DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 10:22

DI - 19 nov 18 kl. 21:58

Skanskas vd: Finanskrisen triggade hållbarhetsarbetetSkanska satsar stort på hållbarhet och räknar nu på hur man ska kunna anpassa verksamheten till målet om max 1,5 graders uppvärmning.  Men på den sociala sidan kan bolaget göra mycket mer, konstaterar vd Anders Danielsson. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anders Danielsson

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanskasvd , Finanskrisen, triggade, hållbarhetsarbetet

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Konkurs hotar USA:s scouter

De amerikanska pojkscouternas organisation överväger att ansöka om rekonstruktion. Orsakerna är krympande medlemsantal och stigande juridiska kostnader relaterade till anklagelser om sexövergrepp, rapporterar Wall Street Journal..

DI - 4 minuter sedan

Färre bostäder än väntat byggs i år enligt ny prognos

Boverket sänker prognosen för antalet påbörjade bostadsbyggen i år med 20 procent, enligt uppdaterade siffror. Det är långt under det långsiktiga behovet, skriver verket..

DI - 4 minuter sedan

Kina lovar tillväxt inom "rimligt intervall" 2019

Kina kommer att hålla sina ekonomiska åtgärder inom ett rimligt intervall under 2019 enligt ett uttalande från politbyrån. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. .

DI - 15 minuter sedan

Ulrika Fager ny kommunikationschef på Preem

Preem har utsett Ulrika Fager till ny kommunikationschef. Ulrika har gedigen erfarenhet från liknande roll för bland annat Swedavia, Saab och SAS. Hon tillträder tjänsten senast den 1 mars 2019..

DI - 15 minuter sedan

Fondjätte faller i Zürich efter vinstvarning

Den schweiziska fondförvaltaren GAM kommer att redovisa en stor förlust för helåret 2018. Inga medel kommer således att delas ut till aktieägarna medan 10 procent av personalstyrkan ska skäras bort..

DI - 15 minuter sedan

Norges Bank håller räntan oförändrad – väntat beslut

Norska centralbanken håller som väntat sin styrränta folioräntan oförändrad på 0,75 procent. Räntebanan sänks..

DI - 30 minuter sedan

Icas Sverigechef spår fortsatt höga logistikkostnader

Ökade logistikkostnader försätter att tynga Icas lönsamhet i det korta perspektivet. Det sade bolagets Sverigechef Anders Svensson på torsdagens kapitalmarknadsdag i Stockholm. .

DI - 30 minuter sedan

Ner på Stockholmsbörsen – Handelsbanken i topp, SEB-plan sågas

Handelsbanken leder storbolagsindex på en sjunkande Stockholmsbörs. Trots lyft i USA på onsdagskvällen och i Asien på torsdagsmorgonen orkar inte Stockholmsbörsen hänga på efter två starka uppgångsdagar..

DI - 45 minuter sedan

Ge dig själv ett alter ego i julklapp

Annie Lööf, Sara Danius, Mikael Persbrandt och Spindelmannen, alla har de varit på tapeten och omdiskuterade den senaste veckan. Men vad mer har de gemensamt?.

DI - 45 minuter sedan

Lägre arbetslöshet än väntat i november

Arbetslösheten, icke säsongsrensat, uppgick till 5,5 procent i november vilket var under analytikernas prognos på 5,7 procent enligt SME Direkt. Säsongsrensat och utjämnat uppgick arbetslösheten till 6,2 procent. Det visar statistik från SCB.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.