Expressen > Nyheter

Monday, 10 December, 09:20

Expressen - 19 nov 18 kl. 06:00

Barbro, 70, fick amputera – när läkarna inte lyssnadeBarbro Månsson, 70, hade svår värk i fötterna under flera år – och sökte upprepade gånger hjälp på vårdcentralen.Men någon utredning gjordes aldrig.När hon till slut fick vård var det försent. Ena benet fick amputeras.– Det känns fruktansvärt.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Månsson, Barbro Månsson, Ivo

Dela artikeln

1746 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barbro70 fick , amputeranär , läkarnainte , lyssnade
GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 08:23

Lagbussen voltade - argentinsk stjärna fick amputera delar av foten

Det argentinska fotbollslaget Huracans spelarbuss kraschade på väg till flygplatsen efter en match i sydamerikanska motsvarigheten till Champions League. Den förre landslagsmannen Patricio Toranzo skadades och tvingas nu amputera delar av tårna. Läkarna hoppas dock att han ändå ska kunna spela igen..

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 08:23

Lagbussen voltade - stjärna fick amputera delar av foten

Det argentinska fotbollslaget Huracans spelarbuss kraschade på väg till flygplatsen efter en match i sydamerikanska motsvarigheten till Champions League. Den förre landslagsmannen Patricio Toranzo skadades och tvingas nu amputera delar av tårna. Läkarna hoppas dock att han ändå ska kunna spela igen..

Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 17 kl. 06:00

Barbro slapp rullstol – mot alla odds

För snart 20 år sedan dömde läkarna henne till ett liv i rullstol. Trots det står Barbro Hedström Gunnarsson på benen än i dag, mycket tack vare sin envishet och positiva livssyn..

GT - 19 apr 14 kl. 16:43

Cancermiss tvingade Inger amputera armen

HEDEKAS. Inger Gunbergs, 62, högerarm svullnade och värkte. Läkarna diagnostiserade det som en blödning.

Expressen - 13 jan 15 kl. 18:51

Tvingades amputera ben efter sen diagnos

När 93-åringen kom in till sjukhuset i Malmö med ett svullet ben kunde läkarna inte ställa någon diagnos och han skickades hem. Bara ett par veckor senare tvingades mannen amputeras bort sin ena fot. Nu skyller sjukhuset den försenade diagnosen på en kommunikationsmiss..

YLE - 01 mar 16 kl. 09:45

Hangö kan konkurrensutsätta enbart läkarna

Hangö konkurrensutsätter endast läkartjänsterna vid stadens hälsovårdscentral. Det föreslår stadsstyrelsen för stadsfullmäktige. Birgitta Gran (VF) föreslog under stadsstyrelsens möte att Hangö stad konkurrensutsätter fem läkartjänster i två och ett halvt år med en möjlighet till option för ett eller två år.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

HBL - 17 jun 12 kl. 11:56

Spelmän intog byar och torg

Torgbesökarna fick handla till musik i Raseborg i helgen. Olika spelmanslag uppträdde i Ekenäs, Karis, Tenala, Bromarv, Fiskars och i Prästkulla på lördagen.Bygdespelen var en del av spelmansstämman och försmak inför den dans som hölls i Tenala på lördagskvällen.

Kristianstadsbladet - 01 apr 14 kl. 07:00

En särskild författare

Foto: Dan Hansson
Barbro Lindgrens ord och fantasier har funnits i författare Per Nilssons liv nästan hela tiden. Här skriver han en krönika om hennes författarskap, om vad som gör henne särskild.
Barbro Lindgren är som Skalle-Per, hon har funnits alltid.

Sydsvenskan - 13 jan 13 kl. 06:30

Populär politiker i Kristianstad

Folkpartisten Barbro Kärrstrand, Kristianstad, har avlidit efter en tids sjukdom, 70 år gammal, skriver Kristianstadsbladet.Hon var en av stadens mest profilerade politiker och fick flest personkryss av alla politiker i valet 2006.Barbro Kärrstrand engagerade sig politiskt i början av 1980-talet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Sissela Benn: ”Vi har haft ett öppet förhållande sedan 1987”

Skådespelerskan Sissela Benn har många järn i elden, nu aktuell som mamman i ”Sune vs Sune”.Nu berättar hon i en öppenhjärtig intervju med Magasinet Skåne om kärleken, karriären och så klart den folkkära karaktären Filippa Bark.– I skydd av min roll har jag kunnat leva ut, säger Sissela Benn till Magasinet Skåne..

Expressen - 45 minuter sedan

Två personer inblandade i trafikolycka: ”Glashalt”

En personbil är inblandad i en olycka utanför Ronneby. Enligt polisen rapporteras det vara glashalt på platsen. .

Expressen - 1 timme sedan

Daniel, 28, testade steroider – nu ruttnar hans ben bort

Det började med anabola steroider.Nu ruttnar bodybuildern Daniel Marquis ben bort.”Jag har ingenstans att vända mig”, skriver han..

Expressen - 1 timme sedan

Antalet granatattacker ökar kraftigt – experten: ”Extremt”

Våldsdåd med handgranater har ökat kraftigt i Sverige de senaste åtta åren, rapporterar SVT Nyheter. Två döda och nio skadade i 116 incidenter, vilket är högt jämfört med andra länder i Europa..

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven rapporterar till riksdagens talman i dag

I dag träffar Stefan Löfven talmannen för att rapportera läget i regeringsfrågan.Så sent som i natt höll C, L och MP alla hemliga möten om regeringsbildningen..

Expressen - 1 timme sedan

14-åring vandaliserade stadens julgran

Polisen upptäckte under natten till måndagen två unga killar som försökte gömma sig i Teckomatorp. Det visade sig att en av dem, en 14-åring, hade vandaliserat stadens julgran. "Han ska ha knäckt en meter av toppen på en gran som står uppställd på torget genom att dra i en elbelysning", skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 2 timmar sedan

Anders Eklund kan glömma sin frihetsdröm

Anders Eklunds självömkan och bristande självinsikt gör att det fortfarande är hög risk för att han återfaller i grov brottslighet – och hans dröm om frihet är avlägsen.Eklund borde ta intryck av massmördaren Tommy Alexanderssons öde.Han nekades nyligen att få sin livstidsdom tidsbestämd till 45 års fängelse och beslutet visar tydligt att det inte ”daltas” med livstidsfångar som klassas som farliga..

Expressen - 2 timmar sedan

Anders Eklund vägrar möta Englas mamma

Ett decennium efter tioåriga Engla Höglunds död vill hennes mamma träffa Anders Eklund för att få svar på sina frågor.Men mördaren vägrar – och nu är han "irriterad" och säger att ett möte endast kan "ske på hans villkor".– Jag tror inte att han vågar träffa mig, säger Carina Höglund..

Expressen - 2 timmar sedan

Vad ska vi med tonåringar till om de inte ens får förändra världen?

Malala Yousafzai, Emma Gonzalez, Fatemeh Khavari, Greta Thunberg… bara namnen på tjejerna dånar av förändringskraft.Inte undra på att konservativa gammelpolitiker, ytterdebattörer och extremister vill förminska dem..

Expressen - 2 timmar sedan

Här dränks den skånska orten – kan försvinna från kartan

En flodvåg som dränker allt i sin väg.Det visar bilderna av klimathotet mot Falsterbonäset.Vissa invånare kallar det "en myt".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.