FriaTider > Nyheter

Tuesday, 19 February, 03:21

FriaTider - 06 dec 18 kl. 08:53

Centerns krav för att släppa fram Löfven: Mer invandring
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

4513 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerns, kravför att , släppafram , Löfven, Mer, invandring
GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 21:39

Uppgifter: Vänsterns krav på Stefan Löfven

Vänsterpartiet kommer inte att släppa fram Stefan Löfven som statsminister utan eftergifter. Här är kraven som måste uppfyllas för att S och MP ska kunna bilda regering med stöd av C och L..

Expressen - 12 maj 16 kl. 01:57

Miljöpartiets krav på Stefan Löfven

Miljöpartiet kan tänka sig att släppa posten som vice statsminister i regeringen. I utbyte vill man ha en miljöpartist som infrastrukturminister, uppger källor inom partiet för SvD. Samtidigt tar partiet in en kriskonsult för att rädda sitt nu skamfilade rykte, skriver Aftonbladet..

NSD - 14 jan 19 kl. 13:43

Lahtis tuffa krav på Löfven

Riksdagsledamoten Birger Lahti (V) tycker att det är bra att Vänstern ställer krav på Stefan Löfven (S) för att släppa fram honom till statsministerposten..

BT - 21 aug 14 kl. 17:21

Löfven släpper inte fram Alliansen

Allianspartiernas ledare gör på DN debatt klart att de efter en valförlust den 14 september avgår om det rödgröna blocket blir större. Men motsvarande löfte vill inte Socialdemokraterna ge. - Vi vill isolera SD utan att lägga ned rösterna, säger Löfven.

Cornucopia - 28 nov 18 kl. 15:53

Liberalerna och Björklund redo släppa fram Stefan Löfven till statsminister

På en pågående presskonferens meddelar Liberalernas partiledare Jan Björklund att partiet beslutat att släppa fram en socialdemokratisk regering med Stefan Löfven som statsminister. Detta givet att ännu ej specificerade krav uppfylls när det gäller politiken.
Jan Björklund (L) sneglar åt vänster i regeringsfrågan ur betraktarens synvinkel.

Barometern - 18 sep 14 kl. 12:16

Inget uppdrag för Löfven ännu

S-ledaren Stefan Löfven, trolig ny statsminister, har ännu inte fått det formella uppdraget att bilda regering. Efter att han samrått med de vice talmännen under förmiddagen träffar Westerberg företrädarna för alla riksdagspartier för korta uppföljande samtal. Kontakten med talmannen i dag har fortfarande handlat om sonderingar, enligt Stefan Löfven.

BT - 10 sep 14 kl. 23:35

Löfven vägrar släppa fram Reinfeldt

S-ledaren Stefan Löfven upprepar att han inte tänker släppa fram Fredrik Reinfeldt som statsminister om Alliansen blir större än de rödgröna men utan egen majoritet. Det framgick av TV 4:s partiledarutfrågning.- Då får vi samma situation som i dag, vilket jag inte tycker är bra, så nej, svarade Löfven på frågan.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:36

C kan (eventuellt) tänka sig släppa fram S

Politik ... men det kommer med en kravlista som innehåller bland annat lägre skatter och förändrad arbetsrätt.
Det säger Annie Lööf till Dagens Nyheter.

SVT - 28 nov 18 kl. 09:48

Här är Lööfs krav för att släppa fram Löfven

Annie Lööf ställde på tisdagen upp flera krav för att Centerpartiet ska kunna släppa igenom Stefan Löfven som statsminister när riksdagen röstar nästa vecka. Här är områdena där hon kräver att Löfven går henne till mötes..

Dagens PS - 28 nov 18 kl. 15:39

Björklund: Då släpper jag fram dig, Löfven

Liberalerna är beredda att släppa fram en regering ledd av Stefan Löfven om Socialdemokraterna är beredda att ”göra en rejäl högersväng” i framförallt den ekonomiska politiken och uppfylla ”högsta ställda krav” kring liberala strukturreformer. Det säger Liberalernas partiledare Jan Björklund vid en pressträff på onsdagen. Liberalerna kommer inte att ingå i en S-ledd regering, men är alltså beredda att dels släppa fram en sådan, och dels ingå ett budgetsamarbete för i första hand det kommande året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.