Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 11 December, 19:09

Liknande nyheter

Taggar: Tre, års, resande, leddefram till , Traveling, Johns, soloalbum, och avslöjande av krogbluff
Nyan - 13 jun 18 kl. 16:00

Tre haverier samtidigt ledde till avloppsläcka

Förra veckan drabbades en av de stora pumpstationerna på avloppsledningen till staden, den i Jomala Prästgårdenby, av flera missöden som ledde till att mycket avloppsvatten rann ut i ett dike och vidare till Lumparn.
Jordbrukare i Jomala Överby la i helgen märke till att vattnet i utfallsdiket i Överby var mörkbrunt, grumligt och luktade illa. Dikesvattnet används i normala fall till bevattning av potatis- och lökodlingar intill.

GöteborgsPosten - 05 mar 15 kl. 14:39

Tre minuters elavbrott ledde till tågstopp i två timmar

Strömmen försvann i tre minuter. Men tågen blev stående i två timmar..

YA - 23 sep 18 kl. 00:01

Tre ägda fordon ledde till nekat bistånd

I maj avslog familjenämnden en ansökan om bistånd, då de ansåg att de tre fordon som fanns registrerade på den sökande kunde svara för hans försörjning i första hand. Mannen överklagade men får inget gehör i förvaltningsrätten. .

DN - 3 timmar sedan

Fjärrkontroll ledde polisen till vapengömma

Efter att ha stoppat ett misstänkt bil påträffade polisen 50 gram narkotika och en fjärrkontroll till en garageport. Den lilla manicken ledde patrullen till en gömma med både vapen och narkotika. .

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 17:04

Ökat resande i Nordostskåne

I Skåne har resandet med Krösatågen/Pågatågen till/från de nya stationsorterna i Ballingslöv, Hästveda och Killeberg ökat med 20 procent jämfört med resandet med buss. Det visar färsk statistik från Skånetrafiken, som baserar sig på fem vardagar i vecka 3. Störst är ökningen i de norra skånska orterna.

Kristianstadsbladet - 16 aug 14 kl. 19:28

Kenya stoppar resande


Kenya stänger sina gränser för resande från Guinea, Liberia och Sierra Leone. De tre länderna är de som värst drabbats av den dödliga ebolaepidemin.Flygbolaget Kenya Airways meddelade också att man kommer att ställa in flygningar till de tre länderna när regeringens beslut träder i kraft på tisdag..

BT - 16 aug 14 kl. 19:28

Kenya stoppar resande

Kenya stänger sina gränser för resande från Guinea, Liberia och Sierra Leone. De tre länderna är de som värst drabbats av den dödliga ebolaepidemin. Flygbolaget Kenya Airways meddelade också att man kommer att ställa in flygningar till de tre länderna när regeringens beslut träder i kraft på tisdag..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 14 kl. 19:36

Kenya stoppar resande

Kenya stänger sina gränser för resande från Guinea, Liberia och Sierra Leone. De tre länderna är de som värst drabbats av den dödliga ebolaepidemin. Flygbolaget Kenya Airways meddelade också att man kommer att ställa in flygningar till de tre länderna när regeringens beslut träder i kraft på tisdag..

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 14 kl. 10:10

Få klagomål och fler resande

Socialförvaltningen får numera in väldigt få klagomål på färdtjänsten. Och antalet resande har ökat.
- Det är en markant skillnad, säger Marianne Ohrlander (M), ordförande i socialnämnden.

SvD - 16 aug 14 kl. 19:28

Kenya stoppar resande

Kenya stänger sina gränser för resande från Guinea, Liberia och Sierra Leone. De tre länderna är de som värst drabbats av den dödliga ebolaepidemin..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Villabrand utanför Staffanstorp

På tisdagen kom ett larm om en villabrand i Uppåkra..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Modi-allierad blir Indiens centralbankschef

Den indiska regeringen har utsett Shaktikanta Das till ny chef över landets centralbank. Shaktikanta Das har tidigare varit senior medarbetare vid finansdepartementet och beskrivs som allierad till premiärminister Narendra Modi. Han hade också en centra.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Olsson missar resten av säsongen

Den svenske landslagsspelaren Martin Olsson missar resten av säsongen efter en allvarlig skada på hälsenan, meddelar Swansea på sin webbplats. Vänsterbacken, som bars ut på bår i Swanseas 3–2-seger mot Brentford i helgen, har genomgått en lyckad operati.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Hysén jobbar vidare i "Blåvitt"

Tobias Hysén blir kvar i IFK Göteborg. Fotbollsprofilen lade spelarskorna på hyllan efter den allsvenska säsongen 2018, men efter årsskiftet snörar 36-åringen på sig nya skor och arbetar vidare på Kamratgården. IFK Göteborg har anställt Hysén för att ar.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Misstänkt mordbrand i bostad

Bränt papper innanför ytterdörren mötte en man när han kom hem under måndagen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Årets julklapp inspirerar till fler byten och ökad materialkunskap

Årets julklapp inspirerar till fler byten och ökad materialkunskap..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Restaurang lät personalen stå för springnotor

En restaurang i Stockholm låter sina anställda betala för springnotor genom att dra summan från dricksen. – Det där avtalet är bara att kasta i papperskorgen, säger Per Persson, avtalsexpert på Hotell och Restaurangfacket, HRF. Det var inför julruschen.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Åtalas för grov våldtäkt på hotell

Två män åtalas för att ha våldtagit en 16-årig flicka i Malmö i augusti. Våldtäkten ska ha skett på ett hotellrum i centrala Malmö, och de båda männen, 21 och 22 år gamla, ska ha filmat övergreppen och sedan spridit filmen. Männen ska ha turats om att f.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Anlagd brand släcktes på Tunaskolan

Lärare och vaktmästare två pappersdukshållare som någon tänt eld på..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Fortsatt trögt på FN:s klimatmöte

FN:s klimatmöte i Katowice i Polen går nu in på slutvarvet – men arbetet går inte så snabbt som man hoppats. På tisdagen anlände ländernas ministrar vilket innebär att högnivåförhandlingarna nu har startat – men de lär få ett hårt jobb med att få ihop e.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.