Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:29

Expressen - 21 nov 18 kl. 00:02

Hög smäll över stora delar av Malmö: ”Marken skakade”En kraftig smäll hördes vid 23.56-tiden på tisdagen.– Jag hörde en smäll och marken skakade. Det lät som en bomb eller som om något stort föll mot marken, säger en person som hörde smällen.Reaktioner på sociala medier vittnar om att smällen lät över stora delar av Malmö..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

1594 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög smällöver stora delar av , Malmö, Marken, skakade
Skånskan - 26 nov 18 kl. 11:23

Malmö stad betalade miljonbelopp till boende – kriminella fortsatte begå brott

Malmö Malmö stad ska ha betalat ut 70 miljoner kronor till ett stödboende där flera kriminalla ska ha bott och som begått brott under tiden. Det skriver SVT Nyheter Skåne. Enligt SVT Nyheter drivs stödboendet av ett företag som i sin tur hyrt femrumslägenheten där ett flertal personer fick bo med mål att de skulle sluta med brott och droger.

Expressen - 12 okt 13 kl. 15:34

Gift i marken stoppar nybyggda förskolan

Barnen står och stampar vid dörren för att flytta in i Gullkragens förskola i Håkanstorp i Malmö ? men marken är förgiftad. Detta har känts till i över tre år men miljöförvaltningen fick först reda på det nu, skriver Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 10 feb 15 kl. 12:02

"Det är inte lätt att hålla på Israel i Malmö."

Förintelsens minnesdag har just passerat. För 70 år sedan planerade nazisterna att förinta Europas elva miljoner judar. De lyckades ta sex miljoner judars liv.

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 15 kl. 12:02

"Det är inte lätt att hålla på Israel i Malmö."

Förintelsens minnesdag har just passerat. För 70 år sedan planerade nazisterna att förinta Europas elva miljoner judar. De lyckades ta sex miljoner judars liv.

Skånskan - 23 jan 15 kl. 05:08

Kraftig sprängladdning exploderade i Malmö

En kraftig explosion skakade marken vid Augustenborgsgatan i Malmö natt..

Skånskan - 23 aug 16 kl. 06:00

Markkamp kring Malmö idrottsplats

Malmö Dragkampen om marken kring Malmö idrottsplats hårdnar. Politikerna i fritidsnämnden vill ha flera sport- och idrottsytor i området och är minst sagt tveksamma till att det ska få plats en förskola och en gång- och cykelväg där.
Det framgår av ett förslag som landar på politikernas bord på torsdag.

Skånskan - 04 feb 16 kl. 17:35

Malmöbor tackades för flyktinginsats

MALMÖ Personalen och Malmöborna fick ett stort tack för sina insats under flyktingkrisen i samband med torsdagens kommunfullmäktigesammanträde.– Vi är många som aldrig kommer att glömma hösten 2015 när Malmö gick upp i krisberedskap och tog hand om 100 flyktingbarn per dygn, sa kommunalrådet Andreas Schönström(S).
Malmö stad startade 27 nya boenden och anställde 1 800 nya i organisationen.

Cornucopia - 02 sep 14 kl. 09:57

Översvämningar Malmö: Slarv, dålig stadsplanering eller klimatförändringar?

Med anledning av de rejäl översvämningarna i Malmö kan och bör man fråga sig om det handlar om slarv i drift och underhåll av dagvattensystemen, dålig stadsplanering eller om det handlar om klimatförändringar? Oavsett bör åtgärder för att undvika liknande händelser igen vara de samma.
Med klimatförändringarna förväntas Skandinavien får allt mer nederbörd, men det går inte att säga att vare sig den torra och rekordvarma juli eller de senaste veckornas rekordregn beror på klimatförändringar.

Sydsvenskan - 02 sep 15 kl. 00:10

Malmöbor, att vi bor i Sorgenfrilägret är bäst för både er och oss

Kära Malmöbor, Om vi som bor i Sorgenfrilägret blir avhysta, fråntagna våra ägodelar och därmed tvingas bo på gator och i parker, om vårt läger försvinner och vi utsätts för våld i staden – är det bättre än att vi bor på tomten i kvarteret Brännaren? Vi är fattiga, på alla sätt och vis, men vi gör inte staden något ont. Vi kommer inte hit för att skapa problem utan för att tjäna pengar till våra familjer.

BT - 07 nov 14 kl. 16:46

Sjömarken kan få energipris

Chans till att vinna – 15 000 kronor inför hela svenska folket – det har Sjömarkens IF. Tack vare ett energiprojekt syns föreningen på måndag kväll på Fotbollsgalan i Globen. Det ligger en förväntansfull stämning över idrottsgården i Sjömarken.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Tryckt stämning på ambassaden

Stämningen på svenska ambassaden i Kina är spänd.Ambassadören och högsta chefen Anna Lindstedt har skickats hem och ingen vet vad framtiden kommer innebära. – Det är en mycket ovanlig situation det här, säger Karl-Olof Andersson som är ministerråd och chargé d'affaires på ambassaden i Peking.

Expressen - 15 minuter sedan

Fullsatt för häktade i Malmö: ”Det har inte hänt på tio år”

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot.– Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.

Expressen - 45 minuter sedan

Skogsägare tvingas vänta på ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

Expressen - 45 minuter sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron – samma bil som stoppats tidigare

Gränspolisen har återigen stoppat införsel av kött via Öresundsbron – den här gången har 439 kilo nötkött belagts med försäljningsförbud eftersom salmonellaintyg saknades..

Expressen - 1 timme sedan

Sanningen om Ardalan Shekarabis doktorshatt

I debatter på sociala medier har ministerkollegor spridit uppgiften att Ardalan Shekarabi har doktorerat i upphandlingsrätt.Även medier som DN och SVT har slagit fast att Ardalan Shekarabi har en doktorshatt.Enligt studieintygen från Uppsala universitet var civilministern inskriven på forskarutbildningen men fick bara poäng för introduktionskursen.

Expressen - 1 timme sedan

Melanias resa från blyg modell till presidentfru

Från tystlåten och tillbakadragen till att ha hela världens blickar på sig. Blicken för det vackra verkar ha varit en del av henne sedan barnsben.Men en sak löper genom Melania Trumps resa från det enkla livet i Slovenien till flärden och makten i New York och Washington: Målmedvetenheten.

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i olycka på E6 – stor påverkan på pendlartrafiken

Tre bilar har varit inblandade i en olycka på E6 under tisdagsmorgonen. Den inträffade i södergående riktning mellan Flädie och Lomma. Enligt Trafikverket är det begränsad framkomlighet på platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Johansson försvarar kritiserad lagändring

Hård kritik riktas mot ett lagförslag som går ut på att låta åklagare utse offentliga försvarare, som är deras motpart, när domstolarna har stängt. Varken advokater, domare eller åklagarna själva vill ha den förslagna lagändringen.– Finns inget bättre sätt att lösa det här på, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Trump stäms, poliser misstänks, ”På spåret” byter band

Donald Trump stäms efter murbeslutet – 16 delstater går samman och försöker stoppa presidentens plan på att bygga en mur med hjälp av ett nationellt nödläge.■■■ Två poliser misstänks för tjänstefel och en för vållande till annans död efter dödsskjutningen av Eric Torell.■■■ Augustifamiljen kommer inte längre vara husband i ”På spåret”, har SVT beslutat.

Expressen - 2 timmar sedan

TV: IS sista fångar

 .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.