DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 16:20

DI - 19 nov 18 kl. 09:29

Psykologen: Så hanterar du kolleger som inte presterarAnställda som inte levererar är ett klassiskt företagsproblem som kan skapa mycket stress och frustration bland medarbetarna. Psykologen och författaren Oskar Henrikson berättar för Di hur du ska hantera underpresterande kolleger. ”Att tro att det är ett problem med personkemi är det klassiska misstaget.”.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oskar Henrikson, Di

Dela artikeln

117 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Psykologen, , hanterardu , kollegersom inte , presterar
DI - 08 feb 14 kl. 16:05

Så hanterar du OS-nerverna

JAAAA! Kom igen nu! Skit också.

SVT - 28 jan 16 kl. 13:38

Så hanterar du dina bråkiga barn

Skäller du på dina barn när de bråkar? Det ska du inte, ansvaret ligger på dig som förälder. Det menar psykologen Bo Hejlskov Elvén.

DN - 26 sep 17 kl. 05:00

Många föräldrar har favoriter bland sina barn – hur hanterar man det?

Älskar du dina barn lika mycket? De flesta föräldrar skulle vilja svara ett absolut ja på den frågan. Men sanningen är inte alltid så enkel.

DN - 07 feb 18 kl. 20:00

Så hanterar du din svartsjuka – och så vet du om din partner kontrollerar dig

Blir du stressad om din partner jobbar över eller inte svarar på sms? Får du känslan av att personen är otrogen eller inte älskar dig längre?  Enligt psykologen Charlotta Björklind är ingen immun mot att känna svartsjuka, men det finns sätt att minska den..

GöteborgsPosten - 28 okt 18 kl. 09:35

Psykologens råd: Så hanterar du förlusten av ett kärt husdjur

Många som sörjer ett kärt husdjur är oroliga för att beteendet inte är normalt.
– Det onormala skulle vara motsatsen, säger psykologen Mickie Gustafson..

SVT - 30 dec 18 kl. 10:49

Så hanterar du en dålig förlorare

Julledigheten är här, brädspelet har åkt fram och du måste åter igen spela mot din kompis som verkligen inte klarar av att förlora. Psykologen Alexandra Arnberg ger sina bästa tips för hur du ska hantera en dålig förlorare. Distraktion, berömma eller gå därifrån är några av tipsen..

DN - 07 feb 19 kl. 07:00

Hur hanterar man barns oro för klimatkrisen?

Så kan du prata med dina barn om klimatförändringar • Psykologen ger råd..

DI - 10 jul 15 kl. 16:12

Psykologen: Så hanterar du den usla sommaren

Höga förväntningar på sommarvädret riskerar att sluta i besvikelse och frustration, vilket kan tära på såväl relationer som det egna humöret. När lågtrycken nu ligger som ett täcke över Sverige ser många drömmen om en varm och solig semester gå upp i rök..

Aftonbladet - 03 jul 18 kl. 13:52

Psykologen: Så hanterar du matchångesten

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 15 minuter sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 30 minuter sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 1 timme sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 1 timme sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 1 timme sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .

DI - 2 timmar sedan

Generaldirektören: Svårt att klara målet om punktliga tåg

Förra året var ett riktigt dåligt tågår. Och även om det blir bättre i år, blir det svårt för branschens att nå målet för punktligheten till 2020.  Det framgick av Ekots lördagsintervju där Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon var gäst.

DI - 2 timmar sedan

Skistar in i klädbranschen med egen kollektion

Skidreseföretaget Skistar, som kontrolleras av bröderna Mats och Erik Paulsson med familjer, har varit i fokus under alpina VM som avslutas i helgen.  Förutom att vara huvudsponsor har bolaget också varit officiell klädleverantör till VM genom det nya varumärket EQPE, en satsning som Skistars vd Mats Årjes hoppas ska bredda affärerna..

DI - 3 timmar sedan

Nederländsk revolt skakar flygjätten Air France-KLM

En maktstrid rasar inom det fransk-nederländska flygbolaget Air France-KLM. I centrum står nye en nyinkommen fransk koncern-vd, en skicklig och omtyckt dotterbolagsdirektör – samt massor av nationell prestige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.