YLE > Finland

Tuesday, 19 February, 07:28

YLE - 06 dec 18 kl. 14:22

Polisen har gripit fyra personer ur Nordiska motståndsrörelsen - följ vår direktrapportering från dagens marscherNationalsocialister, främlingsfientliga grupper och antifascister marscherar på självständighetsdagen. De mest omtalade demonstrationerna är Nordiska motståndsrörelsens “Mot friheten”, främlingsfientliga 612-fackeltåget och de vänsteraktivisternas marsch “Helsingfors utan nazister”..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordiska

Dela artikeln

494 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenhar , gripit, fyrapersoner ur , Nordiska, motståndsrörelsen, följ, vår direktrapportering från dagens marscher
Länstidningen i Jämtland - 09 mar 18 kl. 08:38

Ung kvinna ska ha kidnappats i Sundsvall – polisen har gripit fyra misstänkta

Under torsdagskvällen ska en ung kvinna i Sundsvall ha blivit utsatt för människorov. Polisen har gripit fyra misstänkta personer, tre män och en kvinna. Brottsoffret, en kvinna i 20-årsåldern, är påträffad och i säkerhet..

Sydsvenskan - 22 aug 11 kl. 06:24

Polisen jagar fyra män

Foto: Patrick Persson
I natt släpptes de tre män som greps kort efter dödsskjutningen i Malmö i går. Samtidigt söker polisen efter fyra misstänkta.
Efter att de dödande skotten avlossats mot den 19-årige mannen sprang fyra gärningsmän från platsen i olika riktningar.

SmålandsPosten - 30 okt 17 kl. 14:18

Småland: Polisen jagar fyra män misstänkta för överfallsvåldtäkt

En kvinna i 25-årsåldern har anmält att hon överfölls och våldtogs under lördagsnatten i Vimmerby. Nu söker polisen efter fyra misstänkta män..

YA - 15 jan 18 kl. 14:51

Polisen grep fyra för stöld

Polisen grep fyra personer som stulit 17 pallkragar på Lindborgs bildemontering..

YLE - 06 dec 18 kl. 14:22

Polisen har gripit fyra personer och beslagtagit flera swastikaflaggor i samband med Nordiska motståndsrörelsens marsch

Nationalsocialister, främlingsfientliga grupper och antifascister marscherar på självständighetsdagen. De mest omtalade demonstrationerna är Nordiska motståndsrörelsens “Mot friheten”, främlingsfientliga 612-fackeltåget och vänsteraktivisternas marsch “Helsingfors utan nazister”..

YLE - 19 aug 17 kl. 13:33

Polisen: Den huvudmisstänkte anlände till Finland 2016

Vid en presskonferens på lördag eftermiddag meddelade polisen att man gripit fem marockanska medborgare och efterlyst ytterligare en person internationellt. Under natten ändrades brottsrubriceringen från två mord och åtta försök till mord, till mord och mordförsök som begåtts i terroristiskt syfte. Polisens huvudmisstänkte är en man som är marockansk medborgare.

Expressen - 25 maj 14 kl. 10:19

Fyra män gripna för mordförsök i Backa

Mannen sköts med flera skott och skadades allvarligt. Nu har polisen gripit fyra personer som misstänks för mordförsök. – De är kända av oss sedan tidigare, men jag går inte in på vilka kopplingar de kan ha, säger Jenny Widén, presstalesman vid polisen i Göteborg..

Polisen - 16 nov 16 kl. 12:27

Fyra män gripna för grovt häleri

Efter ett omfattande utredningsarbete har polisen i dag gripit fyra män i Fagersta och Norberg. Samtliga är skäligen misstänkta för grovt häleri och brottsligheten har skett under en längre tid..

NSD - 14 jan 19 kl. 18:58

Skatehall stängd efter polisen gripit påverkade

Skatehallen Rullhuset i Kiruna är stängd efter att fyra personer gripits av polis i lokalen..

Mobil - 30 jan 15 kl. 15:33

Fyra nordiska spel bland världens tio största

Framgångssagan för nordiska spelutgivarna har fortsatt under 2014..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

"Motverkar diskriminering" - Åbo stads personalchef uppmanar alla att testa anonym rekrytering

Hur många gånger har du sökt ett jobb och känt dig bortgallrad på grund av fel kriterier? Frågar man Åbo stad är anonym rekrytering det lättaste sättet att undvika att någon får en sådan känsla..

YLE - 1 timme sedan

Nya säkerhetslinjer för konfirmationsläger på väg – grundsäkerheten är ändå på hög nivå

Det finns klara säkerhetsdokument för konfirmationsläger, men nya dokument är på kommande, säger man från kyrkans sida. Frågan aktualiserades efter den tragiska skidolyckan då en 15-årig konfirmand dog i Himos i helgen..

YLE - 1 timme sedan

Morgonkollen: Svenska Yles partiledarintervjuer börjar med Halla-aho, 16 delstater i USA drar Trump inför rätta

Donald Trump dras inför rätta av 16 delstater på grund av hans beslut att utlysa nationellt nödläge för att kunna bygga en mur vid gränsen mot Mexiko. Halla-aho pratar om kränkthetens kultur med mera. Den gemensamma ansökan till yrkes- och gymnasieutbildning inleds..

YLE - 2 timmar sedan

Vägdamm är en plåga för många östnylänningar när snön smälter - ta symptomen på allvar

Våren med sitt vägdamm och pollen är en plåga för många. Ett mycket kallt sportlov kan vara jobbigt för astmatiker..

YLE - 3 timmar sedan

Halla-aho utmanar ekonomernas kritik - vill bromsa världshandeln

Finland kan inte lösa andra länders problem genom att flytta deras befolkning hit. Det säger Sannfinländarnas ordförande Jussi Halla-aho om partiets linje i flyktingpolitiken..

YLE - 10 timmar sedan

Palace i Helsingfors fick tillbaka sin Michelin-stjärna från 1987

Restaurangvärldens kända guide - Michelin-guiden - har gett Palace i Helsingfors en Michelin-stjärna. Stjärnan kommer efter en lång paus ; år 1987 fick Palace Finlands första Michelin-stjärna. Ask, Demo, Grön, Olo och Ora behöll alla sin position från i fjol..

YLE - 12 timmar sedan

Sväva från Helsingfors till Tallinn på 30 minuter - om säkerheten kan tryggas

Nästa år kan det bli möjligt att ta sig från Helsingfors till Tallinn på bara 30 minuter. Företaget Sea Wolf Express nya markeffektfarkoster planeras börja trafikera rutten mellan huvudstäderna under år 2020. Trots att myndigheterna tills vidare gett grönt ljus finns ändå en del orosmoment..

YLE - 13 timmar sedan

Svensk säkerhetsexpert om inspelade vårdsamtal i Sverige: Inte så överraskande

Computer Swedens avslöjande om att miljontals timmar med känsliga samtal till Vårdguiden legat helt öppet ute på internet är inte så överraskande, säger en svensk säkerhetsexpert till SVT..

YLE - 15 timmar sedan

Rapport: Skogen kan inte binda mer koldioxid samtidigt som vi hugger ner mer av den, säger de flesta beräkningsmodellerna

Beräkningarna för hur skogsavverkningen påverkar Finlands kolsänkor varierar kraftigt, enligt en ny rapport från Finlands klimatpanel. Det här hjälper inte beslutsfattarna att fatta hållbara beslut om skogen. Nu är det bråttom att ge politikerna tillgång till mer forskning i frågan..

YLE - 15 timmar sedan

Misstankar om salmonella - Lidl drar tillbaka malet nötkött - och avbryter samarbetet med köttkoncernen

Butikskedjan Lidl drar bort malet kött från sina butiker efter misstankar om salmonella. Köttprodukterna har sålts i alla Lidl-butiker i Finland under veckorna 6 och 7. Köttet är av danskt ursprung..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.