Expressen > Opinion

Saturday, 23 February, 19:44

Liknande nyheter

Taggar: S-topparna, borde, sluta, tigaom , SSU-skandalen
YLE - 31 maj 13 kl. 15:06

SFP: "Dags att sluta tiga om näthat"

SFP i Nyland vill att man ska prata öppet om näthatet mot finlandssvenskar och andra minoritetsgrupper i vårt land. De säger att vad som är tillåtet att skriva på nätet bör diskuteras på samhällets alla plan. För att få till stånd en ändring på lång sikt bör man diskutera både hemma och i skolan om hur man beter sig på nätet menar de.

DI - 18 nov 11 kl. 07:07

Rådgivare: Kina borde sluta sig samman med IMF och hjälpa Europa

Kina borde sluta sig samman med den internationella valutafonden, IMF, och länder som Ryssland för att hjälpa Europa..

YLE - 24 apr 13 kl. 09:14

Yle: Dags att sluta tiga om näthatet

Yle har reagerat på de allt hätskare hatkampanjerna på webben och önskar svar på frågan varför anonymt hat har blivit vardag för oss. Spotlight, Silminnäkija (ögonvittnet), Radar och A-program har lanserat webbsidan Viha - Hat med berättelser om hat. De drabbade har fått postförsändelser med sperma, textmeddelanden har skickats i deras namn, bilder på dem med kontaktuppgifter har lagts ut på nätet och de har blivit informerade om att det är enkelt att ordna sparken för dem.

YLE - 24 apr 13 kl. 09:20

Dags att sluta tiga om näthatet

Yle har reagerat på de allt hätskare hatkampanjerna på webben och önskar svar på frågan varför anonymt hat har blivit vardag för oss. Spotlight, Silminnäkija (ögonvittnet), Radar och A-program har lanserat webbsidan Viha - Hat med berättelser om hat. De drabbade har fått postförsändelser med sperma, textmeddelanden har skickats i deras namn, bilder på dem med kontaktuppgifter har lagts ut på nätet och de har blivit informerade om att det är enkelt att ordna sparken för dem.

Barometern - 16 apr 14 kl. 08:35

Rattfull politiker borde sluta

En politiker från Mörbylånga har dömts till en månads fängelse för rattfylleri. Jag förutsätter att körkortet dras in för en viss tid. Vad jag undrar är om inte även yrkesförbud som politiker borde utdömas.

Posh24 - 25 maj 14 kl. 13:30

Angelina Jolie om rika Hollywood-mammor:"Borde sluta klaga!"

Angelina Jolie har tröttnat på att höra rika Hollywood-mammor klaga över hur svårt det är att jonglera familjelivet och karriären. Den 38-åriga skådespelerskan, som är mamma till sex barn, säger i en intervju med New York Daily News att hon tycker att hennes skådespelarkollegor borde inse hur privilegierade de är, istället för att klaga.

"Jag är inte en ensamstående mamma med två jobb som kämpar sig igenom varje dag.

Eurosport - 03 okt 11 kl. 18:07

Tennis - Roddick till journalisten: "Du borde sluta!"

Andy Roddick rusade ut från presskonferensen efter chockförlusten mot Kevin Anderson. Amerikanen blev upprörd på en journalist som undrade ifall det var dags att sluta..

IDG - 25 apr 13 kl. 07:10

Tele2s vd: "Folk borde sluta köpa Apple"

Tele2s vd sågar Apple som affärspartner och uppmanar kunderna att sluta köpa Iphone..

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 09:12

"Vänsterpartiet borde sluta blunda för problemen med tiggeriet"

Replik på inlägget från fem Vänsterpartister i Helsingborg, "Vänsterpartiet tolererar inte rasistiska budskap i den offentliga miljön."Vänsterpartiet angriper i ganska hårda ordalag den kampanj mot organiserat tiggeri, som vi Sverigedemokrater genomförde i Stockholm tunnelbana och som vi även vill genomföra i Skåne. Vänsterpartiet kallar det för rasistiskt budskap att vilja få bort det organiserade tiggeriet, som vänstern dessutom påstår inte finns, och påstår också att kampanjen är ett direkt påhopp på de romer som befinner sig i Sverige.

YLE - 13 okt 14 kl. 03:30

Vindkraft: "Vi borde sluta prata om avstånd"

Vindkraftsprojekt är aktuella i de flesta kommuner i Egentliga Finland och diskussionen om var möllor kan byggas går het. Enligt planerare Aleksis Klap vid Egentliga Finlands förbund borde kommunerna i första hand beakta bullernivåer i stället för att diskutera avstånd, annars blir det inga vindkraftverk. - Vindkraftverk av olika tillverkare avger olika mängd buller.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

”Sverige har varit som en sömngångare om Kina”

Sverige har vaknat tio år för sent inför hotet från Kina. Det menar Ola Wong, Kina-kännare, författare och journalist, som jag intervjuade i veckans Ledarsnack. .

Expressen - 13 timmar sedan

Bolund pinsamt svarslös om bostäder till unga

Att unga – trots fast jobb – varken får lån eller ett hyreskontrakt är något som, enligt bostadsminister Per Bolund (MP), ”inte kan lösas här och nu”. Det duger inte..

Expressen - 22 timmar sedan

Fyra tips: Så blir du bildad som Gunnar Wetterberg

Hela svenska folket har nu fått veta vad Expressens läsare vetat länge – Gunnar Wetterberg har bildning som få..

Expressen - Igår: 19:00

Vi måste tala om att det går bra att ta av slöjan

Hur skulle vi själv känna om alla bilder som föreställde ”kristen kvinna” var en hemmafru med förkläde med en plåt bullar i näven? .

Expressen - Igår: 06:45

Cancerköerna gör mig ursinnig

Om sjukvården inte finns där ifall man får cancer - då är samhällskontraktet i gungning. .

Expressen - I förrgår: 16:04

Sverige – ett pajasland när det gäller säkerhet

Överfulla häkten och MC-gäng som jobbar på skyddsobjekt. Det är en skandal att Sverige inte tar säkerheten på allvar.  .

Expressen - I förrgår: 06:45

Även högern borde applådera Gretas kamp

Greta Thunbergs klimatstrejk sprider sig över världen. Även högern borde välkomna hennes kamp. .

Expressen - 20 feb 19 kl. 19:30

Pinsamt svenskt veto mot att bekämpa EU-mygel

Sverige gör gemensam sak med Ungern och Polen och försvårar för EU att bekämpa mygel och korruption..

Expressen - 20 feb 19 kl. 06:45

Lärare måste få bära ut bångstyriga elever

Kränkningsanmälningarna mot lärare bara ökar. Snart vill väl ingen människa med normal självkänsla ratta ett klassrum. .

Expressen - 19 feb 19 kl. 19:30

Bedrövligt låg utbildning bland Löfvens ministrar

Om ett land får de politiker det förtjänar, vad säger då regeringens låga utbildningsnivå om oss?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.