PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 26 November, 02:51

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 07:05

Chefredaktören: Rekordbilligt att binda bolånen
Läs också: Bankerna med lägst bunden boränta Går du runt och oroar dig för dyrare boräntor? Nu har du möjlighet att binda lånen rekordbilligt. Framför allt är det bindningstider på ett par år som i dag har små skillnader mot rörliga räntor. I vissa fall är de till och med lägre än den korta tremånadersräntan. Däremot är femåriga räntor betydligt dyrare, omkring 0,5 procentenheter.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Avanza, Nordnet, Riksbankens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefredaktören, Rekordbilligtatt , binda, bolånen
PrivataAffärer - 28 jun 18 kl. 11:19

Chefredaktören: Utvecklingen går åt fel håll för sparandet

Allt färre sparar för sin ålderdom. I en nyligen gjord undersökning, av Fondbolagens förening, visar det sig att endast 39 procent sparar till sin pension. Det är en minskning med 7 procent jämfört med 2016.

PrivataAffärer - 02 aug 18 kl. 10:35

Chefredaktören: Så får du så hög pension som möjligt

60-talister som slutar jobba vid 65 års ålder kan räkna med att bara få runt 60 procent av slutlönen i pension. Det är en siffra att begrunda som utgångspunkt för hur du ska planera din pension. Därför är det mycket viktigt att så tidigt som möjligt börja planera för sin pension.

PrivataAffärer - 02 jul 20 kl. 04:00

Chefredaktören: Så drabbas din pension av viruset

Trots börsuppgången vet knappast någon i dag hur bestående de ekonomiska effekterna blir av pandemin. Det vi däremot vet, om du ingår i gruppen som inte har alltför långt kvar till pensionen, är att påverkan av viruset troligtvis inte  blir så stor på din pension.   Med vanligt regelbundet sparande har du fortfarande goda förutsättningar att få en stabil pension.

PrivataAffärer - 23 nov 18 kl. 07:03

Bankerna med lägst bunden boräntorna

Läs också: Chefredaktören: Rekordbilligt att binda bolånen Att räntorna är på väg upp är alla överens om. Riksbanken väntas höja reporäntan antingen i december eller i februari och det lär i sin tur lyfta boräntorna. Men för den som är orolig för höjda räntor kan glädjas av att de bundna räntorna på ett till två år är rekordlåga i jämförelse med den korta tremånadersräntan.

YLE - 18 jul 13 kl. 16:50

"Räsänen en belastning för kyrkan"

Inrikesminister Päivi Räsänen (KD) förvånar sig över en ledare i tidningen Kirkko ja Kaupunki där tidningen skriver att partiet borde upplösas och att Räsänen borde avgå från sin post som partiledare. Tidningens chefredaktör Seppo Simola skriver i sin ledare att Räsänen tidvis släpper grodor ur sin mun. Uttalanden som förpestar atmosfären och får människor att må illa.

PrivataAffärer - 28 sep 18 kl. 11:00

Hammarlund: Se över din ekonomi

Aktierna Rensa bort ogräset i din aktieportfölj och satsa på de aktier som växer bra. Ett annat tips är att ta rygg på PA-portföljen. När detta skrivs har den gått upp med hela 14 procent i år.

PrivataAffärer - 20 dec 18 kl. 07:01

Avanza är Årets Bank 2018

Läs också: Chefredaktören: Ett dystert år för bankerna Juryns motivering lyder: ”Banken som år efter år levererar snackisar som pressar priserna. Så även detta år.” Avanza är en pigg bank som ständigt sticker ut i positiv bemärkelse, enligt Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

HBL - 13 sep 14 kl. 09:46

”Fördomar finns överallt”

Astras nya chefredaktör, Nina Nyman, skulle bli barnmorska i Sverige då hon insåg att Svenskfinland behöver henne. Hon är van vid att som feminist möta fördomar.– Jag är feminist, säger jag nu då någon ber mig berätta vem jag är.

Nyheter 24 - 02 sep 13 kl. 09:52

Lät nazistledare skriva på bästa debattplatsRevolutionära Fronten i Mälardalen

ESKILSTUNA. Under rubriken "Vi tar avstånd från politiskt våld" fick Stefan Jacobsson, partiledare för nazistiska Svenskarnas parti (SvP), skriva på Eskilstuna-Kurirens bästa debattplats på måndagen. Detta trots att Jacobsson själv så sent som i somras beväpnade sig med ett påkliknande föremål.

YLE - 02 okt 16 kl. 17:03

Varning: Lita inte på de här så kallade nyhetssajterna

Osanna nyheter har på senare år blivit en stor business och ett sätt att forma politisk opinion. Ändå är det få som med avsikt går på in på sajter för så kallad alternativ media eller lögnmedia. Men det går bra för sajterna tack vare att Facebook möjliggör spridningen av innehållet – det är få som läser mer än rubriken innan de delar artikeln.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.