Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 December, 20:10

Expressen - 06 dec 18 kl. 06:47

Lärarvikarien Anettes larm om stökiga skolanEfter att ha varit borta från läraryrket i 30 år fick Anette Jernström ett bryskt välkomnande till sitt korta timvikariat på gymnasiet. Hon ger en bild av elever som inte släpper mobilen, som inte lyssnar och som svär mot henne.– Det hade jag inte förväntat mig i min ålder och med min erfarenhet, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Anettes, Anette Jernström

Dela artikeln

5029 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lärarvikarien, Anettes, larmom , stökiga, skolan
YLE - 17 jan 17 kl. 17:12

Forskare slår larm om valfriheten i vården: Privata bolag kan monopolisera svensk service

Det fria vårdvalet kan komma att påverka svenskspråkigas möjligheter att få tjänster på sitt modersmål. Universitetslektorn i socialt arbete Harry Lunabba ser en risk för att privata aktörer monopoliserar den svenska servicen. I utkastet till valfrihetslag konstateras att välfärdsbolag kan befrias från kravet att erbjuda service på svenska, förutsatt att andra bolag i regionen erbjuder tillräckligt omfattande svenskspråkiga tjänster.

HBL - 11 apr 14 kl. 19:43

Flera tvåspråkiga magistrater hotade

Den svenskspråkiga magistratsservicen är hotad på flera orter om Finansministeriets förslag förverkligas.Finansministeriet föreslår att antalet magistrater ska minska från 41 till 25. Svenska Finlands Folkting slår larm om förslagets språkliga konsekvenser.

Kristianstadsbladet - 14 nov 15 kl. 17:23

Polis fick ta hand om stökiga tågresenärer

Polisen kallades till järnvägsstationen i Kristianstad efter larm om att det befann sig stökiga personer på ett tåg..

BT - 22 jul 17 kl. 02:43

Flera larm om ”stökiga ungdomar”

Polisen har under den sena fredagskvällen fått ta emot flera samtal gällande stökiga ungdomar på flera håll i Borås och Ulricehamn. Två anmälningar om misshandel har även gjorts..

Nerikes Allehanda - 12 jun 14 kl. 05:49

Föräldrar stöttar på stökiga nätter

Det senaste halvåret har varit stökigt bland ungdomarna i Nora. Fritidsgården har slagit larm om att droger florerar och polisen har tillkallats efter bråk. Nu vill några föräldrar få bukt med oroligheterna genom att återstarta Nattvandrarna..

GöteborgsPosten - 12 feb 15 kl. 16:21

Stökiga anhöriga vid Sahlgrenska

Polisen har ryckt ut med flera enheter efter ett larm från Sahlgenska sjukhuset, där anhöriga till intragna patienter ska uppträda stökigt..

GöteborgsPosten - 19 feb 15 kl. 22:05

Förare slog larm efter bråk i taxi

En taxiförare kände sig hotad av bråkiga passagerare utanför Casinot. En visade vad som kan ha varit en pistol..

Västerbottens Folkblad - 23 maj 15 kl. 08:06

Bråkiga ungdomar – polis ryckte ut

Ett ungdomsbråk tvingade polisen att rycka ut till Mariehem i natt. Vid 00.30-tiden natten mot lördag inkom larm om ett bråk mellan flera personer utomhus på Mariehemsvägen i Umeå.

Dalarnas tidningar - 16 apr 16 kl. 17:25

Larm om överfall på mataffär

Innan polisen hann fram till Leksand och mataffären hade mannen dragit vidare till en bensinstation. En väktare som följt efter kunde peka ut mannen för polisen. Mannen togs med för att reda ut den stökiga situationen som förutvarit i mataffären..

Dalarnas tidningar - 16 apr 16 kl. 17:25

Larm om överfall på mataffär i Leksand

Innan polisen hann fram till Leksand och mataffären hade mannen dragit vidare till en bensinstation. En väktare som följt efter kunde peka ut mannen för polisen. Mannen togs med för att reda ut den stökiga situationen som förutvarit i mataffären..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Polis slogs på Håkan- konsert – får sparken

En polis förlorar jobbet efter ett slagsmål på en Håkan Hellström-konsert.Mannen friades för misshandel i tingsrätten men dömdes i hovrätten – nu har polisens personalansvarsnämnd beslutat att avskeda honom. – Jag har blivit straffad tre gånger för samma sak.

Expressen - 30 minuter sedan

Nobelpristagarna på middag hos kungen och drottningen

Kungen och drottningen bjuder på tisdagskvällen in Nobelpristagarna och deras familjer till en svarsmiddag på det Kungliga slottet..

Expressen - 45 minuter sedan

Guterres till Rimbo

FN:s generalsekreterare António Guterres väntas komma till Sverige på onsdagen för att besöka fredssamtalen om Jemen i Rimbo, erfar Expressen.Uppgiften publicerades först i Dagens Nyheter..

Expressen - 1 timme sedan

Köpcentrum utrymt efter brand

Köpcentrummet Torp i Uddevalla har utrymts efter larm om en brand.– Det jag vet är att det är rökutveckling i några elkablar, säger Marcus Berg, styrkeledare vid räddningstjänsten i Uddevalla..

Expressen - 1 timme sedan

Sven Melander driver med Svenska Akademien i revy

ARLÖV. Det är drygt ett år sedan Sven Melander stod på en scen.Nu gör den folkkära komikern comeback på en plats där han trivs allra bäst.

Expressen - 1 timme sedan

Svaren om barnens död ska inte hållas hemliga

Fyra barn som hittats döda och nedbäddade i sina sängar i två fruktansvärda mordfall i Bjärred och Västra Frölunda.Fyra barn som svikits på det värsta av sätt av föräldrar.Vad kan samhället lära sig av de två mordfallen som blottlagts under den senaste veckan?

Expressen - 1 timme sedan

Marias, 32, äckliga syn – inne på restaurangen

Maria Amundsen, 32, skulle äta lunch på KFC i Karlstad.Då fick hon syn på en mus bland matresterna på golvet.Äcklad lämnade hon restaurangen utan att äta upp, berättar hon.

Expressen - 1 timme sedan

Talmannen kallar till pressträff – ska föreslå ny statsminister

På onsdagsmorgonen kommer talmannen Andreas Norlén föreslå en ny statsminister, enligt ett pressmeddelande..

Expressen - 2 timmar sedan

Mystiska sms:et tre dagar efter mammans försvinnande

Ett mystiskt försvinnande i USA har engagerat tusentals på nätet.Småbarnsmamman Kelsey Berreth, som beskrivs som ”ordentlig och ansvarsfull”, handlade mat – men försvann sedan spårlöst.Ett par dagar senare gav hennes mobiltelefon utslag drygt 120 mil därifrån, skriver New York Post..

Expressen - 2 timmar sedan

Vinnarna och förlorarna på M- och KD-budgeten

Allt tyder på att det blir Moderaternas och Kristdemokraternas budget som röstas igenom på onsdagen, vilket betyder sänkt skatt för löntagare och pensionärer.Men framöver kan mindre populära reformer vara att vänta.Här är plånboksvinnarna och förlorarna på M/KD-politiken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.