrien och anslöt sig till terrorsekten Islamiska staten.Nu står han åtalad för att ha huggit en man sju gånger i ansiktet i ett brutalt hämndmord i Örebro.– Jag har ju räddat folk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.