YLE > Finland

Tuesday, 11 December, 18:40

YLE - 06 dec 18 kl. 14:22

Polisen har gripit fyra personer ur Nordiska motståndsrörelsen - följ vår direktrapportering från dagens marscherNationalsocialister, främlingsfientliga grupper och antifascister marscherar på självständighetsdagen. De mest omtalade demonstrationerna är Nordiska motståndsrörelsens “Mot friheten”, främlingsfientliga 612-fackeltåget och de vänsteraktivisternas marsch “Helsingfors utan nazister”..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordiska

Dela artikeln

492 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenhar , gripit, fyrapersoner ur , Nordiska, motståndsrörelsen, följ, vår direktrapportering från dagens marscher
Länstidningen i Jämtland - 09 mar 18 kl. 08:38

Ung kvinna ska ha kidnappats i Sundsvall – polisen har gripit fyra misstänkta

Under torsdagskvällen ska en ung kvinna i Sundsvall ha blivit utsatt för människorov. Polisen har gripit fyra misstänkta personer, tre män och en kvinna. Brottsoffret, en kvinna i 20-årsåldern, är påträffad och i säkerhet..

Sydsvenskan - 22 aug 11 kl. 06:24

Polisen jagar fyra män

Foto: Patrick Persson
I natt släpptes de tre män som greps kort efter dödsskjutningen i Malmö i går. Samtidigt söker polisen efter fyra misstänkta.
Efter att de dödande skotten avlossats mot den 19-årige mannen sprang fyra gärningsmän från platsen i olika riktningar.

SmålandsPosten - 30 okt 17 kl. 14:18

Småland: Polisen jagar fyra män misstänkta för överfallsvåldtäkt

En kvinna i 25-årsåldern har anmält att hon överfölls och våldtogs under lördagsnatten i Vimmerby. Nu söker polisen efter fyra misstänkta män..

YA - 15 jan 18 kl. 14:51

Polisen grep fyra för stöld

Polisen grep fyra personer som stulit 17 pallkragar på Lindborgs bildemontering..

YLE - 06 dec 18 kl. 14:22

Polisen har gripit fyra personer och beslagtagit flera swastikaflaggor i samband med Nordiska motståndsrörelsens marsch

Nationalsocialister, främlingsfientliga grupper och antifascister marscherar på självständighetsdagen. De mest omtalade demonstrationerna är Nordiska motståndsrörelsens “Mot friheten”, främlingsfientliga 612-fackeltåget och vänsteraktivisternas marsch “Helsingfors utan nazister”..

YLE - 19 aug 17 kl. 13:33

Polisen: Den huvudmisstänkte anlände till Finland 2016

Vid en presskonferens på lördag eftermiddag meddelade polisen att man gripit fem marockanska medborgare och efterlyst ytterligare en person internationellt. Under natten ändrades brottsrubriceringen från två mord och åtta försök till mord, till mord och mordförsök som begåtts i terroristiskt syfte. Polisens huvudmisstänkte är en man som är marockansk medborgare.

Expressen - 25 maj 14 kl. 10:19

Fyra män gripna för mordförsök i Backa

Mannen sköts med flera skott och skadades allvarligt. Nu har polisen gripit fyra personer som misstänks för mordförsök. – De är kända av oss sedan tidigare, men jag går inte in på vilka kopplingar de kan ha, säger Jenny Widén, presstalesman vid polisen i Göteborg..

Polisen - 16 nov 16 kl. 12:27

Fyra män gripna för grovt häleri

Efter ett omfattande utredningsarbete har polisen i dag gripit fyra män i Fagersta och Norberg. Samtliga är skäligen misstänkta för grovt häleri och brottsligheten har skett under en längre tid..

Mobil - 30 jan 15 kl. 15:33

Fyra nordiska spel bland världens tio största

Framgångssagan för nordiska spelutgivarna har fortsatt under 2014..

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 14 kl. 12:45

Polisen stoppade fyra fortkörare

Under torsdagsmorgonen stod polisen och kontrollerade hastigheter på Skegrievägen.
Under timmen som kontrollen pågick fick fyra personer böter. Två av dem var uppe och tangerade 100 kilometer i timmen på vägen som har en hastighetsbegränsning på 70 kilometer.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Analys: Statsministerdebatt med fyra män - då nämns inte kvinnor alls

När partiordförandena för de fyra stora partierna debatterar med varann nämns inte kvinnor alls. En statsministerdebatt med bara fyra partier blir ett demokratiskt problem på fler än ett sätt, skriver Ingemo Lindroos, politisk kommentator på Svenska Yle..

YLE - 45 minuter sedan

Budgeten blev en avvärjningsseger för Hangö

När antalet invånare minskar i Hangö ökar kravet på besparingar. Nästa års budget har ett plus under strecket..

YLE - 2 timmar sedan

Olagligt för barn i Esbo att ge presentkort i julklapp till läraren: "Förvånad om present till en underbetald lärare anses vara muta"

Inför jul har Esbo stad meddelat föräldrar till barn i skolor och daghem att den planerade julklappen till läraren kan anses vara olaglig. Staden påpekar att en gåvas pengavärde ska vara litet och presentkort anses olagliga. En föräldrar förundrar sig över hur en gemensam present från klassen till en underbetald lärare kan anses vara en muta..

YLE - 3 timmar sedan

Laser har ännu inte slagit igenom som ett alternativ till nyårsraketer i Västnyland

Försäljningen av raketer är en viktig inkomstkälla för Svartåföreningen IK Trissan i Raseborg. Hangö fyrverkerikonstförening samlar företagare och privatpersoner kring stadens största fyrverkeri..

YLE - 3 timmar sedan

Trafis uppmärksammade webbtjänst måste utredas anser kommunikationsminister Berner - "Utan tvekan en allvarlig fråga"

Kommunikationsminister Anne Berner ( C) anser att uppståndelsen kring trafiksäkerhetsverket Trafis webbtjänst bör tas på allvar. Rabaldret har handlat om tjänsten Kuljettajatiedot, Föraruppgifter, där man kunnat söka fram enskilda personers körkortsdata..

YLE - 3 timmar sedan

Misstänkt i Airiston Helmi-fallet släpps - bara en person kvar i häktet

En av de häktade i utredningarna kring Airiston Helmi i Åbolands skärgård har släppts på fri fot. Polisen tror inte att han kommer att rymma, eftersom han har band till Finland..

YLE - 4 timmar sedan

Den misstänkte sexbrottslingen som polisen letade efter har gripits i Tyskland

Tidigare på tisdagen publicerade polisen namn och bild på en man som är misstänkt för delaktighet i sexualbrottshärvan i Uleåborg. Mannen har nu gripits i Tyskland..

YLE - 4 timmar sedan

Leder FN:s migrationspakt till fler invandrare i Finland? - Fem svar om den omstridda men tandlösa texten

Ungefär 150 länder har i Marrakech i Marocko antagit en pakt som strävar till ordnad, säker och reglerad migration. Många länder ställde sig ändå utanför och i Finland protesterade Sannfinländarna högljutt mot pakten. Men förändras egentligen någonting alls i praktiken?.

YLE - 5 timmar sedan

Nu har Vasa och Korsholm ett fusionsavtal – ska inrätta tjänst i Bryssel

Efter minst 400 timmar av arbete kan tjänstemän och politiker i Vasa och Korsholm nu visa upp ett fusionsavtal. Om det blir en fusion ska den nya kommunen ledas av Vasas nuvarande stadsdirektör Tomas Häyry. Korsholms Rurik Ahlberg skulle leda den nya kommunens intressebevakning både i Bryssel och i Helsingfors..

YLE - 5 timmar sedan

Gränsen från Nöteborgsfreden 1323 delar fortfarande Finland: I norr och öst är man sjuk både oftare och allvarligare

Det finns stora hälsomässiga skillnader mellan de finländska landskapen. Det står klart när man tittar på de hälsorelaterade förmåner som FPA delar ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.