DN > Ekonomi

Monday, 10 December, 02:49

DN - 20 nov 18 kl. 06:54

Årets julklapp presenterasBakmaskinen, robotdammsugaren och senast elcykeln. Det är några av de produkter som tidigare utsetts till Årets julklapp och nu får sällskap av ännu en produkt. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Årets

Dela artikeln

4043 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets julklapp, presenteras
Nya Wermlands Tidningen - 18 nov 13 kl. 11:35

Årets julklapp presenteras i morgon

Nu lackar det mot jul på riktigt. Tidigt på tisdagens morgon presenteras nämligen årets julklapp..

Sydsvenskan - 15 nov 11 kl. 06:33

Årets julklapp presenteras

Första gången var det en bakmaskin, förra året en surfplatta.
Vid halv åttatiden nu på morgonen berättar HUI Research, tidigare Handelns utredningsinstitut, för 24:e året i rad vad som blir Årets julklapp. Traditionen att ge en vara titeln startade 1988 då bakmaskinen utsågs.

Barometern - 24 nov 15 kl. 06:21

07.45: Årets julklapp presenteras

Nu på morgonen får vi reda på vad som blir årets julklapp, enligt HUI Research..

YA - 24 nov 15 kl. 07:38

Årets julklapp presenteras

Nu på morgonen får vi reda på vad som blir årets julklapp, enligt HUI Research..

Kristianstadsbladet - 24 nov 15 kl. 07:38

Årets julklapp presenteras

Nu på morgonen får vi reda på vad som blir årets julklapp, enligt HUI Research..

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 15 kl. 07:38

Årets julklapp presenteras

Nu på morgonen får vi reda på vad som blir årets julklapp, enligt HUI Research..

DN - 22 nov 16 kl. 06:56

Årets julklapp presenteras

1988 var det en bakmaskin, 2016 – ja vad blir årets julklapp? Kvart i åtta i dag, tisdag, får vi veta vilken pryl som handelns undersökningsföretag HUI Research utser i år..

Skånskan - 24 nov 15 kl. 07:56

Årets julklapp: robotdammsugaren

Nyheter Årets julklapp 2015 blev en robotdammsugaren. Varje år presenterar HUI Research vilket som blir årets julklapp. Och i år var det robotdammsugaren som blev utvald.

BT - 25 nov 14 kl. 06:59

Träningsarmband årets julklapp

Ett träningsarmband är årets julklapp, enligt utredningsföretaget HUI Research. - Hälsa är trendigt och vi har nog aldrig tränat så mycket som nu, säger HUI:s försäljningschef Fredrik Kolterjahn.I fjol hävdade HUI att årets julklapp var en råsaftcentrifug.

BT - 25 nov 14 kl. 07:08

Årets julklapp ? ett träningsarmband

Ett träningsarmband är årets julklapp, enligt utredningsföretaget HUI Research. – Hälsa är trendigt och vi har nog aldrig tränat så mycket som nu, säger HUI:s försäljningschef Fredrik Kolterjahn. I fjol hävdade HUI att årets julklapp var en råsaftcentrifug.

Fler nyheter från DN

DN - 14 timmar sedan

Skillnaden mellan utgångspris och slutpris har stigit

Skillnaden mellan utgångspris och slutpris har stigit på bred front det senaste året – trots att priserna på bostadsrätter gått ner generellt. Vissa mäklare har en större budpremie än andra, visar statistik som TT sammanställt..

DN - Igår: 22:17

Kina kräver att Kanada släpper Huawei-chefen

Kina kräver att Kanada släpper Huaweis finansdirektör Meng Wanzhou och hotar nu med ”allvarliga konsekvenser”, enligt BBC..

DN - Igår: 15:38

Flygbolag ber anställda arbeta gratis under jul: ”En Grinch-åtgärd av värsta sort”

Australiens största flygbolag Qantas har bett sina anställda att ”volontärarbeta” under julen. Något som får skarp kritik från fackorganisationen ASU. – Det är en Grinch-åtgärd av värsta sort, säger Natalie Land på ASU..

DN - Igår: 07:43

Polisen hittade paket från Postnord på motorvägen

Fem postburar med paket från Postnord hittades natten mot lördag på E18 utanför Västerås. Orsaken tros vara att dörrarna på en lastbil öppnat sig under färden..

DN - I förrgår: 16:12

Ikea-sfären fortsätter tanka H&M-aktier

Interogo, som ingår i Ikea-sfären och som har hand om gruppens finansiella investeringar, har under november köpt ytterligare drygt 2,2 miljoner aktier i H&M. .

DN - I förrgår: 14:04

LO-basen applåderar näringslivstopparnas stöd för parterna

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson gläds över näringslivstopparnas stöd för parternas förhandlingsautonomi.  – Det är modigt av dem att säga så i det här läget. Men de vill nog också snart ha en regering, säger Thorwaldsson till DN..

DN - I förrgår: 11:04

Microsoft inför etiska regler för ansiktsigenkänning

Genom en ändring i användarvillkoren ska Microsoft förhindra att deras teknik för ansiktsigenkänning används diskriminerande. Företaget inför nu ett speciellt etiskt regelverk för användandet av teknologin. ”Vi tycker att det är viktigt att regeringar under 2019 börjar anta lagar som reglerar den här teknologin”, skriver Brad Smith..

DN - 06 dec 18 kl. 11:08

Här är företagen som släpper ut mest koldioxid

SSAB, Cementa och Preem är de företag som släpper ut mest koldioxid i Sverige. Själva tycker de att de ligger långt fram när det gäller klimatomställningen – och hoppas till och med på riktigt tuffa regler från FN:s klimatmöte i Katowice. Det stärker deras konkurrenskraft, tycker de..

DN - 06 dec 18 kl. 05:24

Kina protesterar mot USA:s gripande av Huawei-chef

Kina protesterar mot att en av Huaweis högsta chefer, på USA:s begäran, har gripits i Kanada. USA har flera utredningar i gång där företaget misstänks vara ett säkerhetshot..

DN - 05 dec 18 kl. 23:16

Brasilianska åklagare: Internationella storbolag betalade mutor i Petrobrasskandalen

Ledande oljehandelsföretag som nederländsk–schweiziska Vitol och Trafigura samt brittisk-schweiziska Glencore har betalat drygt 30 miljoner USA-dollar i mutor till anställda inom det brasilianska statligt ägda oljebolaget Petrobras, en verksamhet som alltjämt kan vara pågående, uppger åklagare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.