DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 03:22

DI - 06 dec 18 kl. 18:42

Intrums vd: ”Storleken är inte avgörande, men väldigt viktig”Fusionen med Lindorff gjorde Intrum dubbelt så stort. Trots storaffären nyligen med italienska Intesa Sanpaolo finns utrymme för mer investeringar säger vd Mikael Ericson. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lindorff, Intrum, Intesa Sanpaolo, Mikael Ericson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intrumsvd , Storlekenär inte , avgörandemen , väldigt, viktig
Cornucopia - 22 nov 17 kl. 08:57

Regeringens Patriotbeslut - förhållandet till USA avgörande

Bloggen har nu fått ut regeringens Patriotbeslut, som avhemligats. Det framgår att två faktorer avgjorde - dels att endast Patriot redan 2020 klarar av att verka mot ballistiska robotar och det svenska förhållandet till USA och dettas avgörande betydelse för svensk säkerhetspolitik. Hur många system det handlar om i slutändan är inte angivet, och allt ska ske inom budget.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 12:58

"Slutspurten bli avgörande"

Foto: Peter Maunula
Dagen före valdagen pågår partiernas slutspurt för fullt. Både Socialdemokraterna och Moderaterna beskriver valrörelsen som mycket jämn, i alla fall på riksplanet.
- Det är väldigt jämnt, konstigt nog, tycker jag, när man hör alla kritiska röster, säger Kenneth Jönsson, vice ordförande i Vä-Skepparslövs S-förening.

YLE - 04 feb 15 kl. 11:33

Bensowordförande: Jag avgår väldigt gärna

Iselin Krogerus-Therman avgår gärna från stiftelsens styrelse. Patent- och registerstyrelsen saknar förtroende för styrelsen vid Bensows stiftelse, efter nya avslöjanden i programmet MOT i måndags. Styrelsens ordförande Iselin Krogerus-Therman säger sig ha förståelse för Patent- och registerstyrelsens uttalande.

YLE - 03 feb 17 kl. 08:30

Flytten till Sverige avgörande för Sanna Nygårds karriär: ”Det gav ny motivation”

Sanna Nygård bytte i höstas Vasa mot Stockholm och tränar nu under Oscar Gidewalls ledning. Miljöombytet gav extra motivation och gjorde att hon valde att fortsätta satsa på friidrotten. Säsongen 2016 var väldigt tudelad för trestegshopparen Sanna Nygård.

Sydsvenskan - 31 mar 15 kl. 21:56

Svedala tvingade fram en femte avgörande match

Det blev onödigt spännande när Svedala spelade till sig en femte och avgörande kvartsfinal i Katrineholm i morgon. Efter två set såg läget stabilt ut och hemmalaget hade bra koll på händelserna – men efter den tio minuter långa pausen var rollerna ombytta. Plötsligt var det Katrineholm som hade vind i seglen.

YLE - 30 nov 15 kl. 09:12

Avgörande dagar på arbetsmarknaden

Förhandlingarna på arbetsmarknaden är inne i ett kritiskt skede. En lösning i postkonflikten kan bana väg för ett samhällsfördrag, men det krävs mera kompromissvilja och bättre förhandlingskultur för att det ska lyckas, menar statsvetaren Mika Helander. Parterna i postkonflikten fick ett medlingsbud i går kväll och riksförlikningsmannen vill ha svar före kl.

SmålandsPosten - 15 aug 14 kl. 07:04

Avgörande med korta utryckningstider

I våras inträffade en gräsbrand nära Sjöatången i Vederslöv. Odenslanda brandvärn var snabbt på plats och det var tur för lågorna slickade redan ett par byggnader. Ett snabbt ingripande räddade husen och förhindrade kanske en större skogsbrand.

YLE - 04 mar 16 kl. 11:00

Avgörande dag för samhällsfördraget - AKT och PAM sätter sig på tvären

Det är en avgörande dag för samhällsfördragets vara eller icke vara. Flera av FFC:s största förbund går inte med på ett samhällsfördrag. Både transportfacket AKT och servicefacket PAM går inte med på att förhandla om fördraget.

Sydsvenskan - 14 apr 16 kl. 22:06

Svedala föll i den avgörande matchen

Volleyboll SM-semifinal 5:5 Örebro–Svedala 3-0 (29-27, 25-21, 25-14) Svedalas säsong är över. Den femte och avgörande semifinalen mot Örebro slutade med en klar förlust, 0–3 (27–29, 21–25, 14–25). – Det är klart att vi är besvikna.

Expressen - 26 mar 14 kl. 18:21

På väg mot folkfest i avgörande matchen

Trots kvartsfinal har Frölunda haft svårt att locka folk till Scandinavium. Inför avgörande mötet med Linköping ser det dock ut att bli folkfest. Fem timmar efter att biljettkassorna öppnat har redan 8 000 biljetter sålt.

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 05:48

Avgörande för e-ciggen närmar sig

Får man röka e-cigarretter här? Frågan har orsakat allt mer huvudbry på sistone. Marknaden växer samtidigt som fler arbetsgivare förbjuder cigaretterna.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Huaweis grundare: ”USA kan inte krossa oss”

Ren Zhengfei, grundare till kinesiska telekomjätten Huawei, nekar till att företaget ska ha gjort sig skyldiga till något och försvarar sig mot spionanklagelserna i en intervju med BBC. ”Världen kan inte undkomma oss för vi är mer avancerade.”.

DI - 4 timmar sedan

M och KD vill ha svar från Wallström om Gui Minhai-möte

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående ett omtalat möte om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina, eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

DI - 4 timmar sedan

Carl Benett och entreprenörprinsen på näringslivsresa i Indien

Det svenska näringslivets projekt på utbildningssatsningar i Indien har nu nått halvvägs. Under veckan har representanter för tio svenska storbolag varit i landet – tillsammans med prins Daniel – för att för att se hur utvecklingen går..

DI - 5 timmar sedan

Företagare sågar familjeveckan – ”ett hån”

En förkrossande majoritet av småföretagarna vill skrota regeringens omdiskuterade familjevecka. Få som driver eget kan utnyttja extradagarna – ändå måste de betala för kalaset, säger Erik Ageberg, näringspolitisk expert på Företagarna:   ”Familjeveckan är ett hån mot Sveriges företagare.”.

DI - 5 timmar sedan

Mer än var fjärde europé röstar populistiskt

Mer än var fjärde väljare i Europa, 26,8 procent, valde ett populistiskt parti senast de röstade i ett nationellt val. Effekterna kan bli stora efter EU-valet i frågor som handel, migration - och följsamheten gentemot Vladimir Putin..

DI - 5 timmar sedan

Juncker: Går inte att utesluta att britterna får rösta i EU-valet

Möjligheten att brexit skjuts fram över sommaren och att britterna därmed kan rösta i EU-parlamentsvalet vore ironiskt – men går inte att utesluta, säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till Stuttgarter Zeitung enligt  Reuters..

DI - 5 timmar sedan

Enorm skillnad mellan bästa och sämsta indexfonderna

Det skiljer enormt mycket i avkastning mellan den bästa och sämsta passivt förvaltade Sverigefonden de senaste fem åren – hela 20 procentenheter. Di hjälper dig att välja rätt..

DI - 6 timmar sedan

Kjos och Kise kan minska innehavet i Norwegian med 10 procent

Om emissionen och försäljningen av teckningsrätter i Norwegian utlöper som meddelats innebär det att HBK Holdings ägarandel i flygbolaget sjunker från knappt 25 till strax under 15 procent, rapporterar E24..

DI - 6 timmar sedan

Garos vd Carl-Johan Dalin får sparken

Styrelsen i Garo har beslutat att avsluta Carl-Johan Dalins anställning som verkställande direktör. Patrik Andersson, för närvarande försäljnings- och marknadsdirektör, tar tillsvidare över rollen som tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande..

DI - 6 timmar sedan

RÅ ska granska avlyssningsbeslut mot jaktbrottsmisstänkte Karl Hedin

Det var i oktober i fjol som Hedin tillsammans med flera andra personer greps av polisens nationella operativa avdelning efter en längre tids spaning och telefonavlyssning. Karl Hedin satt häktad i 31 dagar, och strax efter nyår kom nyheten att huvudvittnet i jakthärvan inte längre vill medverka i utredningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.