DI > Ekonomi

Saturday, 16 February, 17:44

Liknande nyheter

Taggar: Asienbörser, Glada, mineri , öst
DI - 23 jan 18 kl. 05:18

Asienbörser: Glada miner

Tokyobörsen öppnade uppåt sedan Wall Street nått nya rekord då en överenskommelse nåtts som innebär att den amerikanska statsapparaten kan öppna igen..

DI - 09 jul 18 kl. 05:44

Asienbörser: Glada miner på de ledande börserna

Tokyobörsen öppnade uppåt på måndagen i linje med uppgångar i New York, i samband med positiva siffror om USA:s ekonomi och att yenen försvagades något mot dollarn..

UNT - 05 sep 16 kl. 08:13

Uppåt på Asienbörser

Det var glada miner på de ledande asiatiska börserna när handelsveckan inleddes..

DN - 05 sep 16 kl. 08:33

Uppåt på Asienbörser när handelsveckan inleddes

Det var glada miner på de ledande asiatiska börserna när handelsveckan inleddes. Fredagens svaga amerikanska jobbstatistik minskar sannolikheten för en snar amerikansk räntehöjning, vilket är positivt för börsklimatet..

TA - 05 sep 16 kl. 08:13

Uppåt på Asienbörser

Det var glada miner på de ledande asiatiska börserna när handelsveckan inleddes. Fredagens svaga amerikanska jobbstatistik minskar sannolikheten för en snar amerikansk räntehöjning, vilket är positivt för börsklimatet.(TT).

DI - 29 okt 18 kl. 05:10

Asienbörser: Shanghai tappar mest

De större börserna i Asien öppnade handelsveckan med mestadels glada miner, men det tog inte lång tid innan mungiporna vändes nedåt..

DI - 30 aug 16 kl. 05:02

Asienbörser: Sura miner i Tokyo

Tokyobörsen gick ner i den tidiga handeln på tisdagen, efter att den fått ett rejält lyft under måndagen..

DI - 06 nov 17 kl. 07:58

Asienbörser: Sura miner efter Kina-varning

De asiatiska börserna har överlag sjunkit något på måndagen, bland annat i Sydkorea. Även Hong Kongs index har tappat medan de kinesiska fastlandsbörserna däremot uppvisar stigande kurser..

DI - 28 sep 18 kl. 06:36

Asienbörser: Muntra miner på Tokyobörsen – högsta intradagsnivån på 27 år

Tokyobörsen ser ut att avsluta börsveckan med ett muntert fredagshumör. Vid klockan 06 svensk tid var Nikkei 225-index upp 1,5 procent. .

Dagens PS - 02 mar 18 kl. 08:57

Asienbörser störtdyker efter Trump-utspel

Rädslan sprider sig nu för ett globalt handelskrig efter att den amerikanske presidenten deklarerat att han går vidare med förslaget om handelstullar på stål och aluminium. Donald Trump vill införa tariffer på 25 procent för stål och 10 procent för aluminium och det här har under fredagsmorgonen satt avtryck på Asiens börser alltså, som föll kraftigt i den inledande handeln, rapporterar Di från Hongkong. ”I Tokyo låg börsen ner 2,90 procent vid lunch, medan Hang Seng-index i Hongkong hade backat 1,60 procent med breda fall inom flera sektorer.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Så slipper du köpa alla dyra sportlovsprylar

Låna i stället för att köpa – nu finns vintergrejerna att låna gratis på ett "sportbibliotek". Inför sportloven är det full rulle hos Fritidsbanken, som nu växer i hela landet..

DI - 15 minuter sedan

Stort ras på universitet i Sankt Petersburg

Flera våningar har rasat in i en byggnad på ett av Rysslands största universitet i Sankt Petersburg, rapporterar ryska medier..

DI - 45 minuter sedan

Han stod för Sveriges största bostadsköp 2018

Den svenska fastighetsmarknaden fortsatte att gå starkt under 2018, enligt statistik från analystjänsten Datscha.  För bostadsfastigheter blev året det bästa någonsin..

DI - 1 timme sedan

VM gav prisrally på fjällstugor

Fritidshus i de svenska fjällen fortsätter att locka skidsugna. Hetast för tillfället är VM-aktuella Åre där priserna rusade med 9 procent i fjol..

DI - 1 timme sedan

Kronofogden stäms för slarv med utbetalningar

Centrum för rättvisa stämmer Kronofogden för slarv med enskildas pengar och kräver skadestånd från staten, rapporterar fackförbundet ST:s tidning  Publikt..

DI - 1 timme sedan

Thermoprodukter breddar båtliv med campingprodukter

Med en ny, patenterad innovation tog Thermoprodukter plats i världens båtar. Men den gungiga båtbranschen har fått familjeföretaget att utforska ny mark..

DI - 2 timmar sedan

Mike Pence pressar EU om Iranavtal

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar EU att dra sig ur kärnenergiavtalet med Iran..

DI - 2 timmar sedan

Vd:n vägrade flytta – undvik skräckscenarion när du hyr ut bostad

Tre gånger har den före detta vd:n hyrt en bostad och ganska snabbt slutat att betala hyran – men vägrat flytta. Undvik att hamna i samma fälla som de uthyrare som råkat ut för honom..

DI - 3 timmar sedan

Sjöstedt: Vänsterpartiet vill att Sverige stannar i EU

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan på Vänsterpartiets EU-valkonferens i Norrköping. ”Många vill veta var vi står och då ska vi också säga det i valrörelsen”, säger ordförande för Skånedistriktet Ana Süssner Rubin..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Perssons Mercedes till salu

H&M:s storägare Stefan Perssons Mercedes är ute till försäljning.  ”Bilen går som en dröm, det går knappt att ha en bättre kärra”, säger den nuvarande ägaren. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.