DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 17:12

Liknande nyheter

Taggar: Nexam, tarsin största , order, någonsin
Affärsvärlden - 17 apr 15 kl. 11:10

Rolls-Royce tar sin största order någonsin

Brittiska Rolls-Royce har vunnit sin största order någonsin, värd 9,2 miljarder dollar..

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 13:16

Airbus bekräftar sin största order någonsin

Europeiska flygplanstillverkaren Airbus har bekräftat en order på 49,5 miljarder dollar. Det motsvarar 406 miljarder kronor och bakom ordern står amerikanska private equity-företaget Indigo Partners, rapporterar CNBC. Ordern undertecknades preliminärt vid flygmässan i Dubai i november.

DI - 15 jan 15 kl. 15:01

Boeing tar order värd 29 miljarder kronor

Boeing har fått sin största order någonsin från ett spanskt flygbolag. Det är Air Europa som beställt 14 plan av typen 787-9 Dreamliner till ett värde av 3,6 miljarder dollar, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 25 okt 17 kl. 08:37

Alimak får sin största order någonsin

Alimak har tecknat en order för en så kallad BMU-baserad underhållslösning till Sydney Harbour Bridge, Australien, med ett ordervärde på 170 miljoner kronor - bolagets största order någonsin..

DI - 17 apr 15 kl. 11:05

Rolls-Royce har fått sin största order någonsin på 9,2 miljarder dollar

Brittiska Rolls-Royce har vunnit sin största order någonsin, värd 9,2 miljarder dollar..

NT - 12 feb 19 kl. 06:00

De har fått sin största order någonsin

Det är företagets största order någonsin och innebär flera nyanställningar..

DI - 08 jan 14 kl. 08:51

Nederman tar en av sina största order någonsin

Nederman har erhållit en order från Gildan Yarns LLC i USA om att leverera ett komplett och nyckelfärdigt system för luftfiltrering och luftkonditionering till en ny tillverkningsanläggning av bomullsgarn i Salisbury, North Carolina, USA. Ordern är värd 93 miljoner kronor..

Västerbottens Folkblad - 30 maj 16 kl. 17:26

Lyckseleföretag fick sin största order någonsin

TM konsult i Lycksele tog hem sin allra största order. Nu blir Lyckseleföretaget spindeln i nätet när den nya psykiatriska kliniken ska byggas. – Känns bra få ett sådant här projekt på 50-årsjubileet, säger vd Kennet Holmbom.

Barometern - 17 jul 17 kl. 15:25

Fler båtar än någonsin i Borgholms gästhamn

Skepp ohoj! Fler båtar än tidigare år ligger förtöjda i Borgholms gästhamn..

DI - 26 apr 18 kl. 09:27

Siemens Gamesa tar rekordorder i Indien

Vindkraftsbolaget Siemens Gamesa har tagit hem en order i Indien på 300 megawatt. Det beskrivs vara bolagets största order någonsin i Indien..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Han stod för Sveriges största bostadsköp 2018

Den svenska fastighetsmarknaden fortsatte att gå starkt under 2018, enligt statistik från analystjänsten Datscha.  För bostadsfastigheter blev året det bästa någonsin..

DI - 1 timme sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 1 timme sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 1 timme sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 2 timmar sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .

DI - 3 timmar sedan

Generaldirektören: Svårt att klara målet om punktliga tåg

Förra året var ett riktigt dåligt tågår. Och även om det blir bättre i år, blir det svårt för branschens att nå målet för punktligheten till 2020.  Det framgick av Ekots lördagsintervju där Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon var gäst.

DI - 3 timmar sedan

Skistar in i klädbranschen med egen kollektion

Skidreseföretaget Skistar, som kontrolleras av bröderna Mats och Erik Paulsson med familjer, har varit i fokus under alpina VM som avslutas i helgen.  Förutom att vara huvudsponsor har bolaget också varit officiell klädleverantör till VM genom det nya varumärket EQPE, en satsning som Skistars vd Mats Årjes hoppas ska bredda affärerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.