DI > Ekonomi

Saturday, 23 February, 20:13

Liknande nyheter

Taggar: Sydkoreanska, exporten, bromsadei , börjanav , november
BT - 19 apr 14 kl. 20:43

Döda bärgas ur sydkoreanska färjan

Dykare vid den sjunkna sydkoreanska färjan Sewol såg på lördagen lik inne i vraket och började hämta upp dem. Anhöriga till de över 250 saknade börjar tro att hoppet är ute. Färre än hälften av de drygt 450 människorna ombord har räddats eller hittats döda sedan färjan av oklara skäl kapsejsade i onsdags.

BT - 19 apr 14 kl. 10:44

Hoppet ute vid sydkoreanska färjan

Dykare vid den sjunkna sydkoreanska färjan Sewol ser lik inne i vraket – men kan inte nå dem. Anhöriga till de över 250 saknade börjar nu se hoppet som ute. Färre än hälften av de drygt 450 människorna ombord har räddats eller hittats döda sedan färjan av oklara skäl kapsejsade i onsdags.

YLE - 07 aug 14 kl. 10:46

Matexporten till Ryssland ökade ännu i början av året

I fjol exporterade Finland livsmedel till Ryssland för 400 miljoner euro. I år har livsmedelsexporten till Ryssland bara ökat. Under årets första fem månader fördes finländska livsmedel för 170 miljoner euro till Ryssland.

HBL - 28 feb 14 kl. 08:49

Exporten sjönk med två procent förra året

Exporten av varor sjönk förra året. Enligt Tullens preliminära uppgifter minskade värdet av Finlands varuexport år 2013 med två procent jämfört med året innan.Värdet på exporten uppgick till närmare 55,9 miljarder euro.

YLE - 10 jul 15 kl. 05:02

Sydösterbottniska företag vill få fart på exporten

Nu ska det bli fart på exporten i Sydösterbotten. Näringslivscentralens seminarium i Kristinestad på fredagen är nästan fullbokat. Seminariet handlar om att öka exporten till Sverige och Norge.

YLE - 07 apr 15 kl. 14:49

Exporten via Hangö hamn ökar

Det har blivit livligare i Hangö hamn sedan Finnlines inledde trafik och Svenska Orient Linien satte in ett nytt fartyg mellan Hangö och Rostock i början av året. I mars anlöpte 159 fartyg Hangö hamn. Det är 35 fartyg fler än i mars 2014 och innebär en ökning med 18 procent.

YLE - 16 feb 16 kl. 17:23

Migrationen kan ge exporten ny fart

Att antalet immigranter ökat markant under de senaste åren, kan medföra en skjuts för tillväxten. Förutsättningen är att alla parter inser vikten av en rask integration och förstår att utnyttja möjligheten att nå nya exportmarknader med hjälp av nyfinländarna. - Dom som kommer borde integreras så snabbt som möjligt.

SvD - 19 apr 14 kl. 20:43

Döda bärgas ur sydkoreanska färjan

Dykare vid den sjunkna sydkoreanska färjan Sewol såg på lördagen lik inne i vraket och började hämta upp dem. Anhöriga till de över 250 saknade börjar tro att hoppet är ute..

NT - 19 apr 14 kl. 20:43

Döda bärgas ur sydkoreanska färjan

Dykare vid den sjunkna sydkoreanska färjan Sewol såg på lördagen lik inne i vraket och började hämta upp dem. Anhöriga till de över 250 saknade börjar tro att hoppet är ute..

UNT - 19 apr 14 kl. 20:43

Döda bärgas ur sydkoreanska färjan

Dykare vid den sjunkna sydkoreanska färjan Sewol såg på lördagen lik inne i vraket och började hämta upp dem. Anhöriga till de över 250 saknade börjar tro att hoppet är ute..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 3 minuter sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 15 minuter sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 15 minuter sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 1 timme sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .

DI - 2 timmar sedan

Upprorisk stämning när konvojerna rullar mot Venezuela

Lastbilar med förnödenheter har börjat rulla från Colombia och Brasilien mot Venezuelas gräns, meddelar oppositionen. Det råder upprorisk stämning i venezuelanska gränsstäder, där militären har skjutit tårgas..

DI - 2 timmar sedan

Dyr nota för skattebetalarna – så mycket kostar Melodifestivalen

Melodifestivalen är i full gång och ikväll är det Lidköpings tur att stå som värd för den glittriga turnén. Men glittret kan bli kostsamt för de kommuner som är värdar för festen, där de mindre städerna får betala betydligt mycket mer än storstäderna. .

DI - 2 timmar sedan

Kristianstad har fått smak för Melodifestivalen – nu vill de ha mer

I flera år kämpade Kristianstad för att få anordna Melodifestivalen, förra året lyckades kommunen. Nu är Pierre Månsson (L), kommunstyrelsens ordförande, sugen på mer.  ”Vi har ingen tvekan om att vi skulle kunna tänka oss att vara med igen”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte svenska valsajten

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att "ingenting tydde" på att så var fallet..

DI - 3 timmar sedan

Miljardärernas ålderskrig: Uppladdade själar och robotar i blodet ska ge oss evigt liv

Silicon Valleys entreprenörer har förändrat världen som vi känner den. Nu siktar de ännu högre. Eller vad sägs om att avskaffa ålderdom, döden och Gud?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.