DN > Nyheter

Sunday, 16 December, 00:31

DN - 27 nov 18 kl. 13:44

Lööfs kravlista för att släppa fram LöfvenCenterpartiet lägger nu fram en kravlista till Stefan Löfven. Kraven handlar bland annat om lägre skatter och förändrad arbetsrätt. – Accepterar de kraven är vi villiga att överväga att släppa fram Stefan Löfven i nästa veckas statsministeromröstning, säger Annie Lööf och tillägger att hon inte är beredd att sätta sig i en S-ledd regering..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfven, Annie Lööf

Dela artikeln

10256 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lööfs, kravlistaför att , släppafram , Löfven
DI - 27 nov 18 kl. 13:56

Lööf ger Löfven kravlista för statsministerposten

Centerpartiet kan tänka sig att släppa fram Stefan Löfven, men har en lång kravlista för detta..

VA - 27 nov 18 kl. 14:13

Lööf: Går Löfven med på vår kravlista släpper vi fram honom

 Centerpartiet kan tänka sig att släppa fram Stefan Löfven, men har en lång kravlista för detta. .

DI - 27 nov 18 kl. 16:06

Löfven har läst Lööfs kravlista: "Måste analysera"

S-ledaren och statsministern Stefan Löfven säger att det ännu är för tidigt för att uttala sig om Centerpartiets kravlista för att släppa fram en S-regering..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:36

C kan (eventuellt) tänka sig släppa fram S

Politik ... men det kommer med en kravlista som innehåller bland annat lägre skatter och förändrad arbetsrätt.
Det säger Annie Lööf till Dagens Nyheter.

Dagens PS - 10 dec 18 kl. 10:31

JUST NU: Lööf: Nej till Löfven som statsminister

Det beskedet ger nu Centerledaren. ”Tyvärr måste jag konstatera att resultaten inte håller för ett samarbete.” Annie Lööf håller presskonferens om att regeringssamarbetet brutit samman.

Expressen - 27 nov 18 kl. 21:08

Flera S-förbund positiva till Annie Lööfs kravlista

Centerledaren Annie Lööf har gett Stefan Löfven en kravlista för att släppa fram honom i statsministeromröstningen. Flera socialdemokratiska distriktsförbund är positiva till att konkreta samtal har inletts. – Ett steg framåt, men om det är fasta krav så blir det väldigt svårt, säger Åsa Johansson, ordförande för Värmlands S-förbund.

DN - 27 nov 18 kl. 14:19

Ewa Stenberg: C öppnar dörren för Löfven och spräcker blockpolitiken

Centerpartiet har formulerat en kravlista. Säger Socialdemokraterna ja är Centern beredd att överväga att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg svarar på tre frågor om det nya läget i regeringsfrågan..

SVT - 28 nov 18 kl. 09:01

Punkterna på Annie Lööfs kravlista som blir svårast för Stefan Löfven att acceptera

Vissa krav som Annie Lööf ställt för att släppa fram Stefan Löfven är inte helt otänkbara att komma överens om, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein. Men det finns frågor där det är ”kört”. – Det är ju ett rött skynke för arbetarrörelsen, säger hon i Morgonstudion om förändringar i turordningsreglerna..

Blekinge Läns tidning - 28 nov 18 kl. 16:47

Statsvetare: Ansvaret läggs på Löfven

Centerpartiet och Liberalerna är beredda att släppa fram en S-ledd regering - om partierna får igenom en diger kravlista. Utspelen lägger nu ansvaret på S-ledaren Stefan Löfven, säger en statsvetare. - Han får Svarte Petter.

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 16:47

Statsvetare: Ansvaret läggs på Löfven

Centerpartiet och Liberalerna är beredda att släppa fram en S-ledd regering – om partierna får igenom en diger kravlista. Utspelen lägger nu ansvaret på S-ledaren Stefan Löfven, säger en statsvetare..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Putin vill ta kontroll över rysk rapmusik

Kreml bör ta kontroll över rysk rapmusik och ungdomskultur, snarare än att bekämpa den, enligt Rysslands president Vladimir Putin..

DN - 5 timmar sedan

Tellus chockade krisande Sandviken

Ekonomiska problem tynger bandylaget Sandviken vid sidan om isen och under lördagen kom ännu en smäll – sportsligt..

DN - 5 timmar sedan

Västervik knockade formstarkt Västerås

Västerås har varit ett lag i ordentlig medvind i hockeyallsvenskan. Men mot Västervik, nu elva i tabellen, blev det en storförlust..

DN - 13 timmar sedan

Cissi Wallins ansökan om Aftonbladet-utredning avslås

Stockholms tingsrätt har avslagit Cissi Wallins begäran om att Aftonbladet ska lämna ut en internutredning om den tidigare Aftonbladetprofil som hon pekat ut som våldtäktsman. I stället beslutar tingsrätten att Aftonbladets utredare ska förhöras, rapporterar Sveriges radio..

DN - 13 timmar sedan

Leopard attackerade mediterande munk

Den buddhistiske munken hade dragit sig undan i skogen i västra Indien för att meditera. Men när han satt där under ett träd attackerades han av en leopard, och dödades. .

DN - 13 timmar sedan

Ministrar förbereder sig för slutmöte i Katowice

Ministrar och diplomater i Katowice gör sig redo för ett slutmöte på konferensen, rapporterar AP. Förhandlingar mellan parterna ska ha pågått hela natten mot lördag och slutmötet ska äga rum vid klockan 12. Ännu är det oklart om en överenskommelse nåtts..

DN - 14 timmar sedan

Rajapaksas avgång kan lösa regeringskaos

Den politiska krisen i Sri Lanka ser ut att gå mot en lösning i och med att Mahinda Rajapaksa ger upp sin omstridda post som premiärminister..

DN - 15 timmar sedan

Bokrecension: Mångbottnat när Rödluvan vandrar genom samtiden

Thomas och Anna-Clara Tidholms har gjort en nytolkning av sagan om Rödluvan där Luvan vandrar genom klassamhället, från de stora villorna till tältlägret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.