Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 13 December, 09:41

Dagensanalys.se - 19 nov 18 kl. 16:38

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black FridaySvenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal. Svenskarnas intresse för de stora rea-dagarna växer. Traditionellt är de förknippade med internationell shopping, men fler och fler lokala handlare väljer att anamma fenomenet.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Black Friday, Singles Day, Cyber Monday, Day, PayPal, Sverige, Ipsos, En, Kina, Storbritannien, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskarna, modeshoppar, fem, gånger, mycket under , Black, Friday
YLE - 28 jun 16 kl. 11:39

Världens bästa back fem gånger i rad – fortsätter nu hockeykarriären i Sverige

Ishockeybacken Jenni Hiirikoski är klar för den svenska klubben Luleå Hockey/MSSK. Hiirikoski som under de sex senaste säsongerna har representerat JYP har nu tecknat ett tvåårskontrakt med Luleå-klubben. På nationell nivå har Hiirikoski valts till årets damspelare fyra år, skriver JYP Naisets webbplats.

Skånskan - 11 okt 15 kl. 11:00

Slangad fem gånger på en månad

Hurva På en månad har bensintjuvar slangat Anna Söderlund Strands bil fem gånger.
Senast för en vecka sedan tömde någon hela hennes tank.
Nu vill hon ha övervakningskameror på pendlarparkeringen i Hurva.

Dagens PS - 10 maj 17 kl. 13:16

Grannarnas geniaffär – får fem gånger huspriset

Ett 30-tal grannar i Nacka kommun utanför Stockholm har gått samman och sålt sina villor till ett fastighetsbolag. Och det har visat sig vara ett riktig genidrag. Tack vare fastighetsbolagets planer, förklarar Expressens Patrik Kronqvist i en krönika, att bygga flerfamiljshus med 700 bostäder på platsen är företaget villiga att öppna plånboken rejält.

YLE - 10 apr 14 kl. 18:06

Arvsskatten ger fem gånger mer än barnbidragsklipp

Arvskatten ger staten drygt en halv miljard euro om året Det är nästan fem gånger den planerade nedskärningen av barnbidragen. Vad händer om skatten slopas? Bland politikerna är åsikterna delade.

Dagens PS - 05 apr 17 kl. 15:22

Trasigt plan flög fem gånger i Sverige

Statens haverikommission slår fast att flygplanet aldrig borde lyft efter den allvarliga incidenten i april i fjol. Planet skulle då landa i dåligt väder i Vilhelmina med 19 passagerare och fyra besättningsmän ombord när det gled av landningsbanan. ”Enligt rapporten som Statens haverikommission gjort rullade planet 155 meter utanför banan innan piloten fick upp det igen.

DN - 28 nov 18 kl. 11:23

Läkaren om hjärnskakningar: Andra smällen fem gånger värre

Har spelaren drabbats av en hjärnskakning och får en till så är situationen fem gånger värre. – Vi brukar säga att ett plus ett inte är två, det är fem, förklarar idrottstraumatolog Sven-Anders Sölveborn..

YLE - 10 aug 12 kl. 11:39

Elen fem gånger dyrare i Finland

Elpriserna i Finland har under den senaste tiden varit nästa fem gånger högre än i Sverige. Enligt Energiindustrins chef för elhandel Pekka Salomaa är så här stora prisskillnader exceptionella. Elpriserna i Sverige har inte varit så här låga på över tio år på grund av den ovanligt goda vattensituationen vid vattenkraftverken.

IDG - 19 nov 12 kl. 10:13

Snart rymmer hårddisken fem gånger mer

Med en ny beläggning på de magnetiska punkterna kan hårddiskar snart packa fem gånger mer information på samma yta som i dag..

IDG - 21 jan 13 kl. 07:23

Fem gånger dyrare att byta till Windows 8 Pro

Om drygt en vecka blir det hela fem gånger dyrare att uppgradera till Windows 8 Pro. Då avslutas nämligen den rabatt som gäller just nu..

Corren - 19 apr 13 kl. 15:26

Köpte sex fem gånger

? Gjort är gjort och jag står för det, säger en 43-årig man, som minst fem gånger köpte sexuella tjänster av en kvinna..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Nära hälften tittar på tv och surfar samtidigt

Nästan hälften använder en annan digital enhet samtidigt som de tittar på tv, det visar en nyligen publicerad rapport från Nielsen. Undersökningsföretaget Nielsen har undersökt hur vuxna amerikaner konsumerar media. Hela 45 procent uppger att de ofta eller alltid använder en annan digital enhet, som mobil eller surfplatta, när de tittar på tv.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Influencers får VIP-konton på Instagram

Instagram förstår att de behöver sina influencers. Och för att göra livet enklare för dem har man nu lanserat VIP-konton, med fler funktioner. Instagram testar så kallade ”creator accounts” som är tänkt att användas av influencers och andra power users.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Nu kan du skicka gåvor som incentive med SurveyMonkey

SurveyMonkey och presentföretaget Sendoso har kommit överens om att integrera API för att möjliggöra utskick av gåvor och presentartiklar, som incentives. Du kan ge bort kuponger för kaffe eller lunch, Uber-tjänster och även andra fysiska gåvor. “Our product integrations are important to helping organisations gather the information they need to drive business decisions,” kommenterar SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Texten är det sista dina kunder läser innan de fattar sina köpbeslut

Anlita en textbyrå som är experter på att skapa innehåll som konverterar till köp. Du kommer att tjäna på det! Vi på Karlssons Textbyrå skriver effektiva texter så att du kan fokusera på annat.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Detta googlade svenskarna under 2018 – hela listan

Vad googlade svenskarna mest på under 2018? Google har nu släppt sin lista över årets hetaste sökningar. Vi hittar bland annat Avicii, Fotbolls-VM och julkalendern.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

TV4 slår rekord i antal tittare

När MMS redovisar siffrorna för november visar de att TV4 når en tittarandel på 26 procent (15-64 år) vilket är den högst siffran på 20 år. ”Så här långt i år har TV4 Play ökat med omkring 30 procent i spenderad tid – och C More växer mer än så. Den tillväxten är också helt nödvändig då det linjära tv-tittandet har gått ner med 7,7 procent i målgruppen 15-64 år så här långt i år, trots de stora sportevenemangen vinter-OS och fotbolls-VM”, skriver Arefalk på TV4..

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

73% av alla ehandlare missar fördelarna med psykologiskt prissättning

Psykologisk prissättning – att sätta ett pris som slutar på :99 istället för :00 – kan göra stor skillnad när det gäller att maximera nätförsäljningen av varor och abonnemang. Överraskande nog missar över 70 procent av ehandlare idag att använda den prissättningsmodellen och förlorar därmed miljoner i omsättning, säger Stripe. ”Att psykologisk prissättning fungerar för dagligvaror vet vi ju sedan decennier.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Nu öppnar Amazon Web Services sina svenska serverhallar

Idag under en presskonferens på Amazon Web Services (AWS) Stockholmskontor avslöjades att de tre datacenter som de byggt i Eskilstuna, Katrineholm och Västerås nu står klara, och de menar att de kommer fortsätta expandera i Sverige och Norden. Det var mycket hysch-hysch kring dagens presskonferens och vi på Dagens Analys fick, liksom flera andra svenska medier, en förhandsvarning om presskonferensen redan i måndags. Den förhandsinformation som gavs var att två stora nyheter skulle avslöjas, och många spekulerade i om det äntligen var dags för Amazons officiella intåg i Sverige.

Dagensanalys.se - Igår: 05:16

Mätningen som vill frälsa poddvärlden med korrekt data

Bakom mätningen RAD har flera större podcast-bolag anslutit sig. Tanken är att hitta en öppen standard som vem som helst kan använda. Först och främst handlar det här om USA.

Dagensanalys.se - Igår: 22:08

Pushnotiser fungerar riktigt bra om du gör det rätt

Innan du drar igång en strategi för att aktivera push-notiser måste du ha koll på din relation med konsumenten. Att integreras med konsumentens upplevda hemma-miljö kan vara känsligt. Helt plötsligt dyker du upp med ett erbjudande i webbläsarfönstret utan att konsumenten befinner sig på dina sidor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.