DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 18:39

DI - 06 dec 18 kl. 19:27

Långt kvar till 5G på riktigt i SverigePrins Daniel blev först ut att ringa i ett riktigt 5G-nät i Sverige. Men den sega licenstilldelningen bekymrar såväl Ericssons som Telias vd. ”Kina och USA har insett att man måste skapa förutsättningarna”, säger Börje Ekholm till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Daniel, Ericssons, Telias, USA, Börje Ekholm, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långt, kvartill 5G på , riktigti , Sverige
Expressen - 07 apr 13 kl. 20:21

Rosengren: "Kul, bra, men vi har långt kvar"

Det blev förlust i Davis Cup för Sverige mot Ukraina. Men med hedervärda siffror, 2?3 i matcher.

BT - 09 sep 13 kl. 11:12

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag". - Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan.I morse lättade dimman från sjön vid Lundsberg och internatchefen Björn Söderman välkomnade eleverna på trappen till huvudbyggnaden.

SVT - 25 sep 18 kl. 20:23

”Väldigt långt kvar till en omröstning”

Oppositionspartiet Labour har nu röstat för en motion som öppnar för att partiet kan kräva en ny folkomröstning om brexit. Men det är långt ifrån detsamma som att en ny omröstning faktiskt kommer att äga rum. – En stor framgång för de som kampanjat för en sådan, men det är väldigt långt kvar, säger SVT:s utrikesreporter Anna-Maja Persson..

Sydsvenskan - 09 sep 13 kl. 11:16

Lundsberg: ?Långt kvar att gå?

Eleverna på Lundsberg gick i dag tillbaka till undervisningen. "Vi har långt kvar att gå", säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

UNT - 09 sep 13 kl. 11:10

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag".-Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

UNT - 09 sep 13 kl. 15:18

Lundsberg: "Långt kvar att gå"

Eleverna på Lundsberg gick i dag till det internatchefen Björn Söderman kallar "en vanlig skoldag".-Vi har långt kvar att gå, säger andraårseleven Carolina Tuula om nollningsövergreppen som fick Skolinspektionen att stänga internatskolan..

GöteborgsPosten - 23 sep 13 kl. 14:00

Anfallsstjärnan: "Det är inte långt kvar"

Överansträngning i ryggen är borta. Moestafa El Kabir är nära spel igen. ?

Sydsvenskan - 03 aug 14 kl. 05:30

Det är långt kvar till den verkligt intelligenta roboten

Vi har fortfarande långt kvar innan vi kan bygga verkligt intelligenta robotar, skriver Peter Gärdenfors..

GöteborgsPosten - 26 feb 15 kl. 11:07

Långt kvar till Europes sista nedräkning

Rocklegendarerna i Europe har långt kvar till den sista nedräkningen.Nu släpper gruppen sitt tionde album och turnékarusellen snurrar i gång på högvarv..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 16:38

Dijsselbloem: Fortfarande långt kvar till uppgörelse

Eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem säger på tisdagseftermiddagen att det fortfarande är långt kvar till en överenskommelse mellan Grekland och dess internationella långivare..

Jmini.se - 09 nov 15 kl. 14:47

Långt kvar till jämställt föräldraskap i Jönköping

TCOs sista pappaindex visar positiv utveckling – men det är långt kvar till jämställt föräldraskap i Jönköpingon, nov 04, 2015 08:23 CET Sedan TCO lanserade pappaindex 1999 har vi tagit många viktiga steg mot ökad jämställdhet. Indexet har mer ä.....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Byggjättens prognos: Så mycket ska bopriserna lyfta

Bostadspriserna i de svenska storstäderna väntas stiga 1-2 procent per år till år 2020. Det är huvudscenariot i byggbolagets Veidekke marknadsrapport. .

DI - 1 timme sedan

Starkaste börsdagen sedan april – Ahlsell rusade efter bud

Stockholmsbörsen rekylerade upp kraftigt på tisdagen som blev bästa dagen för OMXS30-indexet sedan 5 april. Optimism kring Kina och USA:s handelssamtal lyfte investerarhumöret..

DI - 30 minuter sedan

Fordonsaktier ledde uppgångar i Europa

Europabörserna handlades uppåt på tisdagen efter en svag måndagsutveckling. Positiva signaler kring handelskonflikten mellan USA och Kina samt ett överraskande starkt ZEW-index, som mäter investerares och analytikers förväntningar på ekonomin i Tyskland, gav stöd..

DI - 45 minuter sedan

Uppåt på Nordenbörserna – Norwegian steg i Oslo

De nordiska börserna steg på tisdagen i linje med omvärlden efter bland annat ökad optimism i handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Ägare besvikna över Ahlsell-bud: "Ligger inte i allas intresse"

En av Ahlsells större ägare, Lucerne Capital, säger sig vara besvikna över att Ahlsell är på väg bort från börsen och har försökt få bolagets ledning att göra något åt aktiens låga värdering..

DI - 1 timme sedan

Need Invest nyttjar sina teckningsoptioner i Bublar Group

Bublar Group AB (publ), noterat på NGM Nordic MTF, har idag blivit informerade av Need Invest att de har nyttjat sina teckningsoptioner av serie BUBL TO1 genom en bindande teckningsanmälan. Peter Engdahl, VD i Need Invest, sitter i styrelsen i Bublar Group sedan 2017 och är därmed en insynsperson som rapporterar egna och närståendes transaktioner i Bublar Groups aktie..

DI - 1 timme sedan

CVC räddar ansiktet i Ahlsell

När CVC köper tillbaka Ahlsell från börsen är den potentiella förlusten 860 miljoner kronor för det två år långa börsäventyret. För riskkapitalbolaget är det ett nödvändigt offer för att behålla ansiktet inför kommande försäljningar..

DI - 1 timme sedan

Följ börsstängningen i Closing Bell

Gårdagens dystra siffror är nu ett minne blott. Under tisdagen var det rejält uppåt på Stockholmsbörsen – med flera storbolag i topp. Missa inte börsstängningen i Di TV:s Closing Bell.

DI - 2 timmar sedan

USA-räntor och dollarn stärks – Europaräntor backar

Europaräntorna var något ned på tisdagen, med tyska räntor 1-2 punkter lägre, samtidigt som börserna överlag stod på ett rejält plus. .

DI - 2 timmar sedan

Rekyl för fordonssektorn på stigande USA-börser

New York-börserna inledde positivt på tisdagen. Uppgifter om att Kinas vice premiärminister Liu He har talat med USA:s finansminister Steven Mnuchin om den fortsatta tidtabellen för handelssamtal gav stöd. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.