Expressen > Nyheter

Saturday, 16 February, 07:15

Expressen - 06 dec 18 kl. 06:47

Lärarvikarien Anettes larm om stökiga skolanEfter att ha varit borta från läraryrket i 30 år fick Anette Jernström ett bryskt välkomnande till sitt korta timvikariat på gymnasiet. Hon ger en bild av elever som inte släpper mobilen, som inte lyssnar och som svär mot henne.– Det hade jag inte förväntat mig i min ålder och med min erfarenhet, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Anettes, Anette Jernström

Dela artikeln

5186 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lärarvikarien, Anettes, larmom , stökiga, skolan
YLE - 17 jan 17 kl. 17:12

Forskare slår larm om valfriheten i vården: Privata bolag kan monopolisera svensk service

Det fria vårdvalet kan komma att påverka svenskspråkigas möjligheter att få tjänster på sitt modersmål. Universitetslektorn i socialt arbete Harry Lunabba ser en risk för att privata aktörer monopoliserar den svenska servicen. I utkastet till valfrihetslag konstateras att välfärdsbolag kan befrias från kravet att erbjuda service på svenska, förutsatt att andra bolag i regionen erbjuder tillräckligt omfattande svenskspråkiga tjänster.

HBL - 11 apr 14 kl. 19:43

Flera tvåspråkiga magistrater hotade

Den svenskspråkiga magistratsservicen är hotad på flera orter om Finansministeriets förslag förverkligas.Finansministeriet föreslår att antalet magistrater ska minska från 41 till 25. Svenska Finlands Folkting slår larm om förslagets språkliga konsekvenser.

Kristianstadsbladet - 14 nov 15 kl. 17:23

Polis fick ta hand om stökiga tågresenärer

Polisen kallades till järnvägsstationen i Kristianstad efter larm om att det befann sig stökiga personer på ett tåg..

BT - 22 jul 17 kl. 02:43

Flera larm om ”stökiga ungdomar”

Polisen har under den sena fredagskvällen fått ta emot flera samtal gällande stökiga ungdomar på flera håll i Borås och Ulricehamn. Två anmälningar om misshandel har även gjorts..

Nerikes Allehanda - 12 jun 14 kl. 05:49

Föräldrar stöttar på stökiga nätter

Det senaste halvåret har varit stökigt bland ungdomarna i Nora. Fritidsgården har slagit larm om att droger florerar och polisen har tillkallats efter bråk. Nu vill några föräldrar få bukt med oroligheterna genom att återstarta Nattvandrarna..

GöteborgsPosten - 12 feb 15 kl. 16:21

Stökiga anhöriga vid Sahlgrenska

Polisen har ryckt ut med flera enheter efter ett larm från Sahlgenska sjukhuset, där anhöriga till intragna patienter ska uppträda stökigt..

GöteborgsPosten - 19 feb 15 kl. 22:05

Förare slog larm efter bråk i taxi

En taxiförare kände sig hotad av bråkiga passagerare utanför Casinot. En visade vad som kan ha varit en pistol..

Västerbottens Folkblad - 23 maj 15 kl. 08:06

Bråkiga ungdomar – polis ryckte ut

Ett ungdomsbråk tvingade polisen att rycka ut till Mariehem i natt. Vid 00.30-tiden natten mot lördag inkom larm om ett bråk mellan flera personer utomhus på Mariehemsvägen i Umeå.

Dalarnas tidningar - 16 apr 16 kl. 17:25

Larm om överfall på mataffär

Innan polisen hann fram till Leksand och mataffären hade mannen dragit vidare till en bensinstation. En väktare som följt efter kunde peka ut mannen för polisen. Mannen togs med för att reda ut den stökiga situationen som förutvarit i mataffären..

Dalarnas tidningar - 16 apr 16 kl. 17:25

Larm om överfall på mataffär i Leksand

Innan polisen hann fram till Leksand och mataffären hade mannen dragit vidare till en bensinstation. En väktare som följt efter kunde peka ut mannen för polisen. Mannen togs med för att reda ut den stökiga situationen som förutvarit i mataffären..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Fem döda i skottlossning, SMHI orkanvarnar, Busch Thor om makens sjukdom

I dag väntas stökigt väder – SMHI har klass 2-varningar utfärdade på flera platser i landet.■■■Fem personer dog efter en skottlossning i staden Aurora i USA.■■■Ebba Busch Thor berättar i ”Skavlan” att hon funderade på att avgå som partiledare då maken blev sjuk.

Expressen - 15 minuter sedan

Här är slutna elitklubben där svenska direktörerna festar

På en av Göteborgs finaste adresser huserar Royal Bachelors Club.Hit är endast medlemmar och deras gäster välkomna.Klubben startade som en herrklubb 1769 och än i dag, 250 år senare, är alla medlemmar män.

Expressen - 15 minuter sedan

Tavla med Anne Frank väcker frågor – slängs

Ett porträtt av Anne Frank, som dog i nazisternas koncentrationsläger, med texten ”förlåt mig fader för att jag är redo att synda”.Detta motiv på en tavla på Dollarstore i Hallsberg har länge förbryllat Maria Nilsson, 52.– Jag har tittat på den många gånger och tänkt: vad är det här?

Expressen - 30 minuter sedan

Eivor, 51 om valprånet: ”Trodde jag skulle dö”

Kennelägaren Eivor Nilsson, 51, blev överfallen i sitt hem och rånad på sex golden retriever-valpar.Under fredagen häktades tre personer misstänkta för dådet.– Det var den värsta mardröm du kan tänka dig, säger Eivor Nilsson..

Expressen - 30 minuter sedan

Så blev Kate orsaken till Harrys hjärtekross

Prins Harrys förflutna är fyllt av brustna hjärtan.Nu pekas hertiginnan Kate ut som en orsak till uppbrotten med två av Harrys före detta flickvänner, skriver Express.– Hon var hemma och tittade på Kates besök i Oceanien, det blev ett uppvaknande, säger en nära källa, enligt Express..

Expressen - 30 minuter sedan

S vill hålla igen om migration framöver

Januariavtalet gör migrationspolitiken mer liberal. Utrymmet för fler lättnader är mycket litet, anser migrationsminister Morgan Johansson (S).Socialdemokraternas linje i utredningen om migration kommer att vara att hålla igen..

Expressen - 1 timme sedan

Snöstorm på ingång – SMHI orkanvarnar

Det blir riktigt hårt väder i den nordligaste delen av landet, med orkanvindar i fjällen och stora mängder snö.SMHI har klass 2-varningar utfärdade för norra Norrlands fjälltrakter och inland.– Det kan vara direkt livsfarligt att vara i fjällen, säger meteorologen Nils Holmqvist till SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Så sprids Thunbergs klimatstrejk över världen

Ett halvår efter att Greta Thunberg startade sin strejk för klimatet har hon fått följare runt hela världen.Tusentals följer den unga svenskans exempel – en av hennes Twitter-anhängare har kartlagt alla skolstrejker i Google Maps, skriver Buzz Feed News.Och nu läxar Greta Thunberg upp den brittiske premiärministern..

Expressen - 1 timme sedan

Maten som gör dig hjärnfrisk – och ger dig ett bra minne

En friskare hjärna och ett förbättrat minne – rätt mat är inte bara bra för kroppen utan även för vår hjärna.– Vi har en tendens att dela på kroppen och hjärnan, säger näringsfysiologen Kristina Andersson..

Expressen - 2 timmar sedan

Republikanen utmanar Trump i valet 2020

Donald Trump utmanas i presidentvalet 2020 av en politiker ur sitt eget parti.Den tidigare Massachusetts-guvernören William Weld planerar att ställa upp i valet som republikan, enligt Associated Press.Det blir första gången sedan 1992 som en president ställs inför en betydande utmanare från det egna partiet, enligt AP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.