SVT > Inrikes

Saturday, 23 February, 19:42

SVT - 02 dec 18 kl. 20:54

Här friar Nassim Al Fakir mitt under showenUnder Sweden International Horse Show, på Friends Arena i Stockholm, dyker plötsligt Nassim Al Fakir upp klädd som en gladiator. Har han blivit tokig eller vad pysslar han med? Han chockar hela publiken och kommentatorerna med att fria inför hela publiken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nassim Al Fakir, Sweden International Horse Show, Friends Arena, Stockholm

Dela artikeln

10689 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här friar, NassimAl , Fakirmitt under , showen
Expressen - 05 sep 16 kl. 11:18

Nassim Al Fakir om svåra tiden efter missfallet

Sex år efter ett svårt missfall berättar nu Nassim Al Fakir om den tid som följde. – Doktorn säger "Du Nassim, vi höll precis på att förlora Lina", berättar Nassim Al Fakir i podcasten "Pira & Bråding i P3"..

Hela Gotland - 21 jan 12 kl. 04:00

Nassim Al Fakir trummar på allt

Nassim Al Fakir, 34, är den spralliga killen som de flesta känner till från "Bolipompa". En del blandar också ihop honom med hans bror som också är musiker - Salem Al Fakir.I dag entrar Nassim scenen på Wisby strand.

Expressen - 29 apr 16 kl. 22:48

Nassim Al Fakir fick lämna Let's dance

Nassim Al Fakir fick lämna "Let's dance" och hamnade slutligen på en femteplats. – Det är klart att jag är stolt över vad jag har gjort, säger Nassim Al Fakir i TV4..

Expressen - 09 nov 16 kl. 08:53

Nassim Al Fakir om sambon Linas missfall

2010 var Alcazars Lina Hedlund nära att dö efter ett missfall. Nu berättar sambon Nassim Al Fakir om skulden efteråt. – Hon fick ett missfall som slutade med att hon faktiskt höll på att dö.

NT - 10 feb 11 kl. 13:15

Nassim Al Fakir släpper skiva

Programledaren Nassim Al Fakir går i storebror Salems fotspår och släpper ett album."Ute och cyklar" släpps i april. Albumet beskrivs som en skiva för hela familjen och innehåller en rad musikstilar, som techno, samba, reggae och arabiska tongångar..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nassim Al Fakir pratade om dyslexi på biblioteket

Publiken bjöds på akrobatik, trumvirvlar och ett intressant samtal när Nassim Al Fakir berättade om sitt liv som dyslektiker.
? Det har varit förknippat med mycket ångest, säger han..

Västerbottens Folkblad - 17 apr 13 kl. 13:50

Alfons pris till Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir får Alfons Åbergs eget pris. Barnprogramledaren och musikern tilldelas Alfons-Bokalen för att han ?med värme, humor och vetgirighet väcker intresset för musik [...

Sydsvenskan - 17 apr 13 kl. 14:42

Alfonspris till Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir får Alfons Åbergs eget pris. Barnprogramledaren och musikern tilldelas Alfons-Bokalen för att han ?med värme, humor och vetgirighet väcker intresset för musik och rytm hos barn från noll till nittionio?.

Expressen - 17 apr 14 kl. 10:00

Nassim Al Fakir höll på att förlora sin Lina

De senaste tre åren har varit omtumlande för Nassim Al Fakir, 37. Först höll hans sambo, popstjärnan Lina Hedlund, 36, på att avlida, sedan blev han pappa..

Expressen - 22 sep 15 kl. 21:29

Nassim al Fakir hyllas efter vågad yogabild

Nassim al Fakir fortsätter att dela med sig av avklädda bilder på Instagram. Där bjuder barnprogramledaren följarna på en bild från när han gör nakenyoga. "Andas till lugn", skriver han till bilden..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt i Sverige

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

SVT - 4 timmar sedan

Moderatledaren Ulf Kristersson glömde låsa vapenskåpet – polisen omhändertog jaktvapnen

Moderatledaren Ulf Kristersson lämnade vapenskåpet olåst hemma i villan. Polisen har nu omhändertagit hans jaktvapen och startat en utredning, uppger Aftonbladet. – Jag begick ett misstag, säger partiledaren..

SVT - 10 timmar sedan

Reinfeldt och KTH förnekar samröre med kinesiske affärsmannen

Fredrik Reinfeldt förnekar samröre med den kinesiske affärsmannen Kevin Liu, trots att han används i Lius marknadsföring. SVT Nyheter kan nu visa att även Kungliga tekniska högskolan utnyttjas som reklam i Lius bolag trots att detta inte sanktionerats av KTH..

SVT - 7 timmar sedan

Här räknas rösterna i Sveriges största underhållningsprogram

Varje vecka röstar svenska folket miljontals gånger på sina favoritbidrag i Melodifestivalen och det är mycket som står på spel. Ansvariga för att röstningsmomentet och rösträkningen går till på rätt sätt är en grupp personer ihopträngda i fikarummet för de som till vardags kör hockeyarenans ismaskin..

SVT - 7 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

SVT - 11 timmar sedan

Kinesiske affärsmannen vill köpa svensk medicinsk högteknologi

Kevin Liu, den kinesiske affärsman som var involverad i förhandlingar om frigivning av den svenske förläggaren Gui Minhai, förhandlar nu med ett svenskt högteknologiskt företag. Den svenske entreprenören Thorleif Lavold blev inbjuden till Lius flotta kontor i Kina och möttes av en bild på Fredrik Reinfeldt och av reklam för Karolinska institutet och KTH..

SVT - 21 timmar sedan

Aktiespararnas vd kritisk både mot Swedbank och Finansinspektionen

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är kritisk både mot Swedbanks agerande, men också hur Finansinspektionen agerat. – Jag tycker att det finns anledning att rikta kritik mot hur Finansinspektionen agerat hittills, säger han..

SVT - 22 timmar sedan

Blixthalka orsakar många olyckor

SMHI varnar för plötslig blixthalka i Västerbottens och Norrbottens kustland. Längs med stora delar av Norrlandskusten rapporteras om mängder av halkolyckor och lastbilar som ställer sig på tvären. Jag har stått i bilkö i fem timmar, säger en bilist vid Kinnbäck, norr om Skellefteå..

SVT - Igår: 19:42

Bolaget som ska syna Swedbank granskas själva för inblandning i penningtvätt

Revisionsbolaget EY har anlitats för att göra en extern utredning av den misstänkta penningtvätten i Swedbank. Men samtidigt granskas EY själva för inblandning i penningtvättshärvan i Danske Bank, skriver Affärsvärlden..

SVT - Igår: 19:09

Riksgäldens chef: ”Det finns en girighetskultur hos bankerna”

Riksgäldsdirektören Hans Lindblad är mycket bekymrad över uppgifterna om misstänkt penningtvätt i Swedbank. – Bankerna måste ändra sin kultur och inställning, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.