SR > Nyheter

Monday, 10 December, 13:49

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , stoppaIS på , sociala, medier
YLE - 03 jun 15 kl. 04:35

Bilskollärare i Vasa vill stoppa sociala medier vid bilkörning

Mobiltelefonen kan vara en förklaring till traktorolyckan i Oravais förra veckan där en femtonårig passagerare avled. Polisen utreder också vägens lutning på platsen, men telefonen och den eventuella störningen i koncentrationen hos föraren är huvudspåret. Harry Mäenpää, bilskollärare Roine&Vikman i Vasa, påpekar att faran med mobiltelefonen inte handlar om att föraren pratar i telefonen.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Rykten och hot på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 11:22

Unilever varnar sociala medier för att inte göra tillräckligt

Under IABs konferens i Kalifornien levererade Unilevers CMO Keith Weed ett varningens ord till sociala medier. Han menade att 2018 antingen kommer bli et år av ”techlash” eller ett år av ”trust”. Om inte sociala medier lyckas återvinna förtroende i samhället kommer de få inte bara politiska konsekvenser, utan även kommersiella.

YLE - 01 jun 17 kl. 15:58

Yles reporter tackas på sociala medier efter rysk ordväxling om homosexuella

Yles frågor om läget för homosexuella har väckt irritation vid Rysslands utrikesministerium. Homosexualitet är ett ytterst känsligt ämne i Ryssland och människor är mycket splittrade i frågan. Yles finska reporter i Moskva, Erkka Mikkonen, och den ryska talespersonen Maria Zakharovas åsiktsutbyte under en presskonferens har fått stor spridning i ryska sociala medier.

YLE - 27 mar 14 kl. 04:00

Sociala medier kan stoppa dig från drömjobbet

Är du nöjd med hur du uppfattas på nätet? Och hur smart är du egentligen när du använder sociala medier? Spela upp klipp på Arenan Simon Staffans, formatutvecklare vid MediaCity i Vasa, rekommenderar folk att verkligen tänka till på hur man beter sig på nätet, inte minst när det handlar om sociala medier.

Dagensanalys.se - 04 okt 17 kl. 13:54

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många företagsledare säger till marknadsavdelningen att ”Vi måste ha en större närvaro i social medier”, men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier hur det fungerar. Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt med sina kunder och prospekts.

Dagensanalys.se - 17 maj 18 kl. 13:32

7 tips hur du lyckas med din marknadsföring i sociala medier

I princip alla människor i Sverige använder sociala medier, men tyvärr gör de flesta företag helt fel när de vill nå ut i sociala medier. Många chefer säger ”Vi måste ha en högre närvaro i sociala medier” men tyvärr vet chefen sällan hur sociala medier fungerar. ”Marknadsföring i sociala medier (rätt utfört) är oerhört effektivt och kostnadseffektivt sätt att komma i kontakt kunder och prospekts” Men precis som med traditionella kanaler som TV-reklam och printannonser är det helt ineffektivt om du inte anpassar den till din publik, eller ännu värre om du kommunicerar med dem som inte alls är i målgruppen.

Dagens PS - 14 aug 18 kl. 17:20

Turkiet vill stoppa raset – via sociala medier

Turkiets inrikesdepartement inleder utredningar kring hundratals konton på sociala medier som har baktalat den turkiska liran. Det rapporterar CNBC. Det rör sig om totalt 346 konton på sociala medier som uttryckt sig negativt, mot bakgrund av en eskalerad konflikt mellan USA och Turkiet.

YLE - 08 mar 13 kl. 16:01

Klinik hjälper mot beroende av sociala medier

Tekniken har gett upphov till ett nytt hälsoproblem, nämligen beroende av sociala medier. En av dem som har kämpat mot beroendet är Gemini Adams, bosatt i London, Storbritannien. I Finland finns ännu inget behov av liknande kliniker.

Dagensanalys.se - 14 feb 17 kl. 13:45

Lista: Sveriges hetaste personer inom sociala medier

Vi har ställt frågan ”Vem är hetast inom sociala medier?” till flera av våra läsare. Stjärnorna har sedan valts ut och listas som  – Sveriges hetaste personer inom sociala medier.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Uppgifter: Brexitomröstning kan skjutas upp

Obekräftade uppgifter till BBC, The Guardian, Daily Telegraph och Bloomberg talar nu om att brexitomröstningen ska skjutas upp. Än så länge är det dock bara obekräftade anonyma källor..

SR - 45 minuter sedan

Idag tar Murad och Mukwege emot Nobels fredspris

Idag tilldelas den kongolesiske läkaren Denis Mukwege och den yazidiska människorättsaktivisten Nadia Murad Nobels fredspris. Prisceremonin sker i Oslos rådhus..

SR - 45 minuter sedan

Stefan Löfven håller pressträff 13.30

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kommer att hålla en pressträff klockan 13.30 för att kommentera de avbrutna förhandlingarna med Centerpartiet, det skriver partiet i ett pressmeddelande..

SR - 1 timme sedan

Undersökning: Antisemitismen har ökat i Europa

Nio av tio judar i Europa anser att antisemitismen har ökat de fem senaste åren. Det visar en ny studie publicerad av EU:s byrå för mänskliga rättigheter..

SR - 1 timme sedan

Köksmästaren inför Nobelmiddagen: Vi är taggade

Just nu pågår intensiva förberedelser inför kvällens stora Nobelmiddag. Gunnar Eriksson är den som leder köksarbetet..

SR - 2 timmar sedan

Furtenbach: Ett steg närmare extraval

Efter Centerpartiets besked att de kommer rösta nej till Löfven som statsminister är vi ännu ett steg närmare extraval, konstaterar Fredrik Furtenbach, Ekots inrikespolitiska kommentator.

SR - 3 timmar sedan

FN-länder har godkänt migrationspakten

I dag har FN-länder godkänt den så kallade migrationspakten..

SR - 3 timmar sedan

Lööf: C släpper inte fram Löfven

Det blir inget samarbete mellan Socialdemokraterna och Centerpartiet. Det meddelar Annie Lööf på en pressträff idag. – Under de senaste fem dygnen har jag och Centerpartiet arbetat dag och natt för att få till ett sånt samarbete, men tyvärr har det inte gått..

SR - 4 timmar sedan

L lägger ner sina röster i budgetomröstningen

Liberalerna kommer rösta på sin egen budget i budgetomröstningen som sker i veckan. Det beskedet gav ledamoten Mats Persson efter att Liberalernas partistyrelse haft möte under morgonen..

SR - 4 timmar sedan

EU-domstol: London kan ändra sig om brexit

I ett rekordnabbt beslut har EU-domstolen slagit fast att Storbritannien på egen hand kan ångra sig om brexit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.