Expressen > Opinion

Thursday, 13 December, 09:19

Liknande nyheter

Taggar: S-topparna, borde, sluta, tigaom , SSU-skandalen
YLE - 31 maj 13 kl. 15:06

SFP: "Dags att sluta tiga om näthat"

SFP i Nyland vill att man ska prata öppet om näthatet mot finlandssvenskar och andra minoritetsgrupper i vårt land. De säger att vad som är tillåtet att skriva på nätet bör diskuteras på samhällets alla plan. För att få till stånd en ändring på lång sikt bör man diskutera både hemma och i skolan om hur man beter sig på nätet menar de.

DI - 18 nov 11 kl. 07:07

Rådgivare: Kina borde sluta sig samman med IMF och hjälpa Europa

Kina borde sluta sig samman med den internationella valutafonden, IMF, och länder som Ryssland för att hjälpa Europa..

YLE - 24 apr 13 kl. 09:14

Yle: Dags att sluta tiga om näthatet

Yle har reagerat på de allt hätskare hatkampanjerna på webben och önskar svar på frågan varför anonymt hat har blivit vardag för oss. Spotlight, Silminnäkija (ögonvittnet), Radar och A-program har lanserat webbsidan Viha - Hat med berättelser om hat. De drabbade har fått postförsändelser med sperma, textmeddelanden har skickats i deras namn, bilder på dem med kontaktuppgifter har lagts ut på nätet och de har blivit informerade om att det är enkelt att ordna sparken för dem.

YLE - 24 apr 13 kl. 09:20

Dags att sluta tiga om näthatet

Yle har reagerat på de allt hätskare hatkampanjerna på webben och önskar svar på frågan varför anonymt hat har blivit vardag för oss. Spotlight, Silminnäkija (ögonvittnet), Radar och A-program har lanserat webbsidan Viha - Hat med berättelser om hat. De drabbade har fått postförsändelser med sperma, textmeddelanden har skickats i deras namn, bilder på dem med kontaktuppgifter har lagts ut på nätet och de har blivit informerade om att det är enkelt att ordna sparken för dem.

Barometern - 16 apr 14 kl. 08:35

Rattfull politiker borde sluta

En politiker från Mörbylånga har dömts till en månads fängelse för rattfylleri. Jag förutsätter att körkortet dras in för en viss tid. Vad jag undrar är om inte även yrkesförbud som politiker borde utdömas.

Posh24 - 25 maj 14 kl. 13:30

Angelina Jolie om rika Hollywood-mammor:"Borde sluta klaga!"

Angelina Jolie har tröttnat på att höra rika Hollywood-mammor klaga över hur svårt det är att jonglera familjelivet och karriären. Den 38-åriga skådespelerskan, som är mamma till sex barn, säger i en intervju med New York Daily News att hon tycker att hennes skådespelarkollegor borde inse hur privilegierade de är, istället för att klaga.

"Jag är inte en ensamstående mamma med två jobb som kämpar sig igenom varje dag.

Eurosport - 03 okt 11 kl. 18:07

Tennis - Roddick till journalisten: "Du borde sluta!"

Andy Roddick rusade ut från presskonferensen efter chockförlusten mot Kevin Anderson. Amerikanen blev upprörd på en journalist som undrade ifall det var dags att sluta..

IDG - 25 apr 13 kl. 07:10

Tele2s vd: "Folk borde sluta köpa Apple"

Tele2s vd sågar Apple som affärspartner och uppmanar kunderna att sluta köpa Iphone..

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 09:12

"Vänsterpartiet borde sluta blunda för problemen med tiggeriet"

Replik på inlägget från fem Vänsterpartister i Helsingborg, "Vänsterpartiet tolererar inte rasistiska budskap i den offentliga miljön."Vänsterpartiet angriper i ganska hårda ordalag den kampanj mot organiserat tiggeri, som vi Sverigedemokrater genomförde i Stockholm tunnelbana och som vi även vill genomföra i Skåne. Vänsterpartiet kallar det för rasistiskt budskap att vilja få bort det organiserade tiggeriet, som vänstern dessutom påstår inte finns, och påstår också att kampanjen är ett direkt påhopp på de romer som befinner sig i Sverige.

YLE - 13 okt 14 kl. 03:30

Vindkraft: "Vi borde sluta prata om avstånd"

Vindkraftsprojekt är aktuella i de flesta kommuner i Egentliga Finland och diskussionen om var möllor kan byggas går het. Enligt planerare Aleksis Klap vid Egentliga Finlands förbund borde kommunerna i första hand beakta bullernivåer i stället för att diskutera avstånd, annars blir det inga vindkraftverk. - Vindkraftverk av olika tillverkare avger olika mängd buller.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 16 timmar sedan

Kriminolog: Rekordhög brottsnivå ger skäl till oro

Ännu en dödsskjutning har ägt rum på öppen gata i Malmö och polisen efterlyser krafttag för att bekämpa gängvåldet. - Läget är ganska allvarligt, säger Manne Gerell, kriminolog vid Malmö universitet, i Expressens Ledarsnack. .

Expressen - 17 timmar sedan

Sverige bör inte styras med en servettskiss

Oavsett vad man tycker om innehållet i M-KD-budgeten är det en olycka att Sverige nu styrs med en tunn servettskiss..

Expressen - Igår: 19:30

Tro inte på Centerns rosa integrationsdrömmar

Annie Lööfs optimistiska syn på integration grundar sig inte på seriös politik. .

Expressen - Igår: 17:15

M och KD är obegripligt tondöva i klimatfrågan

Mitt i klimatkrisen ser Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor till att göra det billigare att släppa ut koldioxid..

Expressen - I förrgår: 19:30

Cyberspionage är snart mer lönsamt än knark

På ett ögonblick kan hackare stjäla idéer som tagit månader och kostat miljoner att utveckla. Att skydda svensk industri mot kinesiska cyberspioner är en ödesfråga..

Expressen - I förrgår: 12:12

Efter Lööfs nej måste S och M ta rodret

I en tid som kräver handling skulle en reforminriktad regering med Socialdemokraterna och Moderaterna få saker och ting gjorda. .

Expressen - 10 dec 18 kl. 06:00

Ska kommunerna betala äldres lyxboende?

Nu vill Kunskapsskolans grundare Peje Emilsson bygga lyxboende åt äldre. Då är det hög tid för det offentliga att tänka efter – före..

Expressen - 09 dec 18 kl. 17:59

Håll asylpolitiken borta från förhandlingarna

Småpartierna har passat på att pressa Socialdemokraterna till eftergifter inom asylpolitiken. Men den frågan borde lämnas utanför en uppgörelse..

Expressen - 08 dec 18 kl. 19:09

Nej tack till Annie Lööfs Las-revolution

Arbetsrätten är inte den ödesfråga som delar av borgerligheten vill få det till. Visst borde Las justeras på några punkter, men att helt skrota turordningsreglerna vore direkt dumt..

Expressen - 08 dec 18 kl. 06:00

Skicka en ambulans och håll klaffen om integritet

Folk vill ha ambulanser som kommer kvickt och brottsbekämpning som fungerar. Politikerna måste sluta med sin enögda integritetsvurm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.