SR > Nyheter

Sunday, 24 February, 03:51

SR - 21 nov 18 kl. 08:28

E-handel ger miljontals jobb i SydostasienInternetekonomin i Sydostasien kommer att skapa 8 miljoner nya heltidsjobb fram till år 2025, det visar en ny rapport från Google och Singaporeföretaget Temasek..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sydostasien, Google, Singaporeföretaget Temasek

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E-handelger miljontals , jobbi , Sydostasien
Barometern - 04 sep 13 kl. 12:02

Frihandel för fler jobb

handel ?Det är oerhört positivt att EU och USA nu inlett förhandlingar om vad som förhoppningsvis mynnar ut i ett genomgripande och heltäckande avtal för handel och investeringar.? Under de senaste åren har vi upplevt den värsta globala ekonomiska krisen sedan 1930-talet.

BT - 04 sep 13 kl. 12:44

Frihandel skapar fler jobb

Det är oerhört positivt att EU och USA inlett förhandlingar om vad som förhoppningsvis mynnar ut i ett avtal för handel och investeringar. I dagarna tar Fredrik Reinfeldt emot Barack Obama och handelsfrågor har en given plats på dagordningen. Under de senaste åren har vi upplevt den värsta globala ekonomiska krisen sedan 1930-talet.

Dagens PS - 22 feb 18 kl. 13:25

Uber ska investera aggressivt i Sydostasien

Uber har inte några planer på att lämna Sydostasien utan ser istället framför sig en aggressiv investeringsperiod, uppgav vd Dara Khosrowshahi på sin Asien-turné. Till nyhetsbyrån Reuters sade Uber-chefen att planen för regionen är att gå framåt och investera. ”Vi räknar med att förlora pengar i Sydostasien och förväntar oss att investera aggressivt i termer av marknadsföring med mera.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

Dagensanalys.se - 27 nov 17 kl. 23:16

Anders Svensson ny ordförande för Svensk Handel

Anders är vd för Ica Sverige och vice vd för Ica Gruppen. Han har tidigare varit vice ordförande i Svensk Handel och sitter också i Svenskt Näringslivs styrelse. – Handeln är en betydelsefull näring som varje dag skapar jobb, tillväxt och skatteintäkter till den svenska ekonomin.

HBL - 28 dec 13 kl. 13:42

Finsk handel förhandlar om jobb för sjukskrivna

Sami jobbar i ett butikslager. När han på fritiden spelar innebandy drabbas han av en knäskada som leder till sjukskrivning och att han inte kan jobba i lagret på flera månader. Trots det jobbar han – i kundtjänsten tills knäet är bra igen.

Skånskan - 14 apr 18 kl. 05:00

Hundratals nya jobb

Skurup Nu finns det endast två fastigheter kvar på området ”Skurups Handel”.
Under året förväntas de sista avtalen gå i lås.
– Om vi tittar på handelsplatsen bara ser det ut att bli 100 nya jobb när allt är klart, säger Henrik Lundblad, näringslivsstrateg på Skurups kommun.

BT - 12 jan 12 kl. 11:13

Borås satsar på detaljhandel - ska skapa 100 nya jobb

Genom årtionden har Borås detaljhandel tappat dragningskraft. Nu ska trenden vändas. Svensk Handel och Borås stad går samman för att utreda och sedan skapa strategi för att öka detaljhandeln.

Dagens PS - 14 nov 17 kl. 09:33

Här gör Ikeas e-handel pangsuccé

Står för 15 procent av möbeljättens total handel. Ikea ökade försäljningen med 5,8 procent i Storbritannien under räkenskapsåret som avslutades den 31 augusti. Sett till absoluta tal hamnade försäljningen på 1,8 miljarder pund, motsvarande 19,8 miljarder kronor.

Kristianstadsbladet - 05 sep 12 kl. 10:30

"Det finns inga jobb som ingen vill ha"

Augusti månad innebär full ruljans på arbetsförmedlingen. Sommarjobben tar slut, samtidigt försvinner många arbetssökande när skolorna startar.
Många tillkommer.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Fortsatta protester ser inte ut att hota Serbiens regering

I Serbien demonstrerade i går kväll tusentals personer mot presidenten Alexander Vucic och hans konservativa regering. Anledningarna till missnöjet är flera..

SR - 5 timmar sedan

Två döda i oroligheter vid Venezuelas gräns

Det råder upprorisk stämning i orter längs Venezuelas gräns där oppositionen försöker föra in hjälpsändningar. Två personer uppges ha dödats och en lastbil har börjat brinna..

SR - 5 timmar sedan

Därför är hjälpsändningarna kontroversiella

Fredrik Uggla, professor vid Latinamerikainstitutet vid Stockholms universitet, säger till Ekot att hjälpkonvojerna hamnat i centrum för att den sittande presidenten Maduro och utmanaren Guaidó har två helt olika bilder av situationen i landet..

SR - 7 timmar sedan

Maduro bryter med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia..

SR - 9 timmar sedan

Minst en död i lavin i Alperna

Ett okänt antal personer har svepts med i en lavin i Alperna, vid gränsen mellan Österrike och Tyskland. En person har hittats död i en pågående räddningsinsats..

SR - 9 timmar sedan

Tårgas mot demonstranter i Venezuela

Gränsen mellan Colombia och Venezuela blockeras fortfarande och kravallpolis använder tårgas och gummikulor mot demonstranter, som kräver att nödhjälpen som väntar på andra sidan släpps in..

SR - 9 timmar sedan

Sanchez vill ta efter Löfven – söker samarbete

Spaniens premiärminister hoppas göra "en Stefan Löfven" efter valet i april och sitta kvar vid makten med stöd från mitten. Men läget är oklart inför det spanska valet som är det tredje på kort tid..

SR - 10 timmar sedan

Lugnt presidentval i Nigeria

Idag hålls valet i Nigeria, som är Afrikas största ekonomi och folkrikaste land. Oron för att det ska bli våldsamt har visat sig obefogad, valet har i stort sett gått lugnt till väga..

SR - 10 timmar sedan

”Vi måste se till att banksektorn sköter sig”

Efter uppgifterna om misstänkt penningtvätt i Swedbank så säger statsminister Stefan Löfven nu att han vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt..

SR - 10 timmar sedan

Nya demonstrationer att vänta i Serbien

I Serbien väntas tusentals människor ikväll återigen gå ut och demonstrera mot regeringen. Protesterna har pågått i tre månader och samlar människor från olika politiska läger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.