DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 19:09

DI - 06 dec 18 kl. 14:21

SD stödjer M och KD:s budgetSverigedemokraterna har under veckan analyserat Moderaternas budgetförslag och vägt det mot sina egna, däremot har SD ännu inte sett M och KD:s gemensamma budgetreservation..
Läs mer på DI
Läs mer om:
KD, Moderaternas, SD

Dela artikeln

441 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD stödjerM och , KD:s, budget
BT - 17 sep 14 kl. 11:54

Romson: Vår budget kan få stöd av V

Partitoppar passerar nu i strid ström talmannens kontor i sonderingarna för att bilda en ny regering. MP:s språkrör Åsa Romson försäkrar att en S-MP-regering kan få stöd av Vänsterpartiet för sin budget.Omgiven av livvakter gick en sammanbiten Stefan Löfven genom riksdagens korridorer för att som första partiledare träffa talmannen om regeringsbildandet.

Barometern - 17 sep 14 kl. 12:34

Romson: Vår budget kan få stöd av V

Partitoppar passerar under dagen i strid ström talmannens kontor i sonderingarna för att bilda en ny regering. MP:s språkrör Åsa Romson försäkrar att en S-MP-regering kan få stöd av Vänsterpartiet för sin budget.Först ut för dagen var en sammanbiten Stefan Löfven som vid niotiden vandrade genom riksdagens korridorer omgiven av sina livvakter.

DN - 10 nov 14 kl. 14:10

SD avslöjar inte vilken budget man stödjer

Sverigedemokraterna kan vänta tills omröstningen den tredje december innan det står klart om de stödjer alliansens budget.Det är inte ens säkert att partiet avslöjar sitt beslut ens i debatten som föregår omröstningen..

DN - 10 nov 14 kl. 14:10

SD avslöjar inte vilken budget partiet stödjer


Sverigedemokraterna kan vänta tills omröstningen den tredje december innan det står klart om de stödjer alliansens budget. Det är inte ens säkert att partiet avslöjar sitt beslut ens i debatten som föregår omröstningen..

BT - 18 dec 14 kl. 15:38

Andreasson kan också rösta på vår budget

I BT 16/12 ger Lennart Andreasson (V) uttryck för en minst sagt märklig tolkning av begreppet demokrati. Han konstaterar å ena sidan att Alliansen genom att lägga fram en egen budget har störst möjlighet att få igenom sin politik, men menar sedan att betydelsen av att inte låta Sverigedemokraterna rösta på ens politiska förslag är överordnat driften att driva sin egen politik. ”En sorglig dag”, menar Andreasson, kanske främst för att hans eget block inte kan förvänta sig att allianspartierna avstår sin egen politik och medverkar till väns-terns jobbfientliga politik.

Realtid - 29 aug 17 kl. 15:59

EMU: Merkel stödjer gemensam budget och finansminister

Förbundskansler Angela Merkel stödjer en gemensam finanspolitik för euroområdet. Samtidigt öppnar hon för att den europeiska stabilitetsmekanismen omvandlas till en europeisk valutafond. Det framgick enligt Financial Times vid Merkels årliga sommarpresskonferens..

Nya Wermlands Tidningen - 02 dec 14 kl. 17:59

"Vi kan omöjligt stödja en sådan budget"

Löfven-regeringens ovilja att föra samtal med SD och de stora kostnaderna för invandrarpolitiken. Det är de två skäl Runar Filper (SD) anger som anledning till att de stödjer alliansens budget i morgon..

Expressen - 06 dec 18 kl. 14:02

SD kommer stödja M:s och KD:s budget

SD håller nu presskonferens inför budgetomröstningen. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson: – Vår inställning är att vi i första hand röstar för vår budget, men när den faller så stödjer vi M/KD:s reservation. .

Alliansfritt Sverige - 04 okt 13 kl. 13:23

Borgerlig ledare tycker sossarnas budget i bästa fall är bedrägeri

Att borgerliga ledarsidor inte tycker om Socialdemokraterna må vara hänt, konstigt vore det ju annars. Men att en ledarsida kallar deras skuggbudget för ?i bästa fall handlar det om bedrägeri?

GöteborgsPosten - 05 dec 13 kl. 18:14

Föräldrar stödjer rektorn på Karl-Johansskolan

Karl Johansskolan har spräckt sin budget med flera miljoner kronor. Föräldrar är nu oroade över att den omtyckta rektorn ska få gå – men Majorna-Linnés stadsdelsförvaltning vill att Annika Kummel blir kvar..

GöteborgsPosten - 05 dec 13 kl. 18:14

Föräldrar stödjer rektor

Karl Johansskolan har spräckt sin budget med flera miljoner kronor. Föräldrar är nu oroade över att den omtyckta rektorn ska få gå – men Majorna-Linnés stadsdelsförvaltning vill att Annika Kummel blir kvar..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Björklund pressas internt: Släpp fram Kristersson

Mycket talar för att Liberalerna kommer att svänga och släppa fram Ulf Kristersson när hans stöd ska prövas på nytt i riksdagen. Det menar flera inom partiet Di talat med.  “Det går inte att säga nej en gång till”, säger Pär Löfstrand, ordförande för Liberalerna i Jämtland..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Vita Huset sägs förbereda fördömande av "Kinas spionage"

Vita Huset förbereder just nu en rad åtgärder mot Kina som ett svar på att landet  "fortsätter stjäla amerikanska affärshemligheter och avancerad teknik", enligt källor till Washington Post..

DI - 45 minuter sedan

Löfven föreslås bli statsminister

I morgon kommer talman Andreas Norlén föreslå att Stefan Löfven blir statsminister, framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Humöret sjunker på Wall Street – Trump hotar med nedstängning

New York-börserna föll tillbaka något efter ett par handelstimmar under tisdagen. Detta efter en stark öppning på ökad optimism i handelskriget med Kina. .

DI - 45 minuter sedan

Byggjättens prognos: Så mycket ska bopriserna lyfta

Bostadspriserna i de svenska storstäderna väntas stiga 1-2 procent per år till år 2020. Det är huvudscenariot i byggbolagets Veidekke marknadsrapport. .

DI - 2 timmar sedan

Starkaste börsdagen sedan april – Ahlsell rusade efter bud

Stockholmsbörsen rekylerade upp kraftigt på tisdagen som blev bästa dagen för OMXS30-indexet sedan 5 april. Optimism kring Kina och USA:s handelssamtal lyfte investerarhumöret..

DI - 1 timme sedan

Fordonsaktier ledde uppgångar i Europa

Europabörserna handlades uppåt på tisdagen efter en svag måndagsutveckling. Positiva signaler kring handelskonflikten mellan USA och Kina samt ett överraskande starkt ZEW-index, som mäter investerares och analytikers förväntningar på ekonomin i Tyskland, gav stöd..

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Nordenbörserna – Norwegian steg i Oslo

De nordiska börserna steg på tisdagen i linje med omvärlden efter bland annat ökad optimism i handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Ägare besvikna över Ahlsell-bud: "Ligger inte i allas intresse"

En av Ahlsells större ägare, Lucerne Capital, säger sig vara besvikna över att Ahlsell är på väg bort från börsen och har försökt få bolagets ledning att göra något åt aktiens låga värdering..

DI - 2 timmar sedan

Need Invest nyttjar sina teckningsoptioner i Bublar Group

Bublar Group AB (publ), noterat på NGM Nordic MTF, har idag blivit informerade av Need Invest att de har nyttjat sina teckningsoptioner av serie BUBL TO1 genom en bindande teckningsanmälan. Peter Engdahl, VD i Need Invest, sitter i styrelsen i Bublar Group sedan 2017 och är därmed en insynsperson som rapporterar egna och närståendes transaktioner i Bublar Groups aktie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.