Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 04:08

Dagensanalys.se - 18 nov 18 kl. 23:09

SurveyMonkey inspirerar en hel bransch med sin tillväxtSurveyMonkey inspirerar en hel bransch genom att tjäna pengar på enkäter. Hur mycket undrar du? Bara att klicka på Läs mer. SVMK som är moderbolaget till SurveyMonkey rapporterar en tillväxt om 18 procent under tredje kvartalet och intäkter om 585 miljoner kronor. Inte illa för ett bolag som sysslar med enkäter via nätet.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Läs, SVMK, SurveyMonkey

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SurveyMonkey, inspireraren hel , branschmed sin , tillväxt
Dagensanalys.se - 21 jul 17 kl. 09:10

SurveyMonkey släpper ny dataplattform

Molnbaserade undersökningsföretaget SurveyMonkey har lanserat en ny plattform för att försöka locka till sig fler betalande affärskunder. Den nya plattformen innehåller tre nya produkter; SurveyMonkey CX vars syfte är att leverera insikter till företag så att de kan skapa en bra kundupplevelse; SurveyMonkey Engage som hjälper företag att bättre förstå vad deras anställda behöver för att göra sitt bästa; och SurveyMonkey Audience som är tänkt att göra det enklare att samla in feedback i realtid. “Successful businesses are driven by curious leaders who are listening to the market and meeting the needs of their customers and employees,” said Zander Lurie, vd på SurveyMonkey.

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 09:01

SurveyMonkey ska ut på börsen under 2018 – värderad till 16 miljarder kronor

Gör-det-själv-undersökningsverktyget SurveyMonkey ska ut på börsen under 2018. SurveyMonkey grundades redan 1999 under en tid då alla skulle skapa sina egna research-verktyg. Att skicka ut enkäter skulle göras enkelt och vara möjligt för vem som helst att hantera.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 03:32

Snart kan du köpa aktier i SurveyMonkey

Om man jobbar med research har man oftast koll på undersökningsplattformen SurveyMonkey. Bolaget som gått från klarhet till klarhet ska nu ut på börsen. På börsen kommer SurveyMonkey ha förkortningen SVMK.

Dagensanalys.se - 08 nov 17 kl. 15:01

SurveyMonkey och Cint samarbetar

Enkätplattformen SurveyMonkey och panelföretaget Cint samarbetar för att expandera SurveyMonkey Audience globalt. SurveyMonkeys globala panel har nu tillgång till Cints paneler i mer än 100 länder och kan därmed jobba med marknadsundersökningen på 16 olika språk. “We are thrilled to partner with SurveyMonkey to provide SurveyMonkey Audience users a programmatic and simple way to conduct effective market research globally, and at scale”, kommenterar Jake Wolff, executive vice-president, Americas på Cint.

Dagensanalys.se - 07 apr 16 kl. 14:00

SurveyMonkey lanserar produkt för appanalys

Efter att ha köpt upp appdata-företaget Renzu, så lanserar nu SurveyMonkey en produkt som ska ge insikter om över tusen mobilappar och apprelaterad ekonomi. SurveyMonkey Intelligence, som den nya produkten heter, låter appföretag hålla koll på sådant som uppkommande mobila trender, spåra konkurrenters framgångar, eller mäta egna nyckelvärden. Läs mer: SurveyMonkey sparkar 100 personer Antalet aktiva användare och tid spenderad mäts av produkten, som också visar poängtavlor med de snabbast växande mobilapparna – och allt kan filtreras och jämföras mellan valda faktorer såsom en viss produkt eller ett visst operativsystem.

Dagensanalys.se - 10 maj 18 kl. 13:37

SurveyMonkey är redo för börsen

SurveyMonkey som flera hånskrattade åt när de drog igång är nu redo att börsnoteras. Bolaget är värderat till 16 miljarder kronor. Vem kunde tro att ett bolag med det lite komiska namnet SurveyMonkey och ett gör-det-själv-verktyg för research skulle en dag noteras.

Dagensanalys.se - 03 mar 16 kl. 10:03

SurveyMonkey sparkar 100 personer

Det går bra för SurveyMonkey men inte så bra att man kan underhålla nuvarande personalstyrka. Problemet är affärsmodellen. ”When you have a healthy business like we do, you have to have high standards when you enter a new business, and you have to recognize it strategically when you’re missing the mark.

Dagensanalys.se - 01 okt 18 kl. 10:01

SurveyMonkey finns nu på Nasdaq

SurveyMonkey finns numera ute på börsen och bolagets lyckades dra in 180 miljoner dollar efter sin introduktion. Förkortningen är SVMK om du vill köpa lite aktier i bolaget som livnär sig på enkäter. Aktien är i skrivande stund 16 dollar.

Dagensanalys.se - 12 dec 18 kl. 19:04

Nu kan du skicka gåvor som incentive med SurveyMonkey

SurveyMonkey och presentföretaget Sendoso har kommit överens om att integrera API för att möjliggöra utskick av gåvor och presentartiklar, som incentives. Du kan ge bort kuponger för kaffe eller lunch, Uber-tjänster och även andra fysiska gåvor. “Our product integrations are important to helping organisations gather the information they need to drive business decisions,” kommenterar SurveyMonkey.

PrivataAffärer - 14 dec 18 kl. 11:08

Hernhag: Tre spännande tillväxtcase

Boktips: Just nu finns Marcus Hernhags fyra aktieböcker att köpa i vår butik. Klicka här för att komma till bokhandeln. Olof: Hej Marcus.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

”Ica och Ericsson dominerar tillsammans med amerikanska storvarumärken”

Volvo, ICA och Google är några av de mest omnämnda varumärkena 2018 i svenska redaktionella medier. Mest omnämnda sociala plattformen är Twitter, medan Socialdemokraterna är det mest omnämnda politiska partiet. Det visar medieföretaget M-Brain och Sveriges Annonsörers sammanställning över året som gått.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

”Trendbrott skapar nya möjligheter för e-handlare”

Årets julhandel markerar ett trendbrott – för första gången vill fler svenskar hellre utföra julshoppingen online än i butik, skriver Jonas Breding som är Nordenchef på PayPal. Enligt en undersökning som PayPal låtit genomföra tänker hela 52 procent av svenskarna köpa sina julklappar på nätet – jämfört med de 48 procent som planerar att göra det i fysiska butiker. Beteendeförändringen får till viss del antas handla om ren vana.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Killar väntar längst och silversurfare shoppar loss

Män föredra att skjuta på julklappsköpen samtidigt som silversurfarna verkligen uppskattar fördelarna med nätshopping, avslöjar en undersökning från Klarna. – Det ser ut som att män shoppar senare än kvinnor under årets julhandel. Män har, jämfört med kvinnor, ökat sin relativa andel köp under de första veckorna i december, men samtidigt sänkt snittordervärdet jämfört med övriga året.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Marknadsförare tycker till om bästa video på Youtube

Som en del av årets wrap-up från Youtube har man gått ut och frågat några marknadsförare om vilka klipp som är deras favoriter. Bland marknadsförarna finner vi bland andra Ebba Kilman från Vizeum. ”Let’s say someone created a list of their favourite YouTube videos of 2018, and compared it with a friend’s.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Stora skillnader mellan könen när det kommer till recensioner på nätet

BrightLocal har undersökt hur amerikanska konsumenter använder recensioner på nätet, och det framkommer bland annat att män och kvinnor har olika inställning och olika erfarenheter. Rapporten visar att både män och kvinnor läser omdömen/recensioner regelbundet, men det är betydligt fler män som uppger att de alltid läser recensioner (37 procent) jämfört med kvinnor (15 procent). För företag som har män som största målgrupp löner det sig alltså att säkra bra recensioner.

Dagensanalys.se - Igår: 18:22

Youtube har korat årets bästa annonser

Youtube har korat årets bästa annonser baserat på antal visningar, tittartid och retention. Här är årets mest framgångsrika annonser att lära sig av! Även mediebyråer har fått hedersomnämnande.

Dagensanalys.se - Igår: 17:32

5 sätt för småföretagare att marknadsföra produkter och tjänster

Många småföretagare marknadsför inte sina produkter och tjänster. Det finns åtminstone två anledningar till det – brist på både kunskap och pengar. Som tur är finns det effektiv kommunikation som inte behöver kosta skjortan – därtill har företagare möjlighet att låna pengar till marknadsföring för att växa ytterligare.

Dagensanalys.se - Igår: 14:54

Redaktionell utvecklingschef ska driva Aller medias digitala offensiv vidare

Aller media inrättar en ny tjänst som ska ansvara för den växande digitaliseringen av företagets varumärken samt organisation och affär. Företaget tillsätter Jens Stenberg, som idag arbetar inom koncernen, som redaktionell utvecklingschef. Aller media har nyligen lanserat sin första digitala prenumerationstjänst, Svensk Dam Plus, och fler kommer under 2019.

Dagensanalys.se - Igår: 14:39

TV4 tar bara betalt för färdigspelade annonser

Från och med årsskiftet införs en leveransgaranti på att reklamfilmerna på TV4 Play ses i sin helhet, utan att det kostar annonsörerna något extra. ”Rimligt och rätt att ta det här steget nu”, säger försäljningsdirektören Malin Häger. Frågor om transparens, mätbarhet, viewability och effekt har blivit allt viktigare för annonsköparna i takt med att den digitala annonsmarknaden utvecklats och mognat.

Dagensanalys.se - Igår: 09:49

Comscore rekryterar ny Global Head of Marketing

Mät- och analysbolaget Comscore behöver växa både på marknader där de redan har kunder och framförallt på marknader där de är relativt okända. Därför har man valt att rekrytera en Global Head of Marketing. Det blir Brittany Slattery som får axla ansvaret att se till att Comscore blir mer känt än vad konkurrenterna Nielsen, Gemius och andra är idag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.