Expressen > Nyheter

Saturday, 23 February, 19:41

Expressen - 18 nov 18 kl. 21:26

Marys tal till hela världen: "Är vår tids största hot"Kronprinsessan Mary är ambassadör för WHO. Nu sätter hon ner foten – och kräver en uppryckning när det gäller kampen mot antibiotikaresistens. – Jag är övertygad om att det här är ett av vår tids största hot mot människor och djur, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mary, WHO

Dela artikeln

213 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marys, taltill hela världen Är vår , tidsstörsta , hot
Magazin24 - 26 mar 12 kl. 20:08

Man gripen efter längre tids hot

Vid 21-tiden i lördags grep polisen en man efter att han under en längre tid gjort sig skyldig till upprepade hot mot en kvinna i Kolbäck. Mannen är enligt polisanmälan misstänkt för olaga hot och grov fridskränkning mot kvinnan.
Den gripne är född 1967..

VBL - 25 okt 12 kl. 17:27

Riksåklagaren kan väcka åtal om hot mot minister

Riksåklagaren kan besluta om att väcka åtal om olaga hot mot en minister om vägande allmänt intresse föreligger, säger statsåklagaren Mika Illman..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 11:27

Åtal efter hot på Center syd ogillas

En 20-årig kvinna bosatt i Helsingborg frias av Lunds tingsrätt sedan hon varit åtalad för hot mot tjänsteman och våld mot tjänsteman. Enligt åtalet ska kvinnans väninna ha blivit ertappad för stöld i en butik på Center syd i januari, varpå tumult uppstod..

SvD - 05 apr 13 kl. 01:30

Inget åtal efter hot mot Billström

Det blir inget åtal mot en lokal ordförande för Ung Vänster som tvingades avgå efter att ha riktat ett dödshot mot migrationsminister Tobias Billström på Twitter..

Sydsvenskan - 27 maj 18 kl. 11:23

Här är hela kronprinsessan Marys tal

Rörde kronprins Frederik till tårar. Hyllas av experter..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 18 kl. 11:23

Här är hela kronprinsessan Marys tal

Rörde kronprins Frederik till tårar. Hyllas av experter..

YLE - 23 sep 14 kl. 16:52

"Rädda journalister hot mot demokratin"

Det att Hbl-journalisterna uteblev från gårdagens debatt om KSF Medias framtid väcker många frågor bland branschfolket.
- Om journalisterna tiger av rädsla för att förlora jobben är hotet mot demokratin redan förverkligat, dundrar en finlandssvensk samhällsdebattör. Då Finlands svenska publicistförbund i går kväll ordnade en debatt om KSF Medias framtid uteblev Hbl-journalisterna på uppmaning av sin fackavdelning.

Dalarnas tidningar - 26 jun 15 kl. 20:08

Frias från åtal om hot

Enligt åtalet hade mannen i samband med en fest i maj förra året hotat två personer till livet..

Skånskan - 28 feb 16 kl. 01:00

Är bara bröst verk­li­gen vär­re än ra­sism och hot?

Opinion Mark Zuc­ker­berg, grundare av och chef för Face­book, kom till Tysk­land i ons­dags på vad som näs­tan liknade ett stats­be­sök.
Det of­fi­ci­ella mo­tivet var att ta emot ett pris av Springerkoncernen för att ha ”skapat det vik­tigaste kom­mu­ni­ka­tions­me­dlet för en ny ge­ne­ra­tion”, som kon­cern­chefen Mathias Döpfner sa i sitt hög­tids­tal vid utde­lningen.
Men Zuc­ker­berg hade sä­kert ett an­nat mo­tiv ock­så.

Expressen - 27 maj 18 kl. 18:30

Kronprinsessan Marys rörande tal till maken

Kronprins Frederik firades storslaget på sin 50-årsdag.Under lördagskvällens festligheter höll kronprinsessan Mary ett tal till sin make – ett tal som både innehöll en stor dos ironi, men också mycket kärlek.– Det kräver mod att hitta sig själv.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Uppgifter: Man jagas efter dubbelmordet i Upplands-Bro

Enligt uppgifter till Aftonbladet jagas en man misstänkt för att ha skjutit två ihjäl två personer i Upplands-Bro i torsdags..

Expressen - 15 minuter sedan

Nästan 100 döda av hembränd sprit i Indien

94 personer har dött och över 150 vårdas på sjukhus efter att ha konsumerat hembränd sprit i Indien, skriver CNN. – Det handlar om alkoholförgiftning, säger Partha Pratim Saikia vid polisen i Indien. Två personer har gripits i samband med massdödsfallen – som är det andra på kort tid i landet.

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Bilist körde på och hotade andra bilister – greps

Mannen körde in i inte bara en utan två bilar längs E6.Vid båda tillfällena hotade han de andra bilisterna – bland annat med ett tillhygge.Nu har han gripits misstänkt för en rad brott..

Expressen - 45 minuter sedan

Snart kan polisen få tillgång till telefonuppgifter igen

Polisen ska få tillgång till uppgifter om telefonsamtal och internettrafik från tele- och internetoperatörerna, enligt ett nytt lagförslag för datalagring.Men polisen vill fortfarande ha ännu mer långtgående befogenheter för att kunna utreda grova brott, säger inrikesminister Mikael Damberg i Ekots lördagsintervju..

Expressen - 1 timme sedan

Polispådrag i skogen efter försvunnen person

En man i 75-årsåldern har anmälts försvunnen i trakterna kring Hamneda söder om Ljungby på lördagskvällen.– Vi har flera patruller ute i terrängen, även hundpatrull, säger polisens presstalesperson Peter Kjällkvist..

Expressen - 1 timme sedan

Väpnat rån mot butik

Ett väpnat rån har ägt rum i en butik i Surte, skriver GP.Rånaren ska ha haft på sig ett vapenliknande föremål.– Rånaren kom inte åt några kontanter på grund av kassasystemet, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Passa på och njut – solfesten fortsätter

Solfesten i Sydsverige fortsätter långt in i nästa vecka.De närmaste dagarna väntar riktig vårkänning med tvåsiffriga temperaturer, enligt SMHI.– Jag får känslor för romantik och blir lättare förälskad på våren, säger Jana Winghardt, 24..

Expressen - 1 timme sedan

TV: Här lämnar soldaterna landet

 .

Expressen - 2 timmar sedan

Flera begravda i lavin i Alperna

Flera människor har svepts med i en lavin i Alperna vid gränsen mellan Österrike och Tyskland, rapporterar TT..

Expressen - 2 timmar sedan

Kaos vid landsgränsen – militären tar till tårgas

Militären i Venezuela gör sitt yttersta för att hindra de hjälpkonvojer som snart kommer fram till gränsen från Colombia. I dag har tårgasattacker och gummikulor riktats mot folk som försökt ta sig över till Colombia från Venezuela. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.