DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 20:03

DI - 06 dec 18 kl. 17:41

Xspray överväger riktad emission på 1,3 miljoner aktierXspray Pharma har gett i uppdrag åt Carnegie Investment Bank och Zonda Partners att utvärdera möjligheterna för en riktad emission av cirka 1,3 miljoner nya aktier till institutionella investerare genom ett så kallat accelererat bookbuilding-förfarande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pharma, Carnegie Investment Bank, Zonda Partners

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Xspray, överväger, riktad, emission, 1,3miljoner , aktier
DI - 21 mar 18 kl. 17:12

Next Biometrics överväger riktad emission på 120 miljoner

Det norska biometribolaget Next Biometrics överväger en riktad emission på upp till 120 miljoner norska kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 08 mar 18 kl. 17:40

Gomspace överväger riktad emission

Rymdteknikbolaget Gomspace överväger en nyemission på cirka 125 miljoner kronor, riktad till ett begränsat antal svenska och internationella institutionella investerare..

DI - 18 jun 18 kl. 17:39

Addnode överväger riktad nyemission på upp till 3 miljoner B-aktier

It-företaget Addnode Group har anlitat ABG Sundal Collier att utreda förutsättningarna för att genomföra en riktad kontant nyemission av B-aktier upp till 3 miljoner aktier genom ett accelererat så kallat bookbuilding-förfarande. .

DI - 6 timmar sedan

Uppgifter: Kina överväger att sänka tullar på USA-tillverkade bilar

Kina överväger att sänka importtullarna på bilar tillverkade i USA. Det uppger nyhetsbyrån Bloomberg med hänvisning till källor..

HBL - 07 nov 14 kl. 20:26

Taloussanomat: Småplacerare överväger att polisanmäla Talvivaara

Aktiespararnas Centralförbund som representerar småplacerarna överväger att polisanmäla gruvbolaget Talvivaara, skriver TaloussanomatCentralförbundet vill reda ut om Talvivaaras kommunikation varit lagenlig. Förbundets ordförande Timo Rothovius säger att förbundet fattar beslutet efter moderblagets eventuella konkurs. Rothovius säger att framförallt Talvivaaras information kring sina aktieemissioner har varit för optimistisk, pengarna som bolaget fått in på så sätt har inte räckt till trots bolagets löften.

DI - 25 okt 18 kl. 08:43

Stillfront överväger nytt finansieringspaket

Stillfront överväger emission av nytt obligationslån och utreder möjlighet till ett nytt bankfinansieringspaket. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 29 nov 17 kl. 17:38

Kursraketen överväger nyemission

Forskningsbolaget Hansa Medical överväger en riktad nyemission på över en halv miljard kronor. Det meddelar bolaget på onsdagen. .

Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 11:00

Ordförande överväger att lämna flygplatsen

Ordföranden för flygplatsstyrelsen överväger att lämna bolaget. ? Det har blivit för mycket politik i det, säger H Inge Gyllin.

YLE - 01 mar 13 kl. 08:11

Sverige överväger att avslöja blodvärden

Det svenska skidförbundet är upprört över anklagelserna som också riktades mot svenska skidåkare i SVT:s program Uppdrag Granskning. Enligt SVT överväger svenska skidförbundet att offentliggöra resultat från blodtester för att bevisa att de svenska skidåkarna inte använt förbjudna preparat. ?

YLE - 29 apr 16 kl. 11:24

Orpo: Jag överväger kandidera för ordförandeposten

Inrikesminister Petteri Orpo överväger att kandidera för posten som ordförande för i Samlingspartiet. - Jag överväger detta allvarligt säger Orpo till Verkkouutiset . Enligt Orpo har situationen förändrats från i vintras, då han sa att han väljer att koncentrera sig på sina nuvarande uppgifter.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Pressad May söker EU-hjälp om brexit

Theresa May söker skriftliga löften från EU för att få sitt parlament att godkänna avtalet om brexit. Men någon omförhandling blir det inte. Och på hemmaplan växer motståndet..

DI - 15 minuter sedan

António Guterres till Stockholm på onsdagen

FN:s generalsekreterare António Guterres kommer till Stockholm på onsdag kväll, erfar Dagens Nyheter..

DI - 30 minuter sedan

Dålig service större hot än Amazon

LEDARE. På onsdagsmorgonen håller Amazon presskonferens i Stockholm för att berätta om nya satsningar..

DI - 30 minuter sedan

Sverige måste agera mot Huawei

DEBATT. Flera länder, bland annat USA, tillåter inte kinesiska bolag som Huawei och ZTE att leverera telekomutrustning av säkerhetsskäl. När Sverige auktionerar ut tillstånden för frekvensutrymmen tar svenska myndigheter inga sådana hänsyn, skriver Christofer Fjellner, Europaparlamentariker (M)..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Uber har valt bank som ska ratta börsintroduktionen

Morgan Stanley kommer att leda transporttjänsten Ubers väntade börsnotering nästa år, enligt källor till Bloomberg..

DI - 1 timme sedan

Björklund pressas internt: Släpp fram Kristersson

Mycket talar för att Liberalerna kommer att svänga och släppa fram Ulf Kristersson när hans stöd ska prövas på nytt i riksdagen. Det menar flera inom partiet Di talat med.  “Det går inte att säga nej en gång till”, säger Pär Löfstrand, ordförande för Liberalerna i Jämtland..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Vita Huset sägs förbereda fördömande av "Kinas spionage"

Vita Huset förbereder just nu en rad åtgärder mot Kina som ett svar på att landet  "fortsätter stjäla amerikanska affärshemligheter och avancerad teknik", enligt källor till Washington Post..

DI - 1 timme sedan

Löfven föreslås bli statsminister

I morgon kommer talman Andreas Norlén föreslå att Stefan Löfven blir statsminister, framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Humöret sjunker på Wall Street – Trump hotar med nedstängning

New York-börserna föll tillbaka något efter ett par handelstimmar under tisdagen. Detta efter en stark öppning på ökad optimism i handelskriget med Kina. .

DI - 1 timme sedan

Byggjättens prognos: Så mycket ska bopriserna lyfta

Bostadspriserna i de svenska storstäderna väntas stiga 1-2 procent per år till år 2020. Det är huvudscenariot i byggbolagets Veidekke marknadsrapport. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.