SVT > Kultur

Saturday, 23 February, 08:39

SVT - 06 dec 18 kl. 13:23

Studie: Brist på kritiska frågor under NobelbankettenDen 10 december varje år direktsänds Nobelbanketten i SVT. Tv-sändningen är ett samarbete mellan Nobelstiftelsen och SVT. Nu visar forskning från Göteborgs universitet att kritiska frågor från SVT är i princip obefintliga under sändningen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nobelbanketten, SVT, Nobelstiftelsen, Göteborgs

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Studie, Brist, kritiska, frågorunder , Nobelbanketten
ÖstersundsPosten - 20 feb 13 kl. 20:39

Få kritiska frågor till gruvföretag

Gäddedeborna verkar ta emot planerna på att återstarta gruvan i Stekenjokk med öppen hand. Vid gårdagens informationsmöte i Gäddede ställdes få kritiska frågor från de cirka 80 närvarnade besökarna..

UNT - 16 mar 14 kl. 20:53

"Har inte ställt tillräckligt kritiska frågor"

Agneta Gille (S), riksdagsledamot och ledamot i Polisstyrelsen menar att man inte ställt tillräckligt kritiska frågor om nazistmisshandeln i Uppsala den 10 augusti 2013..

SR - 18 dec 14 kl. 16:31

Ovanligt kritiska frågor till Putin

Ryske presidentens traditionella maratonlånga årliga presskonferens hade några nya element. Några ovanligt kritiska frågor från oberoende ryska medier, som tidigare inte ens släppts in..

SvD - 22 mar 16 kl. 23:46

Kritiska frågor hopar sig i ett chockat Bryssel

SvD i Bryssel: Kritiska frågor har smugit sig in i debatten när en blodig tisdag går mot sitt slut. Har politikerna försummat säkerheten? Har vi blundat för integrationens utmaningar?

Jmini.se - 16 aug 16 kl. 10:37

Vänsterpartiet: Den politiska ledningen måste sluta ignorera kritiska frågor

Vänsterpartiet vill kraftfullt markera att vi inte accepterar det sätt som våra frågor hanteras i regionens nämnder. Främst gäller detta Nämnden för folkhälsa och sjukvård där vi vid ett flertal tillfällen har ställt kritiska och undersökande frå.....

Expressen - 22 jul 17 kl. 21:20

Löfven medverade i SVT – fick inga kritiska frågor

Statsminister Stefan Löfven medverkar på bästa sändningstid i SVT i ”Sommarkväll med Rickard Olsson”. Men han får inga frågor om den pågående härvan kring Transportstyrelsen. Orsaken är enkel: programmet är förinspelat – men programledaren Rickard Olsson är besviken.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 14:00

Engelska skolan ger svar på kritiska frågor

SJÖBO Det kommer att ta fem år att bygga upp en tvåparallellig grundskola i Sjöbo med drygt 500 elever. Men var eleverna ska komma ifrån är inte klart.
Det svarar Internationella engelska skolans vice vd politikerna i Sjöbo.

DI - 05 feb 19 kl. 06:02

Trumps tal till nationen: Fem kritiska frågor för investerare

Relationen med Kina och handelsfrågor blir hetaste punkterna i Donald Trumps tal till nationen på tisdag, enligt analytiker på amerikanska Bloomberg. .

Dagens Medicin - 12 jul 16 kl. 11:43

MR-studie sänder chockvågor genom forskarvärlden

Statistiska metoder som används för att analysera funktionell MR ger missvisande resultat, enligt en svensk studie som har väckt stor uppmärksamhet utomlands. Forskarna bakom de nya rönen har anklagats för att överdriva..

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 06:15

Ingen brist på stridsfrågor

Årets första partiledardebatt äger rum i stridsröken från Folk och Försvars rikskonferens som avslutades i går. Om försvarsfrågan och budgivningen fortsätter i kammaren återstår att se. Annars finns det gott om andra stridsfrågor.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

R Kelly har överlämnat sig själv till polisen

Den amerikanska artisten R Kelly åtalas för flera fall av grova sexuella övergrepp. Nu har han överlämnat sig själv till polisen, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SVT - 9 timmar sedan

SVT:s reporter: ”Första genrepet var fyllt av haverier”

Första genrepet inför Melodifestivalens deltävling i Leksand var fyllt av haverier. Startnumret Pagan Furys låt gick inte igång vilket gav programledarna chansen att improvisera..

SVT - 10 timmar sedan

Deltävling fyra i Melodifestivalen – bidrag för bidrag

Nästa vecka är det dags för andra chansen och helgens Melodifestival bjuder alltså på de sista nya låtarna för i år. Dansband, country och någon sorts metalschlager hörs bland annat i deltävling fyra..

SVT - 11 timmar sedan

Nybörjarna vann ”På spåret”

Det blev nykomlingarna som tog hem den ärorika segern i ”På spåret”. Parisa Amiri kallar sig själv och Gunnar Wetterberg för ”två pluggisar”, och är glad över att de förblev prestigelösa hela resan. – Vi ville stötta varandra snarare än att ha rätt..

SVT - 13 timmar sedan

Musikalisk kraftmätning vid Venezuelas gräns

Tusentals människor har samlats för att se miljardären Richard Bransons välgörenhetsgala Venezuela live aid. – Vi måste bryta dödläget, få slut på den humanitära krisen, säger Branson..

SVT - 13 timmar sedan

Recension: ”Röhsska vill slakta en helig, svensk designko”

Efter att ha hållit stängt i tre år slår Röhsska museet i Göteborg återigen upp portarna för den designintresserade allmänheten – och nu med Nina Due som ny chef. Kulturnyheternas konst- och designkritiker Dennis Dahlqvist har besökt museet för att kolla vad det är frågan om..

SVT - 15 timmar sedan

Jussie Smolletts rollfigur skrivs ur Empires finalavsnitt

Producenterna bakom tv-serien Empire meddelar att Jussie Smolletts rollfigur kommer att skrivas ur serien Empires sista två avsnitt, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SVT - 16 timmar sedan

Goda chanser att återställa regalierna: ”De har varit med om mycket”

De försvunna riksregalierna som stals från Strängnäs domkyrka i somras är återfunna och tjuvarna har ställts inför rätta, men ännu är allt inte frid och fröjd. Nu återstår arbetet med att restaurera de värdefulla föremålen som tagit en hel del stryk i samband med stölden..

SVT - 18 timmar sedan

Ljumna betyg till hajpade actionspelet Anthem

I dag släpper spelutvecklaren Bioware det efterlängtade action- och äventyrsspelet Anthem. Men den nya storsatsningen har inte imponerat något större på spelvärlden. ”Anthem missar många möjligheter till att krydda upp sitt spelsätt”, skriver IGN..

SVT - 19 timmar sedan

AF Kultur Medias verksamhet koncentreras till storstäderna

Arbetsförmedlingen Kultur Media kommer banta personalstyrkan med en fjärdedel. Samtidigt kommer verksamheten bli allt mer digital och koncentreras till landets storstäder när myndighetens regionhandläggare försvinner. – Det är oerhört olyckligt eftersom man överger stora delar av landet, säger Ingrid Ågård, regionhandläggare i Blekinge..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.