DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 00:15

DI - 21 nov 18 kl. 08:13

Nexam tar sin största order någonsinNexam Chemical har erhållit en order på cirka 10 miljoner kronor från en av världens största tillverkare av PET-skum. Detta är den största enskilda ordern i Nexam Chemicals historia. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Chemical, PET, Nexam Chemicals

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nexam, tarsin största , order, någonsin
Affärsvärlden - 17 apr 15 kl. 11:10

Rolls-Royce tar sin största order någonsin

Brittiska Rolls-Royce har vunnit sin största order någonsin, värd 9,2 miljarder dollar..

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 13:16

Airbus bekräftar sin största order någonsin

Europeiska flygplanstillverkaren Airbus har bekräftat en order på 49,5 miljarder dollar. Det motsvarar 406 miljarder kronor och bakom ordern står amerikanska private equity-företaget Indigo Partners, rapporterar CNBC. Ordern undertecknades preliminärt vid flygmässan i Dubai i november.

DI - 15 jan 15 kl. 15:01

Boeing tar order värd 29 miljarder kronor

Boeing har fått sin största order någonsin från ett spanskt flygbolag. Det är Air Europa som beställt 14 plan av typen 787-9 Dreamliner till ett värde av 3,6 miljarder dollar, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 25 okt 17 kl. 08:37

Alimak får sin största order någonsin

Alimak har tecknat en order för en så kallad BMU-baserad underhållslösning till Sydney Harbour Bridge, Australien, med ett ordervärde på 170 miljoner kronor - bolagets största order någonsin..

DI - 17 apr 15 kl. 11:05

Rolls-Royce har fått sin största order någonsin på 9,2 miljarder dollar

Brittiska Rolls-Royce har vunnit sin största order någonsin, värd 9,2 miljarder dollar..

DI - 08 jan 14 kl. 08:51

Nederman tar en av sina största order någonsin

Nederman har erhållit en order från Gildan Yarns LLC i USA om att leverera ett komplett och nyckelfärdigt system för luftfiltrering och luftkonditionering till en ny tillverkningsanläggning av bomullsgarn i Salisbury, North Carolina, USA. Ordern är värd 93 miljoner kronor..

Västerbottens Folkblad - 30 maj 16 kl. 17:26

Lyckseleföretag fick sin största order någonsin

TM konsult i Lycksele tog hem sin allra största order. Nu blir Lyckseleföretaget spindeln i nätet när den nya psykiatriska kliniken ska byggas. – Känns bra få ett sådant här projekt på 50-årsjubileet, säger vd Kennet Holmbom.

Barometern - 17 jul 17 kl. 15:25

Fler båtar än någonsin i Borgholms gästhamn

Skepp ohoj! Fler båtar än tidigare år ligger förtöjda i Borgholms gästhamn..

DI - 26 apr 18 kl. 09:27

Siemens Gamesa tar rekordorder i Indien

Vindkraftsbolaget Siemens Gamesa har tagit hem en order i Indien på 300 megawatt. Det beskrivs vara bolagets största order någonsin i Indien..

Affärsvärlden - 04 jun 15 kl. 08:41

Siemens tar rekordorder

Tyska Siemens har fått sin största order någonsin. Ordern är värd 8 miljarder euro och avser kapacitetsutbyggnad på 16,4 gigawatt från naturgas och vindkraft i Egypten, enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Akademikrogen tas över av ung stjärnkrögare

Den Gyldene Freden i Stockholm har fått ny krögare, den 21:a sedan 1720-talet. Den här gången sker en rejäl föryngring, Filip Fastén är 29 år, men redan välmeriterad. "Det betyder att jag har minst 40 år till att ge det här huset", säger han..

DI - 1 timme sedan

Millicom har ansökt om USA-notering

Millicom meddelar på torsdagen att det lämnat in en ansökan till amerikanska SEC om en notering på Nasdaq-börsen i New York. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 2 timmar sedan

SD-topp bakom konto som spred kvinnohat

En av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter står bakom ett konto på nätforumet Flashback som har publicerat kvinnoförnedrande inlägg, visar en granskning som DN har gjort. Partiet är dock nöjt med de förklaringar han har gett..

DI - 2 timmar sedan

Theresa May vill ha "förtydligande" från EU i brexitfrågan

Storbritannien ber EU om ett "juridiskt förtydligande" om reservlösningen för att kunna övertyga det brittiska parlamentet att rösta för brexitavtalet..

DI - 2 timmar sedan

SJ:s system hackat – 1,3 miljoner kunder tvingas byta lösenord

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

DI - 2 timmar sedan

Blandad utveckling på Wall Street – GE vinnare på höjt råd

USA-börserna utvecklades blandat på torsdagen men stängde en bra bit från högstanivåerna i den tidiga handeln. Bland vinnarna syntes General Electric, efter en vändning i analytikerkåren. Stigande oljepriser gav samtidigt stöd till energisektorn..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Skytten i Strasbourg död

Den man som låg bakom dödskjutningen i franska Strasbourg i tisdags är död, enligt en poliskälla som Reuters hänvisar till. "Minst en person är neutraliserad", uppgav källan..

DI - 2 timmar sedan

Stockholmsbyggarnas framtidstro nere på djupfrysta nivåer

Byggföretagens framtidstro i Stockholm sviktar på ett dramatiskt sätt, visar tidigare opublicerade data.  ”Läget i huvudstadsregionen är väldigt skakigt”, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Frankrike letar efterträdare till Carlos Ghosn

Frankrikes regering uppges nu leta efter kandidater som kan ersätta Renaults styrelseordförande och vd Carlos Ghosn, enligt källor till Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Kraftig återhämtning i oljepriserna under torsdagen

Oljepriserna fortsätter att stiga på torsdagen efter nyheten om att Saudiarabien ska kapa sina oljeexporter till USA under de kommande veckorna. Sedan bottennivåerna vid lunchtid, svensk tid, har Brentoljan stigit med 2 dollar per fat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.