Kristianstadsbladet > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 05:06

Kristianstadsbladet - 18 nov 18 kl. 18:50

Tänk efter före du köper ny mobilDet är ingen vågad gissning att det just nu i många hem inför Black friday och jul diskuteras inköp av en ny mobiltelefon. För många är det den enklaste saken i världen - de köper bara den senaste versionen av telefonen de alltid använt.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Black

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tänkefter , föredu , köperny , mobil
Skånskan - 18 nov 13 kl. 21:15

Sexofredas per mobil

En kvinna i 40-årsåldern, som bor i Stockamöllan, har polisanmält en okänd man som kontaktar henne upprepade gånger per mobil..

IT24 - 14 nov 13 kl. 07:49

IBM köper mobil säkerhet

IBM förvärvar företaget Fiberlink och trappar upp konkurrensen mot Symantec och Air Watch på mobil säkerhet..

IDG - 14 nov 13 kl. 07:49

IBM köper mobil säkerhet

IBM förvärvar företaget Fiberlink och trappar upp konkurrensen mot Symantec och Air Watch på mobil säkerhet..

Nya Wermlands Tidningen - 14 feb 17 kl. 13:55

Kommunen köper mobil scen

Torsby kommun ska köpa en mobil scen. Den ska användas under exempelvis Våryran i Torsby, men ska också hyras ut till föreningar..

Mobil - 21 sep 17 kl. 08:37

Klart: Google köper delar av HTC:s mobil-verksamhet

Rykten om att Google en längre tid varit intresserade av att köpa den svårt sargade elektroniktillverkaren HTC:s mobilverksamhet har cirkulerat under sommaren. Och ryktena visade delvis sig stämma, för nu står det klart att Google köper en stor del av HTC:s mobildivision för motsvarande 8,7 miljarder kronor..

Mobil - 05 feb 15 kl. 07:51

Under Armour köper Myfitnesspal och Endomondo

Klädtillverkaren blir en gigant inom mobil hälsa efter att ha köpt de två populära tjänsterna..

Mobil - 12 jun 13 kl. 09:29

Google köper upp Waze

På tisdagskvällen blev det klart att Google köper upp Waze. Hur mycket sökföretaget har betalat för navigeringstjänsten är ännu inte känt..

Dagens Media - 15 aug 13 kl. 08:00

Anagram köper Pocket Entertainment

Produktionsbolaget Anagram köper mobil-tv-företaget Pocket Entertainment. Syftet är att förstärka bolaget med digital kompetens..

Mobil - 03 sep 13 kl. 07:36

Microsoft köper Nokias mobilenhet

Mjukvarujätten Nokia köper finska Nokias mobiltelefonenhet för motsvarande drygt 47 miljarder kronor. Avtalet måste nu godkännas av konkurrensmyndigheter och Nokias aktieägare. Affären väntas vara klar under första kvartalet 2014..

Mobil - 03 sep 13 kl. 07:36

Klart: Microsoft köper Nokias mobilenhet

Microsoft köper Nokias mobiltelefonenhet för motsvarande drygt 47 miljarder kronor. Avtalet måste nu godkännas av konkurrensmyndigheter och Nokias aktieägare. Affären väntas vara klar under första kvartalet 2014..

Mobil - 30 sep 13 kl. 08:47

Beats köper ut HTC

Den populära hörlurstillverkaren köper tillbaka HTC:s andel i företaget..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Uppåt på Wall Street

USA-börserna steg rejält under de första handelstimmarna, men uppgången mattades av något under slutet av dagen, bland annat på grund av ett sjunkande oljepris. Överfulla oljelager i kombination med oro för den globala tillväxten fick oljepriset att falla till sin lägsta nivå på över ett år.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Oljepriset faller på överproduktion och oro

Överfulla oljelager i kombination med oro för den globala tillväxten får oljepriset att falla till sin lägsta nivå på över ett år. Priset på ett fat Nordsjöolja (brent) kostar vid 14-tiden 58:24 dollar. Senast priset snuddade den nivån var i oktober 2017.

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Svensken ratade second hand förra året

Begagnat - nja, inte så gärna, hellre sprillans nya prylar. Genomsnittskonsumenten köpte mer sällan andrahandsprylar under förra året, och är inte heller så intresserad av laga trasiga saker, enligt en färsk rapport.(TT).

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Sydbank vinstvarnar - faller på börsen

Danska Sydbanks aktie faller knappt två procent på Köpenhamnsbörsen efter att man tvingas att vinstvarna gällande årets resultat.(TT).

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Saab får tjeckisk order

Försvarskoncernen Saab har fått en order som gäller det bärbara luftvärnssystemet RBS 70 från den tjeckiska försvarsmakten, enligt ett pressmeddelande. Ordervärdet uppgår till 365 miljoner kronor och leverans ska ske under 2020 och 2021.(TT).

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen sjunker i den inledande handeln. Efter tio minuters handel har OMXS-index fallit 0,5 procent. Bilsäkerhetsföretaget Autoliv faller mest av storbolagen, ned 1,9 procent.

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

MQ utvidgar åtgärdsprogram

Klädkedjan MQ redovisar ett minskat resultat för första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Under perioden september till november uppgick resultatet före skatt till 11 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 35 miljoner kronor i motsvarande kvartal föregående år.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Försvarets tur i Teliarättegången

Åklagarna väntas i dag säga vilket straff de yrkar på för de mutmisstänkta före detta Teliacheferna, med ex-vd Lars Nyberg i spetsen. Därefter ska försvarssidan avsluta rättegången med sina pläderingar.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Börsfall kan slå hårt mot landsting

Börsfall kan ställa till det rejält för landsting och regioner med stora underskott. Snabba räntelyft kan samtidigt bli en hård smäll för högt belånade regioner.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 01:22

Thule köper taktältstillverkare

Thule Group köper Tepui Outdoors, ett företag baserat i amerikanska Kalifornien som tillverkar taktält. Taktälten gör att kunder kan använda sin bil att övernatta i när de är på resa, men köpet väntas inte påverka Thules totala försäljning och resultat nämnvärt.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.