DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 11:56

Liknande nyheter

Taggar: SD stödjerM och , KD:s, budget
BT - 17 sep 14 kl. 11:54

Romson: Vår budget kan få stöd av V

Partitoppar passerar nu i strid ström talmannens kontor i sonderingarna för att bilda en ny regering. MP:s språkrör Åsa Romson försäkrar att en S-MP-regering kan få stöd av Vänsterpartiet för sin budget.Omgiven av livvakter gick en sammanbiten Stefan Löfven genom riksdagens korridorer för att som första partiledare träffa talmannen om regeringsbildandet.

Barometern - 17 sep 14 kl. 12:34

Romson: Vår budget kan få stöd av V

Partitoppar passerar under dagen i strid ström talmannens kontor i sonderingarna för att bilda en ny regering. MP:s språkrör Åsa Romson försäkrar att en S-MP-regering kan få stöd av Vänsterpartiet för sin budget.Först ut för dagen var en sammanbiten Stefan Löfven som vid niotiden vandrade genom riksdagens korridorer omgiven av sina livvakter.

DN - 10 nov 14 kl. 14:10

SD avslöjar inte vilken budget man stödjer

Sverigedemokraterna kan vänta tills omröstningen den tredje december innan det står klart om de stödjer alliansens budget.Det är inte ens säkert att partiet avslöjar sitt beslut ens i debatten som föregår omröstningen..

DN - 10 nov 14 kl. 14:10

SD avslöjar inte vilken budget partiet stödjer


Sverigedemokraterna kan vänta tills omröstningen den tredje december innan det står klart om de stödjer alliansens budget. Det är inte ens säkert att partiet avslöjar sitt beslut ens i debatten som föregår omröstningen..

BT - 18 dec 14 kl. 15:38

Andreasson kan också rösta på vår budget

I BT 16/12 ger Lennart Andreasson (V) uttryck för en minst sagt märklig tolkning av begreppet demokrati. Han konstaterar å ena sidan att Alliansen genom att lägga fram en egen budget har störst möjlighet att få igenom sin politik, men menar sedan att betydelsen av att inte låta Sverigedemokraterna rösta på ens politiska förslag är överordnat driften att driva sin egen politik. ”En sorglig dag”, menar Andreasson, kanske främst för att hans eget block inte kan förvänta sig att allianspartierna avstår sin egen politik och medverkar till väns-terns jobbfientliga politik.

Realtid - 29 aug 17 kl. 15:59

EMU: Merkel stödjer gemensam budget och finansminister

Förbundskansler Angela Merkel stödjer en gemensam finanspolitik för euroområdet. Samtidigt öppnar hon för att den europeiska stabilitetsmekanismen omvandlas till en europeisk valutafond. Det framgick enligt Financial Times vid Merkels årliga sommarpresskonferens..

Nya Wermlands Tidningen - 02 dec 14 kl. 17:59

"Vi kan omöjligt stödja en sådan budget"

Löfven-regeringens ovilja att föra samtal med SD och de stora kostnaderna för invandrarpolitiken. Det är de två skäl Runar Filper (SD) anger som anledning till att de stödjer alliansens budget i morgon..

Expressen - 06 dec 18 kl. 14:02

SD kommer stödja M:s och KD:s budget

SD håller nu presskonferens inför budgetomröstningen. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson: – Vår inställning är att vi i första hand röstar för vår budget, men när den faller så stödjer vi M/KD:s reservation. .

Alliansfritt Sverige - 04 okt 13 kl. 13:23

Borgerlig ledare tycker sossarnas budget i bästa fall är bedrägeri

Att borgerliga ledarsidor inte tycker om Socialdemokraterna må vara hänt, konstigt vore det ju annars. Men att en ledarsida kallar deras skuggbudget för ?i bästa fall handlar det om bedrägeri?

GöteborgsPosten - 05 dec 13 kl. 18:14

Föräldrar stödjer rektorn på Karl-Johansskolan

Karl Johansskolan har spräckt sin budget med flera miljoner kronor. Föräldrar är nu oroade över att den omtyckta rektorn ska få gå – men Majorna-Linnés stadsdelsförvaltning vill att Annika Kummel blir kvar..

GöteborgsPosten - 05 dec 13 kl. 18:14

Föräldrar stödjer rektor

Karl Johansskolan har spräckt sin budget med flera miljoner kronor. Föräldrar är nu oroade över att den omtyckta rektorn ska få gå – men Majorna-Linnés stadsdelsförvaltning vill att Annika Kummel blir kvar..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

WTO: Handelsindikator når lägsta nivå på nio år

En kvartalsvis ledande indikator om den globala handelsutvecklingen har sjunkit till den lägsta nivån på nio år..

DI - 15 minuter sedan

Rayseach får brittisk order värd 48 miljoner

Medicinteknikbolaget Raysearch har fått order på dosplaneringssystemet Raystation från fem stycken cancercenter i Storbritannien..

DI - 15 minuter sedan

Uppgift: Estniska finansinspektionen vill stänga Danske Banks filial

Den estniska finansinpektionen avser stänga ned Danske Banks filial i landet efter penningtvättskandalen. Det rapporterar danska Börsen med hänvisning till ej bekräftade uppgifter till den estniska tv-kanalen ERR..

DI - 15 minuter sedan

Kanonrapport från spelbolaget – men trenden väcker frågor

Datorspelsbolaget Paradox avslutar 2018 med ett starkt kvartal. Men att rörelsemarginalen fortsätter att falla väcker frågetecken för investerare..

DI - 30 minuter sedan

Greklands banker vill reducera dåliga lån med 50 miljarder euro till 2021

Greklands systemviktiga banker har kommit överens om att minska sina dåliga lån med 50 miljarder euro fram till 2021. Det uppgav Christos Megalou, vd för Piraeus Bank, till CNBC. .

DI - 30 minuter sedan

Swedbank höjer avgiften – nya kort toppar Di:s stora rankning

Swedbank höjer påslaget på sina betalkort vid köp utomlands och tappar därmed topplaceringen som ett av de bästa korten på resan. Fyra miljoner kunder drabbas av höjningen.  Di har jämfört 28 olika betalkort och det finns minst fyra på marknaden som inte har några valutapåslag alls.

DI - 45 minuter sedan

ChromoGenics organisationsförändringar

CMO Åsa Stroofe lämnar ChromoGenics AB (publ) på egen begäran..

DI - 45 minuter sedan

Insplanet hjälper dig hitta billigaste bilförsäkringen

I 20 år har Insplanet hjälpt bilägare att hitta den billigaste bilförsäkringen. Insplanet jämför nämligen försäkringsbolag utan kostnad och den som använder tjänsten sparar i snitt 1 800 kr/år. Nedan får du tips på hur du sänker din försäkringspremie..

DI - 45 minuter sedan

Stor ökning av internationella studenter i Stockholm

Stockholm, 19 februari 2019 -- En ny rapport från Stockholms Akademiska Forum (Staf) visar att antalet internationella studenter i Stockholm har ökat med 20% under de sista tre åren. Det innebär att antalet närmar sig 10 000, vilket motsvarar 11% av den totala studentpopulationen. För första gången sedan studieavgifterna infördes 2011 är Kina också landet med flest internationella studenter i Stockholm..

DI - 45 minuter sedan

Rapportrally för Paradox Interactive efter starkt kvartal

Spelutvecklaren Paradox levererade en riktig rapportrökare för det fjärde kvartalet 2018 och aktien rusar med 7,4 procent. Blickar vi frammåt har bolaget även flera spelsläpp planerade under 2019 samtidigt som det pågår stora förändringar i distributionsledet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.