Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 December, 20:06

Expressen - 06 dec 18 kl. 12:02

Löfvens innersta krets i en kamp mot klockanStefan Löfvens regeringsförhandlingar med Annie Lööf och Jan Björklund är i ett mycket känsligt skede – samtidigt som tiden håller på att rinna ut. Bara ett fåtal av dagens ministrar hålls informerade om vad som sägs i samtalen, enligt uppgifter till Expressen.Fem män och en kvinna ingår i Löfvens maktstyrka..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Löfvens, Annie Lööf, Jan Björklund, Expressen

Dela artikeln

437 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfvens, innersta, kretsi en , kampmot klockan
Expressen - 25 jun 13 kl. 16:02

Dagböckerna avslöjar Hitlers innersta krets

LONDON. Nazistideologen Alfred Rosenbergs dagböcker hittades nyligen - 67 år efter att han dömdes till döden och hängdes. Dokumenten användes som bevis i rättegången mot honom under Nürnbergprocessen men har sedan dess varit försvunna.

Sydsvenskan - 29 nov 15 kl. 13:42

Björn Söder petas ur SD:s innersta krets: ”Tiderna förändras”

"De fyras gäng" i SD har nu definitivt reducerats till en trio.
På söndagen petades Björn Söder ur partiets innersta krets – det verkställande utskottet.
– Man anser tydligen att min kompetens och erfarenhet inte räcker, säger Söder..

Helsingborgs Dagblad - 29 nov 15 kl. 13:42

Björn Söder petas ur SD:s innersta krets: ”Tiderna förändras”

"De fyras gäng" i SD har nu definitivt reducerats till en trio.
På söndagen petades Björn Söder ur partiets innersta krets – det verkställande utskottet.
– Man anser tydligen att min kompetens och erfarenhet inte räcker, säger Söder..

DN - 04 jan 17 kl. 17:46

Putins innersta krets – så ser den ut

Judo, pengar och Sankt Petersburg – det är tre faktorer som binder samman flera personer i den ryske presidenten Vladimir Putins innersta krets. Där finns också kopplingar till såväl Sverige som Finland. DN:s Moskvakorrespondent Anna-Lena Laurén tecknar Putins vänners porträtt..

BT - 02 jul 14 kl. 14:17

Recension: Strandberg skvallrar om kulturelitens innersta krets

Evabritt Strandberg har många spännande historier på lager från kulturelitens inre krets. Men hon börjar pliktskyldigt med att dra hela sin familjehistoria. Mammans skilsmässa från pappan, vårdnadsbråken, löftet till sig själv att aldrig utsätta sina egna ungar från samma sak.

Expressen - 10 sep 18 kl. 07:13

Löfvens maktplan: Spräcka alliansen

Efter att ha varit helt uträknad och på väg mot ett katastrofval kom vändningen i natt för Socialdemokraterna och Stefan Löfven.I ett långt möte med sin innersta krets i Socialdemokraternas verkställande utskott utformades planen för det som ska bli Löfvens strid om makten.Efter mötet gick Löfven ut till valarbetarna med budskapet att blockpolitiken – och därmed även alliansen – är död.

SVT - 09 jul 14 kl. 07:20

Jämn kamp i Indonesiens presidentval

De första vallokalerna har öppnat i världens största önation Indonesien. Presidentvalet står mellan Jakartas populäre borgmästare Joko Widodo och den förre generalen Prabowo Subianto, som tillhörde den förre diktatorn Suhartos innersta krets..

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 14 kl. 21:53

SD hålls utanför maktens inre krets

Sverigedemokraterna har nu en plats i landstingsstyrelsen. Där sitter nyblivna landstingsrådet Anders Ahl. Men i styrelsens utskott, maktens innersta krets, släpps de inte in.

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 12 kl. 21:00

Här är Camitz innersta krets

I kväll tävlar Dennis Camitz om en finalplats i TV4:s "The Voice Sverige". Nöjet har pratat med några av hans viktigaste stöttepelare..

DN - 19 nov 13 kl. 06:00

Kent Ekeroth tillbaka i SD:s innersta krets

Ett år efter järnrörsskandalen är Kent Ekeroth tillbaka i värmen i Sverigedemokraterna.Den kontroversielle riksdagsledamoten har direkt inflytande över både partiets kriminalpolitik och EU-program.– Jag känner att jag har ett väldigt starkt stöd i partiet, säger han till DN..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Polis slogs på Håkan- konsert – får sparken

En polis förlorar jobbet efter ett slagsmål på en Håkan Hellström-konsert.Mannen friades för misshandel i tingsrätten men dömdes i hovrätten – nu har polisens personalansvarsnämnd beslutat att avskeda honom. – Jag har blivit straffad tre gånger för samma sak.

Expressen - 30 minuter sedan

Nobelpristagarna på middag hos kungen och drottningen

Kungen och drottningen bjuder på tisdagskvällen in Nobelpristagarna och deras familjer till en svarsmiddag på det Kungliga slottet..

Expressen - 45 minuter sedan

Guterres till Rimbo

FN:s generalsekreterare António Guterres väntas komma till Sverige på onsdagen för att besöka fredssamtalen om Jemen i Rimbo, erfar Expressen.Uppgiften publicerades först i Dagens Nyheter..

Expressen - 1 timme sedan

Köpcentrum utrymt efter brand

Köpcentrummet Torp i Uddevalla har utrymts efter larm om en brand.– Det jag vet är att det är rökutveckling i några elkablar, säger Marcus Berg, styrkeledare vid räddningstjänsten i Uddevalla..

Expressen - 1 timme sedan

Sven Melander driver med Svenska Akademien i revy

ARLÖV. Det är drygt ett år sedan Sven Melander stod på en scen.Nu gör den folkkära komikern comeback på en plats där han trivs allra bäst.

Expressen - 1 timme sedan

Svaren om barnens död ska inte hållas hemliga

Fyra barn som hittats döda och nedbäddade i sina sängar i två fruktansvärda mordfall i Bjärred och Västra Frölunda.Fyra barn som svikits på det värsta av sätt av föräldrar.Vad kan samhället lära sig av de två mordfallen som blottlagts under den senaste veckan?

Expressen - 1 timme sedan

Marias, 32, äckliga syn – inne på restaurangen

Maria Amundsen, 32, skulle äta lunch på KFC i Karlstad.Då fick hon syn på en mus bland matresterna på golvet.Äcklad lämnade hon restaurangen utan att äta upp, berättar hon.

Expressen - 1 timme sedan

Talmannen kallar till pressträff – ska föreslå ny statsminister

På onsdagsmorgonen kommer talmannen Andreas Norlén föreslå en ny statsminister, enligt ett pressmeddelande..

Expressen - 2 timmar sedan

Mystiska sms:et tre dagar efter mammans försvinnande

Ett mystiskt försvinnande i USA har engagerat tusentals på nätet.Småbarnsmamman Kelsey Berreth, som beskrivs som ”ordentlig och ansvarsfull”, handlade mat – men försvann sedan spårlöst.Ett par dagar senare gav hennes mobiltelefon utslag drygt 120 mil därifrån, skriver New York Post..

Expressen - 2 timmar sedan

Vinnarna och förlorarna på M- och KD-budgeten

Allt tyder på att det blir Moderaternas och Kristdemokraternas budget som röstas igenom på onsdagen, vilket betyder sänkt skatt för löntagare och pensionärer.Men framöver kan mindre populära reformer vara att vänta.Här är plånboksvinnarna och förlorarna på M/KD-politiken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.