Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 December, 19:49

Liknande nyheter

Taggar: Ikeas, julklapptill sina , anställda14 , 800kronor
DN - 04 dec 15 kl. 00:01

Så mycket får Ikeas anställda i bonus


Ikeas svenska anställda får 14.000 kronor i tillskott på sin pension. De som anses ha presterat tillräckligt bra kan även få drygt en månadslön extra.

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 10:40

Kamprad ger anställda 1 miljard i julklapp

Dagens PS har tidigare skrivit om Ikeas lojalitetsprogram som gav personalen ett generöst tillskott i plånboken lagom till jul. En annan gång skrev vi om när Agunnaryd-sonen gav bort 53 miljoner kronor till sin småländska hemort. Och nu är det dags igen.

Trelleborgs Allehanda - 28 dec 12 kl. 17:37

Kommunens anställda fick trygghet

Foto: Scanpix
I år delades det ut runt 3 800 julklappar till kommunens anställda. I julklappen låg ett trygghetspaket, men kommundirektören hoppas att klappen inte kommer till användning.
- Förhoppningsvis ska ingen behöva ha nytta av det.

NSD - 05 dec 17 kl. 16:00

IKEAs julklapp till anställda – 13 000 kronor

Anställda inom den svenska Ikea-koncernen kan se fram emot en julklapp på 13 000 kronor..

DrivaEget - 03 dec 14 kl. 13:47

Lista: Julklapparna dina anställda avskyr

 Personal  Planerar du julklappar till de anställda? Se upp! Fel innehåll i paketet skapar missnöje, visar ny undersökning.

SmålandsPosten - 02 dec 16 kl. 09:52

Miljard-julklapp till anställda på Ikea

Drygt en miljard kronor sätts in på pensionen för Ikeas anställda i koncernens lojalitetsprogram. Det motsvarar en summa på 14 700 kronor till varje anställd..

Barometern - 02 dec 16 kl. 10:15

Miljard-julklapp till anställda på Ikea

Drygt en miljard kronor sätts in på pensionen för Ikeas anställda i koncernens lojalitetsprogram. Det motsvarar en summa på 14700 kronor till varje anställd..

Dagens PS - 05 dec 18 kl. 09:09

Ikea-anställda får en miljard i julklapp

Ikea delar i år ut en miljard kronor till anställda i bolagets lojalitetsprogram. Summan delas ut till anställda som arbetat på bolaget i över fem år och går till personalens pension. I Sverige innebär utbetalningen 14.

DI - 20 dec 15 kl. 10:05

Partykungens anställda får generös julklapp

Ikeas metod med att dela med sig av resultatet till de anställda tycks ha spridit sig. I alla fall till Partykungen.se i Gävle.

Jönköpingsnytt - 05 dec 17 kl. 17:27

Miljonutdelning till Ikeas anställda

Ikea fortsätter att ge sina anställda en saftig julklapp.<br/> <br/>.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Nobelpristagarna på middag hos kungen och drottningen

Kungen och drottningen bjuder på tisdagskvällen in Nobelpristagarna och deras familjer till en svarsmiddag på det Kungliga slottet..

Expressen - 30 minuter sedan

Guterres till Rimbo

FN:s generalsekreterare António Guterres väntas komma till Sverige på onsdagen för att besöka fredssamtalen om Jemen i Rimbo, erfar Expressen.Uppgiften publicerades först i Dagens Nyheter..

Expressen - 45 minuter sedan

Köpcentrum utrymt efter brand

Köpcentrummet Torp i Uddevalla har utrymts efter larm om en brand.– Det jag vet är att det är rökutveckling i några elkablar, säger Marcus Berg, styrkeledare vid räddningstjänsten i Uddevalla..

Expressen - 1 timme sedan

Sven Melander driver med Svenska Akademien i revy

ARLÖV. Det är drygt ett år sedan Sven Melander stod på en scen.Nu gör den folkkära komikern comeback på en plats där han trivs allra bäst.

Expressen - 1 timme sedan

Svaren om barnens död ska inte hållas hemliga

Fyra barn som hittats döda och nedbäddade i sina sängar i två fruktansvärda mordfall i Bjärred och Västra Frölunda.Fyra barn som svikits på det värsta av sätt av föräldrar.Vad kan samhället lära sig av de två mordfallen som blottlagts under den senaste veckan?

Expressen - 1 timme sedan

Marias, 32, äckliga syn – inne på restaurangen

Maria Amundsen, 32, skulle äta lunch på KFC i Karlstad.Då fick hon syn på en mus bland matresterna på golvet.Äcklad lämnade hon restaurangen utan att äta upp, berättar hon.

Expressen - 1 timme sedan

Talmannen kallar till pressträff – ska föreslå ny statsminister

På onsdagsmorgonen kommer talmannen Andreas Norlén föreslå en ny statsminister, enligt ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Mystiska sms:et tre dagar efter mammans försvinnande

Ett mystiskt försvinnande i USA har engagerat tusentals på nätet.Småbarnsmamman Kelsey Berreth, som beskrivs som ”ordentlig och ansvarsfull”, handlade mat – men försvann sedan spårlöst.Ett par dagar senare gav hennes mobiltelefon utslag drygt 120 mil därifrån, skriver New York Post..

Expressen - 1 timme sedan

Vinnarna och förlorarna på M- och KD-budgeten

Allt tyder på att det blir Moderaternas och Kristdemokraternas budget som röstas igenom på onsdagen, vilket betyder sänkt skatt för löntagare och pensionärer.Men framöver kan mindre populära reformer vara att vänta.Här är plånboksvinnarna och förlorarna på M/KD-politiken.

Expressen - 1 timme sedan

Miljonsmäll för Sjöfartsmuseets renovering – kostnaden skenar

Det kommunala bolaget hittade berg under Stigberget.Nu ökar kostnaderna för Sjöfartsmuseets ombyggnation – rejält.
– Kostnaderna ökar från 95 till 136 miljoner för byggdelen, en 40 procentig ökning, säger, Lars Björklund, tillförordnad vd för fastighetsbolaget Higab..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.