Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 December, 23:09

Expressen - 18 nov 18 kl. 21:26

Marys tal till hela världen: "Är vår tids största hot"Kronprinsessan Mary är ambassadör för WHO. Nu sätter hon ner foten – och kräver en uppryckning när det gäller kampen mot antibiotikaresistens. – Jag är övertygad om att det här är ett av vår tids största hot mot människor och djur, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mary, WHO

Dela artikeln

213 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marys, taltill hela världen Är vår , tidsstörsta , hot
Magazin24 - 26 mar 12 kl. 20:08

Man gripen efter längre tids hot

Vid 21-tiden i lördags grep polisen en man efter att han under en längre tid gjort sig skyldig till upprepade hot mot en kvinna i Kolbäck. Mannen är enligt polisanmälan misstänkt för olaga hot och grov fridskränkning mot kvinnan.
Den gripne är född 1967..

VBL - 25 okt 12 kl. 17:27

Riksåklagaren kan väcka åtal om hot mot minister

Riksåklagaren kan besluta om att väcka åtal om olaga hot mot en minister om vägande allmänt intresse föreligger, säger statsåklagaren Mika Illman..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 11:27

Åtal efter hot på Center syd ogillas

En 20-årig kvinna bosatt i Helsingborg frias av Lunds tingsrätt sedan hon varit åtalad för hot mot tjänsteman och våld mot tjänsteman. Enligt åtalet ska kvinnans väninna ha blivit ertappad för stöld i en butik på Center syd i januari, varpå tumult uppstod..

SvD - 05 apr 13 kl. 01:30

Inget åtal efter hot mot Billström

Det blir inget åtal mot en lokal ordförande för Ung Vänster som tvingades avgå efter att ha riktat ett dödshot mot migrationsminister Tobias Billström på Twitter..

Sydsvenskan - 27 maj 18 kl. 11:23

Här är hela kronprinsessan Marys tal

Rörde kronprins Frederik till tårar. Hyllas av experter..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 18 kl. 11:23

Här är hela kronprinsessan Marys tal

Rörde kronprins Frederik till tårar. Hyllas av experter..

YLE - 23 sep 14 kl. 16:52

"Rädda journalister hot mot demokratin"

Det att Hbl-journalisterna uteblev från gårdagens debatt om KSF Medias framtid väcker många frågor bland branschfolket.
- Om journalisterna tiger av rädsla för att förlora jobben är hotet mot demokratin redan förverkligat, dundrar en finlandssvensk samhällsdebattör. Då Finlands svenska publicistförbund i går kväll ordnade en debatt om KSF Medias framtid uteblev Hbl-journalisterna på uppmaning av sin fackavdelning.

Dalarnas tidningar - 26 jun 15 kl. 20:08

Frias från åtal om hot

Enligt åtalet hade mannen i samband med en fest i maj förra året hotat två personer till livet..

Skånskan - 28 feb 16 kl. 01:00

Är bara bröst verk­li­gen vär­re än ra­sism och hot?

Opinion Mark Zuc­ker­berg, grundare av och chef för Face­book, kom till Tysk­land i ons­dags på vad som näs­tan liknade ett stats­be­sök.
Det of­fi­ci­ella mo­tivet var att ta emot ett pris av Springerkoncernen för att ha ”skapat det vik­tigaste kom­mu­ni­ka­tions­me­dlet för en ny ge­ne­ra­tion”, som kon­cern­chefen Mathias Döpfner sa i sitt hög­tids­tal vid utde­lningen.
Men Zuc­ker­berg hade sä­kert ett an­nat mo­tiv ock­så.

Expressen - 27 maj 18 kl. 18:30

Kronprinsessan Marys rörande tal till maken

Kronprins Frederik firades storslaget på sin 50-årsdag.Under lördagskvällens festligheter höll kronprinsessan Mary ett tal till sin make – ett tal som både innehöll en stor dos ironi, men också mycket kärlek.– Det kräver mod att hitta sig själv.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

”Oseriöst att lattja runt med demokratin”

En rödgrön regering som – trots allt – får stöd av C och L, en enpartiregering med ett mittenparti eller en regering bestående av M och KD eftersom C och L ändrar sig. Svaren på ”vad som händer nu” blev både många och varierande när Expressen hörde av sig till en rad politiska debattörer. – Försöket med att samverka med de rödgröna var ju en önskedröm, säger Carolin Dahlman, politisk redaktör Kristianstadsbladet.

Expressen - 30 minuter sedan

Så kan Jimmie Åkesson prövas som statsminister

Med allra största sannolikhet faller Stefan Löfven i fredagens statsministeromröstning.Talmannens valmöjligheter blir därmed allt färre – och även om det inte är troligt så hade Jimmie Åkesson kunnat prövas som statsminister.Det menar statsvetaren Tommy Möller:– Det vore sensationellt om han skulle ställa Åkesson som statsministerkandidat, men rent formellt skulle det vara möjligt, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Pistolrånare slog till mot bensinmack

En bensinstation utsattes på tisdagskvällen för ett väpnat rån.Två rånare jagas av polisen.De misstänks ha använt pistol..

Expressen - 1 timme sedan

Vänsterpartiets attack mot Annie Lööf: "En skitstövel"

Efter att förhandlingarna mellan S, MP, C och L misslyckats skrev Vänsterpartiet i Arboga ett inlägg på Facebook där man bland annat beskrev Annie Lööf som ”vidrig” och ”en skitstövel”. – Det jag tycker att hon och C gör är att de slår ihop oss med SD, säger Dan Avdic Karlsson (V), som nu tagit borg inlägget. .

Expressen - 2 timmar sedan

Getingbetyg: Victorias djärva val under middagen

Kungens traditionsenliga middag för alla Nobelpristagare hölls under tisdagen på Kungliga slottet. Kronprinsessan satsade på en röd, djärv klänning och var kvällens absolut bäst klädda.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen på gästerna..

Expressen - 2 timmar sedan

Skånska simmare blev svårt kräksjuka – fick inte åka båt

Helgen simtävlingar i tyska Kiel slutade i en fullständig mardröm för deltagarna från Ystads simsällskap.24 personer i truppen blev hastigt kräksjuka och fick isoleras.När de skulle åka hem till Sverige blev det tvärstopp på färjan - de var för dåliga..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Skottlossning under julmarknad i Frankrike

Enligt lokala medier är det skottlossning i staden Strasbourg i östra Frankrike, skriver Mirror.Enligt obekräftade vittnesuppgifter till lokal media har flera skadats och turister söker skydd bort från marknaden – som ska ha utryms av polisen. .

Expressen - 3 timmar sedan

Polis slogs på Håkan- konsert – får sparken

En polis förlorar jobbet efter ett slagsmål på en Håkan Hellström-konsert.Mannen friades för misshandel i tingsrätten men dömdes i hovrätten – nu har polisens personalansvarsnämnd beslutat att avskeda honom. – Jag har blivit straffad tre gånger för samma sak.

Expressen - 3 timmar sedan

Nobelpristagarna på middag hos kungen och drottningen

Kungen och drottningen bjuder på tisdagskvällen in Nobelpristagarna och deras familjer till en svarsmiddag på det Kungliga slottet..

Expressen - 3 timmar sedan

Guterres till Rimbo

FN:s generalsekreterare António Guterres väntas komma till Sverige på onsdagen för att besöka fredssamtalen om Jemen i Rimbo, erfar Expressen.Uppgiften publicerades först i Dagens Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.