GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 12 December, 00:42

Liknande nyheter

Taggar: Kongressledamötervill se , sanktioner
DN - 15 maj 17 kl. 08:51

Kongressledamöter avkräver Trump hemliga band

Också republikaner sällar sig till den växande skaran kongressledamöter som kräver att Donald Trump lämnar ifrån sig hemliga inspelningar han insinuerat skulle finnas från avskedssamtalet med sparkade FBI-chefen James Comey. Presidentens agerande hotar USA:s grundläggande system för maktbalans, lyder resonemanget..

SR - 15 jun 17 kl. 11:33

Efter skjutningen mot kongressledamöter – vapendebatten blossar upp i USA

Gårdagens attack mot en grupp kongressledamöter i USA har lett till debatt om säkerhet för politikerna och det polariserade debattklimatet men också om vapenvåld och tillgången till skjutvapen..

DN - 04 sep 18 kl. 00:53

Trump ilsken på Sessions efter åtal mot kongressledamöter

USA:s president Donald Trump gick på måndagen till ny attack mot sin egen justitieminister Jeff Sessions. Ministern har dragit på sig presidentens ilska då återvalet i mellanårsvalet äventyras för två republikanska kongressledamöter som av justitiedepartementet anklagas för brott..

Sydsvenskan - 21 nov 18 kl. 00:44

Kongressledamöter vill se sanktioner

Det finns ett starkt stöd bland både demokrater och republikaner i den amerikanska kongressen för kraftiga sanktioner mot Saudiarabien, "inklusive passande medlemmar av kungafamiljen", säger den republikanske senatorn Lindsey Graham. Hans uttalande komm.

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 18 kl. 00:44

Kongressledamöter vill se sanktioner

Det finns ett starkt stöd bland både demokrater och republikaner i den amerikanska kongressen för kraftiga sanktioner mot Saudiarabien, "inklusive passande medlemmar av kungafamiljen", säger den republikanske senatorn Lindsey Graham. Hans uttalande komm.

UNT - 21 nov 18 kl. 00:44

Kongressledamöter vill se sanktioner

Det finns ett starkt stöd bland både demokrater och republikaner i den amerikanska kongressen för kraftiga sanktioner mot Saudiarabien, "inklusive passande medlemmar av kungafamiljen", säger den republikanske senatorn Lindsey Graham..

BT - 21 nov 18 kl. 00:44

Kongressledamöter vill se sanktioner

Det finns ett starkt stöd bland både demokrater och republikaner i den amerikanska kongressen för kraftiga sanktioner mot Saudiarabien, "inklusive passande medlemmar av kungafamiljen", säger den republikanske senatorn Lindsey Graham.(TT).

DN - 18 maj 17 kl. 22:00

Turkiska livvakters våld på amerikansk mark upprör kongressledamöter

Ledande ledamöter i USA-kongressen vill se snabba och kraftfulla åtgärder från Trumpadministrationens sida mot Turkiet, efter det att demonstranter utanför Turkiets ambassad i Washington tidigare i veckan misshandlades av president Recep Tayyip Erdogans livvakter..

DI - 03 maj 16 kl. 19:38

Norwegian möter motstånd i kongressen

Flera kongressledamöter i USA vill hindra Norwegian från att expandera med nya rutter. I en hårt formulerad inlaga anklagar de flygbolaget för att utnyttja thailändska löner för att konkurrera inom amerikanskt luftrum..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Minst fyra döda – misstänkt inringad

Minst fyra personer rapporteras ha skjutits till döds och tolv har skadats i Strasbourg i Frankrike. Polisen vet vem gärningsmannen är och han uppges vara inringad. Händelsen utreds som terrorbrott..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tio års fängelse för man som hotade poliser

En 35-årig man döms av Norrköpings tingsrätt till tio års fängelse för flera brott, bland annat mordförsök, misshandel av sin sambo och grovt hot mot tjänsteman, skriver Norrköpings Tidningar..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Minst två döda och flera skottskadade i Strasbourg

Minst två personer har dödats och elva personer har skadats allvarligt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och har varit involverad i en skottväxling med mannen, rapporterar AFP.
En utredning om terrorbrott har öppnats..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

"Undrar om vi ska behöva sova på våra kontorsgolv"

Flera personer har skjutits i Strasbourg under tisdagskvällen. Den franska staden är säte för Europaparlamentet vars dörrar just nu hålls stängda. De göteborgska folkvalda politikerna Soraya Post (FI) och Max Andersson (MP) befinner sig i staden..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Soraya Post (FI) på plats i Strasbourg: "Man är lite skakig"

Flera personer har skjutits i Strasbourg under tisdagskvällen. Den franska staden är säte för Europaparlamentet vars dörrar just nu hålls stängda..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Robyn rankas högt bland årets bästa album

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Dramatiska avancemang för Liverpool och Spurs

Två engelska lag stod på tröskeln till avsked. Två italienska lag likaså. Det blev England som lade beslag på hela åttondelsfinalskakan i slutomgången av Champions Leagues gruppspel.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kina griper kanadensisk ex-diplomat

En tidigare kanadensisk diplomat har gripits i Kina, vilket väcker oro i hans hemland. Även USA har reagerat starkt. Nyligen grep Kanada Huaweis finanschef vilket vållat kinesisk ilska..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

António Guterres till Sverige för JemenmötetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.