Expressen > Opinion

Tuesday, 19 February, 12:22

Expressen - 05 dec 18 kl. 06:16

Min systerson tog sitt liv efter vaccinsprutanStaten, F-kassan och läkemedelsbolaget GSK sviker de som drabbades av narkolepsi efter svininfluensavaccinet.Nu har det värsta hänt, skriver Madeleine Körössy, vars systerson till slut inte orkade längre..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
GSK, Madeleine Körössy

Dela artikeln

6316 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min systerson, tog, sitt, livefter , vaccinsprutan
SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 09:30

Fler tog sitt liv under 2013

I går, den 10 september, var det suicidpreventiva dagen. Under 2013 tog 1?600 personer sitt liv i landet, en högre siffra än på många år.

News55 - 19 mar 18 kl. 17:01

Kulturhuset Stadsteatern: Benny Fredriksson tog sitt liv

I lördags informerade Kulturhuset Stadsteatern att den tidigare vd:n Benny Fredriksson avlidit under en vistelse i Australien. Han utsågs till teaterchef 2002 och blev 2013 vd för Kulturhuset Stadsteatern, men i början av december i fjol avgick Fredriksson från sin tjänst efter att ha fått omfattande kritik i media för sin ledarstil, bl a genom ett upprop från ett 40-tal anställda som i Aftonbladet krävde hans avgång. Samtidigt hade han i sitt arbete byggt upp en mycket framgångsrik teater med många stora publiksuccéer.

YLE - 02 okt 16 kl. 09:00

Munthers vän tog sitt liv efter negativt beslut

Asylsökande Munther Al-Assaf var bekant med en person som tog sitt liv efter ett negativt asylbeslut. Stämningen på asylboendena är låg och många flyktingar går på antidepressiva. Ett negativt beslut blev droppen som fick bägaren att rinna över.

Nyheter 24 - 31 jan 12 kl. 10:24

Speeds änka: "Jag sov i bilen när han tog sitt liv"


Louise Speed och Gary Speed bråkade bara timmar innan legendaren tog sitt liv. WARRINGTON. Gary och Louise Speed hade varit på en fest under kvällen den 26 november när ett gräl startade.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Autistisk pojke lurades på internet – tog sitt liv

STORBRITANNIEN. Det var i augusti förra året som det hände. Den milt autistiska 17-åringen Joseph Edwards föll offer för en en elak internetbluff – och tog sitt liv.

News55 - 08 maj 17 kl. 11:00

90-åring nekades plats på boende – tog sitt liv

Det var i samband med att den 90-årige mannen led av svåra smärtor till följd av flera frakturer på ryggen som han ansökte om att få en plats på ett särskilt boende, men han nekades plats av Eslövs kommun. En tid senare hade den äldre mannen tagit sitt liv. – Man behandlade inte ens hans önskemål och lyssnade inte på det.

BT - 05 jan 15 kl. 10:09

Patient tog sitt liv ? vårdcentral anmäls

En vårdcentral i Borås kommun har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg enligt lex Maria. Enligt anmälan utfördes inte en suicidalriskbedömning på en patient som tog sitt liv under pågående behandlingstid. Patienten ska vid ett par tillfällen sökt vård vid vårdcentralen och fått diagnos stress och sömnstörning.

DN - 19 apr 17 kl. 17:10

Elvaårig pojke tog sitt liv efter skämt på sociala medier

En 11-årig pojke i Michigan tog sitt liv efter att hans 13-åriga flickvän fejkade ett självmord via sociala medier.  – Han var så oskyldig, så godhjärtad och så naiv att han helt trodde på henne och tog sitt eget liv, säger pojkens mamma till The Washington Post.   .

Nyheter 24 - 13 jan 12 kl. 10:52

Tog sitt liv - bara veckor efter It gets better-videon


Trots att det blev bättre orkade Eric James Borges till slut inte. Det numera världskända It gets better-projektet går ut på att homosexuella, bisexuella och transpersoner berättar om sina erfarenheter från unga år för att tala om att det blir bättre och är värt att kämpa vidare. Projektet startade som en reaktion på att många mycket unga personer som pekats ut som och mobbats för att de varit homosexuella eller på andra sätt avvikande från normen tog sitt liv.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

13-åriga Linn tog sitt liv – nu släpps 46-årige nätpedofilen fri

Han dömdes för att ha utnyttjat fler unga flickor, bland annat 13-åriga Linn som efter det inträffade tog sitt liv – nu ska den nu 46-årige nätpedofilen släppas från fängelset. Det är SVT Örebro som rapporterar att mannen kommer att släppas om en månad.LÄS MER: Polisen varnar: Dina semesterbilder i pedofilers bildbankerMannen dömdes till tre och ett halvt års fängelse och blir nu villkorligt frigiven efter att ha avtjänat två tredjedelar av strafftiden.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Partiernas cyniska röstfiske: Säljer ut de hedersförtryckta

Att förespråkare för hedersförtrycket och extremismen flyttar fram sina positioner är uppenbart. Att de gör det med hjälp av några av de etablerade partierna i Sveriges riksdag är minst sagt skrämmande, skriver författaren Helene Bergman. .

Expressen - Igår: 06:10

Kvinnor lider – förstatliga svensk förlossningsvård

Landstingen levererar inte jämlik vård. Det behövs ett nationellt ledarskap som pekar ut riktningen för hela förlossningsvården. Jag är beredd att ta det.

Expressen - I förrgår: 07:10

Lövins klimatpolitik sker på de svagas bekostnad

Låg- och medelinkomsttagare ska inte finansiera en närmast religiös symbolpolitisk klimatpolitik som ställer stad mot landsbygd och välbärgade mot sämre bemedlade, skriver SD:s Martin Kinnunen och Runar Filper..

Expressen - 16 feb 19 kl. 07:10

I min del av landet får de kriminella fri lejd, Damberg

Hej, Mikael Damberg. Jag tänker ta upp ett bekymmer om dessvärre inte alls intresserade din företrädare Morgan Johansson. Hur kan en enda polispatrull anses tillräcklig för en yta stor som Danmark?

Expressen - 15 feb 19 kl. 10:23

Skrota tillfälliga asyllagen och höj skatten för de rika

Här är ett tips till ojämlikhetspartiet C. Den tillfälliga asyllagen skapar bara lidande och sämre integration. Skrota den och de planerade skattesänkningarna till landets rikaste direktörer, skriver Christina Höj Larsen (V)..

Expressen - 15 feb 19 kl. 06:10

Björklunds största styrka blev till slut en belastning

Ingen i Liberalerna vill öppet ifrågasätta att dagens partiledning ska vaska fram Jan Björklunds efterträdare. Hur ska de som ledde oss ner i detta ras kunna leda processen?Krismedvetenheten är häpnadsväckande usel i mitt parti, skriver Jasenko Selimovic..

Expressen - 14 feb 19 kl. 12:21

C blundar för följderna av sin migrationspolitik

Som läkare försöker jag förutse konsekvenserna av mina beslut. C-toppen Anders W Jonssons replik om humanitär skyddsgrund får mig att undra om han som politiker gör detsamma, skriver Stefan Krakowski..

Expressen - 14 feb 19 kl. 06:30

De försöker fortfarande mörda Salman Rushdie

Idag är det 30 år sedan författare Salman Rushdie fick ett pris på sitt huvud, senast 2016 aktualiserades fatwan när iranska tidningar höjde belöningen.Jesper Bengtsson skriver att yttrandefrihetens nya vindar på 90-talet i dag är en parentes mellan två repressiva epoker. .

Expressen - 14 feb 19 kl. 06:10

Markera nu – kalla upp Rysslands ambassadör

Sverige kan inte passivt se på när ett land, dessutom i vårt närområde, bedriver utrensning av personer baserat på deras sexuella läggning.Vi vill se utökade sanktioner mot Ryssland på grund av övergreppen, skriver Fredrik Malm och Joar Forssell (L)..

Expressen - 13 feb 19 kl. 17:49

En överläkare utan koll på svensk lag

Centerpartiets Anders W Jonsson svarar på Stefan Krakowskis kritik mot hur läkarna kommer att påverkas av den kommande migrationspolitiken:”Det är inte vi läkare som avgör om någon ska få stanna i Sverige. Det har det aldrig varit.” .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.