Expressen > Nyheter

Saturday, 15 December, 03:45

Expressen - 06 dec 18 kl. 21:16

Marcus, 23, tvingas leva kvar i fel könMarcus Andersson, 23, föddes som kvinna men har alltid känt sig som en man.Nu vill han ta det avgörande steget, men trycket är så stort att Västra Götalands enda mottagning som ger de nödvändiga manliga hormonerna inte tar emot nya patienter. – För mig så är det på liv och död. Mitt liv står på paus, säger Marcus. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Andersson, Västra Götalands, Marcus

Dela artikeln

234 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marcus23 , tvingas, leva, kvari , fel, kön
Dalarnas tidningar - 11 feb 11 kl. 05:44

Allt fler svårt sjuka tvingas leva på socialbidrag

[BORLÄNGE] Borlänge kartlägger nu alla sjuka som tvingas leva på socialbidrag. Allt fler tvingas till socialförvaltningen då de inte kan få pengar från Försäkringskassan..

Vimmerby Tidning - 04 mar 11 kl. 08:10

Tvingas leva på mamma

? Det är förnedrande att inte klara sig själv.
Förtidspensionären Ola Rosevall tvingas leva på sin mamma som 60-åring.

Expressen - 03 dec 17 kl. 06:27

"Vi skämde ut oss – tvingas leva med det"

LOS ANGELES. Sjunde raka förlusten.Detroit Red Wings är i djup kris.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Sara Skyttedal – låt mig få leva kvar i mångfalden!"

Hej Sara Skyttedal, jag hörde att du ville införa medborgarskapstest! Kul! Äntligen blir det ordning och reda på torpet!

Expressen - 08 feb 15 kl. 22:22

Mjölkbondens vädjan för att kunna leva kvar

Sveriges mjölkbönder går på knäna – och enda chansen till överlevnad är höjda mjölkpriser. Nyligen bevisade Hemköp i Torpahallen att det är möjligt att ta mer betalt för mjölk. Och nu vill mjölkbonden Elisabet Ståhl från Åmål att fler ska haka på exemplet.

Barometern - 06 jan 14 kl. 10:49

Hon tvingas bo kvar hemma

Bostadsbristen gör att allt fler unga tvingas bo kvar hemma. Kajsa Nilsson är en av dem. Snart ser hon ingen annan utväg än att flytta till annan ort.

BT - 13 mar 14 kl. 08:20

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus

Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet. Kommunerna har varken råd eller möjlighet att bygga om och bygga nytt, enligt en granskning som Riksrevisionen genomfört.Av 123 kommuner med svag bostadsmarknad anger hälften att de inte kan möta efterfrågan på bättre anpassade bostäder för äldre.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 14 kl. 08:23

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus

Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet. Kommunerna har varken råd eller möjlighet att bygga om och bygga nytt, enligt en granskning som Riksrevisionen genomfört. Av 123 kommuner med svag bostadsmarknad anger hälften att de inte kan möta efterfrågan på bättre anpassade bostäder för äldre..

SvD - 13 mar 14 kl. 08:20

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus

Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet..

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 08:20

Äldre tvingas bo kvar i omoderna hus


Äldre på avfolkningsorter tvingas bo kvar i dåligt anpassade bostäder eftersom kommunerna inte kan erbjuda hem med bättre tillgänglighet.Kommunerna har varken råd eller möjlighet att bygga om och bygga nytt, enligt en granskning som Riksrevisionen genomfört.Av 123 kommuner med svag bostadsmarknad anger hälften att de inte kan möta efterfrågan på bättre anpassade bostäder för äldre.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Domare: Obamacare bryter mot konstitutionen

En federal domare i Texas slår ner hårt på Affordable Care Act, mer känd som Obamacare, rapporterar CNN.Enligt domaren bryter lagen mot den amerikanska konstitutionen..

Expressen - 1 timme sedan

Bil körde på polisbil under vansinnesfärd

En vild biljakt har ägt rumpå E4 under natten mot lördagen.En bilist vägrade stanna för polisen i närheten av Jönköping, skriver Aftonbladet.När polisen försökte få bilisten att sakta ner mellan Ödeshög och Mjölby körde denne på en polisbil och hamnade i diket..

Expressen - 1 timme sedan

Man dömd för knivhugg mot tonåring

En 26-årig man döms till åtta års fängelse för mordförsök av Linköpings tingsrätt, rapporterar lokala medier..

Expressen - 2 timmar sedan

En misstänkt för brand vid examensfest

En person är misstänkt för brott i samband med den brand som inträffade i Karlskrona i veckan, när kadetter vid Sjöstridsskolan hade examensfest..

Expressen - 3 timmar sedan

Generaldirektörerna sågar M+KD-budgeten

M+KD-budgeten tvingar Arbetsförmedlingen och Migrationsverket till nedskärningar.  Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik larmar i ett brev till socialförsäkringsutskottets ledamöter om en ”absurd situation”, medan Arbetsförmedlingens dito Mikael Sjöberg varnar för en ”turbulent period”. – Jag är inte säker på att Moderaterna och Kristdemokraterna insett konsekvenserna, säger Sjöberg till DN.

Expressen - 3 timmar sedan

Uppgifter: Man tros ha styckmördats i Stockholm

Tre män sitter häktade misstänkta för inblandning i ett mordfall i södra Stockholm. Enligt uppgift till Aftonbladet hittades mannen styckad i ett område med kolonistugor. – Man har hittat kvarlevor efter en person.

Expressen - 5 timmar sedan

Ingvar Oldsbergs plan på att göra comeback

Tv-veteranen Ingvar Oldsberg, 73, sparkades från ”Bingolotto” – men snart räknar han med att vara tillbaka i rutan.– I vår börjar jag spela in en ny tv-serie. Det blir en dokumentärhistoria med tävlingsinslag, berättar han.

Expressen - 6 timmar sedan

Chaufför körde fem mil med 2,35 promille

En 62-årig litauisk lastbilschaufför körde från Helsingborg till Grevie – en sträcka på fem mil – med 2,35 promille alkohol i blodet, hävdar åklagaren.Mannen stötte till en annan bil när han skulle parkera och hade svårt att stå upp när polisen kom till platsen. Men han nekar till brott..

Expressen - 6 timmar sedan

En av Sveriges mest jagade har gripits

Jani Kellokumpu, 37, har varit inblandad i flera vansinneskörningar med dödlig utgång i Haparanda.I två år har han varit en av Sveriges mest jagade personer - häktad i sin frånvaro misstänkt för dråp och dråpförsök.På fredagskvällen greps Kellokumpu i Finland efter en vild biljakt med polis .

Expressen - 7 timmar sedan

Klimatmötet försenas – efter bråk om ordval

Klimatmötet i polska Katowice riskerar att dra ut på tiden. Länderna har fortfarande inte kommit överens om slutrapporten  – och flera vänder sig mot ordvalet ”välkomna” IPCC-rapporten. – Man kan spekulera i de egentliga skälen, säger Isabella Lövin (MP) i Expressen TV.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.