SVT > Inrikes

Monday, 18 February, 19:13

Liknande nyheter

Taggar: Sverigedemokraternager , beskedom M och , KD:s, budget
DN - 06 dec 18 kl. 13:58

Live: SD ger besked om M-budget

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson samt Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson, ger besked om hur partiet kommer att rösta i den kommande budgetomröstningen. Följ pressträffen direkt från klockan 14.00..

SVT - 02 dec 14 kl. 06:21

Ödesdag för regeringen – i dag ger SD besked

I eftermiddag släpper de senaste veckornas politiska låsning. Då ger Sverigedemokraterna besked om de tänker fälla regeringens budget eller inte. Genom att förhala beskedet har Sverigedemokraterna lyckats få maximal utdelning i media.

Alliansfritt Sverige - 13 dec 13 kl. 09:37

Karlskronamoderaterna har i sju års tid gullat med Sverigedemokraterna

Moderaterna i Karlskrona är plågade av interna stridigheter och det har gått så långt att svärsöner hugger svärfädrar i ryggen. Den som lyckats hamna mitt i alla bråk är Niklas Platow som försöker utmana det moderata kommunalrådet Camilla Brunsberg. Utmaningsförsöket har inte gått så bra och nu hopar sig problemen för Platow.

Skånskan - 15 mar 17 kl. 14:00

Förskola bakbundna utan budget

Slimminge Personalen på ”Ur & Skur Upptäckarna” är oroliga för sina jobb.
Det berättar föräldrakooperativets ledning som inte fått någon budget för 2017.
– De lider av psykisk stress eftersom de inte vet vad som händer, säger Christina Rosén.

DI - 15 apr 15 kl. 10:46

SD sågar regeringens budget

Regeringens budget leder till högre arbetslöshet, hävdar Sverigedemokraterna. "Det är en budget av höjda skatter och svikna löften", säger partiets ekonomiskpolitiska talesperson Oscar Sjöstedt till Di..

SVT - 02 dec 14 kl. 16:58

SD fäller regeringens budget

Sverigedemokraterna fäller regeringens budget, meddelade partiet på en presskonferens i dag..

DI - 16 mar 16 kl. 20:17

Bistra besked i brittisk budget

Finansminister George Osborne sänker prognosen för Storbritanniens tillväxt, sparar 40 miljarder kronor och varnar för ett EU-utträde. Han vill också införa en ”sockerskatt” på läsk och sänka bolagsskatten till 17 procent..

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 18 kl. 06:30

Därför får väljarna inget besked om kommunens budget före valet

”Osäkerheten är större än någonsin.”.

SVT - 29 nov 18 kl. 11:58

Socialdemokraternas besked: Skippar egen budget

Socialdemokraterna kommer inte att lägga någon egen budgetmotion, uppger partiet för TT. S hoppas att C och L i slutändan ska stödja övergångsbudgeten, eller en modifierad sådan, och stoppa ett M+KD-förslag stött av SD..

Norrtelje Tidning - 02 dec 14 kl. 16:55

SD:s besked "Ett slag i ansiktet"

Sverigedemokraterna fäller regeringen genom att rösta på Alliansens budget. Det beskedet lämnade partiet i dag vilket innebär en kris för regeringen med tre möjliga utgångar. - Det är Stefan Löfven som primärt har ansvar för den här situationen, säger Mattias Karlsson, med hänvisning till att han inte fått majoritet för sin budget, och inte heller har förhandlat med SD.

BT - 02 dec 14 kl. 17:43

SD:s besked "Ett slag i ansiktet"

Sverigedemokraterna fäller regeringen genom att rösta på Alliansens budget. Det beskedet lämnade partiet i dag vilket innebär en kris för regeringen med tre möjliga utgångar. - Det är Stefan Löfven som primärt har ansvar för den här situationen, säger Mattias Karlsson, med hänvisning till att han inte fått majoritet för sin budget, och inte heller har förhandlat med SD.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Trots haveriet: Ny beslutsrobot lanseras av Arbetsförmedlingen

Samma dag som SVT Nyheter avslöjade att en robot på Arbetsförmedlingen kan ha fattat 70 000 felaktiga beslut lanserade myndigheten en ny robot. Istället för aktivitetsstöd ska den ta beslut om nystartsjobb. Men den snabba automatiseringen får kritik av forskare..

SVT - 5 minuter sedan

Rädda barnen blev miljoninvesterare i Lundin Petroleum

Ett ovanligt stort arv donerat till Rädda barnens riksförbund innebär att de för tillfället äger aktier värda 3,5 miljoner kronor i företaget Lundin Petroleum. Ett företag som står under utredning för brott mot folkrätten. – Vi kommer att avyttra aktierna inom en till två veckor, säger Freddie Hellström, ekonomichef på Rädda barnen..

SVT - 1 timme sedan

Åklagaren och Säpo oeniga om Sveriges Kina-ambassadören: Utreds för mildare brott

Sveriges Kina-ambassadör Anna Lindstedt riskerar två års fängelse om hon fälls för sitt agerande vid det hemliga mötet om fängslade Gui Minhai. SVT Nyheter kan nu avslöja att åklagaren beslutat om en mildare brottsrubricering än vad Säpo föreslagit i sin utredning. – Det anses ändå som ett mycket allvarligt brott, säger Iain Cameron, professor i internationell rätt vid Uppsala universitet..

SVT - 2 timmar sedan

Säkerhetsexperten om inspelade vårdsamtalen: Det ska inte kunna hända

Computer Swedens granskning visar hur miljontals timmar med känsliga samtal till Vårdguiden har legat helt öppet på internet. En som inte är förvånad är säkerhetsexperten David Jacoby. – Har man den här typen av känslig information ska man inte lagra det på internet, den ska ligga internt, säger han..

SVT - 2 timmar sedan

Hur klarar samhället krisen när det oväntade inträffar?

Hur klarar samhället krisen när det oväntade inträffar? Tio deltagare anländer till två olika hus för vad de tror är ett härligt semesteräventyr. Plötsligt går elen.

SVT - 5 timmar sedan

2,7 miljoner inspelade samtal till 1177 Vårdguiden helt oskyddade på internet

Ett avslöjande på Computer Sweden avslöjar att alla telefonsamtal som ringts till 1177 sedan 2013 och som tagits emot av vårdentreprenören Medicall har legat helt öppet som ljudfiler på en oskyddad webbserver..

SVT - 7 timmar sedan

SVT fälls för avståndstagande i slutdebatt

SVT fälls för att ha tagit avstånd från ett uttalande som gjordes av Jimmie Åkesson i förra årets slutdebatt. Enligt Granskningsnämnden strider det mot kravet på opartiskhet..

SVT - 8 timmar sedan

Valet av Björklunds efterträdare kan tidigareläggas

Liberalernas landsmöte där partiledare Jan Björklunds efterträdare ska väljas kan komma att tidigareläggas. Det var den 6 februari som Björklund meddelade att han avgår efter tolv år som partiledare. – Valberedningen har tittat på möjligheter att tidigarelägga mötet, säger Adam Alfredsson, pressekreterare hos Liberalerna..

SVT - 8 timmar sedan

Veckans tv-serietips: ”Ibland är det nästan pinsamt att se på”

En serie om rullskridskobanornas historia och dess rasistiska problematik i dag, en annan om en stor familj som växer sig allt större och en tredje om att dejta för att hitta en ny kärlek. Kritikern Linus Fremin gästade SVT:s Morgonstudion för att ge sina tips om tv-serier att hålla koll på denna vecka..

SVT - 8 timmar sedan

Utan Lill-Babs i ny säsong av Bonusfamiljen: ”Saknaden fanns med hela tiden”

Snart börjar en ny säsong av Bonusfamiljen att rulla i tv-rutan igen. Samtidigt som familjen vuxit något sedan sist har de förlorat en nära: Gugge som spelades av Lill-Babs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.