SVT > Inrikes

Wednesday, 12 December, 12:38

SVT - 02 dec 18 kl. 20:54

Här friar Nassim Al Fakir mitt under showenUnder Sweden International Horse Show, på Friends Arena i Stockholm, dyker plötsligt Nassim Al Fakir upp klädd som en gladiator. Har han blivit tokig eller vad pysslar han med? Han chockar hela publiken och kommentatorerna med att fria inför hela publiken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nassim Al Fakir, Sweden International Horse Show, Friends Arena, Stockholm

Dela artikeln

10666 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här friar, NassimAl , Fakirmitt under , showen
Expressen - 05 sep 16 kl. 11:18

Nassim Al Fakir om svåra tiden efter missfallet

Sex år efter ett svårt missfall berättar nu Nassim Al Fakir om den tid som följde. – Doktorn säger "Du Nassim, vi höll precis på att förlora Lina", berättar Nassim Al Fakir i podcasten "Pira & Bråding i P3"..

Hela Gotland - 21 jan 12 kl. 04:00

Nassim Al Fakir trummar på allt

Nassim Al Fakir, 34, är den spralliga killen som de flesta känner till från "Bolipompa". En del blandar också ihop honom med hans bror som också är musiker - Salem Al Fakir.I dag entrar Nassim scenen på Wisby strand.

Expressen - 29 apr 16 kl. 22:48

Nassim Al Fakir fick lämna Let's dance

Nassim Al Fakir fick lämna "Let's dance" och hamnade slutligen på en femteplats. – Det är klart att jag är stolt över vad jag har gjort, säger Nassim Al Fakir i TV4..

Expressen - 09 nov 16 kl. 08:53

Nassim Al Fakir om sambon Linas missfall

2010 var Alcazars Lina Hedlund nära att dö efter ett missfall. Nu berättar sambon Nassim Al Fakir om skulden efteråt. – Hon fick ett missfall som slutade med att hon faktiskt höll på att dö.

NT - 10 feb 11 kl. 13:15

Nassim Al Fakir släpper skiva

Programledaren Nassim Al Fakir går i storebror Salems fotspår och släpper ett album."Ute och cyklar" släpps i april. Albumet beskrivs som en skiva för hela familjen och innehåller en rad musikstilar, som techno, samba, reggae och arabiska tongångar..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nassim Al Fakir pratade om dyslexi på biblioteket

Publiken bjöds på akrobatik, trumvirvlar och ett intressant samtal när Nassim Al Fakir berättade om sitt liv som dyslektiker.
? Det har varit förknippat med mycket ångest, säger han..

Västerbottens Folkblad - 17 apr 13 kl. 13:50

Alfons pris till Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir får Alfons Åbergs eget pris. Barnprogramledaren och musikern tilldelas Alfons-Bokalen för att han ?med värme, humor och vetgirighet väcker intresset för musik [...

Sydsvenskan - 17 apr 13 kl. 14:42

Alfonspris till Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir får Alfons Åbergs eget pris. Barnprogramledaren och musikern tilldelas Alfons-Bokalen för att han ?med värme, humor och vetgirighet väcker intresset för musik och rytm hos barn från noll till nittionio?.

Expressen - 17 apr 14 kl. 10:00

Nassim Al Fakir höll på att förlora sin Lina

De senaste tre åren har varit omtumlande för Nassim Al Fakir, 37. Först höll hans sambo, popstjärnan Lina Hedlund, 36, på att avlida, sedan blev han pappa..

Expressen - 22 sep 15 kl. 21:29

Nassim al Fakir hyllas efter vågad yogabild

Nassim al Fakir fortsätter att dela med sig av avklädda bilder på Instagram. Där bjuder barnprogramledaren följarna på en bild från när han gör nakenyoga. "Andas till lugn", skriver han till bilden..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Anders Ygeman (S): Naturligt att Ulf Kristersson (M) prövas som statsminister

Riksdagen röstar på fredag sannolikt ner talmannens förslag om Stefan Löfven (S) som statsminister. Det naturliga är då att M-ledaren Ulf Kristersson åter prövas, säger Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman..

SVT - 1 timme sedan

Åkesson borta vid statsministeromröstning

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommer att vara borta från statsministeromröstningen om Stefan Löfven på fredag. Han har anmält pappaledighet hos riksdagen fram till juluppehållet och åkt på semester till Thailand med familjen..

SVT - 1 timme sedan

Vinterns lägsta temperatur uppmätt

Den hittills lägsta temperatur för denna vintersäsongen har uppmätts. Mellan natten tisdagen och onsdagen hade Nikkaluokta i Norrbottens minus 28,3 minusgrader..

SVT - 2 timmar sedan

Stark arbetsmarknad trots att lågkonjunkturen tros vara på väg

Flera prognosmakare, inklusive Konjunkturinstitutet, spår att lågkonjunkturen väntar runt dörren, men det märks inte när Arbetsförmedlingen och arbetsgivarna tittar på arbetsmarknaden för 2019-2020. – Det går bättre än vad vi bedömde att det skulle göra för ett halvår sedan, säger Håkan Gustavsson, prognoschef för Arbetsförmedlingen..

SVT - 3 timmar sedan

Talmannen: Vill undvika extra val

På onsdagen meddelade talmannen Andreas Norlén att Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven ska ställas inför en statsministeromröstning, trots att allt pekar på att även detta förslag kommer att röstas ned. – Det är fortsatt betydande låsningar i svensk politik, sa han på presskonferensen..

SVT - 3 timmar sedan

Budgetdebatt i riksdagen

SVT - 4 timmar sedan

Statsministeromröstning och budget – dubbla nederlag väntar Löfven

Onsdagen blir en dag med betoning på inrikespolitik. Talmannen håller presskonferens om att Stefan Löfven (S) ska ställas inför en statsministeromröstning, en omröstning som han redan nu ser ut att förlora. Senare blir det debatt och omröstning om budgeten, som även den ser ut att bli ett nederlag för Socialdemokraterna och Stefan Löfven..

SVT - 6 timmar sedan

Så blir de nya vab-reglerna

Kravet på att anmäla vård av barn första sjukdagen försvinner. Samtidigt skärps kontrollerna. Det här är de nya reglerna som börjar gälla vid årsskiftet..

SVT - 6 timmar sedan

Så ska statens tolkanvändning bli bättre: ”Förbjud barntolkar”

Ett stopp för barntolkar. Och skarpare krav på myndigheternas val av tolkar. Det är några av förslagen som regeringens tolkutredare har lämnat över till regeringen.

SVT - 6 timmar sedan

Explosion av vape-videor på sociala medier

Stora rökmoln och häftiga tricks. E-cigg eller vape som det också kallas har blivit ett stort fenomen på sociala medier. Adrian som också går under namnet ”Polski” är youtuber.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.