Skånskan > Opinion

Sunday, 29 November, 14:23

Skånskan - 30 nov 18 kl. 11:47

Gripna förknippas med brutalt mordMalmö De sex personerna, fem män och en kvinna, från Malmö och Arlöv som misstänkts vara inblandade i våldsbrott i Spanien kopplas till ett mord på en svensk man i södra Spanien i augusti. Mordet, som inträffade i staden Mijas utanför Malaga, var synnerligen brutalt och föregicks av kidnappning och tortyr. Den mördade uppges av spansk press vara ledare för en kriminell organisation som sysslar med knarkhandel. Ytterligare en man misshandlades svårt, men överlevde. Fyra misstänkta greps strax efter mordet i Algeciras, där de förskte komma med en färja till Marocko.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
De, Malmö, Arlöv, Spanien, Mijas, Malaga, Algeciras, Marocko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gripna, förknippasmed , brutalt, mord
Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 11:52

Två gripna för Saltömord


Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad i vattnet vid Saltö söder om Strömstad i september, uppger polisen.Båda två har tidigare varit anhållna i sin frånvaro och är nu gripna.Enligt gp.

BT - 27 jan 14 kl. 11:53

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad i vattnet vid Saltö söder om Strömstad i september, uppger polisen. Båda två har tidigare varit anhållna i sin frånvaro och är nu gripna. Enligt gp.

BT - 27 jan 14 kl. 12:00

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad i vattnet vid Saltö söder om Strömstad i september, uppger polisen. Båda två har tidigare varit anhållna i sin frånvaro och är nu gripna.Enligt gp.

UNT - 27 jan 14 kl. 14:54

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad i vattnet vid Saltö söder om Strömstad i september. Båda två har tidigare varit anhållna i sin frånvaro och är nu gripna..

BT - 06 mar 12 kl. 11:21

Tre gripna misstänkta för kafémord

Polisen grep natten till tisdagen tre män som misstänks för att under måndagen ha dödat en man på ett kafé på Hisingen i Göteborg. Göteborg (TT) De tre männen, 26, 32 respektive 42 år gamla, har anhållits misstänkta för mord, alternativt medhjälp till mord. Offret var på tisdagsförmiddagen fortfarande inte identifierat.

UNT - 27 jan 14 kl. 11:58

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad vid Saltö söder om Strömstad i somras. De har tidigare varit anhållna i sin frånvaro. Offret hade just släppts ur fängelse, dömd för mord.

ÖstersundsPosten - 21 jul 13 kl. 11:12

Två män gripna för Umeåmord

Polisen har gripit två män misstänkta för dödsskjutningen vid centralstationen i Umeå. Männen är anhållna misstänkta för mord..

DN - 27 jan 14 kl. 11:52

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad i vattnet vid Saltö söder om Strömstad i september, uppger polisen..

NT - 27 jan 14 kl. 11:52

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad i vattnet vid Saltö söder om Strömstad i september, uppger polisen..

SvD - 27 jan 14 kl. 11:52

Två gripna för Saltömord

Två personer har gripits misstänkta för mord på den 64-årige man som hittades styckad vid Saltö söder om Strömstad i somras, uppger polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.