Expressen > Nyheter

Monday, 18 February, 22:19

Expressen - 21 nov 18 kl. 02:20

Missnöjet växer bland Ikeas anställda i USAIkea har länge rankats som ett av världens bästa företag att jobba på. Trenden verkar ha vänt i USA, där missnöjet växer bland de anställda efter en omorganisation rapporterar Business Insider. – Innan det var Ikea som ett paradis, säger en anställd till tidningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ikeas, USA, Business Insider, Ikea

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missnöjet, växerbland , Ikeas, anställdai , USA
Kristianstadsbladet - 01 mar 14 kl. 08:00

Missnöjet växer med färdtjänsten

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Det finns ett stort missnöje med färdtjänsten i Skåne. Det visar en rapport som nyligen presenterats för politiker i kommuner och regionen. Bland annat pekas på att missnöjet ökat efter 2012, då tre beställningscentraler slogs ihop till en.

Barometern - 08 nov 13 kl. 07:52

Missnöjet ökar inom omsorgen

Jobba tre av fyra helger, hoppa runt mellan olika avdelningar och tvingas ta delade turer.
Kalmars omsorgspersonal går på knäna. Nu jäser det ordenligt inom omsorgen.

YLE - 11 dec 13 kl. 04:46

Stadsstyrelsen har länge känt till missnöjet i Ekenäs Energi

Missnöjet bland de anställda om ledarskapet i affärsverket Ekenäs Energi har stadsstyrelsen i Raseborg känt till redan i ett års tid. För staden är det utmanande att behandla sådana här personalfrågor i offentligheten. När omkring 30 anställda i ett brev till stadsstyrelsen i Raseborg för två månader sedan beskrev en arbetsmiljö som inte främjar de anställdas välmående, var problemen ingen nyhet för stadsstyrelsen.

YLE - 09 maj 16 kl. 08:10

Nästan dubbelt fler anställda får vård också privat

Företag tecknar fler sjukkostnadsförsäkringar än någonsin. Antalet har nästan fördubblats under åren 2009 till 2015. Med försäkringen får man vård snabbare och kan återvända fortare till jobbet.

Barometern - 06 dec 13 kl. 07:13

Omsorgens anställda vill helst byta jobb

Hinner inte på toan, skippar rasten och hoppar ofta över lunchen. Anställda i omsorgen är hårt pressade.
Var fjärde vill nu inte vara kvar i yrket längre.

Barometern - 26 jul 14 kl. 08:12

Anställda vittnar om usla villkor

I stort sett hela personalstyrkan vantrivs. Många har huvudvärk, flera är sjukskrivna. Callcenterföre­taget Sykes i Kalmar får kraftig kritik av flera anställda.

Sydsvenskan - 11 feb 14 kl. 05:30

Missnöjet mot politikerna fick en nytändning i Tuzla

Protesterna i Bosnien-Hercegovina gick på måndagen in på sin sjätte dag. I huvudstaden Sarajevo var polisbevakningen stor utanför presidentbyggnaden som tidigare satts i brand. Byggnaden evakuerades på förmiddagen, och de skolor som ligger i närheten stängdes.

Sydsvenskan - 05 sep 15 kl. 14:43

Hundratals anställda rasar mot högprofilbygge

Det nya profilbygget Niagara har delat Malmö högskolas anställda i två läger. De som stormtrivs, och de som hellre sitter hemma för att få något gjort.
– Att missnöjet var så stort hade jag ingen aning om, säger Cecilia Christersson, tillförordnad rektor..

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 12:51

Storbråk på statlig jätte – anställda kräver miljarder

Saknar motstycke, enligt facklig expert. ”Det handlar ju om deras framtida pensioner.” Krisande Postnord har inte lyckats få en försäkring på företagets pensionsåtaganden och nu har det blåst upp till full storm på postjätten, rapporterar SvD Näringsliv på tisdagen.

GöteborgsPosten - 15 apr 18 kl. 19:55

Anställda inom Trafikverket sågar Västlänken

Missnöjet mot Västlänken bubblar – även inne på Trafikverket. Nu väljer flera anställda att tala ut om sin kritik mot projektet, tystnadskulturen inom verket och pressen att till varje pris försvara Västlänken..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Ambulans i krock med personbil

En ambulans har under utryckning krockat med en personbil i Tumba utanför Stockholm, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 10 minuter sedan

Socialstyrelsen granskar PRO – igen

Socialstyrelsen har öppnat ett nytt ärende angående PRO:s medlemsrapportering, skriver Svenska Dagbladet..

Expressen - 15 minuter sedan

BETYG: De var bäst klädda på Kulturfesten

Sveriges coolaste kulturelit minglade på Expressens kulturfest.Bland gästerna syntes Amelia Adamo, Alexandra Pascalidou och Filip Hammar.Expressens modeexpert har satt getingbetyg på kvällens stiligaste gäster..

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i fastighet på Södermalm

Räddningstjänsten har larmats till en brand i ett flerfamiljshus på Södermalm i Stockholm.Flera boende uppges ha flytt från fastigheten.– Det är ett soprum som brinner på 20 kvadratmeter.

Expressen - 15 minuter sedan

Camilla Kvartofts oro över föräldraledigheten från SVT

Camilla Kvartoft är programledare för SVT:s storprogram Agenda och Veckans Brott.Men från röda mattan på Expressens kulturfest berättar hon om sin gamla oro för karriären.– Som programledare är man ganska utbytbar, och då är det nervöst att bli föräldraledig..

Expressen - 1 timme sedan

Dömd för stöd till terror får ny chans i rättegång

36-årige Burlövsbon Ahmad Qadan har dömts i både tingsrätt och hovrätt för att ha uppmanat till terroristbrott. Nu har Högsta domstolen beslutat att ta upp fallet.– Klart att det är tillfredsställande för honom, säger Qadans advokat Thomas Olsson..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt knivman häktad – tidigare dömd för hot

Den 48-årige mannen har tidigare varit misstänkt för att ha hotat och använt kniv mot andra. Han fick nyligen en villkorlig dom.I dag häktades han som misstänkt för mordförsök.

Expressen - 1 timme sedan

Bilden på affärsmännen – innan kritiserade mötet med Angela Gui

John Meewella och Kevin Liu är affärsmännen som deltog på mötet med Sveriges Kinaambassadör och den fängslade förläggaren Gui Minhais dotter Angela Gui.Hon ska bland annat ha fått höra att hon måste lita på dem, annars skulle hon aldrig få se sin far igen.I samband med mötet ska både ambassadör Lindstedt och de två affärsmännen kontakt ha haft täta kontakter med den kinesiska ambassaden i Stockholm, enligt TV4..

Expressen - 1 timme sedan

Afrikavärmen på gång – då blir det vår i Sverige

Den gångna helgen gav en försmak av vår på flera håll.Och efter några kyligare dagar under veckan ser vårvädret ut att komma tillbaka redan på lördag.– Det är en luftström från västra Afrika och iberiska halvön.

Expressen - 1 timme sedan

Magdalena Andersson: Skatten kommer att höjas

En ny stor skattereform kommer att innehålla skattehöjningar, menar finansminister Magdalena Andersson.– Jag tror att alla skatter kommer att komma upp på bordet och att det kommer att handla om både höjningar och sänkningar, säger hon till Dagens Industri. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.