SVT > Inrikes

Tuesday, 11 December, 18:39

Liknande nyheter

Taggar: Sverigedemokraternager , beskedom M och , KD:s, budget
DN - 06 dec 18 kl. 13:58

Live: SD ger besked om M-budget

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson samt Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politisk talesperson, ger besked om hur partiet kommer att rösta i den kommande budgetomröstningen. Följ pressträffen direkt från klockan 14.00..

SVT - 02 dec 14 kl. 06:21

Ödesdag för regeringen – i dag ger SD besked

I eftermiddag släpper de senaste veckornas politiska låsning. Då ger Sverigedemokraterna besked om de tänker fälla regeringens budget eller inte. Genom att förhala beskedet har Sverigedemokraterna lyckats få maximal utdelning i media.

Alliansfritt Sverige - 13 dec 13 kl. 09:37

Karlskronamoderaterna har i sju års tid gullat med Sverigedemokraterna

Moderaterna i Karlskrona är plågade av interna stridigheter och det har gått så långt att svärsöner hugger svärfädrar i ryggen. Den som lyckats hamna mitt i alla bråk är Niklas Platow som försöker utmana det moderata kommunalrådet Camilla Brunsberg. Utmaningsförsöket har inte gått så bra och nu hopar sig problemen för Platow.

Skånskan - 15 mar 17 kl. 14:00

Förskola bakbundna utan budget

Slimminge Personalen på ”Ur & Skur Upptäckarna” är oroliga för sina jobb.
Det berättar föräldrakooperativets ledning som inte fått någon budget för 2017.
– De lider av psykisk stress eftersom de inte vet vad som händer, säger Christina Rosén.

DI - 15 apr 15 kl. 10:46

SD sågar regeringens budget

Regeringens budget leder till högre arbetslöshet, hävdar Sverigedemokraterna. "Det är en budget av höjda skatter och svikna löften", säger partiets ekonomiskpolitiska talesperson Oscar Sjöstedt till Di..

SVT - 02 dec 14 kl. 16:58

SD fäller regeringens budget

Sverigedemokraterna fäller regeringens budget, meddelade partiet på en presskonferens i dag..

DI - 16 mar 16 kl. 20:17

Bistra besked i brittisk budget

Finansminister George Osborne sänker prognosen för Storbritanniens tillväxt, sparar 40 miljarder kronor och varnar för ett EU-utträde. Han vill också införa en ”sockerskatt” på läsk och sänka bolagsskatten till 17 procent..

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 18 kl. 06:30

Därför får väljarna inget besked om kommunens budget före valet

”Osäkerheten är större än någonsin.”.

SVT - 29 nov 18 kl. 11:58

Socialdemokraternas besked: Skippar egen budget

Socialdemokraterna kommer inte att lägga någon egen budgetmotion, uppger partiet för TT. S hoppas att C och L i slutändan ska stödja övergångsbudgeten, eller en modifierad sådan, och stoppa ett M+KD-förslag stött av SD..

Norrtelje Tidning - 02 dec 14 kl. 16:55

SD:s besked "Ett slag i ansiktet"

Sverigedemokraterna fäller regeringen genom att rösta på Alliansens budget. Det beskedet lämnade partiet i dag vilket innebär en kris för regeringen med tre möjliga utgångar. - Det är Stefan Löfven som primärt har ansvar för den här situationen, säger Mattias Karlsson, med hänvisning till att han inte fått majoritet för sin budget, och inte heller har förhandlat med SD.

BT - 02 dec 14 kl. 17:43

SD:s besked "Ett slag i ansiktet"

Sverigedemokraterna fäller regeringen genom att rösta på Alliansens budget. Det beskedet lämnade partiet i dag vilket innebär en kris för regeringen med tre möjliga utgångar. - Det är Stefan Löfven som primärt har ansvar för den här situationen, säger Mattias Karlsson, med hänvisning till att han inte fått majoritet för sin budget, och inte heller har förhandlat med SD.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Löfven: ”Man kan inte styra landet på en servettskiss”

Stefan Löfven menar att det är mer logiskt att Ulf Kristersson prövas om M-KD-budgeten går igenom i morgon..

SVT - 2 timmar sedan

Programledarna är instängda i buren – följ Musikhjälpen här

Programledarna Farah Abadi, Daniel Adams-Ray och William Spetz sänder direkt från Musikhjälpenburen i totalt 144 timmar. Här kan du följa sändningen..

SVT - 6 timmar sedan

Nobelmiddagen – här händer det som inte får hända

Många servitörers värsta mardröm är att tappa maten på nobelfesten. Därför läggs det mycket tid på att öva för att se till att det inte händer. En av servitörerna hade dock väldigt otur..

SVT - 6 timmar sedan

Intern AF-rapport om M-budgeten: Tusentals färre jobb och insatser för arbetslösa

Totalstopp för extratjänster. Stopp för insatser till tusentals arbetslösa. Färre nyanlända och personer med funktionsnedsättning ut i arbete.

SVT - 6 timmar sedan

Så påverkas du av M och KD:s gemensamma budget

Sänkt inkomstskatt för alla, sänkt pensionärsskatt och skrotade byggsubventioner. Det är några av förslagen i Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma budgetförslag som sannolikt blir det som gäller oavsett vilka partier som i slutändan bildar regering. Så här påverkas du av förslagen..

SVT - 7 timmar sedan

Går inte att betala med Swish – nere för alla bankkunder

Sedan i tisdags morse går det inte att överföra pengar med den mobila betaltjänsten Swish. Företaget vet inte vad felet beror på men meddelar att man jobbar febrilt med att hitta orsaken. – Det ligger nere för alla banker, säger Per Ekwall, pressansvarig vid betaltjänsten Swish..

SVT - 7 timmar sedan

Bosse Lindquist: ”Extremt glädjande”

– Det är extremt glädjande att åklagaren tagit beslutet att återuppta förundersökningen så att dessa allvarliga händelser får en rättslig prövning. Det säger journalisten och författaren Bosse Lindquist som gjort den uppmärksammade dokumentären om Paolo Macchiarini..

SVT - 7 timmar sedan

Macchiarinis framtid avgörs ännu en gång

Han har kallats allt från ett geni till en bluff. I oktober förra året lades förundersökningen mot honom ned. Nu ska åklagarmyndigheten avgöra den skandalomsusade kirurgen Paolo Macchiarinis framtid.

SVT - 9 timmar sedan

De jagades av turkisk säkerhetstjänst – nu bor de i Sverige

Nurettin Aytug deporterades från Irak till Turkiet, där han satt häktad i 500 dagar. Familjen Ozcelik saknar i sin tur sin pappa, farfar och make. Han riskerar många års fängelse efter att ha utlämnats från Malaysia.

SVT - 11 timmar sedan

Vinterkräksjukan är här

Antalet sökningar på ordet vinterkräksjuka har ökat så pass mycket på vårdguidens hemsida de senaste dagarna att Folkhälsomyndigheten har kunnat konstatera att den fruktade sjukdomen nu är här. För att hålla sig frisk ska man vara noga med handhygienen, säger Elsie Ydring, epidemiolog på Folkhälsomyndigheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.