DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 07:31

DI - 21 nov 18 kl. 08:18

Arcoma levererade positivt resultat för tredje kvartaletDet First North-listade röntgenbolaget Arcomas nettoomsättningen steg till 29,3 miljoner kronor i det tredje kvartalet, upp från 16,9 Mkr. Samtidigt vände bolaget till vinst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North, Arcomas, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arcoma, levererade, positivt, resultatför tredje kvartalet
GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 11:03

Positivt resultat i Tanum

Tanums kommun levererade ett positivt resultat 2017 – även om nämnderna gått med minus. Förklaringen är bland annat ökad inflyttning och stora tomtförsäljningar..

Magazin24 - 04 jul 12 kl. 14:52

Positivt resultat för Ridskolan Strömsholm

I slutet av juni hade Ridskolan Strömsholm AB årsstämma och redovisade ett positivt resultat för 2011 och en bra prognos för 2012. Det har varit några år med förlust och besvärlig ekonomi för Ridskolan Strömsholm. Men nu har siffrorna stigit och 2011 var ett positivt år för Strömsholm.

Magazin24 - 26 dec 12 kl. 09:04

Positivt resultat för Strömsholm

För andra året i rad redovisar Ridskolan Strömsholm fina siffror. Det blir återigen ett positivt resultat för Ridskolan Strömsholm. För en vecka sedan var det styrelsemöte på Strömsholm där budgeten för 2013 beslutades och i den fanns det ett positivt resultat och möjlighet till investering på ungefär 7 miljoner kronor i hästhållningssystem och kretslopp för foder, strö och gödsel.

SmålandsPosten - 19 dec 13 kl. 06:22

Applåder för positivt resultat

För första gången på många år går utbildningsnämnden mot ett positivt resultat. Därmed har nämnden vänt ett prognostiserat underskott på 18 miljoner kronor. En spontan applåd utbröt på utbildningsnämndens sammanträde när ekonomen Paul Jönsson presenterade de nya siffrorna.

SvD - 19 maj 16 kl. 08:31

Positivt resultat för Agora

Agora hade ett positivt resultat under det första kvartalet. Förvaltningsresultatet landade på 8 miljoner kronor (–2) och resultat efter skatt blev 9 miljoner kronor (–16)..

SR - 19 apr 11 kl. 12:57

Sony Ericsson: Överraskande positivt resultat

Mobiltelefontillverkaren Sony Ericsson överraskade många bedömare när man idag presenterade ett positivt resultat för det första kvartalet 2011. Lägre vinst än i fjol, men bedömare hade räknat med att företaget skulle gå med förlust..

Nya Wermlands Tidningen - 02 jun 12 kl. 07:30

Positivt resultat sämre än väntat

Åtgärdspaketet som tillsattes i höstas gav effekt och Årjängs kommun kan redovisa ett positivt resultat för 2011. Men det är inte tillräckligt bra..

Nya Wermlands Tidningen - 04 apr 14 kl. 06:00

Kommunen visar positivt resultat

Säffle kommun gjorde ett positivt resultat för 2013. Resultatet för 2013 uppkom till 38,6 miljoner kronor. Det visar årsredovisningen..

Regeringen - 14 apr 14 kl. 11:23

Kommunsektorn redovisar positivt resultat för 2013

Regeringen har idag överlämnat skrivelsen om utvecklingen inom den kommunala sektorn till riksdagen. Den ger en översiktlig bild över hur ekonomin och de större verksamheterna inom sektorn har utvecklats de senaste åren i förhållande till de nationella mål som riksdagen och regeringen har formulerat.

Pressmeddelande: Kommunsektorn redovisar positivt resultat för 2013
Skr.

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 10:19

SAS: Förutsättningar för positivt resultat

SAS uppger i delårsrapporten att "det finns förutsättningar för bolaget att uppnå ett positivt resultat före skatt och engångsposter under räkenskapsåret 2014/2015"..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Norskt grus i tillväxtraketen Trustly

Trustly växer så det knakar och det har nu passerat en volym på hela 200 miljarder kronor i betalbolagets system. Men företaget har också stött på patrull i grannlandet Norge. .

DI - 8 timmar sedan

Forskaren: Statliga pengar slösas på stöd

Bättre spelregler är viktigare än riktade statliga stöd till företag och entreprenörer. Det säger Jason Potts, världsledande innovationsforskare, som också har tips om hur politikerna ska handskas med digitala uppstickare som Uber..

DI - 9 timmar sedan

Hans tuffa val: Nödstopp eller börja anställa

Fakturor hamnade mellan stolarna och Thom Andersson tvingades tacka nej till uppdrag. 2017 stod han inför två alternativ: rycka i nödbromsen eller börja anställa. Ett och ett halvt år och nio anställda senare växer nu Mässupport i Sverige i snabb takt..

DI - 9 timmar sedan

Wall Street stärks på positiva handelssignaler – ras för Kraft Heinz

USA-börserna stärktes på fredagen när marknaden tog fasta på positiv rapportering om handelssamtalen mellan USA och Kina. .

DI - 9 timmar sedan

Finländsk reaktor försenas av nytt problem

Ett säkerhetsproblem har upptäckts vid den Fortum-ägda kärnkraftsreaktorn Olkiluoto 3. Problemet måste åtgärdas innan reaktorn – som redan försenats i omkring tio år – kan ges tillstånd att vara i drift, enligt en inspektion..

DI - 9 timmar sedan

Så dras hushållen med i Swedbanks ras – miljarder utraderade

Det kraftiga raset i Swedbankaktien drabbar hushållen hårt. I de flesta svenska aktiefonder är storbanken ett tungt innehav..

DI - 10 timmar sedan

Röhsska på banan igen med nytt mod

Efter nästan två år öppnar Röhsska museet på lördag åter portarna för allmänheten. Med respekt för historien är det nu dags att blicka framåt, anser museichefen Nina Due. Attityden gäller så väl samlingarna som arbetsmiljön..

DI - 10 timmar sedan

Mnuchin: USA och Kina har nått avtal om valuta

I ett uttalande från Vita huset säger den amerikanske finansministern Steve Mnuchin att USA och Kina nått ett ”slutligt avtal” som täcker valuta som en del i handelsförhandlingarna..

DI - 10 timmar sedan

WSJ: Så samlar Facebook intima persondetaljer via andra appar

Facebook samlar in personliga data från andra appar, även om användaren inte har något Facebook-konto eller använder Facebook för att logga in i appen. Det rör sig om allt från menstruationscykler till kroppsvikt och graviditetsdrömmar, avslöjar Wall Street Journal. .

DI - 11 timmar sedan

Bemanningsbolags-vd säljer aktier i för 2,5 Mkr

Per Ogunro, som är vd i bemanningsföretaget SJR, har den 20 februari sålt 53.959 aktier i bolaget för nästan 2,5 miljoner kronor. Försäljningen genomfördes till kursen 46,15 kronor per aktie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.