SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 09:07

SVT - 29 nov 18 kl. 22:35

Nu kommer Moderateras budget – med miljardsatsning på försvaretFärre ska betala höga marginalskatter och jobbskatteavdraget ska utökas. Det föreslår Moderaterna i sin budgetmotion, vilken de skriver om på Dagens Nyheters debattsida..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Moderateras, Moderaterna, Dagens Nyheters

Dela artikeln

138 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer Moderateras, budgetmed , miljardsatsning, försvaret
GöteborgsPosten - 07 aug 13 kl. 06:00

Miljardsatsning på försvaret i Västsverige

Regeringen beslutar i morgon torsdag om en miljardsatsning på försvaret i Västsverige. Satsningen innebär en uppgradering av Sveriges stridsvagnar vilket kommer få stor betydelse för bland annat P4 i Skövde, skriver Cecilia Widegren (M)..

BT - 19 nov 12 kl. 13:47

Investeringar som stärker försvaret

Alliansregeringens budget för 2013 satsar på jobben, infrastruktur och forskning. Sverige har bland de starkaste ekonomierna i EU och kan nu investera för framtiden. Försvaret stärks genom fortsatta satsningar på kärnverksamheten ?

Alliansfritt Sverige - 29 jan 13 kl. 18:19

Reinfeldt kallar försvaret "särintresse"

FÖRSVAR. Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) har trampat rejält i klaveret. På en presskonferens idag avfärdade han försvaret som ?

Cornucopia - 29 nov 14 kl. 13:14

(sd): Halvera invandringen annars fäller man regeringens budget

Sverigedemokraterna har nu lagt korten på bordet och kommer fälla Löfvénregeringens budget om inte regeringen går med på att minska invandringen till Sverige med 50 - 90%. Konsekvensen av detta besked är att man rimligtvis kommer fortsätta fälla regeringar till det antingen läggs en blocköverskridande budget, invandringen halveras eller en regering (eller talmannen) utlyser ett extra val som förändrar balansen i riksdagen.

Det finns även en del andra förhandlingspunkter på bordet, som höjda anslag till försvaret, bibehållen lägre löneskatter för pensionärer och att den sk migrationsuppgörelsen, som bl a ger personer utan rätt att stanna i Sverige rätt till gratis sjukvård och skolgång, utan risk att gripas och utvisas.

Cornucopia - 26 mar 16 kl. 11:53

Pengarna slut för försvaret - renovering av stridsfordon 90 stoppas

Pengarna är slut för försvaret och en modifiering och uppgradering av stridsfordon 90 stoppas rapporterar Officerstidningen. Konsekvenserna blir att fordonen i förbandsreserven inte kommer åtgärdas alls och övriga fordon får bara det absolut nödvändigaste för att kunna fortsätta rulla.
Gammal stridsfordon 9040A (?

Alliansfritt Sverige - 11 feb 13 kl. 18:10

Därför splittrar försvaret alliansen

UPPRUSTNING. Statsminister Fredrik Reinfeldts (M) uttalande i förra veckan om att försvaret är ett ?särintresse?

SvD - 22 apr 14 kl. 15:43

”Försvaret blir mer som det var förut”

Regeringens miljardsatsning ska stärka försvaret i det nya säkerhetsläget. Samtidigt hoppas alliansen att de dyra satsningarna på JAS-plan och U-båtar ska splitta de rödgröna, skriver SvD:s Göran Eriksson i en snabbanalys..

SvD - 22 apr 14 kl. 15:43

”Försvaret blir mer som det var förut”

Regeringens miljardsatsning ska stärka försvaret i det nya säkerhetsläget. Samtidigt hoppas alliansen att de dyra satsningarna på JAS-plan och U-båtar ska splitta de rödgröna, skriver SvD:s Göran Eriksson i en snabbanalys..

BT - 30 dec 12 kl. 10:04

Han ska förvandla det svenska försvaret

Försvarsmaktens generaldirektör är helghemvändare i Borås. Tillsammans med ÖB Sverker Göranson leder den boråsfödde Peter Sandwall Försvarsmakten genom mycket stora förändringar. ?

BT - 30 dec 12 kl. 10:04

Han ska förvandla svenska försvaret

Försvarsmaktens generaldirektör är helghemvändare i Borås. Tillsammans med ÖB Sverker Göranson leder den boråsfödde Peter Sandwall Försvarsmakten genom mycket stora förändringar. ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 12 timmar sedan

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - 13 timmar sedan

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - 16 timmar sedan

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - 18 timmar sedan

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - 23 timmar sedan

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - 23 timmar sedan

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..

SVT - Igår: 21:08

Så hygieniskt är lösgodiset i ditt påskägg

Påsken är en riktig godishögtid då försäljningen skjuter i höjden. Många väljer att fylla påskäggen med lösgodis – men hur står det egentligen till med hygienen och smittorisken i självplockshyllorna? Enligt mikrobiologen är torrt och sockerrikt ledorden som garanterar ett fräscht lösgodis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.