Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 23 February, 07:50

Dagensanalys.se - 19 nov 18 kl. 16:38

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black FridaySvenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal. Svenskarnas intresse för de stora rea-dagarna växer. Traditionellt är de förknippade med internationell shopping, men fler och fler lokala handlare väljer att anamma fenomenet.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Black Friday, Singles Day, Cyber Monday, Day, PayPal, Sverige, Ipsos, En, Kina, Storbritannien, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskarna, modeshoppar, fem, gånger, mycket under , Black, Friday
YLE - 28 jun 16 kl. 11:39

Världens bästa back fem gånger i rad – fortsätter nu hockeykarriären i Sverige

Ishockeybacken Jenni Hiirikoski är klar för den svenska klubben Luleå Hockey/MSSK. Hiirikoski som under de sex senaste säsongerna har representerat JYP har nu tecknat ett tvåårskontrakt med Luleå-klubben. På nationell nivå har Hiirikoski valts till årets damspelare fyra år, skriver JYP Naisets webbplats.

Skånskan - 11 okt 15 kl. 11:00

Slangad fem gånger på en månad

Hurva På en månad har bensintjuvar slangat Anna Söderlund Strands bil fem gånger.
Senast för en vecka sedan tömde någon hela hennes tank.
Nu vill hon ha övervakningskameror på pendlarparkeringen i Hurva.

Dagens PS - 10 maj 17 kl. 13:16

Grannarnas geniaffär – får fem gånger huspriset

Ett 30-tal grannar i Nacka kommun utanför Stockholm har gått samman och sålt sina villor till ett fastighetsbolag. Och det har visat sig vara ett riktig genidrag. Tack vare fastighetsbolagets planer, förklarar Expressens Patrik Kronqvist i en krönika, att bygga flerfamiljshus med 700 bostäder på platsen är företaget villiga att öppna plånboken rejält.

YLE - 10 apr 14 kl. 18:06

Arvsskatten ger fem gånger mer än barnbidragsklipp

Arvskatten ger staten drygt en halv miljard euro om året Det är nästan fem gånger den planerade nedskärningen av barnbidragen. Vad händer om skatten slopas? Bland politikerna är åsikterna delade.

Dagens PS - 05 apr 17 kl. 15:22

Trasigt plan flög fem gånger i Sverige

Statens haverikommission slår fast att flygplanet aldrig borde lyft efter den allvarliga incidenten i april i fjol. Planet skulle då landa i dåligt väder i Vilhelmina med 19 passagerare och fyra besättningsmän ombord när det gled av landningsbanan. ”Enligt rapporten som Statens haverikommission gjort rullade planet 155 meter utanför banan innan piloten fick upp det igen.

DN - 28 nov 18 kl. 11:23

Läkaren om hjärnskakningar: Andra smällen fem gånger värre

Har spelaren drabbats av en hjärnskakning och får en till så är situationen fem gånger värre. – Vi brukar säga att ett plus ett inte är två, det är fem, förklarar idrottstraumatolog Sven-Anders Sölveborn..

YLE - 10 aug 12 kl. 11:39

Elen fem gånger dyrare i Finland

Elpriserna i Finland har under den senaste tiden varit nästa fem gånger högre än i Sverige. Enligt Energiindustrins chef för elhandel Pekka Salomaa är så här stora prisskillnader exceptionella. Elpriserna i Sverige har inte varit så här låga på över tio år på grund av den ovanligt goda vattensituationen vid vattenkraftverken.

IDG - 19 nov 12 kl. 10:13

Snart rymmer hårddisken fem gånger mer

Med en ny beläggning på de magnetiska punkterna kan hårddiskar snart packa fem gånger mer information på samma yta som i dag..

IDG - 21 jan 13 kl. 07:23

Fem gånger dyrare att byta till Windows 8 Pro

Om drygt en vecka blir det hela fem gånger dyrare att uppgradera till Windows 8 Pro. Då avslutas nämligen den rabatt som gäller just nu..

Corren - 19 apr 13 kl. 15:26

Köpte sex fem gånger

? Gjort är gjort och jag står för det, säger en 43-årig man, som minst fem gånger köpte sexuella tjänster av en kvinna..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

10 oväntade hemligheter gömda i kända logotyper

Vi hittade detta intressanta klipp som avslöjar gömda budskap och tricks i kända logotyper som Toyota, Apple och Toblerone. Klicka på Play-knappen i ovan bild för att se vilka hemligheter som döljer sig bakom några välkända logotyper. Inlägget 10 oväntade hemligheter gömda i kända logotyper dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebook lägger ned sin research-app Onavo

Redan i augusti förra året valde Facebook att ta bort sin reserach-app Onavo från iOS appbutik. Nu plockas samma app bort även från Google Playbutik för Android. Onavo-appen marknadsfördes som en vanlig VPN-app som används för att omdirigera trafik för att undvika granskning från tredje part.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Patent-trollet Apple är igång igen för att blockera Samsung och alla andra

Kort efter att Samsung visat upp sin Samsung Galaxy Fold har Apples advokater varit upptagna med att söka så många patent som möjligt för vikbara mobiler. Allt för att stoppa utvecklingen hos Samsung. Tack vare patenttrollen är det många uppfinningar som aldrig får se dagens ljus.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

5 fördelar med att moderera användargenererat innehåll

Det finns många studier som visar hur effektivt det är att låta dina kunder berätta om dina produkter och tjänster. Men det finns alltid en risk att använda användargenererat innehåll. Genom effektiv moderering kan du hantera riskerna, och även få ytterligare fördelar.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

HubSpot integrerar LinkedIn-annonser i Marketing Hub

HubSpot lanserar en funktion i HubSpot Ads tool som integrerar LinkedIn-annonser i “Professional”- och “Enterprise”-versionerna av Marketing Hub. Sedan tidigare finns integrationer med Facebook och Google. LinkedIn är världens största professionella nätverk, så för oss var det viktigt att göra tjänstens annonsverktyg tillgängliga för våra kunder.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Annonsörer drar sig tillbaka från YouTube

Flertalet stora företag drar tillbaka sina annonser från Youtube efter att det framkommit att pedofiler utnyttjar Youtubes algoritm för att hitta klipp på barn. Disney, Epic Games och McDonalds är några av de företag som har stoppat sin annonsering på plattformen. Även svenska IKEA uppger att de pausar sin reklam på Youtube.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nya redaktionschefer och ny produktchef på Omni

Omni förstärker med Ines Micanovic och Calle Sandstedt som nya redaktionschefer. Samtidigt har Djeiran Amini Björklund tillträtt som produktchef i utvecklingsteamet. ”Ines, Calle och Djeiran besitter unika kompetenser som framtidssäkrar oss såväl som team, redaktion och produkt”, säger Markus Gustafsson, chefredaktör.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Madeleine Kjessler ny marknadschef på Audi Sverige

Efter drygt sex år utomlands som marknadschef på Skoda Australien och Brand Communication Manager på Kia Motors U.K. har Madeleine återvänt till Sverige och Volkswagen Group.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

TU – Medier i Sverige och Sveriges Tidskrifter ska gå ihop

Sveriges Tidskrifter och TU – Medier i Sveriges styrelser har undertecknat en avsiktsförklaring med målet att bilda en ny gemensam branschorganisation. En stark och enad organisation som med tydlig röst kan föra svenska publicisters talan. Avsiktsförklaringen ska bekräftas av respektive organisations årsmöte.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

12 tankeväckande fakta om smartphones

Mobilen är den konsumentprodukt som kanske har utvecklats mest de senaste 20 åren. Adobe har sammanställt 12 tankeväckande fakta om dagens smarta telefoner och vad vi kan förvänta oss i framtiden. 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.