Sydsvenskan > Sport

Saturday, 23 February, 07:30

Liknande nyheter

Taggar: Hotadeatt , mörda, barn, släpptefter , rättegång
Kristianstadsbladet - 15 sep 17 kl. 11:40

Man som hotade barn med kniv släppt

Den man som hotade två barn i 10-årsåldern med kniv utanför Sånnaskolan i Åhus släpptes senare..

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 15:51

Man som hotade SDU är släppt

Den man som polisen grep och som sedan anhölls på torsdagen, för framförda hot mot Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU, släpptes på fredags eftermiddagen. – Han är förhörd med närvaro av advokat och han fortsätter att neka till brott. Han är nu frisläppt men misstankarna mot honom kvarstår, säger Robert Loeffel, informationschef på Kronobergspolisen.

SmålandsPosten - 01 aug 13 kl. 06:23

Hotade personal på bensinmack med pistol

Den 32-åriga mannen verkade helt lugn innan han blev insläppt till den låsta bensinmacken Statoil på Teleborg. Inne i butiken blev han hotfull och började vifta med en pistol. Det var vid midnatt natten till onsdagen som polis larmades till butiken vid bensinmacken på Teleborg, där mannen verkade förvirrad, hotfull och viftade med ett vapen.

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 06:30

Hansson hade solen i ögonen och när han satte upp händerna för att skugga ögonen slog Rossi till. Den här gången var han inte bedövad av vin och öl. Han var nykter och snabb och stark.

Kapitel 34Den bleka septembersolen lyckades inte värma männen som i den tidiga morgonen kom cyklande från slitna hyreskaserner runt om i staden. Likt ett lämmeltåg slussades de mot klaffbrons trånga gatt och vidare mot varvsgrinden. Buttra kommentarer och ilskna rop hördes på fabriksgården när männen gjorde sig redo för ännu en lång och slitsam arbetsvecka.

BT - 06 dec 14 kl. 04:12

Sonypersonal hotad efter cyberattack

Anställda på filmstudion Sony Pictures Entertainment har fått ta emot hotbrev efter ett hackerangrepp då känslig information om anställda stals. Avsändarna säger sig representera hackergruppen Guardians of Peace. "Vad vi har gjort hittills är bara en liten del av våra planer.

YLE - 25 jan 15 kl. 06:09

Fundamentalism - en spegel av samhället

Fundamentalism kan ses som ett religiöst fenomen - men ofta handlar det snarare om ett politiskt uttryck som kan placeras i ett historiskt skeende.
Amish - en strävan efter rötter Amish Bild: EPA/MATTHEW CAVANAUGH
Benämningen fundamentalism sägs ha sina rötter i strängt protestantiska kretsar i USA på 1890-talet där man protesterade mot den moderna naturvetenskapen och mot religionshistorikernas sätt att läsa Bibeln som en historisk text bland andra. De troende stödde kreationism, och ifrågasatte darwinismens bibelkritik.

Skånskan - 21 maj 17 kl. 11:00

Little Gerhard toppnamn på sommarens allsång

höör Till slut lyckades allsångsledaren Åke Hjerpe locka till sig sin ungdomsidol. Den 13 juli besöker Little Gerhard Berggrenska gården för första gången.
– Det finns inte många artister kvar i den genre som han verkade i, säger en jublande glad Åke Hjerpe som dessutom är friskförklarad.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Med skadorna kom insikten: ”Vet hur sårbar en elitkarriär är”

HK Malmös Robert Månsson har hittat alternativ karriär inom handbollen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Arkitekten om ombyggnaden vid BMC: ”Det här är vulgo”

Att delar av Anshelms byggnad måste rivas upprör flera arkitekter..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Drömpraon väntar i riksdagen

”Klimatet är dagens ödesfråga”, tycker Vide Petersson från Ven..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Gränspolisen efterlyser mobila avläsare för fingeravtryck

En lång rad tekniska hjälpmedel kan göra gränskontrollerna effektivare..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Våld mot kvinnor i fokus på Césargalan

"Allt för min son" blev den stora vinnaren när Césargalan ägde rum i Paris. Filmen hade svensk premiär i september förra året och handlar om våld i hemmet där ett skilt par kämpar om vårdnaden av sin son. Filmen prisades för bästa film, bästa originalma.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Trump nominerar ny FN-ambassadör

USA:s president Donald Trump nominerar Kelly Craft som landets nya FN-ambassadör. Craft är i dag USA:s ambassadör i Kanada. "Kelly har gjort ett enastående jobb med att representera vår nation och jag känner ingen tvekan om att vårt land, under hennes l.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Bashir upplöser regeringen efter protester

Sudans president Omar al-Bashir vill skjuta fram de föreslagna och ifrågasatta grundlagsändringar som skulle ge honom möjlighet att sitta kvar vid makten. Samtidigt upplöser han sin egen regering – och utlyser undantagstillstånd. President al-Bashir med.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Franske stavstjärnan missar EM

Stavhoppstävlingen i inomhus-EM i Glasgow tappar ytterligare en stjärna. Sedan tidigare har Armand Duplantis hoppat av mästerskapet, nu står det också klart att världsrekordhållaren Renaud Lavillenie, Frankrike, missar EM nästa veckoslut. Fransmannen ha.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Polisväxeln: Var god dröj

Bråttom bör man inte ha när man ringer polisen. I genomsnitt dröjde det i fjol över 22 minuter innan någon svarade i polisväxeln. Det är tre gånger så lång tid som 2017.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Över 40 döda av olaglig sprit i Indien

Minst 41 arbetare på en teodling i nordöstra Indien har avlidit efter att de druckit hembränd alkohol. Ytterligare 45 personer vårdas på sjukhus och för 20 av dem är läget kritiskt. Arbetarna ska ha druckit den giftiga alkoholen efter att de fått sin ve.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.