Sydsvenskan > Sport

Saturday, 15 December, 02:51

Sydsvenskan - 06 dec 18 kl. 18:49

Hotade att mörda barn – släppt efter rättegångMannen som gick runt med kniv i Rönneholmsparken har släppts i väntan på tingsrättens dom..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rönneholmsparken

Dela artikeln

335 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotadeatt , mörda, barn, släpptefter , rättegång
Kristianstadsbladet - 15 sep 17 kl. 11:40

Man som hotade barn med kniv släppt

Den man som hotade två barn i 10-årsåldern med kniv utanför Sånnaskolan i Åhus släpptes senare..

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 15:51

Man som hotade SDU är släppt

Den man som polisen grep och som sedan anhölls på torsdagen, för framförda hot mot Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU, släpptes på fredags eftermiddagen. – Han är förhörd med närvaro av advokat och han fortsätter att neka till brott. Han är nu frisläppt men misstankarna mot honom kvarstår, säger Robert Loeffel, informationschef på Kronobergspolisen.

SmålandsPosten - 01 aug 13 kl. 06:23

Hotade personal på bensinmack med pistol

Den 32-åriga mannen verkade helt lugn innan han blev insläppt till den låsta bensinmacken Statoil på Teleborg. Inne i butiken blev han hotfull och började vifta med en pistol. Det var vid midnatt natten till onsdagen som polis larmades till butiken vid bensinmacken på Teleborg, där mannen verkade förvirrad, hotfull och viftade med ett vapen.

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 06:30

Hansson hade solen i ögonen och när han satte upp händerna för att skugga ögonen slog Rossi till. Den här gången var han inte bedövad av vin och öl. Han var nykter och snabb och stark.

Kapitel 34Den bleka septembersolen lyckades inte värma männen som i den tidiga morgonen kom cyklande från slitna hyreskaserner runt om i staden. Likt ett lämmeltåg slussades de mot klaffbrons trånga gatt och vidare mot varvsgrinden. Buttra kommentarer och ilskna rop hördes på fabriksgården när männen gjorde sig redo för ännu en lång och slitsam arbetsvecka.

BT - 06 dec 14 kl. 04:12

Sonypersonal hotad efter cyberattack

Anställda på filmstudion Sony Pictures Entertainment har fått ta emot hotbrev efter ett hackerangrepp då känslig information om anställda stals. Avsändarna säger sig representera hackergruppen Guardians of Peace. "Vad vi har gjort hittills är bara en liten del av våra planer.

YLE - 25 jan 15 kl. 06:09

Fundamentalism - en spegel av samhället

Fundamentalism kan ses som ett religiöst fenomen - men ofta handlar det snarare om ett politiskt uttryck som kan placeras i ett historiskt skeende.
Amish - en strävan efter rötter Amish Bild: EPA/MATTHEW CAVANAUGH
Benämningen fundamentalism sägs ha sina rötter i strängt protestantiska kretsar i USA på 1890-talet där man protesterade mot den moderna naturvetenskapen och mot religionshistorikernas sätt att läsa Bibeln som en historisk text bland andra. De troende stödde kreationism, och ifrågasatte darwinismens bibelkritik.

Skånskan - 21 maj 17 kl. 11:00

Little Gerhard toppnamn på sommarens allsång

höör Till slut lyckades allsångsledaren Åke Hjerpe locka till sig sin ungdomsidol. Den 13 juli besöker Little Gerhard Berggrenska gården för första gången.
– Det finns inte många artister kvar i den genre som han verkade i, säger en jublande glad Åke Hjerpe som dessutom är friskförklarad.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ovanlig turturduva skådad i Halland

Fågelskådare flockas i Halmstad för att betrakta en ovanlig gäst. Den större turturduvan, Streptopelia orientalis, har nämligen dykt upp där. – För oss fågelskådare är det här nästan lika stort som om Bruce Springsteen hade dykt upp i Halmstad, säger An.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

FN fördömer våld mot kongolesisk opposition

FN:s människorättschef Michelle Bachelet fördömer säkerhetsstyrkornas våld mot oppositionen i Kongo-Kinshasa, sedan minst sex människor dödats i demonstrationer som letts av oppositionen under den senaste veckan. Hon säger i ett uttalande att hon är dju.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nya blodiga etniska strider i Etiopien

Minst 21 personer har dödats under två dagar av oroligheter mellan olika etniska grupper i södra Etiopien, rapporterar den statskopplade radiostationen Fana. Dödsoffren har krävts nära staden Moyale vid gränsen till Kenya under våldsamheter mellan männi.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Facebook-bugg kan ha drabbat 6,8 miljoner

Facebook säger att bolaget upptäckt en sårbarhet i sitt system gällande delningen av foton som kan ha påverkat 6,8 miljoner användare. I ett blogginlägg skriver företaget att de som loggat in på Facebook och gett tredje parts-applikationer tillgång till.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Rök ihop på invägningen: "Översittarfasoner"

Sven Fornling backade inte när hans VM-matchs motståndare klev emot..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Löfven ger inte upp trots nej

S-ledaren Stefan Löfven beklagar att riksdagen ratade honom som ledare för en ny regering. Men han ger inte upp om att få ihop ett underlag för ett nytt försök. – Även om det var väntat så beklagar jag det naturligtvis, säger statsminister Stefan Löfven.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Kammarrätten ger Bahnhof delvis rätt

Bredbandsleverantören Bahnhof är inte skyldigt att ge polisen tillgång till uppgifter om vissa abonnemang – men måste däremot lämna ut andra. Det konstaterar kammarrätten i en dom. Enligt kammarrätten behöver Bahnhof inte lämna uppgifter om abonnemang s.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Hurula släpper låt om hemska minnen

Hurula är på gång med ny musik. Luleåartisten har släppt singeln "Självmedicinering". Låten är den första från albumet "Klass", som kommer 22 februari – och den tar avstamp i hemska minnen.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Läsartext: Rätt skall vara rätt

Matproducent och inte knallare. Rätt skall vara rätt tycker vi..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Regeringskritisk tidning läggs ned

Den regeringskritiska tidningen El Nacional i Venezuela läggs ned..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.