Expressen > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:31

Expressen - 19 nov 18 kl. 06:00

Barbro, 70, fick amputera – när läkarna inte lyssnadeBarbro Månsson, 70, hade svår värk i fötterna under flera år – och sökte upprepade gånger hjälp på vårdcentralen.Men någon utredning gjordes aldrig.När hon till slut fick vård var det försent. Ena benet fick amputeras.– Det känns fruktansvärt.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Månsson, Barbro Månsson, Ivo

Dela artikeln

1748 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barbro70 fick , amputeranär , läkarnainte , lyssnade
GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 08:23

Lagbussen voltade - argentinsk stjärna fick amputera delar av foten

Det argentinska fotbollslaget Huracans spelarbuss kraschade på väg till flygplatsen efter en match i sydamerikanska motsvarigheten till Champions League. Den förre landslagsmannen Patricio Toranzo skadades och tvingas nu amputera delar av tårna. Läkarna hoppas dock att han ändå ska kunna spela igen..

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 08:23

Lagbussen voltade - stjärna fick amputera delar av foten

Det argentinska fotbollslaget Huracans spelarbuss kraschade på väg till flygplatsen efter en match i sydamerikanska motsvarigheten till Champions League. Den förre landslagsmannen Patricio Toranzo skadades och tvingas nu amputera delar av tårna. Läkarna hoppas dock att han ändå ska kunna spela igen..

Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 17 kl. 06:00

Barbro slapp rullstol – mot alla odds

För snart 20 år sedan dömde läkarna henne till ett liv i rullstol. Trots det står Barbro Hedström Gunnarsson på benen än i dag, mycket tack vare sin envishet och positiva livssyn..

GT - 19 apr 14 kl. 16:43

Cancermiss tvingade Inger amputera armen

HEDEKAS. Inger Gunbergs, 62, högerarm svullnade och värkte. Läkarna diagnostiserade det som en blödning.

Expressen - 13 jan 15 kl. 18:51

Tvingades amputera ben efter sen diagnos

När 93-åringen kom in till sjukhuset i Malmö med ett svullet ben kunde läkarna inte ställa någon diagnos och han skickades hem. Bara ett par veckor senare tvingades mannen amputeras bort sin ena fot. Nu skyller sjukhuset den försenade diagnosen på en kommunikationsmiss..

YLE - 01 mar 16 kl. 09:45

Hangö kan konkurrensutsätta enbart läkarna

Hangö konkurrensutsätter endast läkartjänsterna vid stadens hälsovårdscentral. Det föreslår stadsstyrelsen för stadsfullmäktige. Birgitta Gran (VF) föreslog under stadsstyrelsens möte att Hangö stad konkurrensutsätter fem läkartjänster i två och ett halvt år med en möjlighet till option för ett eller två år.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

HBL - 17 jun 12 kl. 11:56

Spelmän intog byar och torg

Torgbesökarna fick handla till musik i Raseborg i helgen. Olika spelmanslag uppträdde i Ekenäs, Karis, Tenala, Bromarv, Fiskars och i Prästkulla på lördagen.Bygdespelen var en del av spelmansstämman och försmak inför den dans som hölls i Tenala på lördagskvällen.

Kristianstadsbladet - 01 apr 14 kl. 07:00

En särskild författare

Foto: Dan Hansson
Barbro Lindgrens ord och fantasier har funnits i författare Per Nilssons liv nästan hela tiden. Här skriver han en krönika om hennes författarskap, om vad som gör henne särskild.
Barbro Lindgren är som Skalle-Per, hon har funnits alltid.

Sydsvenskan - 13 jan 13 kl. 06:30

Populär politiker i Kristianstad

Folkpartisten Barbro Kärrstrand, Kristianstad, har avlidit efter en tids sjukdom, 70 år gammal, skriver Kristianstadsbladet.Hon var en av stadens mest profilerade politiker och fick flest personkryss av alla politiker i valet 2006.Barbro Kärrstrand engagerade sig politiskt i början av 1980-talet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Tryckt stämning på ambassaden

Stämningen på svenska ambassaden i Kina är spänd.Ambassadören och högsta chefen Anna Lindstedt har skickats hem och ingen vet vad framtiden kommer innebära. – Det är en mycket ovanlig situation det här, säger Karl-Olof Andersson som är ministerråd och chargé d'affaires på ambassaden i Peking.

Expressen - 15 minuter sedan

Fullsatt för häktade i Malmö: ”Det har inte hänt på tio år”

Platsbristen på Sveriges häkten är omtalad, och fick ny aktualitet i Malmö den gångna helgen. Från lördag kväll till måndag kunde inga fler häktade tas emot.– Mig veterligen har det inte hänt på över tio år.

Expressen - 45 minuter sedan

Skogsägare tvingas vänta på ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

Expressen - 45 minuter sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron – samma bil som stoppats tidigare

Gränspolisen har återigen stoppat införsel av kött via Öresundsbron – den här gången har 439 kilo nötkött belagts med försäljningsförbud eftersom salmonellaintyg saknades..

Expressen - 1 timme sedan

Sanningen om Ardalan Shekarabis doktorshatt

I debatter på sociala medier har ministerkollegor spridit uppgiften att Ardalan Shekarabi har doktorerat i upphandlingsrätt.Även medier som DN och SVT har slagit fast att Ardalan Shekarabi har en doktorshatt.Enligt studieintygen från Uppsala universitet var civilministern inskriven på forskarutbildningen men fick bara poäng för introduktionskursen.

Expressen - 1 timme sedan

Melanias resa från blyg modell till presidentfru

Från tystlåten och tillbakadragen till att ha hela världens blickar på sig. Blicken för det vackra verkar ha varit en del av henne sedan barnsben.Men en sak löper genom Melania Trumps resa från det enkla livet i Slovenien till flärden och makten i New York och Washington: Målmedvetenheten.

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i olycka på E6 – stor påverkan på pendlartrafiken

Tre bilar har varit inblandade i en olycka på E6 under tisdagsmorgonen. Den inträffade i södergående riktning mellan Flädie och Lomma. Enligt Trafikverket är det begränsad framkomlighet på platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Johansson försvarar kritiserad lagändring

Hård kritik riktas mot ett lagförslag som går ut på att låta åklagare utse offentliga försvarare, som är deras motpart, när domstolarna har stängt. Varken advokater, domare eller åklagarna själva vill ha den förslagna lagändringen.– Finns inget bättre sätt att lösa det här på, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Trump stäms, poliser misstänks, ”På spåret” byter band

Donald Trump stäms efter murbeslutet – 16 delstater går samman och försöker stoppa presidentens plan på att bygga en mur med hjälp av ett nationellt nödläge.■■■ Två poliser misstänks för tjänstefel och en för vållande till annans död efter dödsskjutningen av Eric Torell.■■■ Augustifamiljen kommer inte längre vara husband i ”På spåret”, har SVT beslutat.

Expressen - 2 timmar sedan

TV: IS sista fångar

 .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.