Expressen > Nyheter

Saturday, 23 February, 07:29

Expressen - 06 dec 18 kl. 19:28

Moderaterna tvingas säga upp medarbetareModeraternas ekonomi har drabbats hårt av det dåliga valresultatet. Partiet kan därför tvingas säga upp flera personer när kommunikationsavdelningen lägger ner, skriver Dagens Opinion.  Förhandlingar väntar nu mellan fack och arbetsgivare.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dagens Opinion

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, tvingas, sägaupp , medarbetare
Alliansfritt Sverige - 07 sep 14 kl. 10:38

Politiker kandiderar på Moderaterna och Sverigedemokraternas lista samtidigt

Trosamoderaten Elisabeth Uddeberg ha såhär en vecka innan valet beslutat sig för att gå över till det rasistiska partiet Sverigedemokraterna. Därmed finns hon på bägge partiers lista. Det börjar bli rätt många moderatpolitiker som hoppat över till Sverigedemokraterna: Moderatpolitikern Lars Hermansson i Sveg Moderatpoltikern Jan Nilsson i Värnamo Tidigare kommunalrådet Olov Stråmark för Moderaterna i Landskrona Två moderatpolitiker i Lindesberg Tidigare riksdagsledamoten Sten Andersson Björn Forsell avhoppad moderatpolitiker i Tranås Inga-Maj Krüger i Göteborg gick från Moderaterna via Kristdemokraterna till Sverigedemokraterna Till denna lista läggs nu alltså Trosamoderaten Reinfeldt bestämde redan 2007 att hans parti inte skulle samarbeta med Sverigedemokrat

Alliansfritt Sverige - 14 jun 14 kl. 18:07

Moderat kommunpolitiker är så jobbig att han måste isoleras från medarbetare

Pontus Pålsson är moderata kommunpolitikern i Årstorp. Men mest av allt är han en person som inte verkar förstå hur man beter sig då han har en förmåga att göra andra människor ledsna genom olika former av kränkningar. Det här har egentligen pågått sedan 2009.

Cornucopia - 16 mar 17 kl. 10:14

Christofer Fjellner: Utan Moderaterna hade vapendirektivet blivit förödande

Moderaternas EU-parlamentariker Christofer Fjellner menar i en intervju att utan Moderaternas grupps hårda arbete i EU-parlamentet hade vapendirektivet blivit helt förödande och utplånat sportskyttet. Kompromissen begränsar skadorna av direktivet men löser inte några av de problem som EU-kommissionen ville adressera.Svenska Försvarsmaktens AK5C med standard 30-skotts magasin.

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 17:06

Yxan går hos Ericsson – 600 tvingas sluta

Telekomjätten Ericsson kommer göra sig av med ytterligare 600 medarbetare. Det i Italien, skriver Telecompaper. Telekombolaget har i samtal med italienska fackförbund berättat att de kommer låta ytterligare 600 medarbetare lämna bolaget efter att tidigare ha meddelat om att 300 personer var övertaliga.

SmålandsPosten - 12 nov 13 kl. 23:14

Fler tvingas lämna Öster

Nu tvingas de lämna en efter en. Tränare och personal i Östers IF.
Den 23 oktober berättade vi om arenachefen Oskar Wijks avsked och i dag kan Smålandsposten avslöja att ytterligare fyra personer har lämnat, eller kommer att lämna, sina poster i Östers IF.

Barometern - 21 jun 16 kl. 17:22

M vill att chefer får färre medarbetare

Moderaterna i Oskarshamn vill se över organisationen inom äldreomsorgen och omsorgen. Syftet är att minska antalet medarbetare per enhetschef..

DN - 16 okt 12 kl. 00:50

?Moderaterna hotar sänka historiskt klimatbeslut i EU?

Färre utsläppsrätter. Ett brittiskt förslag i EU skulle kraftigt minska klimatutsläppen samtidigt som EU-ländernas skulder kan minskas med hundratals miljarder. Men Moderaterna har tagit intryck av svenska särintressen och hotar att sänka det historiska initiativet, skriver två medarbetare vid tankesmedjan Fores..

SmålandsPosten - 06 aug 14 kl. 06:06

Moderaterna välkomnar partibytet

Moderaterna tar emot René Jaramillo med öppna armar.
– Rene är en av Alliansens mest lojala medarbetare och vill han jobba hos oss är han välkommen, säger Anna Tenje när Smålandsposten träffar henne i partiets valstuga. Hur fungerar samarbetet med Kristdemokraterna när Rene Jaramillo nu byter till er?

Nyheter 24 - 02 maj 12 kl. 07:52

Homosexuell Romney-medarbetare "tvingas bort"


Den öppet homosexuelle talespersonen sa upp sig under sin första officiella arbetsdag. USA. Richard Grenell som nyligen anställdes som en av Mitt Romneys talespersoner för utrikespolitik meddelade på tisdagen ut att han nu lämnar Mitt Romney mitt i den brinnande presidentvalskampanjen.

BT - 12 jan 14 kl. 15:36

Kan tvingas sluta snusa på arbetstid

Alla landsting har i dag rökfri arbetstid för sina medarbetare. Hur man ska göra med snuset råder det delade meningar om. – Det är en kontroversiell fråga, säger Ingrid Aurin Edvardsson, folkhälsoutvecklare vid landstinget Kronoberg.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Kvinna gripen för mordförsök

En kvinna i 50-årsåldern är gripen för försök till mord i Ronneby..

Expressen - 15 minuter sedan

Teorin: Därför agerade Anna Lindstedt ensam

Sveriges ambassadör i Kina, Anna Lindstedt, ska ha blivit alltför engagerad i fallet med fängslade bokförläggaren Gui Minhai.Därför agerade hon solo, enligt uppgifter till Aftonbladet. Nu utreds hon av Säpo..

Expressen - 30 minuter sedan

Dödade man efter bråk om resa till Florida – frias

Med fem slag med slägghammaren dödade den 36-årige mannen en bekant till honom. Därefter snubblade han på verktyg och orsakade skador på mannens hals.Nu frias 36-åringen på nytt..

Expressen - 30 minuter sedan

Brandmannen Tobias blev utskälld på olycksplatsen

När Tobias Riis och hans kolleger på Räddningstjänsten i Stenungssund ryckte ut på en olycka på E6 tålde inte en bilist att det uppstod köer.– Han skrek svordomar åt oss. Vi väl ett femtontal som arbetade vid olyckan och vi skulle ”f-n se till att öppna upp vägen snabbare”, berättar Riis..

Expressen - 30 minuter sedan

IS-terroristen vill ha ”medalj” för att ha dödat man i Örebro

Mubashir Qadar, 31, reste till Syrien och anslöt sig till terrorsekten Islamiska staten.Nu står han åtalad för att ha huggit en man sju gånger i ansiktet i ett brutalt hämndmord i Örebro.– Jag har ju räddat folk.

Expressen - 1 timme sedan

Venezuela stänger delar av gränsen mot Colombia

Venezuela stänger delar av sin gräns mot Colombia.Detta sker bara några timmar innan en USA-stödd delegation ska leverera flera ton med humanitär hjälp till landet, skriver AP.Samtidigt har det hållits en välgörenhetskonsert hos grannarna i väst..

Expressen - 5 timmar sedan

Vaktbolagets vd: Självklart att ställa upp för sina kollegor

Hur en 31-årig kvinna behandlades av ordningsvakterna vid Hötorget blev en världsnyhet.Nu berättar vaktbolagets vd om den senaste tidens händelser i en intervju med Dagens Nyheter.– Jag vill kunna stå upp för den verksamhet jag bedriver, säger Pelle Johansson till tidningen.

Expressen - 6 timmar sedan

Raseri i Belgien över ”Hitler-pensioner”

Sluta betala pengar till belgare som visade sin lojalitet mot Hitler.Det menar nu flera parlamentsledamöter efter uppgifter om att Tyskland betalar ut en sorts pension till folk som varit trogna Nazityskland, skriver DN.Fortfarande kommer pengarna in varje månad till mottagarna - som hålls hemliga av Tyskland.

Expressen - 7 timmar sedan

Trumps nominering till FN-ambassadör

Donald Trump har nominerat Kelly Craft som USA:s nya FN-ambassadör.Det skriver Reuters..

Expressen - 8 timmar sedan

Så bra går det för Estelles aktieportfölj

Prinsessan Estelles aktieportfölj fortsätter att växa. På hennes sjuårsdag konstaterar Dagens industri att utvecklingen är bra – trots ett skakigt börsår..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.