DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 13:45

DI - 20 nov 18 kl. 12:10

Entreprenörerna säljer bolag för miljarder – Gustaf Douglas en av de stora vinnarnaSerendipity-gruppen säljer under tisdagen det första bolag de startade, Diamorph, för 1,5 miljarder kronor. Köpare är det engelska riskkapitalbolaget Epiris, som har specialiserat sig på att köpa och utveckla företag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Douglas, Epiris

Dela artikeln

250 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Entreprenörerna, säljer, bolagför , miljarder, Gustaf, Douglasen av , de stora vinnarna
Nerikes Allehanda - 14 nov 17 kl. 04:55

Privata bolag om isoleringsskandalen: "Om entreprenörerna fuskar är det förödande för dem"

Efter NA:s avslöjande om stora felaktigheter vid rörisolering i kommunala byggnader, planerar privata fastighetsägare nu att genomföra egna kontroller. – Om entreprenörerna skulle fuska vore det förödande för dem, säger Magnus Carlsson på Husherren..

Nya Wermlands Tidningen - 06 dec 12 kl. 13:08

WEBB-TV: Entreprenörerna på Ramp 12

Sjätte avsnittet av De som vågade följer entreprenörerna när de framträder på Ramp 12..

IDG - 11 jan 13 kl. 08:43

Avsides men nära till allt - entreprenörerna gillar sitt Växjö

600 it-bolag kan inte ha fel. I Växjö är det fint att leva, men staden står inför stora utmaningar i kampen om att locka utvecklartalang och webbkompetens till de lokala företagen. Följ med till Växjös entreprenörsliv..

VA - 21 sep 16 kl. 16:19

Entreprenörerna som misslyckats: Det här ångrar vi bittert

9 av 10 startup-bolag går under. Se till att ditt är det tionde. .

VA - 06 mar 17 kl. 14:19

Näringslivets mäktigaste kvinnor 2017: Entreprenörerna

1. Barbara Bergström Ålder: 70 Företag: Internationella engelska skolan För 20 år sedan trodde få på lärarens nystartade bolag – idag driver hon ett miljardimperium 2. Ida Backlund Ålder: 32 Företag: Rapunzel of Sweden Umeåbon och superentreprenören som har byggt upp ett löshårsimperium.

Dagens PS - 02 feb 17 kl. 12:16

Heta listan: Superentreprenörerna 2017

Så beskriver Veckans Affärer entreprenörerna på sin senaste lista över 101 supertalanger i Sverige. I tio år i rad har tidningen korat landets supertalanger i olika branscher. Kategorin entreprenörer toppas i år av Alexander Pärleros, 30, medgrundare till fintechbolaget Pensionera.

YLE - 29 dec 16 kl. 06:00

Rörrenovering orsakade fuktskada – entreprenören skyllde på invånare

En av tio rörrenoveringar går åt skogen. För Patrick Ihalainen blev det en dyr och stressig upplevelse. Han var införstådd med att rörrenoveringen i lägenheten, i Berghäll i Helsingfors, skulle bli dyr.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 08:13

Nordea och Norrsken ska hjälpa entreprenörer

Storbanken Nordea ingår ett samarbete med Klarna-grundaren Niklas Adalberths stiftelse Norrsken. Planen är att stödja entreprenörer som löser de stora samhällsutmaningarna. ”Nordea kommer att direkt bidra till det ekosystem för impact tech som håller på att byggas upp i Stockholm, och ökar sannolikheten för att entreprenörerna kan lyckas”, säger Funda Sezgi hos Norrsken Foundation i ett pressmeddelande.

Dagens PS - 15 sep 17 kl. 12:22

Författare sågar nyrika entreprenörer

Gör ingen bragd för samhället, menar han. ”Med alltför starkt fokus på snabb exit lär företagen och ägarna i det digitala affärslandskapet inte bidra till samhällsnyttan som tidigare svenska företagsbyggare”, säger Anders Ström till DN. Han har precis släppt boken Sveriges mäktigaste familjer, Företagen, människorna, pengarna och han menar att till skillnad från de mäktiga familjer som boken porträtterar har dagens moderna och framgångsrika tech-miljardärer för bråttom att casha hem.

Barometern - 22 dec 17 kl. 06:00

"Vi litar på våra entreprenörer”

Att handla upp vägröjning per timme är enklare för entreprenörerna. "Vi väljer att lita på att entreprenörerna gör ett bra jobb”, säger kommunens tekniska chef Sven Odlingson. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Världens högst betalde dansk utmanövrerad

Aktivistinvesterare har satt press på Bunge, en av världens största handlare i majs, vete och ris. Nu avgår dess vd Søren Schrøder och en ny ordförande tillsätts..

DI - 30 minuter sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen med energisektorn i täten

Stockholmsbörsen började handelsveckan med minus, i likhet med andra europeiska börser. De flesta sektorer handlades lägre med undantag för defensiva branscher som teleoperatörer och läkemedel..

DI - 30 minuter sedan

Mörk start för Azelio – aktien faller under första handelsdagen

Solenergibolaget Azelio fick en tung start på karriären som noterat bolag. Strax innan klockan slog 13 handlades aktien för omkring 15 kronor viket var ett tapp på drygt 30 procent jämfört med teckningskursen på 22 kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Theresa May ställer in brexitomröstningen i morgon

Det brittiska pundet faller efter uppgifter från Bloomberg att premiärminister Theresa May kommer att ställa in morgondagens brexitomröstning i parlamentet. Detta för att undvika en stor förslust..

DI - 45 minuter sedan

Teknisk analys: Tre nyårsraketer i börsfrossan

Stockholmsbörsen har utlöst en säljsignal och det finns inga stöd på medellång sikt, enligt Investtechs tekniska analys. Analysfirman pekar dock ut tre aktier som kan bli riktiga kursvinnare de kommande veckorna – bland annat ett spelbolag som rasat 70 procent, men som nu närmar sig fyndläge..

DI - 30 minuter sedan

Indiens centralbankschef avgår

Indiens centralbankschef Urjit Patel avgår med omedelbar verkan..

DI - 45 minuter sedan

13.30: Stefan Löfven håller presskonferens

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kommer att hålla en pressträff klockan 13.30 för att kommentera de avbrutna förhandlingarna med Centerpartiet, det skriver partiet i ett pressmeddelande. Följ presskonferensen direkt här..

DI - 45 minuter sedan

Beijer Alma köper finsk stenkross-underleverantör

Beijer Alma köper en finsk leverantör av reserv- och slitdelar till stenkrossar..

DI - 1 timme sedan

AC Floby wins local award for sustainable development

Prize is a reflection of the company’s recent project to convert inbound factory supplies from trucks to train transportation - part of AC Floby’s ongoing commitment to reducing emissions and ambition to become climate neutral.   .

DI - 1 timme sedan

Beijer Tech köper finska Uudenmaan Murskaus

Beijer Almas dotterbolag Beijer Tech har idag ingått avtal om att förvärva inkråmet i finska Uudenmaan Murskaus. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.