DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 03:21

DI - 06 dec 18 kl. 19:27

Långt kvar till 5G på riktigt i SverigePrins Daniel blev först ut att ringa i ett riktigt 5G-nät i Sverige. Men den sega licenstilldelningen bekymrar såväl Ericssons som Telias vd. ”Kina och USA har insett att man måste skapa förutsättningarna”, säger Börje Ekholm till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Daniel, Ericssons, Telias, USA, Börje Ekholm, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långt, kvartill 5G på , riktigti , Sverige
Expressen - 07 apr 13 kl. 20:21

Rosengren: "Kul, bra, men vi har långt kvar"

Det blev förlust i Davis Cup för Sverige mot Ukraina. Men med hedervärda siffror, 2?3 i matcher.

BT - 09 sep 13 kl. 11:12

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag". - Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan.I morse lättade dimman från sjön vid Lundsberg och internatchefen Björn Söderman välkomnade eleverna på trappen till huvudbyggnaden.

SVT - 25 sep 18 kl. 20:23

”Väldigt långt kvar till en omröstning”

Oppositionspartiet Labour har nu röstat för en motion som öppnar för att partiet kan kräva en ny folkomröstning om brexit. Men det är långt ifrån detsamma som att en ny omröstning faktiskt kommer att äga rum. – En stor framgång för de som kampanjat för en sådan, men det är väldigt långt kvar, säger SVT:s utrikesreporter Anna-Maja Persson..

Sydsvenskan - 09 sep 13 kl. 11:16

Lundsberg: ?Långt kvar att gå?

Eleverna på Lundsberg gick i dag tillbaka till undervisningen. "Vi har långt kvar att gå", säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

UNT - 09 sep 13 kl. 11:10

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag".-Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

UNT - 09 sep 13 kl. 15:18

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag".-Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

GöteborgsPosten - 23 sep 13 kl. 14:00

Anfallsstjärnan: "Det är inte långt kvar"

Överansträngning i ryggen är borta. Moestafa El Kabir är nära spel igen. ?

Sydsvenskan - 03 aug 14 kl. 05:30

Det är långt kvar till den verkligt intelligenta roboten

Vi har fortfarande långt kvar innan vi kan bygga verkligt intelligenta robotar, skriver Peter Gärdenfors..

GöteborgsPosten - 26 feb 15 kl. 11:07

Långt kvar till Europes sista nedräkning

Rocklegendarerna i Europe har långt kvar till den sista nedräkningen.Nu släpper gruppen sitt tionde album och turnékarusellen snurrar i gång på högvarv..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:38

Dijsselbloem: Fortfarande långt kvar till uppgörelse

Eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem säger på tisdagseftermiddagen att det fortfarande är långt kvar till en överenskommelse mellan Grekland och dess internationella långivare..

Jmini.se - 09 nov 15 kl. 14:47

Långt kvar till jämställt föräldraskap i Jönköping

TCOs sista pappaindex visar positiv utveckling – men det är långt kvar till jämställt föräldraskap i Jönköpingon, nov 04, 2015 08:23 CET Sedan TCO lanserade pappaindex 1999 har vi tagit många viktiga steg mot ökad jämställdhet. Indexet har mer ä.....

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Huaweis grundare: ”USA kan inte krossa oss”

Ren Zhengfei, grundare till kinesiska telekomjätten Huawei, nekar till att företaget ska ha gjort sig skyldiga till något och försvarar sig mot spionanklagelserna i en intervju med BBC. ”Världen kan inte undkomma oss för vi är mer avancerade.”.

DI - 4 timmar sedan

M och KD vill ha svar från Wallström om Gui Minhai-möte

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående ett omtalat möte om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina, eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

DI - 4 timmar sedan

Carl Benett och entreprenörprinsen på näringslivsresa i Indien

Det svenska näringslivets projekt på utbildningssatsningar i Indien har nu nått halvvägs. Under veckan har representanter för tio svenska storbolag varit i landet – tillsammans med prins Daniel – för att för att se hur utvecklingen går..

DI - 5 timmar sedan

Företagare sågar familjeveckan – ”ett hån”

En förkrossande majoritet av småföretagarna vill skrota regeringens omdiskuterade familjevecka. Få som driver eget kan utnyttja extradagarna – ändå måste de betala för kalaset, säger Erik Ageberg, näringspolitisk expert på Företagarna:   ”Familjeveckan är ett hån mot Sveriges företagare.”.

DI - 5 timmar sedan

Mer än var fjärde europé röstar populistiskt

Mer än var fjärde väljare i Europa, 26,8 procent, valde ett populistiskt parti senast de röstade i ett nationellt val. Effekterna kan bli stora efter EU-valet i frågor som handel, migration - och följsamheten gentemot Vladimir Putin..

DI - 5 timmar sedan

Juncker: Går inte att utesluta att britterna får rösta i EU-valet

Möjligheten att brexit skjuts fram över sommaren och att britterna därmed kan rösta i EU-parlamentsvalet vore ironiskt – men går inte att utesluta, säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till Stuttgarter Zeitung enligt  Reuters..

DI - 5 timmar sedan

Enorm skillnad mellan bästa och sämsta indexfonderna

Det skiljer enormt mycket i avkastning mellan den bästa och sämsta passivt förvaltade Sverigefonden de senaste fem åren – hela 20 procentenheter. Di hjälper dig att välja rätt..

DI - 6 timmar sedan

Kjos och Kise kan minska innehavet i Norwegian med 10 procent

Om emissionen och försäljningen av teckningsrätter i Norwegian utlöper som meddelats innebär det att HBK Holdings ägarandel i flygbolaget sjunker från knappt 25 till strax under 15 procent, rapporterar E24..

DI - 6 timmar sedan

Garos vd Carl-Johan Dalin får sparken

Styrelsen i Garo har beslutat att avsluta Carl-Johan Dalins anställning som verkställande direktör. Patrik Andersson, för närvarande försäljnings- och marknadsdirektör, tar tillsvidare över rollen som tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande..

DI - 6 timmar sedan

RÅ ska granska avlyssningsbeslut mot jaktbrottsmisstänkte Karl Hedin

Det var i oktober i fjol som Hedin tillsammans med flera andra personer greps av polisens nationella operativa avdelning efter en längre tids spaning och telefonavlyssning. Karl Hedin satt häktad i 31 dagar, och strax efter nyår kom nyheten att huvudvittnet i jakthärvan inte längre vill medverka i utredningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.