Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 24 February, 05:10

Liknande nyheter

Taggar: Omdefiniera, mannen, innandet är för , sent
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hoppade ner till vit tiger – dödadesOklart kring hur mannen hamnade hos tigern

NEW DEHLI. En manlig student i 20-årsåldern dödades av en vit tiger efter att han hoppat in i dess hägn på en djurpark i Indien. Enligt djurparkens talesperson Riyaz Ahmed Khan struntade mannen i ett flertal varningar innan han hoppade ner i en skyddande vallgrav varifrån tigern lyckades slita upp honom, skriver Independent.

BT - 22 okt 17 kl. 13:23

Boråsaren Anton: Det här sade mannen innan han hoppade ut

På väg mot Borås bestämde en man sig för att krossa en av bussens rutor, hoppa av i farten och försvinna in i natten. Boråsaren Anton Svensson fick uppleva det snabba händelseförloppet från första parkett..

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 15 kl. 06:00

INGENTING ÄR FÖR SENT. Inte för den berättande människa som Henning Mankell in i döden trodde på. Peter Fällmar Andersson ringer Mankells vän i Vallåkra, regissören Eyvind Andersen.

De skulle ha träffats i måndags.De skulle ha pratat om hur Nikolaj Gogols "Revisorn" kan återuppstå i Maputo, hur den ska kunna tala till dagens Moçambique.Istället ringde telefonen i måndags morse.

SVT - 13 mar 17 kl. 12:16

Här går offer för syraattacker en modevisning – vill omdefiniera skönhet

Initiativ i Bangladesh – vill omdefiniera begreppet skönhet.

Skånskan - 18 apr 18 kl. 14:00

Cancer upptäcktes sent – vårdcentral kritiseras

Sjöbo Det tog två månader innan vårdcentralen i Sjöbo undersökte en 20-årig mans knuta på bröstkorgen. Den tolkades som en talgkörtel men när den skulle tas bort visade det sig vara en cancertumör.
Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) som är kritisk till hur vårdcentralen agerat.

Expressen - 18 jan 15 kl. 20:43

Tog 12 timmar innan pappan fick beskedet

UMEÅ. Det gick mer tolv timmar innan polisen - med hjälp av Interpol - kunde spåra pappan i familjen som dog på spåret i Trehörningsjö. Sent på natten fick en polis och en tolk lämna det tunga beskedet till mannen om att hans fru och två små barn hade dött.

Sydsvenskan - 27 nov 12 kl. 06:30

Pusslet med pengarna läggs för sent och i fel ordning

Det är snart december. Bara en månad till ett nytt år.Ändå är det först nu som sjukhus, vårdcentraler och trafikföretag får riktningen inför nästa år av Region Skånes beslutsfattare.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 06:30

Falck informerade om flytten för sent

Foto: Tom Wall
I tisdags var det meningen att alla ambulanser i södra Skåne skulle börja utgå från Malmö, men entreprenören Falck informerade SOS Alarm om förändringen först dagen innan. För sent, menar SOS Alarm som satte tillfälligt stopp för flytten.
Redan i höstas, när Falck tog över driften av ambulanserna i sydvästra Skåne, var entreprenörens mål att alla bilar skulle utgå från Lockarp utanför Malmö.

YLE - 14 feb 16 kl. 08:35

Vaknade Västnylands politiker för sent för att rädda tågen?

Mycket frustration råder bland pendlarna i regionen då de dåliga tågnyheterna fortsätter avlösa varandra. Frågan som många ställer sig är om politikerna kunde ha gjort mera för att rädda tågtrafiken till Raseborg. Först fick man veta att Y-tåget kommer att vara ett minne blott efter den 27 mars och att biljettjänsten på Karis tågstation upphör, och därefter att flera av IC-tågturerna dras.

YLE - 08 sep 17 kl. 16:39

Anders Walls: Det kan ta lite tid innan pendlarna hittar tillbaka till det nya Y-tåget

Det var ett bra och strategiskt beslut av Raseborg att satsa på de två nya tågturerna mellan Karis och Helsingfors. Det anser stadsstyrelseordföranden Anders Walls (SFP). Han påpekar att det kan ta lite tid innan folk hittar tågturerna.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 15 minuter sedan

God morgon! Det här hände medan du sov

Aftonbladet - 1 timme sedan

Skottlossning i Jakobsberg i natt

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Tumult mitt i centrala Göteborg

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Norska firandet kan ge svenskt guld

Aftonbladet - 5 timmar sedan

En gripen efter storbråk i Tensta

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Orsakade två olyckor - drog kniv

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Kim Jong-Un reser till Hanoi i pansartåg

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.