DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 09:14

DI - 21 nov 18 kl. 08:18

Arcoma levererade positivt resultat för tredje kvartaletDet First North-listade röntgenbolaget Arcomas nettoomsättningen steg till 29,3 miljoner kronor i det tredje kvartalet, upp från 16,9 Mkr. Samtidigt vände bolaget till vinst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North, Arcomas, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arcoma, levererade, positivt, resultatför tredje kvartalet
GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 11:03

Positivt resultat i Tanum

Tanums kommun levererade ett positivt resultat 2017 – även om nämnderna gått med minus. Förklaringen är bland annat ökad inflyttning och stora tomtförsäljningar..

Magazin24 - 04 jul 12 kl. 14:52

Positivt resultat för Ridskolan Strömsholm

I slutet av juni hade Ridskolan Strömsholm AB årsstämma och redovisade ett positivt resultat för 2011 och en bra prognos för 2012. Det har varit några år med förlust och besvärlig ekonomi för Ridskolan Strömsholm. Men nu har siffrorna stigit och 2011 var ett positivt år för Strömsholm.

Magazin24 - 26 dec 12 kl. 09:04

Positivt resultat för Strömsholm

För andra året i rad redovisar Ridskolan Strömsholm fina siffror. Det blir återigen ett positivt resultat för Ridskolan Strömsholm. För en vecka sedan var det styrelsemöte på Strömsholm där budgeten för 2013 beslutades och i den fanns det ett positivt resultat och möjlighet till investering på ungefär 7 miljoner kronor i hästhållningssystem och kretslopp för foder, strö och gödsel.

SmålandsPosten - 19 dec 13 kl. 06:22

Applåder för positivt resultat

För första gången på många år går utbildningsnämnden mot ett positivt resultat. Därmed har nämnden vänt ett prognostiserat underskott på 18 miljoner kronor. En spontan applåd utbröt på utbildningsnämndens sammanträde när ekonomen Paul Jönsson presenterade de nya siffrorna.

SvD - 19 maj 16 kl. 08:31

Positivt resultat för Agora

Agora hade ett positivt resultat under det första kvartalet. Förvaltningsresultatet landade på 8 miljoner kronor (–2) och resultat efter skatt blev 9 miljoner kronor (–16)..

SR - 19 apr 11 kl. 12:57

Sony Ericsson: Överraskande positivt resultat

Mobiltelefontillverkaren Sony Ericsson överraskade många bedömare när man idag presenterade ett positivt resultat för det första kvartalet 2011. Lägre vinst än i fjol, men bedömare hade räknat med att företaget skulle gå med förlust..

Nya Wermlands Tidningen - 02 jun 12 kl. 07:30

Positivt resultat sämre än väntat

Åtgärdspaketet som tillsattes i höstas gav effekt och Årjängs kommun kan redovisa ett positivt resultat för 2011. Men det är inte tillräckligt bra..

Nya Wermlands Tidningen - 04 apr 14 kl. 06:00

Kommunen visar positivt resultat

Säffle kommun gjorde ett positivt resultat för 2013. Resultatet för 2013 uppkom till 38,6 miljoner kronor. Det visar årsredovisningen..

Regeringen - 14 apr 14 kl. 11:23

Kommunsektorn redovisar positivt resultat för 2013

Regeringen har idag överlämnat skrivelsen om utvecklingen inom den kommunala sektorn till riksdagen. Den ger en översiktlig bild över hur ekonomin och de större verksamheterna inom sektorn har utvecklats de senaste åren i förhållande till de nationella mål som riksdagen och regeringen har formulerat.

Pressmeddelande: Kommunsektorn redovisar positivt resultat för 2013
Skr.

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 10:19

SAS: Förutsättningar för positivt resultat

SAS uppger i delårsrapporten att "det finns förutsättningar för bolaget att uppnå ett positivt resultat före skatt och engångsposter under räkenskapsåret 2014/2015"..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SSAB har slutfört modernisering för 370 Mkr i Tavastehus

Stålbolaget SSAB meddelar att moderniseringen av inmatningssektionen för betningslinjen har slutförts vid Hämeenlinna-anläggningen i Tavastehus..

DI - 10 minuter sedan

Attendo och Stena bygger nytt äldreboende i Göteborg

Stena Fastigheter och vårdföretaget Attendo bygger ett nytt äldreboende på Smaragdgatan i Tynnered. .

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt problem med indisk miljardfordran för Ericsson

Ericssons indiska kund Reliance Communication kommer inte att kunna betala sina skulder till Ericsson. Summan är okänd men har spekulerats vara värd miljardbelopp..

DI - 15 minuter sedan

Metsä Board vinstvarnar för fjärde kvartalet

Finska kartongtillverkaren Metsä Board vinstvarnar för fjärde kvartalet och sänker prognosen för rörelseresultatet..

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska patentverket meddelar datum för godkännande av Nanexas patent

Det amerikanska patentverket har nu utfärdat en "Issue Notification" för Nanexas amerikanska patentansökan avseende bolagets drug delivery-plattform PharmaShell®. Även om ett patent rent tekniskt sett kan återkallas när som helst innan det faktiska utfärdandet så inträffar inte det i normala fall. Den utfärdade ”issue of notification” kungör att ett patent kommer att utfärdas den 1 januari, 2019 med patentnummer US 10166198..

DI - 30 minuter sedan

Patrick MacArthur utsedd till CFO på Nordax

Patrick MacArthur har utsetts till ny CFO för Nordax Bank. Patrick har varit anställd på Nordax sedan oktober 2017 och ingår sedan tidigare i koncernledningen i sin roll som Head of Business Development and Strategy. Patrick tillträder sin nya tjänst omgående..

DI - 30 minuter sedan

Skanska orderför bostadsprojekt i norska Lilleström efter bra försäljning

Byggkoncernen Skanska startar efter årsskiftet byggnation av bostadsprojektet Aveny Vest med 176 lägenheter i centrala Lilleström. Detta efter att försäljningen har gått väl sedan säljstarten i augusti/september i år..

DI - 30 minuter sedan

Franska inflationen sjönk i november

Franska konsumentpriser sjönk 0,2 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg konsumentpriserna 1,9 procent..

DI - 30 minuter sedan

Granskning: Ineffektivt PPM kommer att ge lägre pensioner

Det svenska premiepensionssystemet har effektivitetsbrister som påverkar framtida pensioner negativt, enligt en granskning från Riksrevisionen..

DI - 30 minuter sedan

Morgan Stanley: ”SEB:s nya affärsplan inte särskilt upphetsande”

Storbanken SEB:s affärsplan för 2019-2021, med i stort oförändrade finansiella mål, är inget som kan tänkas göra investerare upphetsade. Vidare är kostnadsguidningen svagt negativ jämfört med konsensus, skriver Morgan Stanley i en snabbkommentar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.