Nyteknik > Teknik

Saturday, 15 December, 06:19

Nyteknik - 06 dec 18 kl. 13:29

Terrorpropaganda ska tas ner fortare med nya EU-reglerBums bort med terrorpropaganda som sprids via nätplattformar som Youtube och Facebook. Det är grundlinjen i de nya EU-regler som medlemsländernas justitieministrar väntas bli enade om i Bryssel i dag, bara tre månader efter att förslaget lades fram..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EU, Youtube, Facebook, Bryssel

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terrorpropagandaska , tas, ner, fortaremed nya , EU-regler
Alingsås tidning - 02 okt 17 kl. 05:30

20 träd tas ner – utgör säkerhetsrisk

Flera av träden runt Landskyrkan är i mycket dåligt skick – totalt kommer 20 träd att tas ner under den närmsta tiden.
– Som det är idag utgör de en säkerhetsrisk, säger Alexander Ryman, kyrkogårdsföreståndare, som berättar att nya träd kommer att planteras under hösten.
Redan 2012 upprättades det i Alingsås pastorat en trädvårdsplan över samtliga kyrkogårdar, och även för områdena utanför Christinae kyrka och Landskyrkan.

Corren - 12 jul 12 kl. 07:03

35 popplar tas ner vid Vallarondellen

De 35 popplarna som står vid Vallarondellen håller på att tas ner. Trädens aggressiva, tjocka rotsystem förstör asfalten och dagvattenledningar..

Dagen - 09 jul 15 kl. 08:48

Den kritiserade sydstatsflaggan ska tas ner

Efter förra månadens massaker i en kyrka i Charleston blossade en debatt om sydstatsflaggan upp. Nu ska den tas ner från regeringsbyggnaden i Columbia..

SR - 09 jul 15 kl. 16:57

Sydstatsflaggan tas ner i South Carolina

Efter en 13 timmar lång debatt har delstaten South Carolina i USA beslutat att sydstatsflaggan ska tas ner för gott. Den här frågan har diskuterats dagligen i amerikanska medier sedan massakern i en kyrka i Charleston den 17 juni, då nio människor dödades. Dylann Roof, som erkänt morden, poserar nämligen på en rad fotografier med just sydstatsflaggan..

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 15:56

Affisch om kungens otrohet tas ner

Västtrafiks nya reklamaffischer med texten "Se var kungen var otrogen" ska tas ner efter kritik från bland annat hovet.
— Jag förstår att folk har reagerat på det här, säger Kristian Lans, presschef på Västtrafik..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 15 kl. 15:56

Affisch om kungens otrohet tas ner

Västtrafiks nya reklamaffischer med texten "Se var kungen var otrogen" ska tas ner efter kritik från bland annat hovet.
— Jag förstår att folk har reagerat på det här, säger Kristian Lans, presschef på Västtrafik..

DI - 30 jul 15 kl. 16:14

Affisch om kungens otrohet tas ner

Västtrafiks nya reklamaffischer med texten "Se var kungen var otrogen" ska tas ner efter kritik från bland annat hovet. "Jag förstår att folk har reagerat på det här", säger Kristian Lans, presschef på Västtrafik..

SvD - 30 jul 15 kl. 16:18

Affisch om kungens otrohet tas ner

Västtrafiks nya reklamaffischer med texten "Se var kungen var otrogen" ska tas ner efter kritik från bland annat hovet. – Jag förstår att folk har reagerat på det här, säger Kristian Lans, presschef på Västtrafik..

GöteborgsPosten - 30 jul 15 kl. 15:56

Affisch om kungens otrohet tas ner

Västtrafiks nya reklamaffischer med texten "Se var kungen var otrogen" ska tas ner efter kritik från bland annat hovet. -Jag förstår att folk har reagerat på det här, säger Kristian Lans, presschef på Västtrafik..

UNT - 30 jul 15 kl. 15:55

Affisch om kungens otrohet tas ner

Västtrafiks nya reklamaffischer med texten "Se var kungen var otrogen" ska tas ner efter kritik från bland annat hovet..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 14 timmar sedan

Musks utbrott under krisen: ”Stick och kom inte tillbaka”

Teslas ”produktionshelvete” innebar en stor prövning för företaget och grundaren vd Elon Musk. Den pressade situationen fick drastiska konsekvenser även för vissa anställda, enligt uppgifter i tidningen Wired..

Nyteknik - 22 timmar sedan

SJ-kunder utsatta för bedrägeri – 1,3 miljoner lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Nyteknik - 16 timmar sedan

Här kan du ladda med 450 kW – om du har bilen som klarar det

Större batterier och snabbare snabbladdning. I dag är det de två knepen för att radera elbilistens räckviddsångest. Och nu har tyskarna invigt en teststation som tar snabbladdning till nya höjder..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Den avancerade roboten visade sig vara en man i en dräkt

Putin Youth Forum arrangerade robotkonventet för tonåringar. Under den tv-sända invigningen dansade roboten Boris på scenen. Rysk statsmedia hyllade ingenjörskonsten – men maskinen visade sig vara en man i en dräkt..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Hyundai plöjer ned mer än 60 miljarder i bränsleceller

Elon Musk kallar det för häpnadsväckande korkat – men Hyundai fortsätter att satsa på vätgasfordon. Fram till år 2030 kommer man investera 60,3 miljarder kronor i bränsleceller, med en halv miljon tillverkade fordon om året..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Starkt innovationssystem för teknikdrivna företag i Luleå

Talang attraherar talang – och det behöver nödvändigtvis inte handla om personer, det kan lika gärna vara företag. På Luleå Science Park samverkar näringsliv, akademi och offentligheten och tillsammans driver de framtidens innovation framåt. – Vi bidrar till att utveckla framtidens tillväxt och välfärd..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Saab-utvecklat flygledartorn på plats i Storbritanninen

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts vid flygplatsen Cranfield i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på 14 skärmar som är som fönster på ett traditionellt flygledartorn..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Gammal medicin med tillväxthormon befaras kunna orsaka alzheimer

Personer som har behandlats med en äldre variant av tillväxthormoner kan löpa ökad risk att drabbas av Alzheimers sjukdom. Det befarar forskare efter att ha funnit bevis för att medicinen kan innehålla "frön" till sjukdomen..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Här är allt vi vet om 2019 års nya Iphone 11

Apple verkar ha hittat ett format de gillar. Även nästa år kommer det att bli tre nya Iphones med samma skärmstorlekar som dagens tror analytiker..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Huaweis nya iot-satsning – startar ingenjörsteam i Lund

Det kinesiska teknikbolaget växlar upp i Skåne med ett utvecklingsteam inriktat på videoövervakning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.