BT > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:27

Liknande nyheter

Taggar: DahliaEl , Zoubeide
DN - 15 feb 18 kl. 10:16

Konsertrecension: The Black Dahlia Murder vinner på sin distans

Trots att Cannibal Corpse en gång var revolutionerande blir enkelspårigheten ett problem i längden. Något som både snortajta och humoristiska The Black Dahlia Murder inte besväras av..

Sydöstran - 29 sep 16 kl. 06:00

En praktfull Dahlia

Sydsvenskan - 18 aug 13 kl. 06:30

Många fiender och sjukdomar kan angripa

Fråga: Vi har fått ohyra av något slag på våra dahlior. Plötsligt finns det hål i bladen även på blad lite högre upp i växten. Har ingen uppfattning om vad det kan vara så därför bifogar jag en bild.

Sydsvenskan - 17 feb 12 kl. 01:30

Utlandsstudenter vill praktisera hemma

Foto: Sara Johari
Svenska sjukhus överhopas av ansökningar från läkarstudenter som valt att läsa utomlands.
Svenska sjukhus överhopas av ansökningar om praktikplatser från läkarstudenter i utlandet. Möjligheterna att ta emot dem är små eftersom vården måste prioritera praktikanter från bland annat svenska universitet.

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 16:02

"Glee"-stjärna i brittisk musikal

Den 12 maj går musikalen "McQueen" upp på St James Theater i London och nu är det klart att Dianna Agron, känd som Quinn Fabray i "Glee", gör sin brittiska scendebut i och med musikalen.Dianna Agron kommer att spela McQueens stora fan Dahlia som spanar på McQueens hus från ett träd i elva dagar innan hon bryter sig in för att stjäla en klänning. När hon blir påkommen tar historien en plötslig vändning och Dahlia tillbringar natten med designern, skriver BBC.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 15 kl. 16:02

"Glee"-stjärna i brittisk musikal

Den 12 maj går musikalen "McQueen" upp på St James Theater i London och nu är det klart att Dianna Agron, känd som Quinn Fabray i "Glee", gör sin brittiska scendebut i och med musikalen.Dianna Agron kommer att spela McQueens stora fan Dahlia som spanar på McQueens hus från ett träd i elva dagar innan hon bryter sig in för att stjäla en klänning. När hon blir påkommen tar historien en plötslig vändning och Dahlia tillbringar natten med designern, skriver BBC.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 15 kl. 14:00

Segrar för Klippanryttare

Klippans Ridklubbs Ellen Collijn med sin C ponny Johnny Walker vann en LC:2 i Källetorp och tog en tredjeplats i samma klass i Viarp. Även Elina Rosenqvist tog en tredjeplats i LB:1 i Viarp på sin D ponny Daisy Dorena.Sanna Boström på Dakota Love vann en LA:1 kat D när Sösdala hade ponnytävlingar.

DI - 13 jan 11 kl. 08:49

Investors italienska tv-fiasko

Sport- och porrkanalen Dahlia, Italiens tredje största betal-tv-bolag, läggs ned. Investor är delägare i huvudägaren Airplus tv..

Sydsvenskan - 24 apr 11 kl. 06:30

Parken i turkisk festskrud

Baklava, börek, litet Behrang förstås, cacik, dolmar, en fet skopa Notten och rysk sallad. Det har hållits turkisk kulturfest i folkparken.
Efter en trög start började folk att strömma till under lördagseftermiddagen, lockade av fint väder, turkisk mat och gratis underhållning i Folkets park.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 11 kl. 14:11

L.A. Noire ? mer Mafia än GTA

L.A. Noire är ett revolutionerande spel värt beundran.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Telia säljer kazakisk rörelse

Telia har nu även sålt sin verksamhet i Kazakstan. Tillsammans med Fintur, som ägs gemensamt med turkiska Turkcell, har Telia sålt den 75-procentiga ägarandelen i Kcell. Köpare är den kazakiska staten.

BT - 30 minuter sedan

Alfa Laval säljer luftvärmeverksamhet

Alfa Laval säljer delar av sin verksamhet som sysslar med luftvärmeväxlare, till italienska LU-VE-koncernen. Den sålda verksamheten omsatte över en miljard kronor under den senaste tolvmånadersperioden och har cirka 400 anställda, i huvudsak i Italien, Finland och Indien, enligt ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Klefbom skadad - kan vara borta i veckor

Svenske NHL-backen Oscar Klefbom är skadad, och riskerar att bli borta från ishockeyn i några veckor. Enligt svenskens klubb Edmonton rör det sig om en handskada. - Vi pratar veckor, inte dagar, säger coachen Ken Hitchcock om när Klefbom kan vara tillbaka, enligt hockeysverige.

BT - 45 minuter sedan

Talmannen föreslår Löfven som statsminister

I dag ska talmannen Andreas Norlén lägga fram förslaget att Stefan Löfven (S) ska bli statsminister till riksdagen. Allt pekar på att även detta förslag kommer att röstas ned. Vid en pressträff klockan 8.

BT - 45 minuter sedan

Rökning och alkohol minskar bland unga

Svenska skolelever röker och dricker allt mindre. Men konsumtionen av narkotika ökar bland dem som redan använder det. Andelen svenska skolelever som dricker alkohol ligger på fortsatt historiskt låga nivåer.

BT - 45 minuter sedan

Bränn bilar i Paris och få 1000 kr mer i lön?

”De gula västarna” kan lugnt avvisa Macrons eftergifter. Nu vet de att de att upplopp lönar sig..

BT - 30 minuter sedan

JUST NU: Rökning och alkohol minskar bland unga

Svenska skolelever röker och dricker allt mindre. Men konsumtionen av narkotika ökar bland dem som redan använder det..

BT - 1 timme sedan

Amerikanska e-handelsjätten kommer att förändra Sverige

Den amerikanska e-handelsjätten Amazon antas vara på väg att lansera en svensk sajt. Det skulle skapa en helt ny spelplan för svenska konsumenter och landets detaljhandlare, enligt experterna..

BT - 1 timme sedan

Rodney Crowell ger röst till vad julen är

Varför tycker sig så många ha något att tillföra till musik som redan spelats in femtioelva gånger? Det undrar Bella Stenberg som har lyssnat på julmusik av tre amerikanska legender och en countryveteran som gör det bättre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.