DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 09:14

DI - 20 nov 18 kl. 21:15

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronorAndreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor. Köpet genomfördes till kursen 59:95 kronor per aktie..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NP3, Nelvig, NP3 Fastigheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NP3:svd har , köpt, aktierför drygt , 400.000kronor
DI - 14 maj 18 kl. 22:40

NP3:s ordförande köper aktier

NP3 Fastigheters styrelseordförande Anders Nilsson har köpt 5.000 aktier i bolaget för ett totalt transaktionsvärde om 305.000 kronor.

DI - 09 mar 17 kl. 10:24

NP3-vd tankar aktier

NP3:s vd Andreas Nelvig har köpt 3.000 aktier i fastighetsbolaget till kurs 47:70 kronor styck..

DI - 08 mar 18 kl. 11:24

Länsförsäkringar säljer i NP3 Fastigheter

Länsförsäkringar Fondförvaltning har sålt 100.000 aktier i NP3 Fastigheter och äger därefter cirka 3,24 miljoner aktier. .

DI - 21 sep 17 kl. 13:48

Vd ökar innehavet i NP3

Andreas Nelvig har under torsdagen köpt 20.000 aktier via sitt bolag Jonels AB i NP3 Fastigheter där han är vd. Aktierna köptes till ett totalt pris av drygt 0,9 miljoner kronor.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 11:34

Hernhag: Här är mitt största innehav

Köp Marcus bok här: Du har väl inte missat Marcus Hernhags populära aktieböcker? Den senaste heter "Bli rik och fri med aktier" och är skriven tillsammans med Arne "Kavastu" Talving. Köp den här.

PrivataAffärer - 14 sep 18 kl. 11:11

Hernhag: Två intressanta högutdelare

Köp Marcus böcker här: Du har väl inte missat Marcus Hernhags populära aktieböcker? Den senaste heter "Bli rik och fri med aktier" och är skriven tillsammans med Arne "Kavastu" Talving. Köp den här.

PrivataAffärer - 15 jun 18 kl. 11:23

Hernhag: Två bra bettingbolag och en aktie att köpa i rekylen

Anders: Morrn! Om du skulle välja två bettingbolag? Trevlig sommar!

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

SSAB har slutfört modernisering för 370 Mkr i Tavastehus

Stålbolaget SSAB meddelar att moderniseringen av inmatningssektionen för betningslinjen har slutförts vid Hämeenlinna-anläggningen i Tavastehus..

DI - 10 minuter sedan

Attendo och Stena bygger nytt äldreboende i Göteborg

Stena Fastigheter och vårdföretaget Attendo bygger ett nytt äldreboende på Smaragdgatan i Tynnered. .

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt problem med indisk miljardfordran för Ericsson

Ericssons indiska kund Reliance Communication kommer inte att kunna betala sina skulder till Ericsson. Summan är okänd men har spekulerats vara värd miljardbelopp..

DI - 15 minuter sedan

Metsä Board vinstvarnar för fjärde kvartalet

Finska kartongtillverkaren Metsä Board vinstvarnar för fjärde kvartalet och sänker prognosen för rörelseresultatet..

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska patentverket meddelar datum för godkännande av Nanexas patent

Det amerikanska patentverket har nu utfärdat en "Issue Notification" för Nanexas amerikanska patentansökan avseende bolagets drug delivery-plattform PharmaShell®. Även om ett patent rent tekniskt sett kan återkallas när som helst innan det faktiska utfärdandet så inträffar inte det i normala fall. Den utfärdade ”issue of notification” kungör att ett patent kommer att utfärdas den 1 januari, 2019 med patentnummer US 10166198..

DI - 30 minuter sedan

Patrick MacArthur utsedd till CFO på Nordax

Patrick MacArthur har utsetts till ny CFO för Nordax Bank. Patrick har varit anställd på Nordax sedan oktober 2017 och ingår sedan tidigare i koncernledningen i sin roll som Head of Business Development and Strategy. Patrick tillträder sin nya tjänst omgående..

DI - 30 minuter sedan

Skanska orderför bostadsprojekt i norska Lilleström efter bra försäljning

Byggkoncernen Skanska startar efter årsskiftet byggnation av bostadsprojektet Aveny Vest med 176 lägenheter i centrala Lilleström. Detta efter att försäljningen har gått väl sedan säljstarten i augusti/september i år..

DI - 30 minuter sedan

Franska inflationen sjönk i november

Franska konsumentpriser sjönk 0,2 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg konsumentpriserna 1,9 procent..

DI - 30 minuter sedan

Granskning: Ineffektivt PPM kommer att ge lägre pensioner

Det svenska premiepensionssystemet har effektivitetsbrister som påverkar framtida pensioner negativt, enligt en granskning från Riksrevisionen..

DI - 30 minuter sedan

Morgan Stanley: ”SEB:s nya affärsplan inte särskilt upphetsande”

Storbanken SEB:s affärsplan för 2019-2021, med i stort oförändrade finansiella mål, är inget som kan tänkas göra investerare upphetsade. Vidare är kostnadsguidningen svagt negativ jämfört med konsensus, skriver Morgan Stanley i en snabbkommentar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.