DN > Nyheter

Saturday, 16 February, 12:52

DN - 27 nov 18 kl. 13:44

Lööfs kravlista för att släppa fram LöfvenCenterpartiet lägger nu fram en kravlista till Stefan Löfven. Kraven handlar bland annat om lägre skatter och förändrad arbetsrätt. – Accepterar de kraven är vi villiga att överväga att släppa fram Stefan Löfven i nästa veckas statsministeromröstning, säger Annie Lööf och tillägger att hon inte är beredd att sätta sig i en S-ledd regering..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfven, Annie Lööf

Dela artikeln

10268 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lööfs, kravlistaför att , släppafram , Löfven
DI - 27 nov 18 kl. 13:56

Lööf ger Löfven kravlista för statsministerposten

Centerpartiet kan tänka sig att släppa fram Stefan Löfven, men har en lång kravlista för detta..

VA - 27 nov 18 kl. 14:13

Lööf: Går Löfven med på vår kravlista släpper vi fram honom

 Centerpartiet kan tänka sig att släppa fram Stefan Löfven, men har en lång kravlista för detta. .

DI - 27 nov 18 kl. 16:06

Löfven har läst Lööfs kravlista: "Måste analysera"

S-ledaren och statsministern Stefan Löfven säger att det ännu är för tidigt för att uttala sig om Centerpartiets kravlista för att släppa fram en S-regering..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:36

C kan (eventuellt) tänka sig släppa fram S

Politik ... men det kommer med en kravlista som innehåller bland annat lägre skatter och förändrad arbetsrätt.
Det säger Annie Lööf till Dagens Nyheter.

Dagens PS - 10 dec 18 kl. 10:31

JUST NU: Lööf: Nej till Löfven som statsminister

Det beskedet ger nu Centerledaren. ”Tyvärr måste jag konstatera att resultaten inte håller för ett samarbete.” Annie Lööf håller presskonferens om att regeringssamarbetet brutit samman.

Expressen - 27 nov 18 kl. 21:08

Flera S-förbund positiva till Annie Lööfs kravlista

Centerledaren Annie Lööf har gett Stefan Löfven en kravlista för att släppa fram honom i statsministeromröstningen. Flera socialdemokratiska distriktsförbund är positiva till att konkreta samtal har inletts. – Ett steg framåt, men om det är fasta krav så blir det väldigt svårt, säger Åsa Johansson, ordförande för Värmlands S-förbund.

DN - 27 nov 18 kl. 14:19

Ewa Stenberg: C öppnar dörren för Löfven och spräcker blockpolitiken

Centerpartiet har formulerat en kravlista. Säger Socialdemokraterna ja är Centern beredd att överväga att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg svarar på tre frågor om det nya läget i regeringsfrågan..

SVT - 28 nov 18 kl. 09:01

Punkterna på Annie Lööfs kravlista som blir svårast för Stefan Löfven att acceptera

Vissa krav som Annie Lööf ställt för att släppa fram Stefan Löfven är inte helt otänkbara att komma överens om, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein. Men det finns frågor där det är ”kört”. – Det är ju ett rött skynke för arbetarrörelsen, säger hon i Morgonstudion om förändringar i turordningsreglerna..

Blekinge Läns tidning - 28 nov 18 kl. 16:47

Statsvetare: Ansvaret läggs på Löfven

Centerpartiet och Liberalerna är beredda att släppa fram en S-ledd regering - om partierna får igenom en diger kravlista. Utspelen lägger nu ansvaret på S-ledaren Stefan Löfven, säger en statsvetare. - Han får Svarte Petter.

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 16:47

Statsvetare: Ansvaret läggs på Löfven

Centerpartiet och Liberalerna är beredda att släppa fram en S-ledd regering – om partierna får igenom en diger kravlista. Utspelen lägger nu ansvaret på S-ledaren Stefan Löfven, säger en statsvetare..

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 12:16

Bokrecension: Caroline Albertine Minor imponerar med små bortvändheter

Sju noveller. Sju kvinnoliv. Danska Caroline Albertine Minor har hyllats för sin novellsamling ”Välsignelser”, som nu kommer på svenska.

DN - 10 jan 19 kl. 11:51

Anna-Lena Laurén: Tintins Sovjetunionen stämde rätt väl med verkligheten

Hergé hade aldrig satt sin fot i Sovjetunionen när han lät sin i dag 90-årsjubilerande seriehjälte besöka landet. Ändå träffade ”Tintin i Sovjet” helt rätt i sin skildring av bolsjevismens väsen..

DN - 10 jan 19 kl. 10:51

Analytiker överraskade över nedskrivningen

– Det är definitivt en större reträtt än man hoppats på inom BSS-delen som man har haft problem med innan också, säger Daniel Djurberg, analytiker på Handelsbanken..

DN - 10 jan 19 kl. 10:47

Larsson kan få möta mästarinnan i Australien

Svenskorna ska kunna ta sig förbi första omgången i Australian Open. Men redan i den andra blir det kanske övermäktigt motstånd. Johanna Larsson ställs mot regerande mästarinnan Caroline Wozniacki..

DN - 10 jan 19 kl. 10:25

”Gå i opposition till valet 2022”

Bättre än att kompromissa, skriver tidigare S-riksdagskandidat..

DN - 10 jan 19 kl. 07:26

Ytterligare skottlossning i Värnamo

Pågående konflikt mellan olika kriminella grupper kan ligga bakom..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Ny dokumentär pekar ut Michael Jackson

Popstjärnan Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp i en ny dokumentär som har premiär på den amerikanska filmfestivalen Sundance, skriver Rolling Stone..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Marianne, 89, skadades vid t-banan – nu läggs förundersökningen ner

Marianne Sundström, 89, knuffades omkull vid tunnelbanan i oktober. Hon föll illa, tvingades operera höften och har haft kraftiga smärtor efteråt.  Polisen omhändertog en person efter händelsen – men nu läggs ärendet ner.

DN - 10 jan 19 kl. 09:12

Klämskydd saknades vid dödsolycka på fabrik

Klämskydd saknades vid den maskin där en anställd hos golvtillverkaren Tarkett i Ronneby fick skador som ledde till döden..

DN - 10 jan 19 kl. 08:39

Storm på väg mot hela Norrland – klass 2-varning i fjällen

Från torsdagseftermiddagen väntas storm i fjällen, och under natten och fredagen väntas stormvindarna dra in även över inlandet och kusten i norr. Varningar och risker har utfärdats för i stort sett hela Norrland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.