DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 19:41

DI - 06 dec 18 kl. 17:49

MP:s krav på Löfven – öppnar för skattesänkningarAnnie Lööf har gjort det. Jan Björklund har gjort det. Jonas Sjöstedt har också gjort det.  Nu redovisar Miljöpartiet sina krav för att släppa fram Stefan Löfven som statsminister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven, Lööf, Björklund, Sjöstedt, Miljöpartiet, Stefan Löfven

Dela artikeln

136 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP:s, krav, Löfvenöppnar för , skattesänkningar
DN - 06 dec 18 kl. 20:18

MP:s kravlista – öppnar för skattesänkningar

Inte helt oväntat står klimatpolitiken i fokus när Miljöpartiet redovisar sina krav på Stefan Löfven i regeringsförhandlingen. Samtidigt kan man tänka sig att gå med på skattesänkningar, skriver MP:s språkrör på Aftonbladet Debatt..

DN - 03 maj 18 kl. 06:51

SD öppnar för att stödja M-förslag om skattesänkningar

Genom att strama åt bidragssystemen vill Moderaterna skapa utrymme för såväl skattesänkningar som satsningar på polis, vård och skola. SD-ledaren Jimmie Åkesson öppnar för att stödja en sådan politik, men villkorar det med krav på att migrationskostnaderna dras ner kraftigt..

Skånskan - 23 mar 17 kl. 06:00

Nej till både MUF och skattesänkning

SJÖBO En av de viktigaste uppgifterna för en moderat är att sänka skatten.
Det påpekar Moderata ungdomsförbundet som nu kallat bland andra Sjöbos kommunstyrelseordförande Magnus Weberg till ett möte med krav på skattesänkningar. ERWP.

Dagens PS - 15 dec 16 kl. 14:03

Batra statsminister? Här är SD:s krav

I en intervju med Dagens Industri deklarerar nu Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson att det inte finns några garantier för att SD backar upp Moderaterna i det kommande valet. ”De kan aldrig bara räkna med vårt stöd”, säger han och poängterar att partierna inte har någon formell uppgörelse. SD förhandlar och kompromissar hellre än ställer ultimatum, enligt Åkesson, och partiet kan visst ge Batra sitt stöd som statsminister, även om man inte får delta i budgetförhandlingarna.

Expressen - 06 dec 18 kl. 17:44

MP:s redovisar sina krav på S

Vänsterpartiet, Centerpartiet och Liberalerna har lagt fram sina krav till Socialdemokraterna. Nu gör Miljöpartiet detsamma, skriver Aftonbladet. Kraven handlar bland annat om kraftfulla klimatåtgärder – men de öppnar för skattesänkningar..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 14 kl. 16:38

[PLUS] Borgerlig budget utan krav på skattesänkningar

Mer pengar till äldreomsorgen och slopat kvinnohistoriskt museum. Detta är två delar i den....

DI - 02 dec 18 kl. 16:30

Gäst hos borgerligheten

Man vet att något stort har hänt när Socialdemokraterna tystnar inför krav på radikala skattesänkningar, försvagad arbetsrätt och fritt fram för vinst i välfärden. I den epok som gällde fram till den 9 september 2018 bedrev varje socialdemokrat med självrespekt en hård kampanj mot högerns skattesänkningar för de rika och de giriga företagens vinstintressen..

Dagens PS - 03 dec 18 kl. 08:43

Ledarkollen: Nu kommer notan för C

Dagens ledarkoll handlar om det politiska läget i Sverige, om valet i Brasilien och om kravallerna i Frankrike. Dagens snackis handlar om hur svek straffas i politiken. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.

BT - 04 maj 14 kl. 22:46

EU höjde pulsen på tv-debatten

SVT:s partiledardebatt bjöd mestadels på kända tongångar. Men temperaturen höjdes när EU:s fria rörlighet ledde till debatt om arbetskraftsinvandring. - Vi ska ha fri rörlighet i Europa, men inte på bekostnad av anställningsvillkoren, sade Stefan Löfven (S).

SmålandsPosten - 03 sep 13 kl. 00:12

Hägglund vann strid om pensionerna

I går presenterade de fyra alliansledarna en efterlängtad sänkning av skatten på pension. Presskonferensen hölls på Socialdepartementet, socialminister Göran Hägglunds hemmaplan.
Storleken på sänkningen förvånade många.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Dålig service större hot än Amazon

LEDARE. På onsdagsmorgonen håller Amazon presskonferens i Stockholm för att berätta om nya satsningar..

DI - 15 minuter sedan

Sverige måste agera mot Huawei

DEBATT. Flera länder, bland annat USA, tillåter inte kinesiska bolag som Huawei och ZTE att leverera telekomutrustning av säkerhetsskäl. När Sverige auktionerar ut tillstånden för frekvensutrymmen tar svenska myndigheter inga sådana hänsyn, skriver Christofer Fjellner, Europaparlamentariker (M)..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Uber har valt bank som ska ratta börsintroduktionen

Morgan Stanley kommer att leda transporttjänsten Ubers väntade börsnotering nästa år, enligt källor till Bloomberg..

DI - 45 minuter sedan

Björklund pressas internt: Släpp fram Kristersson

Mycket talar för att Liberalerna kommer att svänga och släppa fram Ulf Kristersson när hans stöd ska prövas på nytt i riksdagen. Det menar flera inom partiet Di talat med.  “Det går inte att säga nej en gång till”, säger Pär Löfstrand, ordförande för Liberalerna i Jämtland..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Vita Huset sägs förbereda fördömande av "Kinas spionage"

Vita Huset förbereder just nu en rad åtgärder mot Kina som ett svar på att landet  "fortsätter stjäla amerikanska affärshemligheter och avancerad teknik", enligt källor till Washington Post..

DI - 1 timme sedan

Löfven föreslås bli statsminister

I morgon kommer talman Andreas Norlén föreslå att Stefan Löfven blir statsminister, framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Humöret sjunker på Wall Street – Trump hotar med nedstängning

New York-börserna föll tillbaka något efter ett par handelstimmar under tisdagen. Detta efter en stark öppning på ökad optimism i handelskriget med Kina. .

DI - 1 timme sedan

Byggjättens prognos: Så mycket ska bopriserna lyfta

Bostadspriserna i de svenska storstäderna väntas stiga 1-2 procent per år till år 2020. Det är huvudscenariot i byggbolagets Veidekke marknadsrapport. .

DI - 2 timmar sedan

Starkaste börsdagen sedan april – Ahlsell rusade efter bud

Stockholmsbörsen rekylerade upp kraftigt på tisdagen som blev bästa dagen för OMXS30-indexet sedan 5 april. Optimism kring Kina och USA:s handelssamtal lyfte investerarhumöret..

DI - 1 timme sedan

Fordonsaktier ledde uppgångar i Europa

Europabörserna handlades uppåt på tisdagen efter en svag måndagsutveckling. Positiva signaler kring handelskonflikten mellan USA och Kina samt ett överraskande starkt ZEW-index, som mäter investerares och analytikers förväntningar på ekonomin i Tyskland, gav stöd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.