Expressen > Opinion

Tuesday, 11 December, 19:36

Expressen - 05 dec 18 kl. 06:16

Min systerson tog sitt liv efter vaccinsprutanStaten, F-kassan och läkemedelsbolaget GSK sviker de som drabbades av narkolepsi efter svininfluensavaccinet.Nu har det värsta hänt, skriver Madeleine Körössy, vars systerson till slut inte orkade längre..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GSK, Madeleine Körössy

Dela artikeln

5349 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min systerson, tog, sitt, livefter , vaccinsprutan
SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 09:30

Fler tog sitt liv under 2013

I går, den 10 september, var det suicidpreventiva dagen. Under 2013 tog 1?600 personer sitt liv i landet, en högre siffra än på många år.

News55 - 19 mar 18 kl. 17:01

Kulturhuset Stadsteatern: Benny Fredriksson tog sitt liv

I lördags informerade Kulturhuset Stadsteatern att den tidigare vd:n Benny Fredriksson avlidit under en vistelse i Australien. Han utsågs till teaterchef 2002 och blev 2013 vd för Kulturhuset Stadsteatern, men i början av december i fjol avgick Fredriksson från sin tjänst efter att ha fått omfattande kritik i media för sin ledarstil, bl a genom ett upprop från ett 40-tal anställda som i Aftonbladet krävde hans avgång. Samtidigt hade han i sitt arbete byggt upp en mycket framgångsrik teater med många stora publiksuccéer.

YLE - 02 okt 16 kl. 09:00

Munthers vän tog sitt liv efter negativt beslut

Asylsökande Munther Al-Assaf var bekant med en person som tog sitt liv efter ett negativt asylbeslut. Stämningen på asylboendena är låg och många flyktingar går på antidepressiva. Ett negativt beslut blev droppen som fick bägaren att rinna över.

Nyheter 24 - 31 jan 12 kl. 10:24

Speeds änka: "Jag sov i bilen när han tog sitt liv"


Louise Speed och Gary Speed bråkade bara timmar innan legendaren tog sitt liv. WARRINGTON. Gary och Louise Speed hade varit på en fest under kvällen den 26 november när ett gräl startade.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Autistisk pojke lurades på internet – tog sitt liv

STORBRITANNIEN. Det var i augusti förra året som det hände. Den milt autistiska 17-åringen Joseph Edwards föll offer för en en elak internetbluff – och tog sitt liv.

News55 - 08 maj 17 kl. 11:00

90-åring nekades plats på boende – tog sitt liv

Det var i samband med att den 90-årige mannen led av svåra smärtor till följd av flera frakturer på ryggen som han ansökte om att få en plats på ett särskilt boende, men han nekades plats av Eslövs kommun. En tid senare hade den äldre mannen tagit sitt liv. – Man behandlade inte ens hans önskemål och lyssnade inte på det.

BT - 05 jan 15 kl. 10:09

Patient tog sitt liv ? vårdcentral anmäls

En vårdcentral i Borås kommun har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg enligt lex Maria. Enligt anmälan utfördes inte en suicidalriskbedömning på en patient som tog sitt liv under pågående behandlingstid. Patienten ska vid ett par tillfällen sökt vård vid vårdcentralen och fått diagnos stress och sömnstörning.

DN - 19 apr 17 kl. 17:10

Elvaårig pojke tog sitt liv efter skämt på sociala medier

En 11-årig pojke i Michigan tog sitt liv efter att hans 13-åriga flickvän fejkade ett självmord via sociala medier.  – Han var så oskyldig, så godhjärtad och så naiv att han helt trodde på henne och tog sitt eget liv, säger pojkens mamma till The Washington Post.   .

Nyheter 24 - 13 jan 12 kl. 10:52

Tog sitt liv - bara veckor efter It gets better-videon


Trots att det blev bättre orkade Eric James Borges till slut inte. Det numera världskända It gets better-projektet går ut på att homosexuella, bisexuella och transpersoner berättar om sina erfarenheter från unga år för att tala om att det blir bättre och är värt att kämpa vidare. Projektet startade som en reaktion på att många mycket unga personer som pekats ut som och mobbats för att de varit homosexuella eller på andra sätt avvikande från normen tog sitt liv.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

13-åriga Linn tog sitt liv – nu släpps 46-årige nätpedofilen fri

Han dömdes för att ha utnyttjat fler unga flickor, bland annat 13-åriga Linn som efter det inträffade tog sitt liv – nu ska den nu 46-årige nätpedofilen släppas från fängelset. Det är SVT Örebro som rapporterar att mannen kommer att släppas om en månad.LÄS MER: Polisen varnar: Dina semesterbilder i pedofilers bildbankerMannen dömdes till tre och ett halvt års fängelse och blir nu villkorligt frigiven efter att ha avtjänat två tredjedelar av strafftiden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Ulvskog döljer sanningen i en kaskad av tillmälen

Marita Ulvskog döljer det faktum att initiativet till en social pelare leder till EU-lagstiftning i sociala frågor och om svensk arbetsmarknad. Det är frågor som bäst löses nationellt och inte kräver gemensamma beslut, skriver Gunnar Hökmark (M)..

Expressen - 13 timmar sedan

Socialtjänsten bygger sin verksamhet på hot

Det är något som inte stämmer i rättsstaten Sverige. Tvångsomhändertaganden av barn maskeras som frivilliga placeringar. Eftersom de formellt sett är frivilliga behöver de inte granskas eller godkännas av någon domstol, skriver författaren Tove Karlsson..

Expressen - Igår: 06:16

Varför behandlar ni inte SD intellektuellt sakligt?

Det är så slött att peka ut Sverigedemokraterna som en fara för demokratin, som fascister, som moraliskt undermåliga.Moderaterna måste förklara sin hållning till SD på ett moget och begripligt sätt, skriver Helena Rivière, tidigare riksdagsledamot (M)..

Expressen - I förrgår: 07:10

Varför ska hyresgäster bo utan ekonomisk risk?

Sossetyngda Hyresgästföreningen bryr sig bara om sig själva och medlemmarna, som de mjölkar på över 200 miljoner kronor om året. Pengar som bland annat används för att driva kampanj mot påstådda marknadshyror åt S, skriver Rebecca Weidmo Uvell..

Expressen - 08 dec 18 kl. 07:10

Nya utvecklingssamtalen tar priset i ren skär dumhet

Jag håller med om att barn kan växa av eget ansvar men nu är gränsen passerad.De elevledda utvecklingssamtalen är en idiotisk metod. Det finns inget att vinna på detta, inte för någon, skriver mamman Maria Celin..

Expressen - 06 dec 18 kl. 17:57

Sverige måste sluta beväpna Saudiarabien

Våra grannländer har meddelat att de slutar – ändå fortsätter Sverige sin vapenexport till diktaturen Saudiarabien.Detta är en skandal och måste omedelbart upphöra, skriver Gudrun Schyman och Gita Nabavi från Feministiskt initiativ – som på sikt vill stoppa all vapenexport..

Expressen - 06 dec 18 kl. 06:16

Staten kan inte garantera kvinnors säkerhet längre

Åtgärder för att stoppa de skenande sexualbrotten skulle stå högt upp på en moderatledd regerings dagordning.Här är våra förslag för att stärka kvinnors trygghet, skriver partiets rättspolitiska talesperson Tomas Tobé..

Expressen - 05 dec 18 kl. 11:06

Nej, Sverige säljer inte ut sitt självbestämmande

Det går inte så bra för högern nu. Paniken lyser igenom Gunnar Hökmarks dimridåer och osanningar om EU:s sociala pelare, skriver Marita Ulvskog (S)..

Expressen - 04 dec 18 kl. 18:30

Släng ut fossilföretagen från klimatförhandlingarna

Just nu pågår klimatförhandlingarna i Katowice, Polen och det krävs krafttag för att begränsa klimatuppvärmingen till 1,5 grader. Det är hög tid att slänga ut fossilindustrin från klimatförhandlingarna och sätta planeten före kommersiella särintressen, skriver fyra MP-toppar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.