Expressen > Nyheter

Monday, 10 December, 02:42

Expressen - 21 nov 18 kl. 00:02

Hög smäll över stora delar av Malmö: ”Marken skakade”En kraftig smäll hördes vid 23.56-tiden på tisdagen.– Jag hörde en smäll och marken skakade. Det lät som en bomb eller som om något stort föll mot marken, säger en person som hörde smällen.Reaktioner på sociala medier vittnar om att smällen lät över stora delar av Malmö..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

1591 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög smällöver stora delar av , Malmö, Marken, skakade
Skånskan - 26 nov 18 kl. 11:23

Malmö stad betalade miljonbelopp till boende – kriminella fortsatte begå brott

Malmö Malmö stad ska ha betalat ut 70 miljoner kronor till ett stödboende där flera kriminalla ska ha bott och som begått brott under tiden. Det skriver SVT Nyheter Skåne. Enligt SVT Nyheter drivs stödboendet av ett företag som i sin tur hyrt femrumslägenheten där ett flertal personer fick bo med mål att de skulle sluta med brott och droger.

Expressen - 12 okt 13 kl. 15:34

Gift i marken stoppar nybyggda förskolan

Barnen står och stampar vid dörren för att flytta in i Gullkragens förskola i Håkanstorp i Malmö ? men marken är förgiftad. Detta har känts till i över tre år men miljöförvaltningen fick först reda på det nu, skriver Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 10 feb 15 kl. 12:02

"Det är inte lätt att hålla på Israel i Malmö."

Förintelsens minnesdag har just passerat. För 70 år sedan planerade nazisterna att förinta Europas elva miljoner judar. De lyckades ta sex miljoner judars liv.

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 15 kl. 12:02

"Det är inte lätt att hålla på Israel i Malmö."

Förintelsens minnesdag har just passerat. För 70 år sedan planerade nazisterna att förinta Europas elva miljoner judar. De lyckades ta sex miljoner judars liv.

Skånskan - 23 jan 15 kl. 05:08

Kraftig sprängladdning exploderade i Malmö

En kraftig explosion skakade marken vid Augustenborgsgatan i Malmö natt..

Skånskan - 23 aug 16 kl. 06:00

Markkamp kring Malmö idrottsplats

Malmö Dragkampen om marken kring Malmö idrottsplats hårdnar. Politikerna i fritidsnämnden vill ha flera sport- och idrottsytor i området och är minst sagt tveksamma till att det ska få plats en förskola och en gång- och cykelväg där.
Det framgår av ett förslag som landar på politikernas bord på torsdag.

Skånskan - 04 feb 16 kl. 17:35

Malmöbor tackades för flyktinginsats

MALMÖ Personalen och Malmöborna fick ett stort tack för sina insats under flyktingkrisen i samband med torsdagens kommunfullmäktigesammanträde.– Vi är många som aldrig kommer att glömma hösten 2015 när Malmö gick upp i krisberedskap och tog hand om 100 flyktingbarn per dygn, sa kommunalrådet Andreas Schönström(S).
Malmö stad startade 27 nya boenden och anställde 1 800 nya i organisationen.

Cornucopia - 02 sep 14 kl. 09:57

Översvämningar Malmö: Slarv, dålig stadsplanering eller klimatförändringar?

Med anledning av de rejäl översvämningarna i Malmö kan och bör man fråga sig om det handlar om slarv i drift och underhåll av dagvattensystemen, dålig stadsplanering eller om det handlar om klimatförändringar? Oavsett bör åtgärder för att undvika liknande händelser igen vara de samma.
Med klimatförändringarna förväntas Skandinavien får allt mer nederbörd, men det går inte att säga att vare sig den torra och rekordvarma juli eller de senaste veckornas rekordregn beror på klimatförändringar.

Sydsvenskan - 02 sep 15 kl. 00:10

Malmöbor, att vi bor i Sorgenfrilägret är bäst för både er och oss

Kära Malmöbor, Om vi som bor i Sorgenfrilägret blir avhysta, fråntagna våra ägodelar och därmed tvingas bo på gator och i parker, om vårt läger försvinner och vi utsätts för våld i staden – är det bättre än att vi bor på tomten i kvarteret Brännaren? Vi är fattiga, på alla sätt och vis, men vi gör inte staden något ont. Vi kommer inte hit för att skapa problem utan för att tjäna pengar till våra familjer.

BT - 07 nov 14 kl. 16:46

Sjömarken kan få energipris

Chans till att vinna – 15 000 kronor inför hela svenska folket – det har Sjömarkens IF. Tack vare ett energiprojekt syns föreningen på måndag kväll på Fotbollsgalan i Globen. Det ligger en förväntansfull stämning över idrottsgården i Sjömarken.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tre män gripna för stöld i Nyköping

Polisen i Nyköping fick strax efter midnatt larm om att tre män skar sönder kapell till parkerade lastbilar vid Nyköpingsbro för att stjäla föremål ur lasten, skriver polisen på sin hemsida. .

Expressen - 1 timme sedan

bin Salmans politiska livlina i Vita huset heter Jared Kushner

I två år har de varit nära vänner. Nu var det dags att rädda kronprinsens huvud genom att ge honom ”goda råd”. Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman – anklagad för att ligga bakom mordet på journalisten Jamal Khashoggi – och Trumps svärson Jared Kushner har haft tät kontakt via telefonsamtal och sms-meddelanden – även efter mordet på Khashoggi, avslöjas av tidningen The New York Times.

Expressen - 2 timmar sedan

Khashoggis sista ord: ”Jag kan inte andas”

– Jag kan inte andas.Så löd journalisten Jamal Khashoggis sista ord innan han dödades inne på Saudiarabiens konsulat i Istanbul den 2 oktober.Det framgår av en transkribering av en ljudupptagning av journalistens sista ögonblick i livet, som CNN tagit del av.

Expressen - 2 timmar sedan

Malin, 47, trodde att hon skulle dö i cancer

För drygt tre år sedan trodde Malin Hagman, 47, att hon skulle dö.Nu är hon fri från hudcancern – och fick på söndagen tacka Nobelpristagarna som kom på den nya behandlingen.– Jag sa: ”Thank you for saving my life”, berättar Malin..

Expressen - 2 timmar sedan

Stefan Löfvens tuffaste förhandling i karriären

Stefan Löfven har nu sin tuffaste förhandling i karriären. Det här talar för – och mot – att han lyckas vinna Annie Lööfs och Jan Björklunds välsignelse till statsministerposten.  – Rent personkemimässigt kan det bli svårt att hitta varandra, säger Expressens statsvetare Jenny Madestam.

Expressen - 3 timmar sedan

Viltolycka på E22 – två bilar i krock med älg

Vid 22.08 larmades polisen om en viltolycka på E22 i höjd med Mörrum, Karlshamns kommun.Det handlar om två personbilar som ska ha krockat med en älg på platsen..

Expressen - 4 timmar sedan

Trafikstörningar på E65 efter krock

Vid 21.48 larmades polisen om att två personbilar krockat på E65 i höjd med Rydsgård, Skurups kommun.Det råder inledningsvis stopp i östergående riktning på vägen efter olyckan..

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i lägenhet – boende evakueras via brandstegar

En lägenhet i ett flerfamiljshus i Skarpnäck söder om Stockholm är övertänd. Boende i huset evakueras just nu med hjälp av brandstegar – då det är farlig gas i trapphuset. – Rökdykare tar sig in i lägenheten för att hitta eventuellt skadade just nu, säger Emil Skoglund på Storstockholms brandsförsvar.

Expressen - 4 timmar sedan

Bodström om rädslan att inte kunna få barn

Thomas Bodström drabbades av cancer i 30-årsåldern, någonting han inte talat öppen om tidigare. I SVT-programmet ”Min sanning” delar han med sig av sina personliga motgångar – och oron.– Jag är konstant orolig för mina fyra barn och min fru och tänker att de kan råka ut för brott och olyckor, säger han i programmet..

Expressen - 5 timmar sedan

JUST NU: Två bilar i lågor – ska ha hörts en smäll

Vid 21.24 larmades räddningstjänst och polis om att det brinner i två personbilar på Hålsjögatan i Malmö.Enligt uppgifter till Kvällsposten ska boende i området ha hört någon form av smäll i samband med branden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.