SVT > Inrikes

Tuesday, 19 February, 07:27

SVT - 06 dec 18 kl. 10:36

Mittmedias nyhetssajter ligger nereUnder torsdagsförmiddagen går det inte att surfa in på någon av Mittmedias nyhetssajter. – Det stämmer och vi håller på att titta på det, säger Mittmedias kommunikatör Linnea Jonsson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Mittmedias, Linnea Jonsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mittmedias, nyhetssajter, ligger, nere
Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 08:02

Facebook och Instagram ligger nere

Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.   Senast som facebook kraschade var i augusti förra året, då låg sajten nere under en och en halv timme.

SmålandsPosten - 17 sep 14 kl. 09:36

Landstingets telefonsystem ligger nere

Det går just nu inte att ringa till Landstinget Kronoberg. Deras telefonsystem ligger nere. Då telefonerna ligger nere går det inte att nå vårdcentralerna eller lasaretten via telefon.

Barometern - 22 sep 14 kl. 12:50

Försäkringskassans system ligger nere

Försäkringskassans datorsystem ligger nere sedan i morse. Det drabbar både dem som vill göra ärenden via myndighetens sajt och det interna arbetet. Handläggarna kan inte heller arbeta, skriver aftonbladet.

Nyheter 24 - 21 sep 15 kl. 15:04

Skype ligger nere – men bara i mobilen

Skype har legat nere i mobilen under måndagen och hundratusentals användare är drabbade.LÄS MER: Du kan aldrig gissa hur lång batteritid den här nya Nokiamobilen harSkype fungerar dock fortfarande via en dator, men på appen i mobilen går det inte att komma in för de flesta användarna.Företaget är medvetna om problemet och har Twittrat ut att de är på gång och försöker hitta en snabb lösning.

Dagens PS - 12 jun 17 kl. 09:39

JUST NU: Skatteverkets sajt ligger nere

På måndagen var det sista dagen att lämna in moms- och arbetsgivardeklarationen. Men nu meddelar Skatteverket att tidsfristen förlängs med två dygn. Det eftersom myndighetens e-tjänst legat nere sedan söndag eftermiddag, rapporterar Aftonbladet.

YLE - 29 jun 17 kl. 11:01

Polisens onlinetjänster ligger nere på grund av tekniskt problem

För tillfället kan man inte komma åt polisens elektroniska webbtjänster. Tjänsterna har legat nere sedan onsdag
eftermiddag. Alla tjänster ligger nere på grund av ett tekniskt problem.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Flashback ligger nere – kan vara hackat

Sedan strax före lunch på torsdagen har Flashbacks forum legat helt nere. På sajten flashback.se står det att anledningen är problem med internetuppkoppling men enligt TechWorld kan det röra sig om att en grupp hackat forumet.

Cornucopia - 04 nov 15 kl. 14:08

FLASH: Kriminalvårdens IT-system ligger nere

Hela Kriminalvårdens IT-system ligger nere sedan nätleverantören ska ha någon form av avbrott. Myndigheten har gått upp i sk stabsläge eftersom ingenting fungerar, dvs man har kallat in en krisledningsstab.

Inga IT-system ska fungera, vare sig på häkten, anstalter, inom planering eller på regionkontor och kriminalvården är därmed lamslagen i brist på inövade manuella reservrutiner.

Expressen - 07 nov 15 kl. 12:05

Nordea ligger nere – hackare ligger bakom

Efter hackningsattacken mot Swedbank – banken Nordeas sajt ligger nere på lördagen. Enligt Aftonbladet är det samma hackare som ligger bakom..

Sydsvenskan - 07 nov 15 kl. 12:18

Nordeas hemsida ligger nere

I går förmiddag gick Swedbanks hemsida ner och var sedan nere under hela dagen. Och i dag är det Nordeas sajt som inte är tillgänglig. Enligt Aftonbladet har Nordea blivit utsatt för samma hackar som i går utförde en ddos-attack på Swedbanks sajt.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Hotet mot elnätet kommer från datorer

Ett större cyberangrepp mot Sverige kommer inträffa. Enligt experter som SVT Nyheter talat med pågår förberedelser för ett framtida angrepp, och det är troligt att elnätet då kommer att vara måltavla..

SVT - 1 timme sedan

Cyberhotet kräver mer fokuserat försvar

Cyberhotet mot Sverige och bland annat elnätet kräver att myndigheterna fokuserar betydligt bättre. Bland andra Kristdemokraterna vill se ett svenskt cybersäkerhetscentrum likt det i Storbritannien..

SVT - 2 timmar sedan

19 februari: Nattens nyheter

SVT - 2 timmar sedan

Uppgift: Brottsmisstankar mot poliser efter dödsskjutningen av Eric Torell

Efter dödsskjutningen av 20-åriga Eric Torell med Downs syndrom är två poliser misstänkta för tjänstefel och en tredje polis för vållande till annans död. Det visar handlingar från tingsrätten som Ekot tagit del av..

SVT - 8 timmar sedan

Chefläkare: Ska ta ställning till hur vi hanterar avtalet efter 1177-

Chefläkare för region Stockholm, Johan Bratt, kan i nuläget inte svara på om man kommer fortsätta samarbetet med företaget Medhelp, underleverantören som nu står i centrum för avslöjandet om att miljontals samtal till Vårdguiden 1177 legat öppet på internet. – Vårdgivaren måste anmäla det här till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, säger Bratt i SVT:s Aktuellt..

SVT - 10 timmar sedan

Socialministern om inspelade vårdsamtalen: ”Fullständigt oacceptabelt”

Socialminister Lena Hallengren (S) anser att uppgifterna i Computer Sweden om att sekretessbelagda inspelningar från miljontals samtal till 1177 Vårdguiden legat helt öppna som ljudfiler på nätet är ”allvarliga och uppseendeväckande”. .

SVT - 10 timmar sedan

Ny tvåstjärnig svensk krog i Michelin-guiden

Danmark går om Sverige efter måndagens utdelning av Michelinstjärnor i Århus. Men vi fick en ny tvåstjärnig svensk krog i Stockholmsrestaurangen Gastrologi. Sverige har även fortfarande en restaurang som lever upp till tre Michelinstjärnor, då krogen Frantzén fick behålla sina från förra året..

SVT - 12 timmar sedan

Kristersson om att återupprätta Alliansen: “Klart det inte går”

Ulf Kristersson (M) ser inte hur Alliansen ska återuppstå inom den närmsta framtiden. Det berättar M-ledaren när turen kom till honom att möta SVT Nyheters mångårige politikreporter Mats Knutson i intervjuserien Mats möter..

SVT - 12 timmar sedan

Trots haveriet: Ny beslutsrobot lanseras av Arbetsförmedlingen

Samma dag som SVT Nyheter avslöjade att en robot på Arbetsförmedlingen kan ha fattat 70 000 felaktiga beslut lanserade myndigheten en ny robot. Istället för aktivitetsstöd ska den ta beslut om nystartsjobb. Men den snabba automatiseringen får kritik av forskare..

SVT - 12 timmar sedan

Rädda barnen blev miljoninvesterare i Lundin Petroleum

Ett ovanligt stort arv donerat till Rädda barnens riksförbund innebär att de för tillfället äger aktier värda 3,5 miljoner kronor i företaget Lundin Petroleum. Ett företag som står under utredning för brott mot folkrätten. – Vi kommer att avyttra aktierna inom en till två veckor, säger Freddie Hellström, ekonomichef på Rädda barnen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.