SR > Nyheter

Sunday, 24 February, 03:52

SR - 19 nov 18 kl. 23:01

Svårt att stoppa IS på sociala medierTerrororganisationen Islamiska staten har förlorat nästan hela sitt fysiska landområde, men på internet försöker de att attrahera mottagare över hela världen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
IS, Islamiska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , stoppaIS på , sociala, medier
YLE - 03 jun 15 kl. 04:35

Bilskollärare i Vasa vill stoppa sociala medier vid bilkörning

Mobiltelefonen kan vara en förklaring till traktorolyckan i Oravais förra veckan där en femtonårig passagerare avled. Polisen utreder också vägens lutning på platsen, men telefonen och den eventuella störningen i koncentrationen hos föraren är huvudspåret. Harry Mäenpää, bilskollärare Roine&Vikman i Vasa, påpekar att faran med mobiltelefonen inte handlar om att föraren pratar i telefonen.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Rykten och hot på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 11:22

Unilever varnar sociala medier för att inte göra tillräckligt

Under IABs konferens i Kalifornien levererade Unilevers CMO Keith Weed ett varningens ord till sociala medier. Han menade att 2018 antingen kommer bli et år av ”techlash” eller ett år av ”trust”. Om inte sociala medier lyckas återvinna förtroende i samhället kommer de få inte bara politiska konsekvenser, utan även kommersiella.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:58

Yles reporter tackas på sociala medier efter rysk ordväxling om homosexuella

Yles frågor om läget för homosexuella har väckt irritation vid Rysslands utrikesministerium. Homosexualitet är ett ytterst känsligt ämne i Ryssland och människor är mycket splittrade i frågan. Yles finska reporter i Moskva, Erkka Mikkonen, och den ryska talespersonen Maria Zakharovas åsiktsutbyte under en presskonferens har fått stor spridning i ryska sociala medier.

YLE - 27 mar 14 kl. 04:00

Sociala medier kan stoppa dig från drömjobbet

Är du nöjd med hur du uppfattas på nätet? Och hur smart är du egentligen när du använder sociala medier? Spela upp klipp på Arenan Simon Staffans, formatutvecklare vid MediaCity i Vasa, rekommenderar folk att verkligen tänka till på hur man beter sig på nätet, inte minst när det handlar om sociala medier.

Dagensanalys.se - 04 okt 17 kl. 13:54

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många företagsledare säger till marknadsavdelningen att ”Vi måste ha en större närvaro i social medier”, men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier hur det fungerar. Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt med sina kunder och prospekts.

Dagensanalys.se - 17 maj 18 kl. 13:32

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många chefer säger ”Vi måste ha en högre närvaro i sociala medier” men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier fungerar. ”Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt kunder och prospekts” Men precis som med traditionella kanaler som TV-reklam och printannonser är det helt ineffektivt om du inte anpassar den till din publik, eller ännu värre om du kommunicerar med dem som inte alls är i målgruppen.

Dagens PS - 14 aug 18 kl. 17:20

Turkiet vill stoppa raset – via sociala medier

Turkiets inrikesdepartement inleder utredningar kring hundratals konton på sociala medier som har baktalat den turkiska liran. Det rapporterar CNBC. Det rör sig om totalt 346 konton på sociala medier som uttryckt sig negativt, mot bakgrund av en eskalerad konflikt mellan USA och Turkiet.

YLE - 08 mar 13 kl. 16:01

Klinik hjälper mot beroende av sociala medier

Tekniken har gett upphov till ett nytt hälsoproblem, nämligen beroende av sociala medier. En av dem som har kämpat mot beroendet är Gemini Adams, bosatt i London, Storbritannien. I Finland finns ännu inget behov av liknande kliniker.

Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 13:45

Lista: Sveriges hetaste personer inom sociala medier

Vi har ställt frågan ”Vem är hetast inom sociala medier?” till flera av våra läsare. Stjärnorna har sedan valts ut och listas som  – Sveriges hetaste personer inom sociala medier.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Fortsatta protester ser inte ut att hota Serbiens regering

I Serbien demonstrerade i går kväll tusentals personer mot presidenten Alexander Vucic och hans konservativa regering. Anledningarna till missnöjet är flera..

SR - 5 timmar sedan

Två döda i oroligheter vid Venezuelas gräns

Det råder upprorisk stämning i orter längs Venezuelas gräns där oppositionen försöker föra in hjälpsändningar. Två personer uppges ha dödats och en lastbil har börjat brinna..

SR - 5 timmar sedan

Därför är hjälpsändningarna kontroversiella

Fredrik Uggla, professor vid Latinamerikainstitutet vid Stockholms universitet, säger till Ekot att hjälpkonvojerna hamnat i centrum för att den sittande presidenten Maduro och utmanaren Guaidó har två helt olika bilder av situationen i landet..

SR - 7 timmar sedan

Maduro bryter med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia..

SR - 9 timmar sedan

Minst en död i lavin i Alperna

Ett okänt antal personer har svepts med i en lavin i Alperna, vid gränsen mellan Österrike och Tyskland. En person har hittats död i en pågående räddningsinsats..

SR - 9 timmar sedan

Tårgas mot demonstranter i Venezuela

Gränsen mellan Colombia och Venezuela blockeras fortfarande och kravallpolis använder tårgas och gummikulor mot demonstranter, som kräver att nödhjälpen som väntar på andra sidan släpps in..

SR - 9 timmar sedan

Sanchez vill ta efter Löfven – söker samarbete

Spaniens premiärminister hoppas göra "en Stefan Löfven" efter valet i april och sitta kvar vid makten med stöd från mitten. Men läget är oklart inför det spanska valet som är det tredje på kort tid..

SR - 10 timmar sedan

Lugnt presidentval i Nigeria

Idag hålls valet i Nigeria, som är Afrikas största ekonomi och folkrikaste land. Oron för att det ska bli våldsamt har visat sig obefogad, valet har i stort sett gått lugnt till väga..

SR - 10 timmar sedan

”Vi måste se till att banksektorn sköter sig”

Efter uppgifterna om misstänkt penningtvätt i Swedbank så säger statsminister Stefan Löfven nu att han vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt..

SR - 10 timmar sedan

Nya demonstrationer att vänta i Serbien

I Serbien väntas tusentals människor ikväll återigen gå ut och demonstrera mot regeringen. Protesterna har pågått i tre månader och samlar människor från olika politiska läger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.