Kristianstadsbladet > Ekonomi

Monday, 18 February, 22:09

Kristianstadsbladet - 18 nov 18 kl. 18:50

Tänk efter före du köper ny mobilDet är ingen vågad gissning att det just nu i många hem inför Black friday och jul diskuteras inköp av en ny mobiltelefon. För många är det den enklaste saken i världen - de köper bara den senaste versionen av telefonen de alltid använt.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Black

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tänkefter , föredu , köperny , mobil
Skånskan - 18 nov 13 kl. 21:15

Sexofredas per mobil

En kvinna i 40-årsåldern, som bor i Stockamöllan, har polisanmält en okänd man som kontaktar henne upprepade gånger per mobil..

IT24 - 14 nov 13 kl. 07:49

IBM köper mobil säkerhet

IBM förvärvar företaget Fiberlink och trappar upp konkurrensen mot Symantec och Air Watch på mobil säkerhet..

IDG - 14 nov 13 kl. 07:49

IBM köper mobil säkerhet

IBM förvärvar företaget Fiberlink och trappar upp konkurrensen mot Symantec och Air Watch på mobil säkerhet..

Nya Wermlands Tidningen - 14 feb 17 kl. 13:55

Kommunen köper mobil scen

Torsby kommun ska köpa en mobil scen. Den ska användas under exempelvis Våryran i Torsby, men ska också hyras ut till föreningar..

Mobil - 21 sep 17 kl. 08:37

Klart: Google köper delar av HTC:s mobil-verksamhet

Rykten om att Google en längre tid varit intresserade av att köpa den svårt sargade elektroniktillverkaren HTC:s mobilverksamhet har cirkulerat under sommaren. Och ryktena visade delvis sig stämma, för nu står det klart att Google köper en stor del av HTC:s mobildivision för motsvarande 8,7 miljarder kronor..

Mobil - 05 feb 15 kl. 07:51

Under Armour köper Myfitnesspal och Endomondo

Klädtillverkaren blir en gigant inom mobil hälsa efter att ha köpt de två populära tjänsterna..

Mobil - 12 jun 13 kl. 09:29

Google köper upp Waze

På tisdagskvällen blev det klart att Google köper upp Waze. Hur mycket sökföretaget har betalat för navigeringstjänsten är ännu inte känt..

Dagens Media - 15 aug 13 kl. 08:00

Anagram köper Pocket Entertainment

Produktionsbolaget Anagram köper mobil-tv-företaget Pocket Entertainment. Syftet är att förstärka bolaget med digital kompetens..

Mobil - 03 sep 13 kl. 07:36

Microsoft köper Nokias mobilenhet

Mjukvarujätten Nokia köper finska Nokias mobiltelefonenhet för motsvarande drygt 47 miljarder kronor. Avtalet måste nu godkännas av konkurrensmyndigheter och Nokias aktieägare. Affären väntas vara klar under första kvartalet 2014..

Mobil - 03 sep 13 kl. 07:36

Klart: Microsoft köper Nokias mobilenhet

Microsoft köper Nokias mobiltelefonenhet för motsvarande drygt 47 miljarder kronor. Avtalet måste nu godkännas av konkurrensmyndigheter och Nokias aktieägare. Affären väntas vara klar under första kvartalet 2014..

Mobil - 30 sep 13 kl. 08:47

Beats köper ut HTC

Den populära hörlurstillverkaren köper tillbaka HTC:s andel i företaget..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Finansministern: Inget minskat skattetryck

Socialdemokraterna tvingades acceptera både slopad värnskatt och höjd brytpunkt när de tillsammans med Miljöpartiet träffade överenskommelsen med Liberalerna och Centerpartiet. I uppgörelsen mellan partierna står det också att partierna ska genomföra en omfattande skattereform.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Färre svenskar köper hus i Spanien

Kyla och mörker får många att drömma om varmare breddgrader. Samtidigt minskade svenskars bostadsköp i Spanien under slutet av året, jämfört med året innan.(TT).

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Platt fall för pizza-aktien

Den tyska pizzakedjan Vapianos aktie rasar med över 11 procent på Frankfurtbörsen sedan bolaget i helgen varnat för att försäljning och vinst hamnar under förväntan under räkenskapsåret 2018.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Börsen inleder svagt uppåt

Stockholmsbörsen har svårt att ta rygg på kraftiga kursuppgångar på ledande Asienbörser i den inledande handeln. OMXS-index hade efter tio minuters handel gått upp 0,1 procent. Bland vinnarna finns storbanken Nordea och tobakstillverkaren Swedish Match.

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Fortsatt fall för bilförsäljningen i Kina

Bilförsäljningen i Kina föll för sjunde månaden i rad i januari, enligt statistik från landets ledande branschorganisation CAAM. Jämfört med motsvarande månad ett år tidigare föll försäljningen 15,8 procent till 2,37 miljoner bilar.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Kraftig ökning för mat på nätet

Snö och kyla fick många att beställa hem maten på nätet i stället för att gå till affären. Under januari ökade försäljningen av mat på nätet med 18,3 procent jämfört med samma period föregående år, enligt Svensk Dagligvaruhandel.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Ny vd för Handelsbanken

Handelsbanken har utsett Carina Åkerström till ny vd och koncernchef, skriver banken i ett pressmeddelande. Hon tillträder sin befattning den 27 mars, och efterträder nuvarande vd Anders Bouvin som går i pension.(TT).

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Bopriserna ökade i januari

Bostadspriserna steg i januari enligt Hox-index från Valueguard. Priserna på villamarknaden stiger mest. Mäklare tror att Riksbankens besked om en långsam räntehöjning kan påverka marknaden positivt på kort sikt.

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Stark inledning av handelsveckan i Asien

Asiatiska börserna inledde handelsveckan med små glädjeskutt, när börserna öppnade på måndagen. I Hongkong studsade Hang Seng-indexet drygt 1,3 procent uppåt, medan de båda kompositindexen i Shanghai respektive Shenzhen steg närmare 0,7 procent.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Samsung storsatsar på nätutrustning

Sydkoreanska Samsung försöker att slå mynt av kinesiska Huaweis problem på 5G-marknaden. Personal och höga chefer flyttas från mobiltillverkningen för att i stället satsa på mobilnäten, enligt källor.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.