DI > Ekonomi

Tuesday, 18 December, 19:55

DI - 20 nov 18 kl. 21:14

Allt uslare utsikter för brexitavtaletFranska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Theresa May, EU, Jean-Claude Juncker

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt uslare, utsikterför , brexitavtalet
Affärsvärlden - 13 dec 17 kl. 14:22

May: Parlamentet kommer rösta om slutliga brexitavtalet

Den brittiska premiärministern Theresa May sade på onsdagen att såväl under- som överhuset i det brittiska parlamentet kommer att få rösta om det slutliga brexitavtalet innan det träder i kraft..

DI - 22 okt 18 kl. 16:08

Theresa May: 95 procent av brexitavtalet är klart

Storbritanniens premiärminister Theresa May sa på måndagen att brexitavtalet är klart till 95 procent. De sista 5 procenten förblir dock svårlösta..

YLE - 15 nov 18 kl. 05:40

Morgonkollen: Hundratals flyktingar till Kalifornien, May ska försvara brexitavtalet inför brittiska parlamentet

Flera hundra karavanflyktingar har anlänt till USA:s sydgräns i Kalifornien, medan soldaterna som skulle stoppa dem finns i Texas. Storbritanniens premiärminister Theresa May ger parlamentet en redogörelse för det föreslagna brexitavtalet..

SR - 15 nov 18 kl. 13:14

EU-minister: Sveriges regering röstar för brexitavtalet

Den svenska regeringen kommer att rösta för Brexitavtalet, enligt EU-minister Ann Linde. Det skriver Dagens Nyheter..

SVT - 15 nov 18 kl. 14:50

Det viktigaste med brexitavtalet – här får du svaret

Handeln mellan EU och Storbritannien kan fortsätta som vanligt på obestämd tid. Det blir inga gränskontroller mellan Nordirland och Irland, och tullunionen med EU består tills vidare. Så kan man sammanfatta det viktigaste och senaste som hänt med brexitavtalet..

DI - 16 nov 18 kl. 09:03

David Davis tror brexitavtalet får kalla handen av parlamentet

Det brittiska parlamentet kommer att avvisa brexitavtalet och premiärminister Theresa May kommer att behöva omförhandla det. .

SR - 19 nov 18 kl. 12:46

EU-ministrarna ger grönt ljus för brexitavtalet

EU-ministrarna ger klartecken till brexitavtalet som ligger på bordet. Men några av medlemsländerna har invändningar och vissa frågor behöver redas ut..

DN - 20 nov 18 kl. 16:03

Gibraltar stora hotet mot Brexitavtalet när Theresa May ska dricka te med EU-topparna

BRYSSEL. Spanien hotar att rösta nej till Brexitavtalet och hänvisar till framtiden för Gribraltar. Samtidigt är Storbritanniens premiärminister Theresa May på väg till Bryssel på onsdag eftermiddag.

SVT - 22 nov 18 kl. 15:50

Storbritanniens premiärminister Theresa May uttalar sig om brexitavtalet

På torsdagen kommer Storbritanniens premiärminister göra ett kort uttalande på Downing Street med anledning av brexitavtalet..

DN - 23 nov 18 kl. 16:15

Bara Gibraltar kvar i tvisterna kring Brexitavtalet

BRYSSEL. Fiskefrågan är löst. Allt annat också.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Konsumentmakt räcker inte – så ska plastskräpet minska

DEBATT. Nedskräpningen i hav och natur har uppmärksammats stort på sistone och på onsdagen presenteras utredningen Hållbara plastmaterial. En av de viktigaste slutsatserna från utredningen är att det går att vända trenden och skapa en hållbar plastanvändning, skriver regeringens särskilda utredare Åsa Stenmarck..

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt press på oljan – Nordsjöoljan nådde lägsta nivån på 14 månader

Indikationer på fortsatt hög produktion i USA och Ryssland och oro för den globala konjunkturen fortsätter att lägga krokben för oljan. WTI nådde den lägsta nivån på 15 månader på tisdagen medan Nordsjöoljan handlades ned till nivåer som inte synts sedan oktober förra året..

DI - 5 minuter sedan

Powercell har tecknat avsiktsförklaring med Bosch om utvecklingssamarbete inom fordon

Bränslecellbolaget Powercell har tecknat en avsiktsförklaring med den tyska fordonsunderleverantören Bosch angående ett gemensamt utvecklingssamarbete inom fordonssegmentet vad gäller Powercells bränslecellsstack för fordon, PowerCell S3, samt bränslecellssystem. .

DI - 45 minuter sedan

Bostäderna som ingen vill tala om

LEDARE. När Annie Lööf förhandlade med Stefan Löfven krävde hon bland annat att han skulle liberalisera bostadsmarknaden, och införa en friare hyressättning. .

DI - 30 minuter sedan

Trumps tips till Fed: Känn marknaden, ignorera ”meningslösa siffror”

Den amerikanska presidenten Donald Trump har kritiserat den amerikanska centralbanken Federal Reserves höjningar – och på tisdagen kommer han med en ny uppmaning. ”Känn marknaden, ignorera de meningslösa siffrorna”, skriver presidenten i ett uttalande..

DI - 1 timme sedan

Chockstart av Munters nya ordförande – sparkar vd

På tisdagseftermiddagen valdes Magnus Lindquist till ny styrelseordförande för problemtyngda Munters. Han rivstartade med att på det efterföljande styrelsemötet sparka vd John Peter Leesi. Johan Ek som också valdes in i styrelsen på tisdagen går in som tillförordnad vd..

DI - 45 minuter sedan

Ny mätning – Centern har tappat var tredje väljare

Enligt en ny mätning från DN/Ipsos har Centerpartiet tappat var tredje väljare sedan valet och skulle i dag få stöd av 7 procent av väljarna. De rödgröna avancerar samtidigt med Socialdemokraterna på 32 procent..

DI - 45 minuter sedan

Moderaternas enda hopp: Tvärvändning från krisande L

Centerpartiets nej till Ulf Kristersson ligger fast och det gör att Sverige av allt att döma kommer att gå in i 2019 i fortsatt regeringslöst tillstånd.  Inom Moderaterna sätter man nu hoppet till att Liberalerna ska svänga – vilket skulle öka trycket på Annie Lööf ytterligare. .

DI - 2 timmar sedan

Chockstart av Munters nya ordförande – sparkar vd:n

På tisdagseftermiddagen valdes Magnus Lindqvist till ny styrelseordförande för problemtyngda Munters. Han rivstartade med att på det efterföljande styrelsemötet sparka vd John Peter Leesi. Johan Ek som också valdes in i styrelsen på tisdagen går in som tillförordnad vd..

DI - 1 timme sedan

Frankrike ändrar spelplanen – och sänker hela EU

Frankrike har egentligen allt, men folket gräver sin egen grav. Och inte blir det lättare när räntemarknaden är satt ur spel. Av Emmanuel Macrons frälsningsambitioner återstår bara en förhoppning om politisk överlevnad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.