Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 December, 19:16

Expressen - 06 dec 18 kl. 16:57

SD är enda partiet tjänar på extra valSverigedemokraterna skulle få 20,7 procent om det vore val i dag – och ser ut att vara det enda parti som skulle tjäna på ett extra val. Det visar Expressens och Demoskops väljarbarometer för december. Samtidigt ser det tufft ut för Liberalerna, som ligger farligt nära fyraprocentsspärren. – Det är riktigt svettigt för Liberalerna, säger Peter Santesson, opinionschef på Demoskop. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Expressens, Demoskops, Liberalerna, Peter Santesson, Demoskop

Dela artikeln

3880 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD är enda partiet, tjänarpå extra , val
Nyheter 24 - 09 mar 14 kl. 15:00

Miljöpartiet lånar ut sitt Instagramkonto till kända feministerVar med!

STOCKHOLM. Från och med i dag, 9:e mars, lånar Miljöpartiet ut sitt Instagramkonto åt olika kända kvinnor. Detta för att visa att arbetet med jämställdhet inte slutar eller avtar bara för att 8:e mars har passerat.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 07:41

Miljöpartiet - inget bra val för pensionären

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

25 juni hade Gustaf Fridolin en insändare i Kristianstadsbladet där han menar att Miljöpartiet är ett bra val för pensionärerna.Några dagar senare redogör Fredrik Malm i Folkpartiet för ett beslut som MP tagit vid kongressen i april. Beslutet innebar att MP ska sträva efter ”nolltillväxt” i Sveriges ekonomi.

Skånskan - 17 nov 15 kl. 06:00

M-toppen: ”Partiet utplånar sig själv”

Skurup Moderaterna i Skurup har snart bara 25 medlemmar kvar – om ledningen går vidare med hoten att utesluta tre tunga lokala företrädare. Det berättar förre kommunalrådet Niklas Sjöberg (M) för Skånskan.Tre tunga moderater i Skurup riskerar uteslutning efter att ha brutit mot partilinjen och lagt fram en egen budget i fullmäktige.

BT - 14 okt 11 kl. 17:19

Hermansson: "Omsorgen om partiet blev Juholts räddning"

Socialdemokraterna valde i går en av två svåra vägar ut ur Juholtaffären. Frågan om det var rätt eller fel vägval avgörs i valet 2014. Genom att verkställande utskottet uttalat att man även fortsättningsvis har ?

SmålandsPosten - 03 okt 14 kl. 00:31

Ansvarsfullt av Miljöpartiet

Det var i någon mening en symbolisk plats som den nybildade femklövern i Växjö samlades på för att hålla i sin första gemensamma presskonferens: kommunhusets entré. När den uppfördes kallade Miljöpartiet tillbyggnaden för en miljöskandal. Budskapet var att besökarna i kommunhuset redan vid tröskeln möts av energislöseri och systemfel i miljöpolitiken.

Nyheter 24 - 09 mar 14 kl. 18:56

Konsten att tjäna 73 000 kronor på en dag – så sålde han instabildernaLånar ut konto

USA. Hobbyfotografen Daniel Arnold såg ett smart sätt att tjäna pengar på.
Han hade nämligen hamnat i en mindre ekonomisk pris och insåg att han var tvungen att snabbt få ihop pengar, skriver Daily Dot.

Skånskan - 21 mar 16 kl. 06:00

Skurupsmoderater utesluts ur partiet

SKURUP Moderaterna Niklas Sjöberg, Anders Kristansen och Kent Olsson utesluts ur partiet.
Det beslöt partistyrelsen i fredags.– Vi och partistyrelsen har nu uppmanat dem att lämna sina uppdrag i stället för att sitta kvar som politiska vildar, säger Johan Bolinder, ordförande för Moderaterna i Skurup.

Sydsvenskan - 06 feb 11 kl. 11:40

Kap Verde går till val

Vallokalerna öppnade klockan 10 på morgonen svensk tid och stänger klockan 20.30. Valresultatet väntas en timme senare.

YA - 19 mar 14 kl. 11:40

Miljöpartiet lovar nya skoltjänster

Miljöpartiet lovar nu 17 nya heltidstjänster inom skolan i Skurup. Löftet gäller under förutsättning att Sverige får en rödgrön regering efter valet. Det hävdar Gustav Fridolin (MP) efter ett besök i Skurup.

YA - 20 aug 14 kl. 03:50

Miljöpartiet joker i regionvalet

Det har stormat rejält kring sjukvården i Skåne under den pågående mandatperioden.
Under det senaste året har det knappt gått en vecka utan att problem kopplade till sjukvården har synts i media: långa vårdköer, födande kvinnor som slussas runt mellan olika sjukhus och minskad personalstyrka med risk för sämre patientsäkerhet. För att nämna några.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Köpcentrum utrymt efter brand

Köpcentrummet Torp i Uddevalla har utrymts efter larm om en brand.– Det jag vet är att det är rökutveckling i några elkablar, säger Marcus Berg, styrkeledare vid räddningstjänsten i Uddevalla..

Expressen - 15 minuter sedan

Sven Melander driver med Svenska Akademien i revy

ARLÖV. Det är drygt ett år sedan Sven Melander stod på en scen.Nu gör den folkkära komikern comeback på en plats där han trivs allra bäst.

Expressen - 15 minuter sedan

Svaren om barnens död ska inte hållas hemliga

Fyra barn som hittats döda och nedbäddade i sina sängar i två fruktansvärda mordfall i Bjärred och Västra Frölunda.Fyra barn som svikits på det värsta av sätt av föräldrar.Vad kan samhället lära sig av de två mordfallen som blottlagts under den senaste veckan?

Expressen - 45 minuter sedan

Marias, 32, äckliga syn – inne på restaurangen

Maria Amundsen, 32, skulle äta lunch på KFC i Karlstad.Då fick hon syn på en mus bland matresterna på golvet.Äcklad lämnade hon restaurangen utan att äta upp, berättar hon.

Expressen - 1 timme sedan

Talmannen kallar till pressträff – ska föreslå ny statsminister

På onsdagsmorgonen kommer talmannen Andreas Norlén föreslå en ny statsminister, enligt ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Mystiska sms:et tre dagar efter mammans försvinnande

Ett mystiskt försvinnande i USA har engagerat tusentals på nätet.Småbarnsmamman Kelsey Berreth, som beskrivs som ”ordentlig och ansvarsfull”, handlade mat – men försvann sedan spårlöst.Ett par dagar senare gav hennes mobiltelefon utslag drygt 120 mil därifrån, skriver New York Post..

Expressen - 1 timme sedan

Vinnarna och förlorarna på M- och KD-budgeten

Allt tyder på att det blir Moderaternas och Kristdemokraternas budget som röstas igenom på onsdagen, vilket betyder sänkt skatt för löntagare och pensionärer.Men framöver kan mindre populära reformer vara att vänta.Här är plånboksvinnarna och förlorarna på M/KD-politiken.

Expressen - 1 timme sedan

Miljonsmäll för Sjöfartsmuseets renovering – kostnaden skenar

Det kommunala bolaget hittade berg under Stigberget.Nu ökar kostnaderna för Sjöfartsmuseets ombyggnation – rejält.
– Kostnaderna ökar från 95 till 136 miljoner för byggdelen, en 40 procentig ökning, säger, Lars Björklund, tillförordnad vd för fastighetsbolaget Higab..

Expressen - 1 timme sedan

Totalstopp på riksväg efter krasch mellan bil och lastbil

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil.Enligt larmet är det totalstopp i trafiken i båda riktningarna..

Expressen - 1 timme sedan

Teddy, 74, kräver rättvisa för Macchiarini-operation

Teddy Bondefalk, 74, jobbade som kriminalpolis i 40 år innan han mötte kirurgen Roberto Macchiarini. Nu är han nästan blind och handikappad – och pekar ut kirurgen som ansvarig. – Det är nästan rena mordförsöket, men de vill inte ta upp mitt fall, säger Teddy Bondefalk genom röret i halsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.