DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 23:19

DI - 19 nov 18 kl. 09:29

Psykologen: Så hanterar du kolleger som inte presterarAnställda som inte levererar är ett klassiskt företagsproblem som kan skapa mycket stress och frustration bland medarbetarna. Psykologen och författaren Oskar Henrikson berättar för Di hur du ska hantera underpresterande kolleger. ”Att tro att det är ett problem med personkemi är det klassiska misstaget.”.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oskar Henrikson, Di

Dela artikeln

117 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Psykologen, , hanterardu , kollegersom inte , presterar
DI - 08 feb 14 kl. 16:05

Så hanterar du OS-nerverna

JAAAA! Kom igen nu! Skit också.

SVT - 28 jan 16 kl. 13:38

Så hanterar du dina bråkiga barn

Skäller du på dina barn när de bråkar? Det ska du inte, ansvaret ligger på dig som förälder. Det menar psykologen Bo Hejlskov Elvén.

DN - 26 sep 17 kl. 05:00

Många föräldrar har favoriter bland sina barn – hur hanterar man det?

Älskar du dina barn lika mycket? De flesta föräldrar skulle vilja svara ett absolut ja på den frågan. Men sanningen är inte alltid så enkel.

DN - 07 feb 18 kl. 20:00

Så hanterar du din svartsjuka – och så vet du om din partner kontrollerar dig

Blir du stressad om din partner jobbar över eller inte svarar på sms? Får du känslan av att personen är otrogen eller inte älskar dig längre?  Enligt psykologen Charlotta Björklind är ingen immun mot att känna svartsjuka, men det finns sätt att minska den..

GöteborgsPosten - 28 okt 18 kl. 09:35

Psykologens råd: Så hanterar du förlusten av ett kärt husdjur

Många som sörjer ett kärt husdjur är oroliga för att beteendet inte är normalt.
– Det onormala skulle vara motsatsen, säger psykologen Mickie Gustafson..

DI - 10 jul 15 kl. 16:12

Psykologen: Så hanterar du den usla sommaren

Höga förväntningar på sommarvädret riskerar att sluta i besvikelse och frustration, vilket kan tära på såväl relationer som det egna humöret. När lågtrycken nu ligger som ett täcke över Sverige ser många drömmen om en varm och solig semester gå upp i rök..

Aftonbladet - 03 jul 18 kl. 13:52

Psykologen: Så hanterar du matchångesten

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

HBL - 05 dec 13 kl. 05:42

Smärtläkaren tror på att lindra ångest

Människans egen lindringskapacitet är en av de högaktuella frågorna inom dagens smärtforskning. – Vi behöver förstå hur smärta och emotioner hänger ihop, säger professor Eija Kalso, som i dag tar emot ett av Nordens största medicinpris i Stockholm.Finlands första professor i smärtmedicin och smärtforskning, Eija Kalso, blir ledsen i ögonen när hon ytterligare en gång får höra hur en cancerpatient som klagat på smärtor på sjukhuset erbjudits en tablett paracetamol och en kommentar om att det är vanligt med gasbesvär efter operationen.

YLE - 22 jul 14 kl. 09:30

Vem bestämmer över din depression?

Diskussionen om depressionsmediciner och behandling av depression befinner sig i ett avgörande vägskäl i Finland. Orsaken är fallet med psykologen Aku Kopakkala, som fick sparken från Mehiläinen efter att ha uttalat sig kritiskt mot användningen av depressionsmediciner i Yle-programmet MOT, i början av sommaren. - Det här är en skandal och ett allvarligt hot mot yttrandefriheten!

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Akademikrogen tas över av ung stjärnkrögare

Den Gyldene Freden i Stockholm har fått ny krögare, den 21:a sedan 1720-talet. Den här gången sker en rejäl föryngring, Filip Fastén är 29 år, men redan välmeriterad. "Det betyder att jag har minst 40 år till att ge det här huset", säger han..

DI - 30 minuter sedan

Millicom har ansökt om USA-notering

Millicom meddelar på torsdagen att det lämnat in en ansökan till amerikanska SEC om en notering på Nasdaq-börsen i New York. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 1 timme sedan

SD-topp bakom konto som spred kvinnohat

En av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter står bakom ett konto på nätforumet Flashback som har publicerat kvinnoförnedrande inlägg, visar en granskning som DN har gjort. Partiet är dock nöjt med de förklaringar han har gett..

DI - 1 timme sedan

Theresa May vill ha "förtydligande" från EU i brexitfrågan

Storbritannien ber EU om ett "juridiskt förtydligande" om reservlösningen för att kunna övertyga det brittiska parlamentet att rösta för brexitavtalet..

DI - 1 timme sedan

SJ:s system hackat – 1,3 miljoner kunder tvingas byta lösenord

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

DI - 1 timme sedan

Blandad utveckling på Wall Street – GE vinnare på höjt råd

USA-börserna utvecklades blandat på torsdagen men stängde en bra bit från högstanivåerna i den tidiga handeln. Bland vinnarna syntes General Electric, efter en vändning i analytikerkåren. Stigande oljepriser gav samtidigt stöd till energisektorn..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Skytten i Strasbourg död

Den man som låg bakom dödskjutningen i franska Strasbourg i tisdags är död, enligt en poliskälla som Reuters hänvisar till. "Minst en person är neutraliserad", uppgav källan..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbyggarnas framtidstro nere på djupfrysta nivåer

Byggföretagens framtidstro i Stockholm sviktar på ett dramatiskt sätt, visar tidigare opublicerade data.  ”Läget i huvudstadsregionen är väldigt skakigt”, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Frankrike letar efterträdare till Carlos Ghosn

Frankrikes regering uppges nu leta efter kandidater som kan ersätta Renaults styrelseordförande och vd Carlos Ghosn, enligt källor till Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Kraftig återhämtning i oljepriserna under torsdagen

Oljepriserna fortsätter att stiga på torsdagen efter nyheten om att Saudiarabien ska kapa sina oljeexporter till USA under de kommande veckorna. Sedan bottennivåerna vid lunchtid, svensk tid, har Brentoljan stigit med 2 dollar per fat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.